A PSG igényt tart Icardira és Milinković-Savićra

milinkovi_-savi_sergej_golorom_juve_ellen.jpgA pletykák szerint az Inter kész megegyezni a PSG-vel argentin csatáruk, Mauro Icardi kölcsönszerződésének véglegesítése ügyében.

A párizsiak a kölcsönvételért 13 millió eurót fizettek a milánói csapatnak, a csatár pedig 20 gólt szerzett 31 meccsen.

A kölcsönszerződésben állítólag 70 millió eurós kivásárlási záradék szerepelt, de több forrás, például a Sky Sport Italia munkatársai, Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano szerint a felek végül megegyeztek egy 50-53 millió eurós kivásárlási díjban, amelyhez további 7-8 millió euró csatlakozhat könnyen elérhető bónuszok révén.

Mindazonáltal a Paris Saint-Germain nem adhatja tovább büntetlenül a csatárt Olaszországba, amennyiben így tenne, 15 millió eurót lenne kénytelen fizetni a milánói klubnak.

A Juventus és a Napoli nem tagadta, hogy érdeklődik a 27 éves játékosért, így ez a záradék lényegében az Inter érdekeit védi, mivel a milánóiak nem kívánják a versenytársaikat erősíteni.

Mauro Icardi értékesítése komoly profitot eredményez így az Internek, hiszen a játékos 13 millió euróért érkezett Milánóba a Sampdoriától 2013 nyarán.

A francia le10sport.com beszámolója szerint a Paris Saint-Germain a Juventus egy másik célpontjára is igényt tart, méghozzá 60 millió eurót fizetne a Laziónak Sergej Milinković-Savić játékjogáért.

A szerb válogatottat már több éve hírbe hozzák rengeteg klubbal, így felmerült a Juventus, az Inter és a Manchester United is az évek során, és valószínűtlen, hogy az első ajánlatra elengedné Claudio Lotito elnök, hiszen a pletykák szerint 100 millió eurós ajánlatokat is elutasított a múltban.

Továbbá Rómában igencsak pofás és sikeres csapat alakult, amely jövőre valószínűleg a BL-ben bizonyíthat, így kifejezett szüksége sincs tőkeinjekcióra, bár a francia lap szerint már egy 70 millió eurós ajánlatra rábólintana a Lazio vezetősége ebben a szűkös gazdasági környezetben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1615729748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2020.05.30. 16:28:58

Ez a 15 milliós kitétel nagy valószínüséggel nekünk szól. Így szinte biztos, hogy nem lesz az argentín zebra mezes.

Pavel1988 2020.05.30. 16:56:24

Ha Savicot el lehet hozni 70m-ért akkor azt ki kell gazdálkodnunk valahogyan.
Megüti Pogba szintjét, fiatalabb és aligha kér 12 milliós fizetést.
Emellett tud védekezni is, egy MSM-Rabiot középpálya esetén játszhatnánk 4-2-3-1-et.

JuventusFanatikus 2020.05.30. 17:00:35

Akkor szerencsémre Icardit megússzuk, Sergej pedig szerintem idén nyáron is marad a seggén. Úgy tűnik ez a le10sport lett a francia calciomercato:D Mindenkit mindenkivel összeboronálnak.

Alex8610 2020.05.30. 20:15:25

Nem tudom Pjanical mi lesz de ha pl a Psg fele venne az iranyt egy esetleges Icardi ugylet kapcsan akkor akar mi is kifizethetjuk azt a buntetest a franciaknak.A Lazio meg olyan pofas csapatta alakult hogy mar az EL csoportbol kizugtak.Szoval csaloka ez a nagy meneteles.Arra meg plane kivancsi leszek hogy birjak majd ezt terhelest ami most fog kovetkezni.Nem nagyon vannak hozzaszokva a heti 2 meccshez.Eleg naluk ha 1-2 jatekos kidol aztan siman csuszhatnak hatra a tabellan.

venember83 2020.05.30. 20:32:23

@Alex8610: szerintem Pjanicsért senki nem adna 50 milliót, ez a nagy helyzet, így nem képezheti a részét az Icardi biznisznek. Mindenhol csak csere merül fel Pjanic átigazolása kapcsán, Rabiot 30 milliót sem ér a Unitednek, így azért nehéz lesz erősíteni, hogy nem kap a Juve pénzt ezekért a játékosokért. Még a végén kénytelen lesz eladni egy alapembert, pl. Demiralt, De Ligtet.

rockitbaby 2020.05.30. 21:17:47

@venember83: Maxi következő szezonnal újra munkába fog állni és az is biztos, hogy külföld lesz belőle. A PSG csapatát emlegetik vele kapcsolatban. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor kérné Pjanicot, mi meg cserébe Marquinos vagy Verratti játékjogát. Szóval Pjanic még eladható/cserélhető.

Rabiot és Ramsey teljesítménye alapján kicsit erős lenne 40 millió környékéte belőni az árukat. Járványhelyzet előtt lwhet, de most esélytelen. Mondjuk anyuci kicsi fia sokaknál elgurította a pöttyöst, de ebben a helyzetben talán okosabb lenne megtartani mindkettejüket és egy jobb folytatás vagy következő szezonbéli teljesítmény után eladni/bevonni őket.

A középpályánkról értéket sajnos csak a bosnyák és az uru képvisel, a többitől megszabadulni meg max szerződés lejártakor fogunk. Szóval egy Pjanic csere és egy érkező mellett, beszámítva Khedira sérülékenységét, sajnos késznek tekinthető a mercato ezen csapatrészre szánt része.

venember83 2020.05.31. 05:24:31

@rockitbaby: tényleg erre kell alapozni annak az embernek kapcsán, aki pár éve a Juve alapembere? Majd Allegri valahol munkát kap, s majd valakit adnak érte? Nem tudom, de ez így nagyon visszás, ha a Juventus saját magát Európa 5-6 legjobb klubja közé sorolja, vagy legalábbis erre a szintre törekszik.

venember83 2020.05.31. 05:49:55

@rockitbaby: plusz ugye a középpályát kívánták megerősíteni az elmúlt években, jöttek "ingyen" játékosok: Can, Rabiot és Ramsey. Ahogy jöttek, mennek is. Mellettük még ott van Matuidi és Khedira, akik eladhatatlanok, mert nem képviselnek értéket, Bentancur értékesítésének pedig lényegében csak a Boca örülne. S most úgy tűnik, hogy Pjanić sem képvisel 60-80-100 millió eurós értéket. Ez a Juve középpályája. Nagyon szomorú dolog, mintha kukázta volna az Öreg Hölgy ezt az egész középpálya szekciót. Nagyon ideje megújítani az egészet minőséget és értéket képviselő futballistákkal.

venember83 2020.05.31. 06:04:36

@rockitbaby: s akkor egyesek Pogbáról álmodoznak, mikor még Miralemnek sem nagyon tud a vezetőség megfelelő klubot találni, mármint a Juve szempontjából megfelelőt, de majd a százmilliós Pogba árát valahogy lealkudja a Unitednél a vezetőség, s közben Polpo is megelégszik 6-7-8 milliós fizetéssel a 12 helyett. Álomvilág az egész, ideje felébredni.

Elnézést a hsz-láncért, s nem is ellened szól, csak borzasztóan csalódott vagyok ismét a Juve ténykedése/vezetősége miatt. Pogbáról álmodozunk, s közben pl. egy SMS is megszerezhetetlen egy semmit nem nyert Laziótól, egy zsugori elnöktől.

Attilio79 2020.05.31. 07:19:37

Nem tudhatunk semmit, főleg
a záradékról és ha nem értékesítik nekünk Icardit, csak kölcsönadják?

JuventusFanatikus 2020.05.31. 08:05:56

@Attilio79: És abban nekik mi a biznisz? Ha a PSG megvásárolja (ami több, mint biztos), akkor szerinten idén nyáron már nem lesz Juventus-játékos Icardi.

rockitbaby 2020.05.31. 08:08:10

@venember83: Semmi gond, egyben reagálok, mindre ;)

Nos Pjanic is diszkont áron jött, mert az a 30 pár millió nem volt nagy beruházás. Es még így is ő a középpálya legdrágábbja és jelen pillanatban még a legértékesebbje is. Hiába csűrjük, csavarjuk a történetet, a helyzeten nem változtat, Pogesz eladásával gyakorlatilag le lett építve a középpálya. Ez volt a Pirlo-Vidal páros távotásával kezdődő és a kis herveg horror sérülésével tetéző középpályánk hattyúdala. Azt már meg sem említem, hogy két játékos kivételével a többiek 30 kozeli, vagy már el is múlt.

Évekkel ezelőtt el kellett volna kezdeni fiatalítani, mert ez így rohamosan közelít a triplázó Inter összeomlásához. Azt meg már szégyenletes akár csak megemlíteni is, hogy az Inter középpályás sora köröket ver a miénkre. Az pedig már végleg a szégyen kategória, hogy olasz játékos inkább lát fantáziát bennük, mint bennünk.

Nyilván nem minden áron kell, orrvérzésig erőltetni az olaszokat, de talán hosszú évek óta most el lehet mondani, hogy van olyan olasz középpályás, akit érdemes lenne megszerezni. Azért egy Barrella-Tonali-Zaniolo-Sensi négyes bármely tagja azonnal.lezdő lehetne nálunk - ez azért két világbajnokkal a sorainkban roppant ciki.

De jó, legyen, elhiszem ebben a járványhelyzetben a játék hiányában csökken a játékosok értéke és a kifizetendő vételárakban is várható kisebb mértékű esés. Milyen jó is lenne, ha az akadémiánk valóban, érdemi munkát végezne. A Chelsea keresztbe lesz@rta a kizárást a piacról. Lampard fogta magát és lehetőséget adott az akadémistáknak. A többit pedig már mindenki ismeri. Nem azt mondom, hogy 11 saját neveléssel kellene kiállni, de az a világ szégyene, hogy az utánpótlás nevelésből utoljára Marchisio tudta megvetni a lábát az első csapatnál. Valamit változtani kell az ifik képzésénel, de azonnal.

delpi0823 2020.05.31. 10:25:27

@venember83: A united eleg erdekesen arazza be a jatekosokat Rabiot nem er 30 milliot,de Pogba 110 millio korul meg mindig........Pogbat senki nem fogja megvenni igy az tuti,ezzel csak azt fogjak elerni hogy majd ingyen tavozik a szerzodese lejartaval.

venember83 2020.05.31. 10:49:48

@rockitbaby: a Chelsea kapcsán annyit azért érdemes megemlíteni, hogy ők nagyon komolyan rámentek a játékosok kikölcsönzésére, nekik volt a legnagyobb kölcsönseregük az egész PL-ben a különböző kluboknál, szóval volt honnan válogatni.

Lanzafame 2020.05.31. 11:29:44

@venember83: SMS-t a tavalyi gyenge szezonja után el lehetett volna hozni 50-60-ért...

Pogba nem reális opció, hacsak a vezetőség nem őrült meg teljesen, Jorginho úgy tűnik csak pletyka, azzal fogunk üzletelni, aki megszabadít minket Pjanictól. Ez max. a PSG lehet - érdemes lenne Verratit megszerezni. Olasz, Juventus-mércével nézve még tinédzser, és illik abba, amit állítólag játszunk.

venember83 2020.05.31. 11:38:48

@Lanzafame: tavaly a védelmet erősítették Demiral és De Ligt révén, azelőtt meg érkezett CR7. Csak az a fránya középpálya.

JuventusFanatikus 2020.05.31. 14:03:37

@Lanzafame: Én Verrattit nem tartom registának (de, ha Ő jönne arra a szerepkörre, akkor azt se bánnam), de Pjanićért cserébe kifejezetten jó biznisz lenne. Csak simán pénzért nem venném meg, de így érdemes elgondolkodni a megszerzésén.

JuventusFanatikus 2020.05.31. 14:11:34

HIVATALOS: Mauro Icardi 50+8 millió euróért a PSG játékosa, ha a játékos visszatérne Olaszországba, akkor a franciák +15 millió eurót fizetnek majd az Internek.

Hála a jó Istennek:)

del pipi 2020.05.31. 16:37:57

@JuventusFanatikus: Várjál! Az nem azt jelenti hogy még nem játszhat nálunk, akár játékos bevonásokkal a kiskapun még besunnyoghat, ha annyira akarja a Juve. Bár én is azt mondom hogy így már kisebb az esély.

JuventusFanatikus 2020.05.31. 17:07:14

Nem kisebb, hanem 0. Csak számolj utána, hogy mennyibe került a PSG-nek, és akkor mindjárt tisztán látod a helyzetet. Természetesen, ha csak az idei mercatót vesszük figyelembe.

del pipi 2020.05.31. 17:14:06

@JuventusFanatikus: Pedig most az a vicces hogy miután itt elolvastam a cikkeket, kommenteket, átlovagoltam a másik portálra híreket olvasni. És ott pedzegeti a gondolataim, ne azt nézd hogy neked mi éri meg hanem hogy a Juve hogy gondolja, neki meg éri-e Icardi még ilyen áron is. :) De adom hogy az esély a 0-hoz áll közelebb mint az 1%-hoz.

Lanzafame 2020.05.31. 18:06:28

@JuventusFanatikus: Bentancur középen, mellette Verratti és Ramsey.

JuventusFanatikus 2020.05.31. 18:12:40

@del pipi: Mert rossz portálra lovagolgatsz át:D Nem hinném, hogy a Juventusnak 100+ milliót megérne, márpedig a PSG tuti nem adja el, ha nekik nem nyereséges a biznisz.

@Lanzafame: Akkor már inkább Verratti középen, én annyira nem bízok Bentancurban, hogy registaként számoljunk vele. Ramseyvel pedig nálam csak csere, volt összesen három jobbnak mondható meccse, nem több. Ez egyelőre nagyon kevés, sokat kell még bizonyítania ahhoz, hogy tényleg számítsunk rá.

venember83 2020.05.31. 20:48:09

@del pipi: jövő nyáron érkezhet, '21 nyarán. De ha ennyiért vették, csak olyan áron adják tovább, ami egy Juventusnak sok. Főleg befejezőembernek, amikor sokkal égetőbb problémák lesznek már akkor.

JuventusFanatikus 2020.05.31. 21:21:08

@venember83: Én úgy saccolom, hogy jövő nyáron már a befejező ember szerepe lesz a legégetőbb probléma, mert nem tartom valószínűnek, hogy CR akkor még képes lesz megfelelő teljesítményt nyújtani, de az is kérdéses, hogy egyáltalán a Juventus kötelékébe fog-e egyáltalán tartozni.

venember83 2020.06.01. 08:12:47

@JuventusFanatikus: minek befejezőember, ha nem jut el hozzá a labda? Vagy CR már nem fogja bírni, ellenben Miralem, Sami és Blaise második virágkorát fogja élni? Előbb-utóbb a középpályát is meg kell alaposan újítani.

del pipi 2020.06.01. 08:56:49

@venember83: Az a baj hogy tényleg kell az a befejező ember, de az is igaz amíg nem jön minimum két értelmes középpályás addig felesleges. Azért ilyen KP deficittel a többi csapattal szemben...ezt sokáig nem lehet húzni, én egyenlőre csodálatosnak tartom hogy minden téren versenyben van a csapat. Pedig én aztán bízok a Juventusban a végsőkig.

JuventusFanatikus 2020.06.01. 10:52:46

@venember83: Ezt a problémát még idén meg kellene oldani, nem jövőre.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása