Higuaín: "Az Atlético tiszteletet érdemel"

higuain_gonzalo_sajtotajekoztato.jpgAz Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre készülődő Juventust a játékosok részéről az argentin támadó, Gonzalo Higuaín képviselte a hétfő sajtótájékoztató alkalmával.

"Boldog vagyok. Nem csak azért, mert a maradás mellett döntöttem, hanem azért is, ahogyan a csoporttársaim, a klub és a stáb kezelt. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Már töltöttem itt néhány csodálatos évet." - mondta a Maurizio Sarri mellett helyet foglaló Higuaín.

"Pillanatnyilag jól megy, de nem vagyok elégedett. A szezon nagyon hosszú, s még sokat kell bizonyítanunk mostantól egészen a végéig. Ha olyan játékosok vannak, amilyenekkel mi rendelkezünk, minden lehetőségből ki kell hozni a maximumot. Paulo és én próbáltuk tudásunk legjavát nyújtani."

A tavaly igazolt portugál klasszis, Cristiano Ronaldo a jelenlegi szezon során még csak keresi formáját, míg Paulo Dybala rendre nagyszerű teljesítménnyel és fontos gólokkal segíti csapatát.

"Két nagyon különböző játékos, mindenki szeretne olyan kiváló játékosokkal játszani, mint ők. Próbálok alkalmazkodni mindkettejük játékához. Semmit sem kell elvennem senkitől. Tudjuk, hogy kicsoda Ronaldo, egy győztes. Próbálom győzelemhez segíteni a csapatot, a mindannyian fontosak és meghatározóak vagyunk, azok akik játszanak, s azok is, akik nem. A hosszú menetelés során ez az, ami győzelmekhez vezérli a csapatot.

Pályafutásom legjobb éveit a mesterrel töltöttem, tudom, hogy mit vár. Boldog vagyok, hogy vele dolgozhatok, s próbálom teljesíteni, amit tőlem kér. Sarri fejlődött a karrierje során, s próbálja elérni, hogy a csapat úgy játsszon, ahogyan azt szeretné.

Próbáljuk teljesíteni, s nagyszerűen kezdtük a szezont. A játékunk összképe talán nem briliáns, de az eredmények legalább a megfelelő ösvényen tartanak bennünket. 

Az Atlético tiszteletet érdemel, mert rászolgáltak a tiszteletre. A holnapi nagyon nehéz mérkőzés lesz. A győzelemért jönnek majd, s hogy továbbjussanak, de mi is próbálunk így tenni, s megnyerni a csoportot."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8615324414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

del pipi 2019.11.25. 19:51:24

Ennyi a málna! Akkor azt kívánom hogy adj egy autogramot Peti78-nak ő szereti a játékod tiszta szívből! Forza Pipita! Forza Juve!

alexGicamo 2019.11.26. 03:46:24

Győzelemre fel ! Nem lesz könnyű csörte, de nem lehetetlen !
Bízom a mesterben és hiszek a csapatomban !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása