Chiellini és Buffon is hosszabbít

buffon_gigi_42_evesen_mutogat_borostasan.jpgGiorgio Chiellini és Gianluigi Buffon várhatóan új szerződést írhat alá hamarosan a Juventus vezetőivel, állítják klubhoz közeli források, miután év végén mindkét futballistának lejár a kontraktusa júniusban.

A hírek szerint a klubot régóta szolgáló két játékos szerződésén már régóta dolgoznak a felek, és várhatóan már bejelentés is született volna az elmúlt hetekben, ha a járványhelyzet nem állítja a fejére a fél világot.

Gigi Buffon még 2001-ben szerződött a Juventushoz, azóta a klub szolgálatában áll egy éves párizsi kikapcsolódást beiktatva, mostanra pedig Wojciech Szczęsny csereembereként foglal helyet általában a padon.

A szerződéshosszabbítással lényegében biztosra vehető, hogy a kapus lesz az olasz bajnokságban a legtöbb meccsel rendelkező futballista, így sikerül megelőzni Paolo Maldinit, aki 647 meccset tudott kipipálni, és jelenleg a két futballista holtversenyben vezeti a listát.

Giorgio Chiellini szerződéshosszabbítása minden bizonnyal örömére lesz úgy a játékosnak, mint a szurkolóknak, főleg miután a szezon első részét kihagyni kényszerült a középhátvéd igencsak komoly augusztusi térdsérülése miatt.

A védő már visszatért a csapatba a sérülés után, így várhatóan a folytatódó szezonban teljes mértékben számíthat rá Maurizio Sarri, aminek a mester minden bizonnyal örül, hiszen jelenleg csak Leonardo Bonucci és Matthijs de Ligt vethető be középhátvédként. Merih Demiral térdsérüléséből lábadozik, míg Daniele Rugani kapcsán a koronavírus-fertőzés miatt kérdéses, hogy a játékos milyen állapotban lesz.

Giorgio Chiellini csapatkapitányi minőségét a szezonszünet alatt is gyakorolta, hiszen a pletykák szerint ő javasolta a játékostársaknak a fizetéscsökkentést, amellyel nagyobbacska terhet vett le a járványhelyzet miatt nem túl pozitív pénzügyi helyzetbe sodródott klub válláról.

A játékos kapcsán továbbá arról is szólnak a pletykák, hogy aktív karrierje után a klubnál fog maradni, így hasznát veheti a Torinói Egyetem menedzsment és gazdálkodás szakán szerzett diplomájának.

Egyéb pletykák szerint a Juventus Douglas Costa és Federico Bernardeschi értékesítését tervezi, a szélre pedig erősítésként a Valencia csillaga, Ferran Torres érkezhet, akiben az igazgatók megfelelő játékost látnak, ráadásul a játékost jó áron lehet majd elvileg később továbbértékesíteni, ami újabb plusz pont a leszerződtetése mellett.

A Fiorentinát megjárt Federico Bernardeschi felmerült csereügyletek vonatkozásában is, és állítólag olyan klubok érdeklődtek iránta, mint a Barcelona, az AC Milan és az Atlético Madrid, de az érdeklődés nem öltött testet hivatalos ajánlatokban, a jövő hetekben tisztulhat a kép az olasz válogatott kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6215639720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras74 2020.04.25. 10:39:57

Ha Buffon hosszabbít, akkor Donnarumma végkép felesleges.....

rockitbaby 2020.04.25. 10:59:47

Costa még csak csak érthető, hiszen azt amit tud, a sérülések miatt nem tudja a pályára is letenni. De hogy Berna iránt a Barca és az ATMA érdeklődik, az kicsit erős. Még talán Simeone csapata lenne az ideálisabb neki, de valahogy nem látom azt, hogy ezen klubok valóban versengjenek érte. Főleg, hogy Sarri lassan ott tart, hogy csatár hiányában őt kell hamis kilencesként játszatni - ezzel gyakorlatilag a szezonbéli gyakorlatilag negyedik pozícióban. Nem fog ő elmenni, tökéletes keretmélyítésre a bajnokságon belül.

venember83 2020.04.25. 12:20:45

@rockitbaby: pedig lassan az ő érdekei is ezt szolgálnák. Padon fejlődni nehéz, nem lepne meg, ha a válogatottbeli helye is veszélybe kerülne, bár szerencséjére sok igazán ígéretes olasz nincs, aki a helyét veszélyeztethetné.

alexGicamo 2020.04.25. 12:48:47

Örülök ennek !
Hajrá, legendák !

senky 2020.04.25. 16:26:38

,,Sarri lassan ott tart, hogy csatár hiányában őt kell hamis kilencesként játszatni ''
Miert kene ? Hisz ott vannak a jo lehetosegek ! A menni vagyo-elado csatarok: Timo Werner -24 eves ;Icardi-27eves ; a PSG-tol a penzugyek miat egyikuk mehet :Neymar-28 eves vagy Mbappe-21 eves ; Dembele-22 eves ; Diallo H 24 eves ; Jadon Sancho -20 eves ; !!!

rockitbaby 2020.04.25. 16:56:38

@senky: Azért te nagyokos, mert ezek a csatárok szezon közben nem szerezhetőek meg per pillanat. Ha újraindul minden az edző úgy számol, hogy az első pár meccsre nélkülöni kényszerül Dybala szolgálatait, hiszen a vírusból éppen csak felépülve nem fog tudni teljes edzésmunkát végezni, nem lesz 100%-os állapotban. Mivel a kedvenved marad otthon, CR7 maradna az egyedüli csatár. Az pedig kevés, ahigy erre már ráröttél magadtól is.

@venember83: Félreértés ne essék, én speciel bírom a fejét. Azon kevesek egyike, akire érkezésekor CR7 pozitívan hatott. De amit ebben a szezonban vele művel Sarri, az még a legrosszabb Allegri időszakot is lekörözi. Szélsőből berakja trequartista helyre, majd mezzala és szezon közbeni 4-3-3-ra visszatérés jegyében vissza a szélre, hogy most csatár hiányában hamis kilences legyen. Semmi meglepő nincs abban, hogy úgy viselkedik a pályán, mint akinek figja sincs, mit is kellene csinálnia. Mondjuk ez komoly edzői felelősség is.

Hiszek benne, hogy ha végre megtalálnák a helyét - szerintem mezzalaként volt a legjobb -, hasznos tud még lenni.

gomorra21 2020.04.25. 19:42:35

@rockitbaby: "De amit ebben a szezonban vele művel Sarri, az még a legrosszabb Allegri időszakot is lekörözi"

Nem értek egyet. Allegri legnagyobb baja ilyen téren, hogy nem volt türelmes a fiatalokhoz. Sarri türelemmel játszatta Bernát. Nyilván nem Bernardeschi köré kell építeni a csapatot. Kapott elég időt, hogy bizonyítson támadóként; sem a csatárok mögött, sem a szélen nem ment, mert ha közel kerül a kapuhoz, nincs benne elég kreativitás, és a mezőnyben mutatott játéka csapnivaló. Amit próbál, hogy megcélozza a kaput, és tüzel, de Sarri játéka ennél összetettebb, ezért is lett a csapat egyik alapköve Allegri csapatával ellentétben Dybala. Allegri Berna-kompatibilisebb játékot játszatott, Sarri pedig Dybalát favorizálja. Jól teszi, mert La Joya a zseni. Ha nincsen csatár, meg lehet próbálkozni Bernával, mert a lövőkéje tud lenni jó. Én nem adnám el, pont azért, ami most van. Be lehet tenni több posztra, de Juve szinten sehol sem kiemelkedő. Abban viszont egyetértek, hogy hosszú távon mezzalaként lenne a legjobb, mert hajt, lelkiismeretes, és pont olyan messze van már a kaputól, hogy nem akarja folyton ráküldeni.

rockitbaby 2020.04.25. 20:54:03

@gomorra21: Nem erre céloztam, hanem arra, hogy egyetlen játékosnak sem tesz jót, ha egy szezonon belül négyszer változtatják a helyét. Nincs ideje alkalmazkodni, nincs ideje kiteljesedni. Ki kellene választani egyet, és ott erőltetni, ha valóban kezdeni akar vele valamit.

Mondjuk Sarri leteszi a voksát a mezzala mellett. Akkor ott játszatja folyamatosan, hiszen a középpálya amúgy sem túl acélos. Segít neki alkalmazkodni. A Mister elmondása alapján Berna az egész '19-es nyarat mezzala átképzőben "töltötte", erre ténylegesen egyszer számított rá ezen a poszton, a kupában az Udinese ellen. Sem előtte, sem utána nem szerepelt ott. Úgy pakolgatja a pályán, mint egy sakk bábút. Ez nem fog így működni.

Tudom, nincs olyan technikailag, mint Dybala, de ettől még ha végre megtalálná a helyét, hasznos lehetne. Tökéletes lenne mezzala-nak, és ezzel még a középpályának is jót tenne.

gomorra21 2020.04.25. 23:42:53

@rockitbaby: szerintem Berna viszonylag stabilan volt eleinte trequartistaként játszatva, nem gondolom, hogy egy támadónál ez akkora probléma. Ő anno, amikor jött, azt mondta magáról, hogy 10est szeret játszani. Tessék parancsolni.

Kell egy technikai felkészültség ebben a felfogásban támadóként (is), neki meg nincs meg sajnos. Meccsek óta mindenki fújolta Bernát, amikor a bagós még mindig türelmesen játszatta. Szerintem megkapta az esélyt. Szóval nem értek egyet, kivéve abban, hogy a kaputól messzebb a Juventusban több esélye van.
Viszont nem azon a poszton nem kapott esélyt, ahol mindig is játszott, ezt ne feledjük. Azon a poszton látnánk szívesen, ahol egy gyenge Udinese ellen jól játszott, és ennyi. A tökéletestől még messze van.
Jobban örülnék ha ő lenne a befutó mezzalaként Ramsey helyett, mert olasz, és elhiszem, hogy ha kiteljesedik, nem hagyna itt minket. De Ramseyt alkalmasabbnak érzem, sokkal jobban lát, sokkal jobban érzi a labdát.

rockitbaby 2020.04.26. 07:43:43

@gomorra21: Ezt értem és egyet is értek vele. De akkor arra adj valami magyarázatot, hogy ha az egész nyarat mezzalaként edzette végig, az első adandó alkalommal miért trequartistaként akartuk használni? Tudom, hogy nincs irányítónk, de ha valóban ezt akartuk, miért nem szabadítottuk fel Pjanicot és raktuk oda? Nem volt logikus egy szélsőből átnevelt mezzalat rakni irányítónak, mikor lett volna jobb megoldás is.

gomorra21 2020.04.26. 09:29:52

@rockitbaby: lehet, hogy ilyen téren gyenge a fantáziám, de nem érzem, hogy egy ilyen szélsőből-mezzala "átnevelés" az annyira karakteresen más játékost hozna ki, ami nagyon össze kellene zavarnia a játékost. Az egész focink megváltozott a gyors passzos játékkal, technikailag ég és föld, amennyit az utolsó Allegri évhez képest fejlődtünk, szerintem ez sokkal nagyobb változás, mint az hogy a modern foci idején egy támadóközéppályás a középpálya és a támadó harmad között különböző feladatokban jut szerephez. Nem a kapuba kell állnia,vagy ha egész nyáron középhátvédnek lett volna nevelve, érteném, amit mondasz.

A "mezzala átnevelés" amúgy a Mezzala Átnevelő Központban történik? Mert nagyon komolyan cseng. Gondolom szimplán azt tanulta a nyáron, hogy ne csak lendületből akarja megoldani, és ne csak azon járjon az agya, hogy tüzelni kell, hanem mezőnyben oda kell tennie magát. Ezt a tudást bátran hasznosíthatta volna a csatárok mögött is.

Pjanicot év elején kivenni a középpálya tengelyéből? Az nagy öngól lett volna. Amúgy én már többször leírtam: szerintem Pjanic nálunk kreatívabb játékos már nem lesz, megfáradt, megkopott már ő, és nagy lenne rá a kabát. Hozzáállásban Berna remek, Pjanic meg alibizésre hajlamos játékos, akiből már hiányzik a tűz.

rockitbaby 2020.04.26. 10:01:29

@gomorra21: Berna azért kaphatott átképzést, mert a hagyományos háromtagú középpályán a mezzala áll a legközelebb ahhoz, ami az ő eredeti posztja, a szélső. Nem véletlen vannak ezek a posztok ennyire jól elkülönítve, bár mindegyik közös pontja a fegyelem. De egy irányító feladatai között nem szerepel a védekezés, míg egy mezzala ha kell, ha nem kénytelen kivenni a részét belőle. Nem a mezzala áll messze a kepességeitől és az eredeti posztjától, hanem a trequartista. Lett volna jobb opciónk egy kis átszervezéssel, de Sarri csak azért is ragaszkodott ehhez.

Nyílván sokat vátozott vagy legalábbis igyekeztek változtatni a játékunk összképén, de ettől még bőven igaz, hogy Sarri úgy pakolgatja az embereit a pályán, mint egy sakk táblán. És úgy néz ki kívülről, mintha fogalma sem lenne arról, hogy mit miért csinál. Én azt a koncepciót bírálom, hogy kitalálta, hogy Berna milyen jó is lenne a három tagú középpályán, ennek fényében edzeti a nyáron, majd élesben lényegében egyszer sem használta. Gyakorlatilag egy teljes nyári felkészülést dobott ki a kukába. Olyan érzésem van, mintha valóban kapkodna, nem tudja mit csináljon, vagy hogyan reagáljon egy adott helyzetre. Mintha megkapta volna elete lehetőségét, de kb egy hónap után kicsúszott alóla a talaj.

Pjanicot nem kivenni kellett volna, hanem csak egy sorral feljebb tolni. Benta meg mehetett volna a helyére a védelem elé. Irányítóként nem kellett volna annyit futnia, védekeznie, nem lett volna két hónap alatt csapágyasra hajtva.

gomorra21 2020.04.26. 14:13:54

@rockitbaby: ezeket a posztokat nem dimenzionálnám túl. A szélső az szélső, a középályás az középpályás, persze. De van csapat, ahol egy szélső annyit védekezik, mint máshol egy védő, és van csapat, ahol a védő támad annyit, mint máshol egy csatár.
Elég Allegrit és Sarrit összevetni, és megnézni, hogy Allegrinél egy fullosan támadó poszton a betonbiztos alap egy olyan játékos volt (Mandzu), aki jól tud védekezni;)

Amúgy kik azok, akiket ész nélkül pakolgat fel Sarri?
Cuadrado játszik az egész jobb oldalon. Ez akkora baj? Én mindenhol szívesen látom, rendesen odateszi magát, a vezetőség vett egy Danilot jobb védőnek, de Cuadrado nagyobb lélekkel játszik, mint a brazil. Cuadrakomplex játékos, ami a modern fociban nem ritka.
Dybala játszik csatárt, játszik a csatárok mögött, játszik a a jobb szélen is, de néha meccs közben fullosan a bal szélen is tekereg (wtf?). De ez akkora baj? Nagy magabiztossággal játszik, ez a lényeg. Formában van.
Ramsey volt trequartista, majd mezzala. Utóbbinak egyértelműen jobb, de én nem állítom, hogy amikor kellett egy trequartista, és Berna már leszerepelt, akkor butaság volt Ramseyt kipróbálni. Játszott korábban a támadó harmadban, nem volt meglepő, hogy kipróbáltuk.
Én csöppet sem gondolom, hogy ezek olyan random ötletelések, amiket nem lenne szabad megtenni. Pl.: Allegrinek egy nagy ötlete volt, amikor 4-2-3-1re állt, pedig nem került minden játékos a posztjára.

Az utolsó bekezdéshez: szerintem egy új edzőnek nem érdemes egy győzelmi kényszerben lévő csapatot egyből gyökeresen megváltoztatni. Én ha féltem valamitől, hogy egyből túl sokat változtat Sarri, jönnek a bukták, elveszíti a csapatot, mi pedig a scudettót. Pjanic eleinte nagy fejlődést mutatott regista poszton, utólag könnyű azt mondani, hogy nem veszítettünk volna semmit, ha Benta kerül a helyére, de nem véletlen, hogy akkortájt senkinek nem volt ez az elképzelése. Benta idő közben bizonyított, és semmi nem szavatolja, hogy akkor készen állt volna, ahogy azt sem, hogy a hátul alibiző Pjanic előrébb kreatívabb lenne.

rockitbaby 2020.04.27. 11:25:18

@gomorra21: Nyilván nem szabad túlgondolni adott szerepeket, posztokat, de az ellenkezője sem ildomos. Nem véletlen különítik el az olaszok ezeket ilyen látványosan. Mindenkinek megvan a maga feladata, mit kell csinálni, mikor és ezzel hogyan járul hozzá a csapat taktikájához. És az sem véletlen, hogy Sarri ( és Allegri ) működő taktikájához egy regista kötelező elem. Bár ez nem pont az alapvető beszélgetéshez kapcsolódik.

Sarri a középpályán igen sokakkal kísérletezett. Benta volt regista és b-t-b is. Matuidi megfordult bal bunkóban is. Ramsey treqartista és mezzala is volt. Berna szélsőből lett mezzala, majd trequartista és ha lehet hinni a pletykáknak a folytatáskor még hamis kilences is lehet. Dybala is volt irányító, secunda punta, de már Sarrinál is megfordult a szélen. Bár igaz, az ő esetében ezek nem jelentenek annyira markáns különbséget, mint Bernardeschinél. No nem mintha védeni akarnám az olaszt.

Cuad jobb bunkónak pont annyira vált be, mint amennyire nem. Üdítő látni, hogy meg me és tud is húzni egy-egy cselt, de a védekezésben fegyelmezetlen és a vehemenciájából fakadóan a játékában benne van a lap állandóan. Elzavartuk Cancelo-t, mert nem Sarri kompatibilis, majd jött egy Danilo, aki még ha az is lenne, folyamatosan sérült. Így kényszer szülte Cuad új szerepét is, de annyira nem megnyugtató megoldás jobbra.

Nyilván semmi gond nincs az ötleteléssel, de míg Allegri esetében - az utolsó évét leszámítva - mindig tudtad, hogy amit kitalál, az működni fog. Addig Sarri esetében azt látni, hogy egyik rossz megoldásból csap át egy másikba. Mert ha a kényszer szünettől elvonatkoztatunk, januárra általában már egy csapatnak össze kellene érnie, látni kellene azoka a vonásokat, amiket egy új edző jelent, és lassan a csúcsformához kellene közelíteni. Mi meg ott tartottunk a leállás előtt, hogy még mindig kísérletezik a Mister, mert valahogy a kirakós elemei nem akarnak a helyükre kerülni.

Egyetértek, és én sem vártam, hogy azonnal, markánsan Sarrisabb legyen a játékunk, hiszen a fiúk 8 évig ennek gyakorlatilag a szöges ellentétben játszottak taktikai szinten. De ha csak egy valamit kellene megjelölni, amit azonban kapásból el lehetett várni az új edzőtől, az az, hogy a kreatívabb játékosaink kivirágozzanak. No nem úgy, mint Pjanic. Inkább, mint Dybala. Nehezebben indult, de folyamatosan fejlődött és most ott tartunk, ha ő nincs a pályán, nincs kreativitás sem. Abba pedig szinte bele sem merek gondolni, mi lett volna akkor, ha CR7 merő véletlenségből nem találja meg a góllövő cipőit. Iszonyatos nagy bajban lennénk és valószínűleg már nem Sarri ülne a kispadon. Hiszen abban a kivételes sorozatában komoly mennyiségben szállította a pontokat. Ha ezeknek csak a fele pontvesztés, most a Lazio toronymagasan vezetne. Ez persze utólagos okoskodásnak tűnhet és talán az is, de attól még, hogy mi vagyunk a tabella élén, nem szabad megfeledkezni a részletekről sem. Mert hiába mutat jól az összkép, hiszen vezetjük a bajnokságot, a BL-ben is még állunk ( nem leküzdhetetlen a hátrány ) és a kupában is még ott vagyunk, azonban ha mindezek mögé nézel, roppant aggasztó az, ami történik. Nem tudom mi az ez, de talán valahogy azzal lehetne megfogni ezt az egészet, hogy Allegri távozásával mintha az általa képviselt magabiztosság is odalenne. Hiába volt a csapat két gólos hátrányban, tudtad, hogy a meccs akkor is meglesz. Hihetetlen nyerő gépezetet rakott össze. Most azonban már ha csak egy góllal is megy az ellenfél, nem tudhatjuk biztosan mi lesz. Fordíthatunk is, de benne van egy nagyobb arányú vereség is, vagy hogy éppen ki tudjuk húzni döntetlenre. A csapat már nem sugározza azt a fajta magabiztosságot, higgadtságot és gyilkos ösztönt, amit eddig.

JuventusFanatikus 2020.04.27. 12:33:24

@rockitbaby: Szerintem az egész történetet túlgondolod:)

Sarri kísérletei közül nem volt mind újdonság, a játékosokat sem érhette ez meglepetésszerűen, még Fedét sem. Benta ugyanúgy volt b-t-b és regista is Allegri irányítása alatt, mivel Pjanićnak nincs cseréje. Matuidi azért volt bal szélső védő, mert Alex Sandro apja meghalt, a két másik jómadár meg szokás szerint sérült volt, így más lehetőség nem igazán állt a Mister rendelkezésére (a formációváltáson kívül), ez újdonság volt Matuidi számára, de rutinos játékos, megoldotta, és mindössze egy, SPAL elleni meccsről beszélünk. Ramsey karrierje során 79 meccsen játszott trequartistát, de valami bűn szar volt ott egy meccs kivételével, úgyhogy ez sem új húzás volt. Bernardeschi bármekkora kedvencem, Allegrinél fél évet húzott le trequartistaként, nem arról van szó, hogy sose játszott ott. A mezzala szerepkör más tészta, ott Allegri idejében tényleg nem szerepelt.

Cuadrado szintén zenész, Max szélső védőként tervezett vele, csak ugye lesérült. Én nem támogattam a kolumbiai ezen poszton való játszatását, és a jó kezdés után azért csak-csak azt láthattam sajnos tőle, amit vártam. Danilo meg konkrétabban rosszabb, mint gondoltam. Azt hittem legalább védekezésben stabil lesz, de legalább annyi gólt kaptunk róla, mint Cancelóról, a támadásban nyújtott teljesítménye meg egy nagy, keres 0.

Egyébként értem, hogy Sarrinak merőben más elképzelései vannak, mint Allegrinek, de a játékosok nagy részét ebben az esetben nem igazán kell védeni, mert nem egy teljesen új szerepkörben találták magukat.

"Abba pedig szinte bele sem merek gondolni, mi lett volna akkor, ha CR7 merő véletlenségből nem találja meg a góllövő cipőit."

Érdekes, de ez pont fordítva van. Pont a Csizmaszárban volt téma, hogy pont mikor elindult CR nagy sorozata, akkor kezdett el a csapat gyengébben szerepelni.

Egy utolsó megjegyzés, Allegri inkább a szűrőket szereti, nem a registákat, csak nem kapott egyet se. Végül az egész írásom lényege, hogy itt nem a játékosok és az edzők a fő hibásak, hanem a vezetőség, hogy nem képes összepakolni egy komplett keretet, amiben mindenkinek van alternatívája:D

rockitbaby 2020.04.27. 12:44:42

@JuventusFanatikus: Ki, hogy látja. Lehet a CR7 formajavulása és a csapat összességének romlása együtt indult el, de a játék előtte sem volt szemet gyönyörködtető. Nyögvenyelős, brusztolós, Allegris időket meghazudtoló teljesítmény. Sokszor óriási mákkal egyetemben. De ezt már mi ketten pont kitárgyaltuk más poszt kapcsán :P Azt azonban nem lehet elvitatni, hogy ha akkor nincsenek azok a CR7 gólok, most roppant mód bajban lennénk. Nekem valahogy ez a gyengébb szereplés másként jött le. Én úgy láttam - ez persze lehet téves is -, hogy Demiral sérülése után kezdett végleg megfordulni a tendencia.

Persze abban egyetértek, hogy a felelős kérdéskörének meghatározása kanyarban nem egyszerű, de én ettől még tartom magam ahhoz, hogy itt bizony az edző is hibás. Nyilván ez is abból eredhet, hogy a vezetőség őt választotta, de ettől még Sarri felelőssége nem kerülhető meg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása