Suárez a távozásról egyezkedik, Džeko kapcsán nincs változás

dzeko_edin_uj_roma_mezben_elegedetlen.jpgGianluca Di Marzio nemrégiben számos új torinói értesülést közölt, így beszámolt a patt helyzetről Suárez és Džeko kapcsán, de egyéb szükséges erősítések áráról is beszámolt a viszonylag megbízható újságíró.

A minap visszatért Continassába Paulo Dybala, és a Sky munkatársa szerint a távozására nem lehet számítani, mivel nem érkeztek ajánlatok érte, tehát az argentin csatár maradni fog a Juventusnál. 

A tegnap felmerült Luis Suárez EU-n kívüli státusza, ám Gianluca di Marzio szerint nincs ok aggodalomra, mivel a csatár felesége olasz állampolgár, csak adminisztratív akadályai vannak a játékos honosításának, és az uruguayi csatár már nekilátott a megfelelő papírok beszerzésének.

Az uruguayi csatár megszerzése végső soron olcsóbb lenne a Juventus számára, mint Edin Džeko leigazolása, a vezetőség azonban mindkét szálat próbálja életben tartani, bár mindkét esetben tapasztalhatók akadályok.

A bosnyák csatárhoz kapcsolódó hír, hogy teljesen megrekedtek a tárgyalások az elmozdítását lehetővé tevő Milik-Ünder játékoscsere kapcsán, mindeközben pedig a Barcelonánál sem egyértelmű a helyzet, és nem zárható ki, hogy Lionel Messi végül maradni kényszerül, ebben az esetben pedig hű társa, Luis Suárez is maradhat Katalóniában.

Egyébként Luis Suárez is tárgyal szerződésének a felbontásáról, de hasonló a helyzet, mint Sami Khedira és Gonzalo Higuaín kapcsán, a klubbal még nem sikerült megegyezni a kártérítés összegében, az uruguayi csatár állítólag 20 millió euró fölötti fájdalomdíjat kíván kiharcolni magának.

Bármelyik csatár is érkezik, a bosnyák vagy az uruguayi, Andrea Pirlo örömmel látja őket, miután mindkét játékosra rábólintott a karizmatikus ám tapasztalatban nem bővelkedő mester.

Ugyancsak Di Marzio számolt be arról, hogy a középpálya hathatós megerősítéséhez, egy elismert középpályás érkezéséhez eladásokra lesz szükség, magas összegért kellene távozzon Federico Bernardeschi vagy Douglas Costa, így a helyzet ezen a fronton sem egyszerű.

Az Exor legfrissebb beszámolója szerint a Juventus 69 millió eurós mínuszt termelt a 2019-2020-as pénzügyi évben, ám a Tuttosport szerint ebből csak 19 millió tudható be a januártól júniusig terjedő, járvány által sújtott időszaknak. A jegybevételek hiányát sikerült hatékonyan pótolni például a Pjanic-Arthur cserével, ami 42 millió eurós könyvelési pluszt hozott, illetve a nehéz helyzetben segítség volt, hogy a játékosok ideiglenesen lemondtak bérük egy részéről, így a Juventus átütemezhetett megközelítőleg 90 millió eurós bérköltség kifizetését.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8516188644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2020.09.04. 08:57:35

Az azért fasza, mert a brazilt sérülékenysége miatt a kutyának se kell, az olasz távozására pedig az egyetlen lehetőség egy játékoscsere lett volna. Még ha valamilyen perverz okból kifolyólag el is adnánk őket, kettejük piaci értéke a transfermarkt szerint 45 millió euró ( Costa 20, Berna 25 ). Nos ez az az összeg, amit egyikért sem fogunk kapni. És mi ettől tesszük függővé a középpályás erősítést... Zseniális.

Az, hogy a csatárkérdés így áll, nem meglepő, főleg a bosnyák ügyében. Ott az első dominót kellene ledönteni, csak ezt senki nem akarja. De ha Suarez ügye már csak annyin múlna, hogy az asszony olasz mivolta miatti bürökratikus papírmunka kellene már csak, akkor azt mondom, ez meglehet egy hónap alatt.

simoni 2020.09.04. 09:49:01

Jól sejtettük, hogy csóróság van, na de 70 millás mínusz, miközben több hónapnyi bért is átütemeztünk? WTF... Hol van a 300 millás tőkeinjekció? Vagy az ebbe nem számít bele?

Persze hasonló cipőben járhat a legtöbb csapat is. Csak a Cselszki rendezett eddig komolyabb költekezést, de ők ugye el voltak tiltva az utóbbi években az átigazolási piactól.

Mindenesetre akik Paritici fejét követelik, azok nem nagyon gondoltak bele ebbe. Olyan játékosokat kellene elsóznia, akikért még béke időben sincs tolongás, most meg mindenki nagyon megnézi, hogy a kevés mozdítható pénzét hogyan költi el. Ahol viszont van zseton, ott most nagyon jó bizniszeket tudnak csinálni, mert nyomott áron lehet minőséget venni (l. pl. Werner 50m, v.d. Beek 40m). De jól jönne most, ha nem költekeztünk volna ki a végletekig az utolsó években. Pl. CR árából most nagyon jól lehetne ügyeskedni...

Alex8610 2020.09.04. 09:55:39

@rockitbaby: Igen kb mindent leirtal.Eleg patt helyzetben vagyunk igy es nem latom hogy lehet itt akkor tovabbi erosites.

Lanzafame 2020.09.04. 09:56:15

@rockitbaby: "És mi ettől tesszük függővé a középpályás erősítést"

Ezért max. kölcsön+opció manőverek várhatók, ha nem történik csoda. Úgyhogy Aouar, Locatelli, de még De Paul sem lesz ebből, ha ha valaki hülye nem veszi meg a kiégett, sérülékeny, 10-20 milliós játékosainkat. Vagy le kell vágni az egyik végtagunkat (Sandro, Demiral, Rabiot pl.)

simoni 2020.09.04. 10:00:42

@rockitbaby: És az a szép, hogy ha valami csoda folytán a Costa+Berna duót pénzzé is tudjuk tenni, akkor jó eséllyel még mindig mínuszban vagyunk... Az átadólistások között pedig nincs nagyon más, akinek számottevő piaci értéke lenne. Még Romeróért sem sikerül pénzt kicsikarni, akkor mit várjunk dS, Rugani, Ramsey stb. esetén.

Komolyabb igazolásra nem nagyon számíthatunk. Előre még jön Dzseko vagy Suárez, aztán kb. ennyi.

rockitbaby 2020.09.04. 10:20:55

@Lanzafame: A kölcsön + opció megoldás elsőre tökéletes megoldásnak tűnhet, Marotta is alkalmazta nem egyszer ittléte alatt. De rejt magában egy óriási veszélyt. Piszok jól hangzik, hogy akkor, az adott pillanatban nem, vagy csak elenyésző összeget kell fizetni, de - főleg a kötelezőnél -, a következő nyárra ró a klubra terhet. Megelőlegezzük magunknak, hogy ha most nem is, de jövőre tuti lesz rá pénz. Azonban erre semmi garancia nincs. Vegyük most a legrosszabb esetet, ami megtörténhet velünk. Pirlo számít Westonra, játszatja is orrvérzésig, de a Mister megbukik, még EL helyen sem végzünk. Nem lesz annyi a bevétel, de Mckennie opcióját bizonyos feltételek mellett ki kell fizetni, ami a következő évi sanszosan amúgy sem acélos büdzsét csökkenti. Ez a kölcsön + opció a jövőbeli jó szereplés feltétele mellett vállalt majdnem orosz rulett. Jó lenne minél kevesebb.

Az, hogy áldozatot kell hozni erősítések végett, nálunk nem újdonság. Csak már rohadtul unalmas nóta. A keret frissítésre szorul, de ez elsősorban saját magunknak köszönhető. A rosszul kialakított keret gondjait most érezzük csak igazán. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy bár a keretre ráfér az erősítés, de tavaly messze tudásuk alatt teljesítettek. Ha idén csak ennyiben leszünk jobbak, már lesz egy alap, amire lehet építeni.

@simoni: A vicc az, hogy Ramsey még képviselne értéket és 15 milliós ajánlat tá volt is érte a Newcastle-től, de a wales-inek az nem volt megfelelő. Nyilván fizetés terén. Rugani értéke 12 millió, de tízzel már sanszosan kiegyeznénk, de ő meg szintén a fizetés miatt nem akar menni. Most két abszolút perem játékosról beszélünk és kettejükért kapható összeg kicsit megtoldva Tonali nagyságú lenne. Van értékünk a játékosainknak, no nem óriási, de van. Szépen össze lehetne szedegetni akár Aouar vételárát is. Csak olyan feltételeket biztosítunk nekik, amiért bolondok lennének máshová menni.

Attilio79 2020.09.04. 10:22:24

Nem kell kétségbe esni, Koeman nem számít Suarezre, így nehezen elképzelhető barcelonai maradása (még Messi maradása esetében is).
A mínusz elkönyvelése viszonylag normális, nincs olyan nagyobb klub, aki pozitívan zárhatott, bár elképzelhető, hogy a bajorok mégis...
Én azért hiszem, hogy Paraticiék megoldják Suarez, Locatellit és Aouart (főleg, hogy utobbi kettő esetében a tulajjal jó kapcsolatot ápolunk...) és megszabadítanak Higu, Khedi, Berna, Costa, Ruganitól. DS már kétségesebb. Pellegrini sajnos érdekes helyzetben lehet.
Érdekes hetek jönnek, az biztos...

giorgio007 2020.09.04. 10:33:47

@simoni: A tőkeemelés nem eredménykategória. Attól a cégerték nő, de az nem bevétel. Persze költeni lehet belőle, nyilván azért adták, viszont az csak a mérlegben fog látszódni közvetlenül.

2020.09.04. 10:56:11

@rockitbaby: plusz hozzátenném a kölcsön + opció dologhoz, hogy idei évet sem nagyon menti meg FFP szempontjából, hiszen eladási oldalon továbbra sincs bevétel, no és ez jövőre hogyan változna? Továbbra sem lesz piacképes játékosunk, akit el tudnánk adni (max ha Dybala behisztizik a szerződése miatt).

simoni 2020.09.04. 10:57:38

@rockitbaby: Valóban, nem fogalmaztam túl pontosan. Bár sokat nem oszt, nem szoroz, hogy azért nem lehet pénzt kapni valakiért, mert 0 az értéke a piacon, vagy azért mert van ugyan értéke, de a bérigényét senki nem fogja teljesíteni.

Ezeket a szerződéseket viszont javarészt még Marottának köszönhetjük. Valamikor a Higu transzfer környékén kezdett a bérstruktúra megborulni a klubnál, CR óta pedig teljesen elszállt. Alaposan elnavigálta magát a vezetőség ezen a téren is.

MdewC 2020.09.04. 11:03:29

@simoni: senkinek sincs varázsgömbje, utólag könnyű ezt leírni. ;)

De vajon CR nélkül hol tartanánk? Persze sokkal előbbre, ezt is könnyű ezek szerint meghatározni. :D

Bernat meg Costat ki hozta ide amúgy? Meg Higut?

Nem CR költségével van a baj, ezt sokszor leírtam már, mert ő legalább hozza a fontos gólokat és meccseket, plusz a marketing...

Costa
Berna
Higu
(130 millió és fizu)

Ronca
(110 millió plusz fizu)

De nézzük meg ki mit tett a csapathoz. Még azt mondom Higut ki is lehet venni a képletből.

simoni 2020.09.04. 11:03:49

@rockitbaby: Amit pedig a kölcsön+kötelező opciókról írtál, azzal nagyon egyetértek!

Ez tulajdonképpen a hitel egy formája. Az árut most akarjuk, de a fizetést a jövőbe toljuk, vagyis olyan pénzt költünk, ami még nincs kitermelve. Az ilyesmit alapjáraton is óvatosan kell csinálni, a jelen gazdasági helyzetben meg egyenesen a felelőtlenséggel határos...

simoni 2020.09.04. 11:26:31

@MdewC: Sokszor leíruk már: a bajnokság CR nélkül is abszolválható lett volna, a BL-ben viszont vele se léptünk előre. Hiába a páratlan mentalitás, a csapat édeskevés volt körülötte, hogy elérjük a hőn áhított célt. Ehhez nem kellett varázsgömb, ezt előre lehetett látni.

Azt nyilván sosem fogjuk megtudni, hogy CR nélkül hol tartanánk most. Nem is állítom, hogy eredmények tekintetében előbbre lennénk. Más szempontból viszont igen. Ugyanis az árából kijött volna 2-3 klasszis fiatal is (pl. Werner, Haaland, v.d. Beek, stb.), és most nem ilyen tűzoltás jellegű Dzeko, Suarez-féle igazolások borzolnák a kedélyeket, hanem néhány kulcsposzt meg lenne oldva hosszú évekre. Ehelyett 1-2 év múlva CR, Dzeko/Suarez kifut, és akkor ott leszünk, ahol a part szakad.

CR egy rövidtávú befektetés volt, Agnelli kb. all-in ment vele, és nem jött be. A klub viszont nagyon nehéz helyzetbe sodródott emiatt. A covid nyilván nem volt belekalkulálva, de hát ez történik, ha valaki elmegy a lehetőségei határáig, aztán beüt a sz*r.

Abban viszont maximálisan igazad van, hogy a Pogba-pénzt sokkal okosabban is el lehetett volna költeni. Higu kb. ugyanakkora baklövés volt, mint CR. Bernáért meg kb. 2-szeres pénzt fizettünk. Az utóbbi években csúnyán lehúzkodnak minket a dörzsöltebb klubok.

venember83 2020.09.04. 11:28:07

@simoni: @MdewC: igen, kár a szippantós kocsi tartalmát csak Paraticire rászivattyúzni. Beppe hatásai is érződnek még bőven.

Amúgy állítólag érkezett egy Eriksen-Sandro csereügylet ajánlat Tudjukkitől. Nem hiteles a forrás, de Sandro elvileg mozdíthatatlan (még?), Pirlo egyértelműen a keret legjobb szélső hátvédének tekinti őt, s nem szívesen válna meg tőle.

NagyonJuve 2020.09.04. 12:57:57

@simoni: bernat is ki lehet húzni. Szerintem akkor abban az időben nem volt sok a 40 misi. Még a béréből is engedett ami kimondottan szimpatikus volt. Nem felejtett el játszani csak nem úgy használták ahogy kell. Nem olyan régen még mindenki bernat akarta a kezdőbe dybala helyett. Akkor mindenki dybalát akarta elüldözni. Most berna az útált. Szerintem hasznos tagja lehet a keretnek küzdeni akarásával sosem voltak gondok. Minden meccsen máshol játszott hullámzó teljesítménnyel. Remélem pirló előhozza belőle amiért ide hozták.

rockitbaby 2020.09.04. 13:55:41

@hellan: Úgy, úgy! Ezt az oldalát még csak meg sem vizsgáltuk. Ugye kiadás terén a következő évi könyvelésben már a kölcsön játékos bére is mutatkozni fog, akkor is, ha nem marad, szóval minden szempontból FFP teher.

@simoni: Itt igazából a gondot az jelenti, hogy a BL-t akarjuk minden áron. Ennek megszerzése végett mindent sutba vágtunk. Nézd, nem lehet senkit hibáztatni, hogy ha CR7 30 milliót kap, akkor mindenki többet akarna. Ezzel a Ronci transzferrel azt bizonyítottuk, hogy nem okoz gondot a magas átigazolási díj és a magas fizetés sem. Egy magas fizetés hozza magával a többit. Az előző szezon alapján Dybala is kaphatna 10 millió fölött és akkor a sort lehetne folytatni. Ez egészen CR7 távozásáig így is lesz. Mindenki tudja, hogy meg tudjuk adni, amit kér, így nem meglepő, ha ezt ki is használják.

MdewC 2020.09.04. 15:16:11

@simoni: elfogadom a véleményed, de akkor is azt gondolom, hogy nem a CR transzfer miatt vagyunk bajban, hanem a Berna, Costa igazolások miatt, plusz, hogy nem tudunk megszabadulni a feleslegtől.

CR maximum adalék anyag ebben, de ha a többiek tudtak volna focizni mellette, akkor most nem lenne semmi probléma, illetve ha nem kavart volna be a covid a bevételekbe.

Véleményem szerint a CR igazolás tart víz felett minket és majd ha elmegy, akkor felszabadul a fizetése is, kérdés, hogyan tudunk majd lépni, ehhez kell a mostani szezon is.

m.martin91 2020.09.04. 16:33:04

Messi marad, tehát Suarez is marad. Ideje lenne az elérhető opciókkal foglalkozni.

Rikoo 2020.09.04. 17:26:06

@m.martin91: Koeman úgy vette át a csapatot, hogy Messinek nincs beleszólása többé a dolgokba. Télen ezért utasította el őket, most viszont már nem volt más választása ennek az undorító Bartomeunak, mint belemenni ebbe.

Rikoo 2020.09.04. 17:26:48

@m.martin91: És ugye többek közt ezért is ment ez a vita Messi és a klub között. Mindenesetre szégyen az egész.

simoni 2020.09.04. 17:35:47

@NagyonJuve: Nem lehet mondani, hogy Bernának nem volt meg az esélye a bizonyításra. Sarritól megkapta a játékperceket, több poszton is kipróbálta, az eredmény: 2 gól, 3 assziszt minden sorozatot figyelembe véve. A hozzáállásával nincs gond, de amit a játékhoz hozzá tud tenni, az nagyon kevés egy Juve-kezdő szinthez. Mint kiegészítő ember semmi baj nem lenne vele, de erre a kategóriára viszont igenis pénzkidobás a 30-40 milla.

@rockitbaby: Végül is akkor te is azt mondod, amit én, hogy CR fizuja miatt nagyon megborult a bérstruktúra. Ahogy írod, most mindenki úgy van vele, hogy ha a portugálnak ki tudunk csengetni 30-at, akkor ő is kérhet többet. Ha nincs CR, akkor Dybaláék aligha 15-ről kezdik az alkudozást. Persze a magasabb fizukkal még önmagában még nem is lenne gond, ha bírná a klub anyagilag. De minden jel szerint nem bírja.

@MdewC: persze, CR egy kiragadott példa volt. Én már Higut se hoztam volna, és valószínűleg Bernát sem. Ha már mindenképpen a Fiorral kellett bizniszelni, Chiesának sokkal több értelme lett volna, akit emlékeim szerint annak idején hasonló árban meg is lehetett volna szerezni.

De tegyük fel, hogy csak a két extrém igazolást (Higu, CR) nem lépjük meg. Akkor a zsebünkben marad 200 misi, amiből 50-60 körül egy ügyes centert biztosan lehetett volna szerválni. A maradékot meg szépen talonban tarthattuk volna, és várhattunk volna az igazán kedvező lehetőségekre. Abból a pénzből pl. az említett Haaland+Werner+van de Beek hármas gond nélkül kijött volna. Mennyire más lenne most a leányzó fekvése... Csak hát ehhez türelem, tervezés és előrelátás kellett volna.

@m.martin91: Ezt az infót mire alapozod? A legfrissebb hírek szerint ( www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-szo-sincs-700-millios-zaradekrol-messiek-levele-2781753 ) nekem úgy fest, hogy Messi továbbra is lépni akar. Persze benne van a pakliban, hogy lesz annyira idióta a bárka elnöke, hogy erőszakkal a klubnál tartja a szerződése végéig.

senky 2020.09.04. 18:36:23

@simoni: Teljesen igazat adok neked !

NagyonJuve 2020.09.04. 19:27:51

@simoni: ez mind szép és jó. Előre látás kellett volna ühüm. Higu szerintem is drágán jött. Bár akkor nem volt csatár akit meg lehetett szerezni. Berna esetében viszont akkor sem értek egyet. Akkor mikor valaki 1 jó meccset hozott le már 30 milliókat kértek érte. Szerintem akkori árak mellett nem volt drága berna. Megkapta a lehetőséget de az egész csapat nem muzsikált úgy ahogy kellett volna. Úgy meg pláne nehéz jól játszani ha minden héten másik pozicióban játszol. Ne hasonlítsd van de beek hez. Hol volt van de beek mikor bernat megvettük? Szerintem még a nevét sem tudták sokan. A korona közbeszólt masképp nem lett volna van de beek 39m hanem 80.

MdewC 2020.09.04. 20:13:39

@simoni: értem mire akarsz kilyukadni. ;)

Viszont akiket említesz, nem biztos, hogy ide jöttek volna. ;) Más csapat is van, aki akar igazolni. Haalandot adom, őt hozhattuk volna.

Higu azért is jött, hogy a legerősebb akkor ellenfelet gyengítsük, volt jó időszaka, azzal senki nem számolt, hogy lepukkan.

CR bomba volt, de ha megnézem az idei csapatunkat, nélküle még ennyi se lett volna.

Utólag könnyű azt mondani, hogy csinálhattuk volna másképp, a covidnak se kellett volna jönni, a Lyon elleni kamu tizit se kellett volna befújni a visszavágón és mindjárt jobban állunk.

Plusz Bernanak tudnia kellene focizni, Costanak meg nem lesérülni és mindjárt szebb az egész sztori. ;)

Sztem ne temessük a csapatot, még van kis időnk korrigálni.

Juve!

JuventusFanatikus 2020.09.04. 21:09:18

@MdewC: Ha tényleg matekozni szeretnék:)
Higuaín a Juventusnál 66 gólt, 90 millió euróért igazoltuk le, azaz 1,36 millió euróba kerül egy gólja, ha a vételárát vesszük figyelembe.
Ronaldo 65 gólt rúgott a Juventusnál, 117 millió euróba került szerződtetni, azaz az Ő góljai 1.8 millió euróba kerülnek.
Most ehhez hozzátehetnénk a 7.5-ös fizetést és a 31 milliós mellé, de már így is JELENLEG MÉG Higuaín leigazolása volt a kifizetődőbb. Ha idén nyáron távozik, CR meg marad, akkor természetesen változni fog az állás (vélhetően nem is kicsit), de most a jelenről beszéltél, ahogy én is.:)

Igazából ebben a témában @simoni: Kolléga leírt mindent, mind a két játékos leigazolása gazdaságilag hiba volt valamilyen szinten. De a Chiesás részen kívül kb. mindenben egyetértek.

MdewC 2020.09.04. 21:31:33

@JuventusFanatikus: okés, de ez nem korrekt. :)

Majd akkor csináld meg ezt a példát, amikor eligazolnak. Reálisabb.

Nincs benne az sem, hogy ki milyen fontos gólokat szerzett, amivel pontokat vagy továbbjutást hozott.

Nincs benne az sem, hogy melyik mennyi bevételt hozott a marketingből. ;)

Ez a matekod se nem pontos, se nem igazságos. :P

Viszont. :D

Ugyan ezt kiszámolhatnád Bernára és Costára, mert nekem továbbra se CR és Higu leigazolása a drága és problémás, hanem ennek a két verébnek. :)

Bezony! Nem véletlenül szoktam mondani, hogy Higu még megérte, CR-nek meg még lehet 1-2 éve. Így a korrekt, remélem ezt nem viratod. (Hiába jelented ki, hogy a jelent nézed, fals képet ad.)

Köszi. ;)

MdewC 2020.09.04. 21:34:34

Egyébként meg fontosabb az, hogy akkor ki jön csatárba, meg, hogy lesz kirakva a “selejt” mert az visz előre, nem az, hogy mi volt. Higut és CR-t sztem jól tettük, hogy bevállaltuk, nem őket tartom továbbra sem gondnak. Sőt!

JuventusFanatikus 2020.09.04. 21:35:37

@MdewC: Csak annyira korrekt, mint a Te példád, azért bátorkodtam hasonló minőségben válaszolni:)

MdewC 2020.09.04. 21:38:48

@JuventusFanatikus: melyik példám nem korrekt??? Nem értem.

(Hétvégén megyek a Balcsira, de a jelenben nem indultam még el... de el fogok! :D Mi ez? :D)

Meg miért CR van megint elővéve? Az a pali aki a legjobbunk a BL-ben... Ezt se értem megint.

De nem értem, hogy mi a nem korrekt a példámban??? Mi a baj?

JuventusFanatikus 2020.09.04. 21:47:46

@MdewC: Costa
Berna
Higu
(130 millió és fizu)

Ronca
(110 millió plusz fizu)

Erre reagáltam

Ezt írtad: "Ez a matekod se nem pontos, se nem igazságos. :P"

Ez pontosan igaz a Te példádra is.

Részemről ez egy bugyuta kis eszmefuttatás volt egy kemény nap utáni kis kikapcsolódás:D Ha nem ragaszkodsz hozzá, én komolyabban nem mennék bele, csak egymás idejét vennénk el:)

MdewC 2020.09.04. 22:05:45

@JuventusFanatikus: ja így már értem. :)

Persze az egy kis fos érvelés lett, adom, közel sem olyan pontos, mint amiket te szoktál írni. Nem is ez volt a célom, hogy úgy érveljek, csak az utalás volt a cél, hogy továbbra sem Ronit látom jelenlegi helyzet okozójának. Nagyon nagyon nem. :) Sok más egyéb dolgot sztem jobban elszúrtunk, de van lehetőség javítani.

Valóban melós héten vagyok túl, fáradtan írok sokszor, de nem ez a célja a fórumnak, hogy kikapcsoljunk? :) Már bánom, hogy ebbe is belementünk, mert a “mi lett volna ha így meg úgy igazolunk vagy csinálunk dolgokat” témakörrel am se tudok mit kezdeni, @simoni: kollégával meg am nem akartam vitázni. :) Mert van igazság alapja amit írt, csak fullra nem ilyen egyszerű ez az egész, utólag meg könnyebb látni mit lehet másképp.

Legközelebb ha ki akarsz javítani tedd meg, de korrektebb példát hozz, mert ez a kiszámolod a gólok árát hozzászólásod nem esett túl jól, ennyire azért én nem akartam rosszat amikor hoztam a kis fos utalásomat. De am no para. ;)

simoni 2020.09.04. 22:16:52

@Rikoo: Valóban, közben már az NSO is lehozta: www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-lionel-messi-dontott-marad-a-klubnal-hivatalos-2781791 Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyiben befolyásolja Suarez sorsát. Őszintén szólva nem bánnám, ha maradna a vámpír is, mert nagyon nem tetszenek azok a kondíciók, amivel állítólag hoznánk. 3 éves szerződés, 10m nettó = újabb öntökönszúrás.

@NagyonJuve: Épp ez az, amiről hápogok: nem lehet tudni, hogy mikor bukkan fel egy Haaland vagy van de Beek, akit jó pénzért el lehet hozni. Ezért szerintem az csinálja jól, aki legalább egy 50-60 millát mindig készenlétben tart, hogy le tudjon csapni, amikor jó vétel adódik. Nagy Chris is megmondta már: "Ha helyzet van, mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet." :) A Juve pedig ezt lazán meg tudná tenni, ha nem költekezne ki az utolsó szögig folyton a vezetők borzasztó rövidtávú gondolkodása miatt.

@MdewC: Nem temetek én egyelőre semmit, olaszban még így is erősek vagyunk. Nagy versenyre számítok a sintérekkel, de az esélyünk abszolút megvan a győzelemre. A BL viszont felejtős a közeljövőben. Ami azért nagyon bosszantó, mert az anyagi háttér simán megvolt hozzá, csak ügyesebben kellett volna gazdálkodni vele.

"Egyébként meg fontosabb az, hogy akkor ki jön csatárba, meg, hogy lesz kirakva a “selejt” mert az visz előre, nem az, hogy mi volt."

Aki nem képes tanulni a múlt hibáiból, az arra ítéltetett, hogy újra meg újra elkövesse azokat.

MdewC 2020.09.04. 22:21:06

@simoni: ezzel teljesen egyet tudok érteni, összeáll ez a végére. :)

Vhogy össze kell rakni a 10.-et zsinórban, az intert meg oda vissza ütni kőkeményen!

Juve!

JuventusFanatikus 2020.09.04. 22:21:50

@MdewC: Ha tudtam volna, hogy ennyire rosszul esik neked, akkor nem írtam volna, komolyan mondom.:) Úgy néz ki, hogy a mai rengeteg idegesség, és a cikkírás utána vágyódás ez hozta ki belőlem:D

Nálam legalább két fajta kommentelési mód van, mikor az a végeredmény, mikor valami miatt reagálok a másik hozzászólására, az vagy azért, mert olyan szinten felb@sz, hogy nem bírom ki szó nélkül a stílus, vagy maga a mondanivalója miatt (például nem érzem igazságosnak a leírtakat), vagy tényleg felkelti az érdeklődésemet a téma, és jó kedvvel keresgélek, hogy tényleg így van-e. Jelenleg abszolút a második verzióról van szó.

Sőt, inkább van egy harmadik lehetőség, mikor tényleg kijavítom a másikat, mert az adott információ tényleg nem igaz, gondolok itt például reggel @el.Flaco kommentjére, ami Camoranesi edzői karrierjével kapcsolatos. Nem azért írtam mondjuk azt le, mert ezzel okosabbnak akarok tűnni (amire nincs is szükség, mert ez egyértelmű:P:D), hanem nem szeretném, hogy félreinformálás legyen a vége, remélem a Kolléga is így értelmezte:)

Jó, még mindig lehet, hogy néha átmegyek okoskodósba, mert rossz szokásom, ezzel tisztában vagyok, de igyekszem minél jobban visszafogni magam:)

MdewC 2020.09.04. 22:35:29

@JuventusFanatikus: nincs ezzel para. Ha nem így tolnád, akkor a fórum bajban lenne, a cikkek fele nem lenne itt, plusz nem lennénk ennyire képben meccsek után, stb. ;) (Csak ha matek, akkor legyen korrekt, én is annak szántam.) :)

Am amit írtam “ Sok más egyéb dolgot sztem jobban elszúrtunk, de van lehetőség javítani.” azt tartom és ennek szurkolok, mert újra pihenni szeretnék a meccseken, meg szurkolni, nem még azon is stresszelni. Azért néha jó itt kiírni a dolgokat.

Valami történjen már a mercatoban is, át is megyek oda, felcseszem Hellant, hogy hol vannak már a hírek?! :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása