Sarri: „Jelenleg nincs sok lehetőségünk a változtatásra”

sarri_maurizio_bl_sajto.jpgMaurizio Sarri a Lecce elleni meccset megelőző pénteki sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy nem kíván beleszólni a szabadrúgáslövő kilétébe annak ellenére, hogy Cristiano Ronaldo nem rendelkezik túl jó mutatókkal ebben a tekintetben.

„Nehéz meccsre számítok egy olyan csapat ellen, amelyik mindig a saját játékstílusát erőlteti, még akkor is, amikor szorult helyzetben vannak.

Számos változót figyelembe kell vennünk, egyike lesz a kora délutáni meleg, ami gondot jelenthet, amint az történt Firenzében, de meg kell birkóznunk ezekkel a nehézségekkel is.

Jelenleg nincs túl sok lehetőség a rotálásra, de valamit változtatunk mindenképpen a játékosok állapotának a függvényében.

Leonardo Bonucci eddig folyamatosan játszott, meglátjuk, hogy most pihenőt kaphat-e. Mivel Douglas Costa még nem edz a csapattal, hanem továbbra is az orvosi stábbal konzultál, ez azt jelenti, hogy még nem áll készen a visszatérésre. Továbbá Mattia De Scigliónak is kell még pár nap a felépülésre.

Gyakran beszélgetek Ronaldóval. Olykor még neki is szüksége van pihenőre. Majd meglátjuk, hogy ennek mikor jön el az ideje attól függően, hogy érzi magát.

A szabadrúgások tekintetében Cristiano és Miralem dönt, rajtuk múlik. Kértem pár dolgot Miralemtől, de nem kívántam gyökeres változtatást a játékstílusát tekintve, és ő nyitott volt ezekre a javaslatokra. Nagyon magas szinten bizonyítja jelenleg a kvalitásait.

Paulo Dybala mindig jól teljesített, amikor pályára lépett, szóval tőle nagyszerű teljesítményt várok. Semmilyen kételyem nincs ebben a tekintetben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5915262544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása