Pirlo: „A Lazio-Juve mérkőzések szórakoztatók”

pirlo_andrea_melegitoben_edzest_figyel.jpgA mai napon kissé szokatlan időben, 12.30-tól játszik egymással a Lazio és a Juventus, Andrea Pirlo pedig fontos lépésként tekint a mérkőzésre.

„Minden bizonnyal nagyszerű meccs lesz, mivel a Lazio-Juventus játék tekintetében szórakoztató szokott lenni.” - mondta az egykori középpályás a JTV munkatársának.

„Emellett pedig kemény is lesz, mivel a Lazio csodálatos csapat, amelyik többször bizonyította ezt az elmúlt években, szóval kemény, de izgalmas meccsre számítok. Felkészültünk a klasszikus 3-5-2-es rendszerükre nagyon kompakt védekezéssel. Nagyon jók az ellentámadásban, különösen Sergej Milinković-Savić és a csatárok. Ezért figyelnünk kell, nem követhetünk el technikai hibákat, amik ellentámadásokhoz vezethetnek.”

A Juventus a hét közepén a Ferencváros elleni biztos győzelemmel hangolt a hétvégi bajnoki fordulóra.

„Láttunk pár jelet, ami a teljesítményt illeti, és láttuk azt, hogyan tudjuk a támadójátékot kialakítani középpályáról. Jól foglaltuk el a támadási pozíciókat, ez pozitívum, azonban továbbra is javulnunk kell. Jó úton haladunk, hogy a múlthoz képest eltérő támadófutballt alkalmazzon a csapat.

A középpályáról érkező gólok fontosak, és azon dolgozunk, hogy jobban előre törhessenek, így például Adrien Rabiot és Weston McKennie.

Úgy vélem, hogy javulunk, de továbbra is az építés fázisában vagyunk, viszont természetesen ez a meccs fontos lesz úgy a tabella, mint a csapatépítés tekintetében, szóval a lehető leghatékonyabban kell hozzáállnunk.

Álvaro Morata kapcsán mindig tudtam, hogy ő sokoldalú játékos, és nem csak a befejezésekben jeleskedik, szóval nem meglepetés mindaz, amit láttam tőle az elmúlt meccseken. Mindig bevonja magát a játékba, és mindig lehet rá figyelni.

Szeretném, ha a csapat nagyobb önbizalmat mutatna, és dominálná a meccset. Ez nagy előrelépés lehet, amelyet meg kell tennünk.”

Andrea Pirlót ezt követően az első pár hónapról kérdezték, amelyet edzőként abszolválhatott a Juventus padján.

„Nagyszerű, izgalmas érzés. Fokozatosan illeszkedtem be, de már az első naptól jól éreztem magam ebben az új szerepben a klubnál. Ez csak a kezdet, szóval innen csak javulhatnak a dolgok.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8916277380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alexGicamo 2020.11.08. 09:34:27

Forza Maestro !
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása