Zamparini: "Dybalának el kellene hagynia a Juventust"

dybala_paulo_golorom_fradi_ellen.jpgA Palermo egykori elnöke, Maurizio Zamparini úgy véli, a formáját egyelőre reménytelenül keresgélő Paulo Dybalának el kellene hagynia a Juventust, hogy egy a játékstílusának jobban megfelelő csapatnál csillanthassa meg valódi tudását.

"Még mindig meg vagyok győződve róla, hogy Paulo egy bajnok és egy nagyon jó fiú. Nem tudom, miért van, hogy annyira sokan hajlamosak megfeledkezni erről." - mondta Tuttosport-nak Zamparini a játékosról, akit annak idején Európába igazolt, s az "új Messi"-ként emlegetett. 

"Szentségtörés, hogy nem kezdő a Serie A-ban. Paulónak három évvel ezelőtt követnie kellett volna a tanácsomat, hogy hagyja el a Juvét. A játéka fantázia, jobban illik a Barcelonához és a Real Madridhoz, de mindig is azt mondta nekem, hogy jól érzi magát a Juvénál.

Most is ugyanazt a tanácsot adnám neki. Paulo egy bajnok, nem egy cserejátékos. A Juventusnál már ott van Cristiano Ronaldo, és CR7-tel a Juvénál azt javasolnám Paulónak, hogy váljon első számúvá máshol.

Egy ideje nem kommunikáltunk egymással, de kedvelem, s szeretem a minőségi játékosokat, mint Paulo, Messi, Ronaldo és Ibrahimović."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4816281954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2020.11.11. 12:38:20

Pados is fog maradni. Nem is tudom, mikor volt utoljára stabil kezdőjátékos. Nem tudunk olyan játékrendszert kialakítani, hogy mindketten elférjenek Ronaldóval, és jól is érezzék magukat a pályán. Próbálkoztak korábban Dybala szélen játszatásával, nem működik. A csatár mellett, vagy mögött lenne a helye, de ezt csak Ronaldo hiányában lehetne megoldani. Nem elég univerzális játékos Dybala. Igazából máshol sincs helye, másik csapatban sem, topszinten.

babo0410 2020.11.11. 12:41:14

@m.martin91: Tavaly jól elvoltak. Majd ha elmúlik minden problémája Paulonak, majd újra ragyogni fog. Adjunk neki időt.

venember83 2020.11.11. 13:19:23

Pampalini a Palermo vezetőségének a tagja még mindig, igazán kivásárolhatnák, ha már annyira nagyra értékeli. Amúgy sajnos nem látom, hova távozhatna Dybala, nyilván ezért is maradt meg a Juventusnál, ahol tényleg viszontagságos évek vannak a háta mögött, hullámzó teljesítménnyel, és sokszor elég kevés bizalommal a klub (nem tudom, hogy edző vagy vezetőség) részéről. Az említett két spanyol klub nem opció, nem tudom, hova mehetne, ha egyáltalán dönthetne a sorsáról. Jelenleg szerintem minden a maradás mellett szól, hacsak nem akar valami spanyol vagy angol középcsapathoz szerződni (fizetési igényei alapján nem sok klub engedhetné meg őt magának). Egyetlen reménye kb. Messi távozása a Cityhez, akkor talán a Barcelonához igazolhatna, de itt is sok a kérdőjel. Nagyon szeretném, ha kiegyensúlyozott teljesítménnyel a Juve húzóemberévé válna, de nem tudom, erre mennyi az esély.

kidelpiero 2020.11.11. 13:20:03

@m.martin91: Sarri tudott olyan jatekrendszert... Ha a szezon vegen nem leszunk bajnokok, en inkabb Pirlot kuldenem el...

Zamboni nem egy tészta 2020.11.11. 13:54:45

KIfújja az öszi szél a szemetet a bokor alól és egyből zizegni kezd mind

Lanzafame 2020.11.11. 15:05:38

@venember83: van azért pár klub, ahol első számú ember lehetne. Pl. a Bologna vagy a Boca Juniors. Ja várjunk, utóbbinál még ott van Tevez.

venember83 2020.11.11. 15:21:09

@Lanzafame: de ezek a klubok (pl. Bologna) nem összeegyeztethetők a játékos aktuális és főleg jövőbeli bérigényével. S akkor átigazolási díjról nem is beszéltünk.

babo0410 2020.11.11. 15:22:26

@kidelpiero: Pirlot? Miért kéne elküldeni? Fiatal csapat, kezdő edző, ha bajnokok leszünk, és a BL legjobb 16 csapata között, az hatalmas siker lesz. És nem lehetetlen. Több fantáziát látok a mostani csapatban, és sokkal inkább vélem felfedezni mit akar játszatni Pirlo, mint láttam Sarrinál.

Lanzafame 2020.11.11. 15:38:28

@venember83: ha komolyan írtam volna, akkor PSG-t írok. Mondjuk ott nemhogy első számú nem lenne, de lehet, be sem férne a kezdőbe.

senky 2020.11.11. 15:49:18

@m.martin91: Hat mint mar irtam ,Ronaldo miat Higuain tonkrement , most meg Dibyt is tonkre akarnak tenni ,hogy CSAK az o neve legyen hangzatos ? ? ? Hol az eselyegyenloseg ? Hisz ha valamely jatekos nem jatszhatik nem is tud bizonyitani ,es ha jatszik is ,akkor SEM bizonyithat ha Roninak muszaly passzolnia .

Tomy81 2020.11.11. 16:03:13

Adni kell neki időt!
Egyikünk se örülne neki ha nem állna fel a f**za...

Rikoo 2020.11.11. 16:24:21

Edzen keményen, játszon és bizonyítson.
@m.martin91: Szerintem lenne helye. Ha annyira ezt a 3-4-3-at próbáljuk erőltetni, akkor Ronaldo, Morata és Dybala játszhatna együtt, persze az argentínnak olyan helyet kell találni a pályán ahol hasznos és itt jön a képbe Cuadrado, aki bejátsza az egész oldalt és Dybala ne a pálya szélén játszon, hanem 20 méterrel beljebb.
Nem olyan erős a keretünk, hogy egy jó formában lévő Dybala padozhasson, persze ehhez jó formába kell lendülnie...
Amúgy én már látom előre, hogy Alex Sandro belső védő lesz, mint Danilo.:D

Lanzafame 2020.11.11. 16:32:24

@Rikoo: amikor védekezünk, Dybala zár majd vissza jobboldalon vagy Ronaldo a balon?

Rikoo 2020.11.11. 16:33:59

@Lanzafame: Visszazár Cuadrado és aki a balon szélen játszik.

Lanzafame 2020.11.11. 16:39:53

@Rikoo: Így 5-2-3-ban védekezünk és Ronaldo + Dybala elöl vakarják magukat, ahogy szokták :) Ez ugyanaz a probléma, amiatt tavaly nem lehetett felrakni egyszerre a HDR-t, csak a leggyengébbek ellen. Sajnos nem bír el a csapat 3 nem védekező embert.

Leram7 2020.11.11. 16:44:14

Nagyon hosszú ez a szezon. Mindenkire szükség lesz, ez már most látszik!

Dybala 27 éves lesz nemsokára, már biztos vagyok benne, hogy nem lesz szupersztár belőle, de azért még egy nagyon jó játékos.

Jó lenne, ha javítana az erőnlétén, az akaratán és beverekedné magát a csapatba.

Egy biztos, a papíron nála jóval gyengébb Morata most bizonyít és még csak versenyhelyzetről sem lehet beszélni, jelenleg akkora a 2 játékos formája közötti különbség.

Jelenleg nincs olyan formában, hogy a kezdőcsapatba beférjen.

Sunny21 2020.11.11. 16:58:20

Ez hosszú lesz! Ronaldo fanok, Dybala kritikusok, csak kezelőorvosuk, gyógyszerészük engedélye mellett olvassák el.

Mostanában ismét előjöttek a Dybala kritikák, illetve, hogy Ronaldo nélkül sehol sem lennénk. A portugál góljai tartanak életben minket....és hasonlók bla-bla-bla.
Akkor nézzük más szemszögből:

Ronaldo góljai. Az a baj, hogy nincsenek meg a csapat mellett, csak és kizárólag az Ő statisztikáját erősítik. Mióta itt van a portugál 83 Serie A meccset játszottunk, amelyeken 161 gólt szereztünk. Ronaldo előtti 83 meccsen 182 gólt lőttünk... Hmmm.. mínusz 21 gól. Mielőtt valaki azt mondja, hogy az mennyivel erősebb csapat volt, megnéztem azt az időszakot, amikor feljutottunk a B ligából. 83 meccs 152 gól(!), csak kilenccel kevesebb egy olyan csapattal amelyik nem tudott bajnoki címet szerezni. Itt sem látok sok különbséget. Hol vannak Ronaldo plusz góljai ????

Amióta Ronaldo itt van, lett még egy érdekes dolog... Az előrejátékban mindenki szar lett... mindenki! Higuain szar, Dybala szar, Berna szar, Costa szar, Ramsey szar, Mandzu szar, Kean szar, Pjanic szar, ... ez van .
Várjunk-várjunk. Van egy üditő kivétel: Morata!!! Vagy mégsem? Egyrészről a minta még nagyon kicsi, másrészről amikor Morata és Ronaldo egyszerre volt a pályán, akkor Alvaro CSAK a Fradinak volt képes betalálni (Spezia, Roma, Lazio nulla gól). De ez csak érdekesség, a minta itt valóban nagyon kicsi.
Jah, azt azért hozzáteszem, hogy nemcsak a játékosok "szarok" mellette, hanem az edzők is. Allegri és Sarri mindenképp megjárta, Pirlot majd meglátjuk.

Dybala: Ronaldo előtt három teljes szezont nyomott le nálunk. Stabil teljesítményt rakott le az asztalra. 23 gól, 19 gól, majd a 10-es mez érkezésével 26 gólt szerzett érezve a bizalmat, egyre jobb teljesítményt nyújtott. Majd jött Ronci, a játékpercei nagy mértékben csökkentek, és 10 góljával még a palermói évét is alulteljesítette. Dybala az a játékos aki ha érzi a bizalmat fantasztikus, de Ronaldo elszívja a levegőt előle, és nem csak előle.
Nem látom azt, hogy Pirlo hogyan tudja megoldani ezt a problémát (itt értékelődik fel Sarri, aki megoldotta, még ha ez a stabilitás árán ment csak), így szerintem az argentin hamarosan távozni fog. Bár szerintem jobban járnánk, ha Ronaldo menne, mert ahogy az elején írtam, én bizony csapatszinten nem látom azt a rengeteg gólt amit hozott.
Ha nincs a pályán akkor nem rúgunk gólt... (még ez szokott lenni).. Igen, mert mindig a pályán van. És amikor kikerül egy-egy meccsre, akkor hirtelen nem találjuk magunkat, mert kiesett egy alapember, aki mindig ott van, akire mindig játszunk, akit ki kell szolgálni...Ha stabilan hiányozna, talán újra jönnének a gólok is, és mindez csapatszinten.

Rikoo 2020.11.11. 17:24:22

@Lanzafame: Morata azért tud védekezni, évekig ez volt az egyik legnagyobb erénye. Dybalanak meg muszáj lesz vagy ül a padon.
@Sunny21: Szerintem a mi problémánk még Ronaldo előtt kezdődött, amikor legyengült a középpálya és Allegri a stabilitás mellett döntött a sok gólos meccsek helyett.

kidelpiero 2020.11.11. 18:16:50

@Sunny21: Uuh de jol osszeszedted, pont ezt akartam en is megnezni. Igen en is arra tippeltem volna h Ronaldo erkeztevel nem szerez tobb golt a csapat. Szamomra egyertelmu ha valasztani kell, menjen Ronaldo es igazolni kell helyette egy fiatal goleros befejezo csatart, akit ha kozepre kuldi az edzo akkor ott jatszik.

kidelpiero 2020.11.11. 18:21:33

@babo0410: Egy jo vezeto konzekvens donteseket hoz (sajna Agnelli nem az..). Igy ha bajnoki cim utan kirugtak Allegrit es Sarrit is, akkor Pirlo ha meg a bajnoksagot sem nyeri meg, alap h el kell kuldeni.

Sztem am sem szerencses a tapasztalatlan csapat+tapasztalatlan edzo paros...

m.martin91 2020.11.11. 18:46:32

@Rikoo: Legyen belső védő, Szczesny meg a csatár, Chiellini meg az irányító középpályás. Szerintem olyan mindegy.

Lanzafame 2020.11.11. 21:37:31

@Sunny21: Felőlem is mehetne Ronaldo, ha értelmesen pótoljuk. Addig viszont nem tehetik a padra. Két játékos van a világon, akikkel ezt nem lehet megtenni, Ronaldo az egyik, sajnos ez adottság.

Ez nem Ronaldo vs. Dybala kérdés: Pirlo rendszerében 3 támadó van, ebből az egyiknek vissza kell zárnia a szélre, hogy felálljon a védekezésnél használt 4-4-2. Ronaldo erre nem képes, Dybala sem alkalmas erre, egy edző sem kérte ezt tőle. Morata sem zár vissza a szélre, mert 9-es. Tehét a 3 együtt nem játszhat, nem is fordul elő ilyen.

Mivel Ronaldo érinthetetlen, Morata vagy Dybala maradjon ki a csapatból, hogy helyette egy visszazárni képes ember (pl. Kulu) játsszon?

MdewC 2020.11.11. 21:44:36

@Sunny21: hú bakker. :D

Feldobtad az estém. :)

kidelpiero 2020.11.11. 21:45:33

@Lanzafame: A bl gyoztes Poolnal Mane, Salah vagy Firmino zart vissza?

Lanzafame 2020.11.11. 21:52:44

@kidelpiero: kérdezd meg a khedirás Pool-fórumozónkat, én a Juvét ismerem :)
De egyébként Mane balra zár vissza, Szalah jobbra, nincsenek elöl kocogó embereik. Letámadásból is sokat tanulhatnának tőlük néhányan, pl. Ronaldo és Dybala.

kidelpiero 2020.11.11. 22:37:57

@Lanzafame: Ha a tamado szekcionk nem kepes a letamadasra, akkor amit Pirlo meg akar valositani, megvalosithatatlan. Tul nagy igy a teher az am sem acelos kp-n, illetve tulsagosan nagy lesz emiatt a tavolsag a kp es vedelem kozott, ezaltal a birodalmi lepegeto sebessegu vedelmunket barmely kozepesnel gyorsabb csapat lefutja lenduletbol.

Ezenkivul latszik h eronletben sem birja ezt a csapat.

Egy jo edzo ezt valoszinuleg eszlelne, es valtoztatna...

Lanzafame 2020.11.11. 23:00:39

@kidelpiero: na, erről beszélek, Pirlo focijának kb. a lényege pont a letámadás, lásd a szakdolgozatát. Morata ehhez használható 9-esként. Ronaldo nem igazán, de ő mozdíthatatlan, így viszont nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy Dybala játsszon, egy futógépnek kell besegítenie a szélen, ez volna Kulu. (Ez el is kezdett már működni)

Ez a fő gond Dybalával, nem az, hogy magához tér-e vagy milyen a kedve. Giovincóval kicsiben nagyon hasonló volt a helyzet.

kidelpiero 2020.11.11. 23:08:21

@Lanzafame: Csak szerintem ez a hibas elkepzeles. Pont ugyanugy mint amikor Sarri "sarriballt" akart jatszatni labdaidegen jatekosokkal.

Eskuszom rendkivuli szenvedes volt Allegri focijat neznem (sokszor ezert inkabb nem is neztem), de o legalabb a kerethez tudta igazitani a jatekat.

A Juvenak jelenleg nem olyan eros a kerete, hogy abban egy Dybala csak padon kapjon helyet. Es igen ha o itt a tobbi forumozo szerint csak egy eros kozepszer, az azt jelenti h a keretunk 90%a gyengebb egy jo kozepesnel is.

Lanzafame 2020.11.11. 23:20:09

@kidelpiero: Én nem írnám még le Pirlót, vannak biztató jelek és ez egy hosszútávú projekt.

Már Allegri sem tudta használni Dybalát a végén, kérte is a vezetőséget, hogy adják el. Előbb a jobbszélen szenvedett, aztán a padon. Allegri kért egy nagy vérátömlesztést a keretben, nem kapta meg. Aztán Sarri sem kapta meg, nem csoda, hogy azzal az öreg, jóllakott kerettel nem tudta megvalósítani a rögeszmés fociját.

Az egy baromság, hogy Dybala középszer, kb. a legnagyobb tehetség a keretben, Ronaldónál is sokkal technikásabb alapból. De ha nem tudjuk úgy használni, hogy a védekezés stabil legyen közben és Ronaldo is a pályán van, akkor jobb, ha a padon ül.

Barolo4 2020.11.11. 23:46:12

@Sunny21: +1
Ronaldot becsülöm, tisztelem, de én is inkább őt engedném el nyáron.
Forza Juventus!

kidelpiero 2020.11.11. 23:48:41

@Lanzafame: Pirlot nem írom le, csak szerintem ( meg nyilván a többség szerint is) korai volt neki ez a pozíció. Egy hosszú távú projektet pedig nem egy kezdővel kell elindítani, az élet más területén sem...

Úgy érzem az évtizedek óta kergetett BL győzelem így még távolabb került, megint egy zsákutcába rohan a csapat, ami megint 2-3 év mínusz.

És azt is tudom, hogy a kisebbséget képviselem, de igenis azt mondom a támadójátékot Dybalára kellett volna alapozni pár éve és mögé építeni egy csapatot. Tudom, hogy ő nem lesz soha vezetője a csapatnak, de nem is kell. Tőle annyi kell, hogy hozza a váratlant, amire a keretből egyedül ő képes, és lövöldözzön 15-20 gólokat.

Azzal is tisztában vagyok, hogy ez a hajó már elment, de az ő amúgy sem sebességre épülő játékában még 5 jó év benne van. Egy hasonló képességű játékos a Juve számára perpill megfizethetetlen, ki kell használni, hogy ő itt van, és játszatni kell!

És igen, meg kell köszönni Ronaldonak az eddigi ( valóban jelentős) szolgálatot, a vezetőségnek pedig el kell ismernie, hogy hibáztak többször is, és az amúgy ígéretesen megfiatalított csapatot tovább építeni, úgy hogy 2022 körül BL-ért esélyes csapat legyen.

Lanzafame 2020.11.12. 00:05:16

@kidelpiero: Nem tudom ki a többség, ki a kisebbség, nem is számít. Jól hangzik, amit írsz, jó lett volna, ha így történik.

Azzal számolj, hogy Ronaldo itt lesz 2022 nyaráig, fel sem merült a távozása. Addig Dybala vagy tököt növeszt vagy porig rombolja a karrierjét a padon. Amúgy egy klasszisnak képesnek kell lennie beverekedni magát bármilyen kezdőbe, bármilyen edzőnél.

babo0410 2020.11.12. 02:26:19

@kidelpiero: Mióta itt van Agnelli, a pénzügyeink egyre jobbak, stabil a csapat, újra BL-ben vagyunk, 9x lettünk bajnokok zsinórban, nyertünk egy halom kupát, szuperkupát, játszottunk két BL döntőt, és lehetne sorolni. Szerintem azt mondani, hogy nem jó vezető, szerintem badarság. Elküldte Agnellit, de nem ő akarta elküldeni, mint már tudható. Sőt ő inkább már megtartotta volna, és a keretet már akkor fiatalította volna. Ha már valakit nem tartasz alkalmasnak, akkor Paratici és Nedved azok, akik nem tudnak felnőni a feladathoz. Paraticit én nem marasztalnám, ha lejár a szerződése.
És szerintem pont Pirlonak kell a türelem, mert sokkal inkább látszik meglátásom szerint, hogy mit akarunk, mint Sarri alatt látszott. Sarrinál csak azt láttam, hogy a csapat nem igazán élvezi a játékot, mert nincs szabad mozgásterük, minden lépésük meg van szabva. Most élvezik. Csak sajnos még nem érzik egymást, nem mernek keményebben fellépni, és sajnos még nem merünk keményebben támadni. Majd belejön a csapat. Dybala meg nem teljesen egészséges, majd ha az lesz, újra ragyogni fog.
"Nézze, a vurstliban a mûvész a fénylõ nap
mert ha szépen süt, a kassza is sikert mutat
De ha szélviharban felhõk mögé bújik
úgy a kenyér helyett csupán a kard marad"

kidelpiero 2020.11.12. 05:25:14

@babo0410: En valahogy igy kepzelem Agnelli klub vezeteset (idorendi tevedesek vannak a sztoriban)

Kinevezes utan:

A:-Majotta bacsi Majotta bacsi a Jonaldot, a Jonaldot igazold le nekem.

B:-Nem lehet, gyere itt van egy csomo nev valogassunk kozoluk. Nezd csak itt peldaul Pirlo. Emlekszel a valogatottnal is milyen szep golokat lott.

A:-Igen, igen emlekszem legyen akkor Pijlo!

A:-Majotta bacsi, Majotta bacsi akkoj viszont szejetnek uj cimejt!

B:-Tudod mit kicsi Andrea azt viszont megkapod!

Egy ev mulva....

A:-Majotta bacsi en le akarom igazolni Jonaldot es kesz!

B:-Ertem ertem, de lehetetlen, abba belepusztulna a klub anyagilag. Mit szolnanak a bacsikaid? Viszont itt van egy vilag tehetseges srac a Manchester Unitedtol, ingyen megszereztem neked cserebe.

A:-Ajj te olyan jendes vagy velem Majotta bacsi. Viszont ugy dontottem a csapat ikonjat, legnagyobb jatekosat elkuldom, ojeg o maj ide. Holnap egy jandom esemenyen be is jelentem!

Egy evvel kesobb...

A:-Majotta bacsi Majotta bacsi en most maj tenyleg a Jonaldot akajom punktum! Es egy igazi nagy Juventus bjandet ami megnyeji a BLt.

B:-Ajj kicsi Andrea latod h jol haladunk, eljutottunk mar a dontobe is sorra nyerjuk a bajnoki cimeket. Jol all a gazdasag. Mit szolnal ha idehoznam neked a csunya Aurelio bacsitol a tavalyi golkiralyt, Gonzalot?

A:-Uuh igen, Aujelio bacsi mindig nagyon csunyan beszel velem. Leckeztesd meg kejlek.

Evekkel kesobb...

A:-Beppe idefigyelj, hala az evek hosszu soranak amit vezetokent a Juvenal toltottem, es megfontolt vezetoi donteseimnek koszonhetoen a klub viragzik. Egyeztettem Paracitivel, amire te evekig nem voltal kepes, o egy nyar alatt megtette. Leigazoljuk Ronaldot! Ha ez igy megy tovabb, atveszi a helyed Paraciti.

B:-Legyen igy, hagylak titeket dolgozni, koszonom a kozos munkat, minden jot nektek.

Es azota lathato mi folyik a klubnal...

venember83 2020.11.12. 05:47:53

@kidelpiero: nehéz bármi értelmeset írni erre az abszurd elnökméltatásra. Ha szerinted ennyiből áll egy klub felemelése elnöki szinten, és ez így működve tud 9 bajnoki címet hozni, 2 BL-döntő mellett, akkor nincs is miről beszélni. Ezekhez a sikerekhez nem exkluzívan járult hozzá Beppe, Tonio és Maxi, hanem a teljes klubnak (játékosokkal és vezetőséggel együtt) jól kellett teljesíteni. Nyilván nem minden döntés volt jó minden érintett fél részéről, nem mindenki hozta ki magából mindig a maximumot, sokszor hibázott a klubvezetőség, a szakmai stáb és a játékosok is, de a sikerekhez együtt kellett működniük viszonylag magas/jó szinten, mert ha valamelyik nagyon alulteljesített volna, az egyértelműen látszódott volna a sporteredményeken. Utóbbira példa kóstoló gyanánt az elmúlt 2-3 év egy nem megújított csapattal egy bizonyosan többre hivatott Allegri és Sarri vezetése alatt. Talán az idei év már nem csak kóstoló lesz a hibás működésből, de ezt még nem tudhatjuk. Viszont nagyon lealacsonyítónak érzem az elnökre vonatkozó mondanivalód, sokkal lealacsonyítóbbnak, mint amit itt a blogon sokan megfogalmaztak pl. Dybala kapcsán.

Kukszi 2020.11.12. 06:53:21

@kidelpiero:
Ne haragudj de vannak bajok nálad... :(

Dybala kérdés, ha összekapja magát és hajlandó újra meg izzadni a győzelemért akkor van helye a csapatba, ha erre már nem képes akkor mehet! Van erre egy kis ideje még hogy bizonyítsa.

kidelpiero 2020.11.12. 09:35:46

@venember83: Te is 2-3 evet irsz. Veletlen egybeeses h Marotta 2 eve hagyta el a Juvet? Csak nekem tunik ugy mintha azota lennenek kapkodo, sokszor megalapozatlan dontesek a klubnal?

Te egyetertesz Del Piero dicstelen "elbucsuztatasaval"? Szerinted elfogadhato egy tortenelmi cimer divatos logora cserelese? Szerinted is fontosabb a brandepites es egy jelenleg elerhetetlen cel hajszolasa a club identitasanak megorzesenel?

Azt is elfogadom ha mindre igen a valaszod, es az is igaz h Magyarorszagrol csak talalgathat az ember, arrol mi hogyan zajlik a vezetosegnel.

Nyilvan eroteljesen kikarikiroztam az egeszet a fentebbi kommentemben, de talan a mondanivalo es a velemenyem is atjohetett.

Agnellibol pedig nyilvan en sem nezem ki hogy rosszat akarna a Juvenak, egyszeruen csak ugy gondolom a neve es nem a teljesitmenye alapjan van az adott pozicioban, amit viszont Marotta a sportszakmai tapasztalataval meg jol tudott ellensulyozni.

babo0410 2020.11.12. 11:29:19

@kidelpiero: Még jó, hogy a valóságban ez nem így működik. Egyébként nem véletlenből Agnelli az európai klubok szervezetének is az elnöke. Nyilván tud valamit, ha a klubok az őket összefogó, az érdekeiket képviselő szervezet elnökének választják.

steven.h 2020.11.12. 11:44:54

@babo0410: Ezzel most egyetértek, nyilván most volt pár érdekes döntése, de ő is szerves része volt annak, hogy visszaemelte a Juvét a csúcsra, kezdve attól, hogy ő hozta ide Marottát is. Paratici kinevezése egyelőre nekem is lutrinak tűnik és nem vagyok vele teljesen elégedett, de volt pár jó igazolása, jó konstrukcióban.

Zamparini megnyilvánulását pedig már vártam...

Juventino86 2020.11.12. 12:33:31

El kell engedni jó pénzért. Sajnos nem elég jó játékos. A komoly meccseken rendre gyengébben játszik. Szép dolog, hogy korábban a kisebb csapatok ellen rúgta a gólokat, de ez kevés lesz. Ronaldo és Morata is egyértelműen jobbak nála. Mandzukic is az volt, ráadásul ő a lelkét is kitette a pályára. Kár volt elengedni.

venember83 2020.11.12. 13:00:07

@kidelpiero: természetesen sok mindennel én sem értek egyet (Del Piero elbocsátása, logó stb.), de a hozzájárulás/hiba mértékének megítéléséhez szerintem nagyon-nagyon keveset tudunk. A megújulás szükségességét Allegri is említette elvileg, de mi van akkor, ha ezt a megújulási kényszert Marotta előrelátta, az akadályaival, s ezért is távozott inkább? Hisz most is micsoda tapasztalt gárdát ácsolt össze Milánóban Kolarovval, Vidallal s még fene tudja, hogy kikkel. Nem hiszem, hogy rendelkezünk ahhoz elég háttérinfóval, hogy elmondhassuk, X és Y vétózta meg a fiatalítást. Simán el tudom képzelni, hogy pénzügyisként Beppe (már előre) látta, hogy nem lehet addig keretet újítani, amíg a klub olyan befektetéseket hajt végre, mint CR leszerződtetése.

Azt viszont egyértelműen tartom, hogy szerintem úgy a vezetőségnek, a szakmai stábnak és a csapatnak jól (adott szint fölött) kell teljesítenie ahhoz, hogy sorozatban 9 bajnoki cím születhessen, s végsőképp ez minősíti az elnök munkáját is pl. Igazándiból nincs is sok indikátor, amit ehhez felhasználhatnánk, csak a sport- és pénzügyi eredmények, hisz minden más elég megfoghatatlan. A szurkolói megítélésre semmiképpen sem alapoznék.

senky 2020.11.12. 16:45:47

@Sunny21: Az igaz, hogy amiota Ronci a Juvenal van, sokat tett, de sok jatekost is megrontott . Azelot nelkule, volt egyeni csillogasa mas jatekosoknak ,most meg csak o ... a tobbi meg szinte meg sincsenek emlitve,mert minden labda inkabb casak feleje tovabbitodik .
De a fiatalitassal van remeny ... , hiszen :
,, Az ESPN munkatársa, Christian Martin a minap megerősítette, hogy a Manchester United gárdája élénk érdeklődést tanúsít, hogy a jövő nyári átigazolási időszakban szerződtesse a Juventus csapatától sokak szerint távozni kívánó Cristiano Ronaldót.Ugyan már idén nyáron is szóba került a távozása, CR7 végül legalább újabb egy szezonra maradt a Juve alkalmazásában, de ha a 2020-2021-es szezonban sem jön az eredmény a BL-ben, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jövő nyáron újfent téma lesz a klubváltása.
Az általános nemzetközi sajtóértesülések szerint korábbi klubja mellett a Paris Saint-Germain lehet a legfőbb érdeklődi szolgálatai iránta, amely meg is tudja fizetni a rutinos klasszis fizetési igényeit.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása