Sarri: „Megrekedt a fejlődésünk”

sarri_maurizio_kabatban_meccsen.jpgMaurizio Sarri szerint a csapat fejlődése leállt az elmúlt három hétben, és elkerülhető gólokat szenved el a csapat, de szerencsére a mester pozitívumokat is látott a meccsen, amelyen Ante Rebić szerezte meg az első gólt, majd Theo Hernandez kiállítását követően büntetőből állította be az 1-1-es végeredményt Cristiano Ronaldo.

„Jobban teljesítettünk, ami a passzokat és a labda hátulról való megjátszását illeti, de a pálya utolsó harmadában már voltak hiányosságok. Ez is egy folyamat, s továbbhaladunk ezen az úton.” - mondta a mester a Rai Sport munkatársának.

„Elkerülhető gólokat szenvedünk el, ma például a beadás elég lassú volt, és véleményem szerint könnyen levédekezhető. Veronában rosszul teljesítettünk, de itt pozitív eredményt értünk el, különösen mivel az első mérkőzésről van szó.

Olykor lassúak voltunk, és nem lett volna szabad a büntetőterületre engednünk Zlatan Ibrahimovićot. Bár nem ő ért labdához, de jelenléte alapvető fontosságú volt a védősor széthúzásához. Nem voltunk elég agresszívek védekezésben.”

A Hellas Verona elleni 2-1-es vereség után azt kérdezték a mestertől, hogy aggódik-e a Juve aktuális formája miatt.

„Nem aggódok, mivel az életben az egyetlen igazi gond az egészségi állapot. Úgy tűnik, hogy természetes fázist él meg a csapat, elképzelhetetlen, hogy egy csapat folyamatosan csak fejlődjön. Ez sport, amiben, sok múlik a játékosok fizikai és pszichológiai állapotán.

A fejlődésünk kissé megrekedt az elmúlt három hétben, mivel elkerülhető gólokat szenvedünk el. Mindazonáltal az is igaz, hogy csak kettővel több gólt kaptunk, mint a Serie A legjobb védelme, szóval a gond nem borzasztóan nagy.”

A mester a meccsen Aaron Ramsey-t vetette be középpályán, Juan Cuadrado pedig a támadótrió részeként léphetett pályára.

„Miralem Pjanić jó meccset hozott, s egy ideig Aaron Ramsey is, de visszaesett a teljesítménye a második félidőben. Cristiano Ronaldo túlságosan elszigetelt maradt ahhoz, hogy döntő szerephez jusson, de szerintem a középpályások egyáltalán nem voltak lassúk.”

A mester ezt követően a következő két hétről beszélt, amikor a csapat megütközik a Brescia és SPAL elleni meccseket követően az Olympique Lyonnais csapatával, majd március elsején az Interrel.

„Fantasztikus formában voltunk 15 napja, most ez kevésbé igaz, de 15 nap múlva ismét nagyszerű lehet minden. A futballban nehéz megmondani a jövőt, de ma este már láttam néhány pozitív jelet.”

Giorgio Chiellini ismét edzésbe állt a térdsérülése után, ezért természetesen felmerül a kérdés, hogy a kezdőbe mikor fog visszatérni?

„Amikor egyes játékosokról beszélünk, nyilvánvaló, hogy a világ bármely csapata megérezné a hiányukat. Ők a top játékosok, akik űrt hagynak maguk után, ha kiesnek a keretből.

Giorgio tartást és energiát biztosít a védősornak. Nem tudom pontosan, hogy mikorra fejezi be a felépülési időszakot. Ma 50 percet játszott az egyik korosztályos csapat elle, jól érezte magát elmondása szerint, ezért valami keményebbet szervezünk majd meg neki a következő hétre, aztán majd döntünk a visszatéréséről.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2715473900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2020.02.14. 09:16:20

Én nem láttam az ostorcsapások nyomát a srácok hátán, pedig szerintem addig nem lesz rend!

Jamal Jamal 2020.02.14. 09:20:01

@pedronegroo: lehet hogy egy dildó mindegyiknek az ánuszába nagyobb bünti lenne.

Sebaj, lesz még itt tavasz!

Forza Juve!!

del pipi 2020.02.14. 09:27:38

Nagyjából arról beszélt amit mondtam, kajak formán kívül van a csapat, de ez egyik hétről a másikra meg tud változni. Viszont Gyuszibá! Hol melyik periódusban játszott Ramsey jól? Pjanic meg a mikró momentumain kívül alibi, kulcspasszok?

Il Principino 2020.02.14. 09:33:00

Bírom ezt az elkerülhető gólokat kapunk dumát!
Itt a fő gond,hogy szinte minden meccsen kapunk Sárika,még a kicsik ellen is!
A bl-ben ez végzetes lesz!

pedronegroo 2020.02.14. 09:37:12

@Jamal Jamal: ezt nem tudhatjuk :) lehet van aki élvezné mint ahogy biztos van olyan is akinek az ostorcsapás jutalom :)

@del pipi: A bemelegitésre gondolt a Mester, ott nagyon jól mozgott a walesi!

Azt meg vegyük már figyelembe, hogy a Milan ellen nagyon nehéz felkészülni, nem lehet tudni hogy adott meccsen éppen ki lesz az edzőjük!

JuventusFanatikus 2020.02.14. 09:47:40

@del pipi: A meccs elején még saját magához magához képest jól tolta, leginkább a labdakihozatalokba látszott meg a saját térfélen, sok és gyors egyérintős passzt láthattunk, de nagyon rövid ideig, aztán le is eresztett a walesi... Akkor még Matuidi is képes volt úgy felbukni a labdába, hogy az emberhez menjen.
Pjanić meg az eddigiekhez képest legalább az alibit pontosan tolta.

JuventusFanatikus 2020.02.14. 09:49:15

@Il Principino: Mit hazudjon, tényleg elkerülhető lett volna:D Mondjuk, ha Matuidi nem csak kocog, és próbálja zavarni Castillejót, DS figyel az emberre...

pedronegroo 2020.02.14. 09:53:48

@del pipi: @JuventusFanatikus: Amúgy az meg van hogy Ramsey miért olyan veszélyes???

JuventusFanatikus 2020.02.14. 10:00:24

@pedronegroo: Reggel van még, a Ramsey-átokra gondolsz? Egy Ramsey gól, egy híresség meghal.

pedronegroo 2020.02.14. 10:02:46

@JuventusFanatikus: Ott a pont! Vigyázni kell a sráccal!

Zamboni nem egy tészta 2020.02.14. 10:06:41

Ramsey, matuidi nem érdekel... De az, hogy Pjanic albizik, a védőt követi mikor tamadunk, szar óvatos passzok.... Felháborító

Il Principino 2020.02.14. 10:08:27

@JuventusFanatikus: én már akkor téptem a hajam amikor a meccs elején Matuidi képtelen volt pontos labdát adni CR-nek aki ülesen várta a baloldalon :)
Már akkor dührohamot kapott,de utána kapcsolt és megtapsolta a "próbálkozást" :D :D :D
Őzgidácska sete suta :D

Il Principino 2020.02.14. 10:09:29

@Il Principino: ülesen-üresen
Túl sok volt tegnap az Austin Powers :D

Dybala2379 2020.02.14. 10:11:42

Amúgy Pjanic meg Sandro akkor fog pihenni ha eltiltottak lesznek?..
Nekem ami tetszik, hogy Ramsey kéri a labdát nem bújkál előle, és próbál előre fele is passzolni nem csak alibizni. Az tény, hogy nincs a csúcson, de szerintem jóval több van benne mint ami eddig kijött.

JuventusFanatikus 2020.02.14. 10:12:19

@Il Principino: Tényleg úgy mozgott, mint akit elütött egy román traktor:D Csak az a baj, hogy az öreg néne befogadta:/

Il Principino 2020.02.14. 10:22:49

@JuventusFanatikus: nyáron dupla pezsgőt bontok,ha Khedira mellett Matild is koccol!A tegnapi nagyon betett nekem amit láttam tőle..
Agyfaszt kapok ha hosszabbítunk vele,már a padra sem ültetném le!

Camoranesi90 2020.02.14. 10:23:28

"Jobban teljesítettünk, ami a passzokat és a labda hátulról való megjátszását illeti, de a pálya utolsó harmadában már voltak hiányosságok. Ez is egy folyamat, s továbbhaladunk ezen az úton."

"Elkerülhető gólokat szenvedünk el, ma például a beadás elég lassú volt, és véleményem szerint könnyen levédekezhető. Veronában rosszul teljesítettünk, de itt pozitív eredményt értünk el, különösen mivel az első mérkőzésről van szó."

Ha ki akarnék ba*zni az idei érettségizőkkel, ezt a pár gondolatot írnám le egy lapra, és elemeztetném, hogy vajon mit mondott és mire gondolt a költő ... :D

Apuleius 2020.02.14. 10:50:43

„Nem aggódok, mivel az életben az egyetlen igazi gond az egészségi állapot."

Érdekes gondolat egy láncdohányos szájából.

Marvin88 2020.02.14. 10:54:24

Az valahol szomorú, hogy nem formaidőzítésről beszélt, hanem gyakorlatilag formaingadozásról, mivel per pillanat bármikor benne van a csapatban egy oltári bukta (Verona), egy sima fostalicska (Milan), illetve kisebb eséllyel egy rendesen kirakott bré (Udinese).

Ha ez nem ködösítés, amit a bagós mond, akkor valóban baj van.

venember83 2020.02.14. 10:58:51

@Apuleius: nem mondhatod, hogy a levegőbe beszél, vagy hogy nem tudja, hogy mit beszél. :)

2020.02.14. 12:28:44

Véleményem szerint nincs itt semmi meglepetés. Ez a keret ennyit tud, meglátszik a különbség a volt és a jelenlegi mester között is (kb ennyi ponttal voltunk zömében a napoli előtt. mint amivel most kevesebb van a tavalyihoz képest), csak Allegrivel cél foci volt, most Sarrival céltalan van. Elsősorban a középpályára kellene egy vezér és egy igazi vízhordó páros, mint pl Nedved-Davids volt. Matuidi, Khedira párostól meg kellene szabadulni. Ramsey, Rabiot szintén felejtös a magas bérük nem tükrözi a mutatott teljesítményt,ezt megcsinálta Padoin,Sturaro stb apróért. Pjanic leépült. Sandroban nincs tűz jó ideje. Cuadrado, de Sciglio,Rugani remek peremember nem több. Danilo,Costa használhatatlan. Mandzu esélyt sem kapott,hogy a nagy kedvenc Pipita játszhasson. Berna most már lehetőséget sem kap.
Távozni senki nem akar,mert máshol nem kapna ennyi fizut, köszönhetően Marotta "ingyen igazolásainak".

delpi0823 2020.02.14. 12:52:07

@pedronegroo: Az a baj mar Sarri is kezdi a mellebeszeleseket mint Allegri.Az egyetlen fontos dolog az eletben az egeszsegi allapot..........Egyszeruen nem tudja feltuzelni a jatekosokat az a nagy budos helyzet,es a jatekosok sem tisztelik elegge az az erzesem.

Lanzafame 2020.02.14. 14:18:57

Az a szomorú, hogy ahogy egy random juhászkutya rááll Pjanicra, ő megbénul és végigbújócskázza a meccset. Sarri pedig képtelen erre reagálni.

Pjanic nem Pirlo, de még a Pirlo-helyettes, 2015-ös Marchisio cipőjét sem nyalhatná le. (Szomorú, de Jorginhóét sem jelenleg)

Alex8610 2020.02.14. 18:36:00

Nagyon kivancsi leszek a Lyon elleni meccsre.De tartok tole hogy nagyreszt nem a motivalatlansag miatt jatszunk ugy ahogy.Ha tenyleg csak ennyit tudott kihozni Sarri a keretbol /bar nem tudom mas mire menne jelenleg ezzel a tarsasaggal/ akkor nem lesz valami kellemes a tavasz.

Leram7 2020.02.14. 19:08:36

A fejlődésünk az konkrétan sehol sincsen, pedig 1-2 hete azt lehetett hinni, hogy beérett a team. Sőt visszafejlődtünk.

Nagyon bízok benne, hogy meglesz a 9. bajnoki cím.

Joseph Toser 2020.02.17. 05:08:38

@bianconer81:
Teljesen jól összefoglaltad!

Köszönöm!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása