Conte: "Nagyon kiegyenlített mérkőzés volt"

conte_antonio_szajtatva.jpgAz Inter új mestere, Antonio Conte vereséggel mutatkozott be egykori csapata ellen, hiszen a Juventus magabiztos játékkal aratott 2:1-es győzelmet Milánóban, így átvette a vezetést a Serie A tabelláján.

"Úgy gondolom, hogy legfőképpen Sensi kiesésére fizettünk rá, mert amint lement, összezavarodtunk. Nem kezdtük jól a második félidőt, de utána ismét kiegyenlítettebbé vált, s bármelyik csapat gólt lőhetett volna." - értékelte a látottakat Conte a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozva.

"A Juventus szerzett gólt, s ez egyértelműen megmutatta a nehéztüzérségüket a támadórészlegben, valamint a tapasztalatukat azon a téren, miként kell kezelni egy ilyen mérkőzést.

Nem panaszkodhatok a srácokra, mindent beleadtak, de ahogyan azt mindig is mondtam, még hosszú út áll előttünk, hogy tapasztalat és a mérkőzések kezelése terén eljussunk az ő szintjükre.

Egyértelmű, hogy még fejlődünk kell, hiszen az utazás elején járunk. Láttam a statisztikákat, s nagyon kiegyenlített mérkőzés volt, ők is lőhettek volna gólt, ahogyan mi is lőhettünk volna. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, azonban a tapasztalat és egy nagy klub minősége döntőnek bizonyult. Megemeljük a kalapunkat előttük, feltűrjük az ingujjunkat, s dolgozunk tovább.

Fontos mérkőzés volt egy nagyon erős csapat ellen. Mindig vereséget szenvedtem a Juventus ellen, már az Arezzóval és az Atalantával is. Csalódott vagyok a vereség miatt, de nem azért, mert a Juventus volt az ellenfél. Megemelem a kalapom előttük.

Egyértelmű, hogy lehettünk volna még jobbak mindegyik gólnál, de ahogyan elmondtam, ez egy fejlődési folyamat néhány sráccal, akinek nincs sok tapasztalata ezen a szinten. Keményen dolgoznak, időre van szükségünk, s  ezt nem lehet megspórolni.

Pillanatnyilag nem mérhetjük magunkat a Juventushoz, mert ők más szinten vannak minden tekintetben. Azon dolgozzunk, hogy csökkentsük a hátrányt. Jó teljesítmény volt, hogy megnyertük az előző hat mérkőzést, de ne felejtsük el, hogy mindig 200 km/h sebességet tartottunk.

Tudjuk, hogy ha meg akarjuk nyerni a mérkőzést, 200-al kell mennünk. Nincsen utazó sebesség, vagy 80 km/h amivel eredményesek lehetünk. Jobbak is lehettünk volna az utolsó labdákkal, de a csapat helyzeteket alakított ki. Megnéztem a statisztikákat, amelyek rendkívül kiegyenlített mérkőzést sejtetnek, dacára annak, hogy ez a két csapat semmilyen téren nincs egy súlycsoportban."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4915202658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvegaspy 2019.10.07. 10:53:04

"ez a két csapat semmilyen téren nincs egy súlycsoportban."
Egesz jol latja :)

Rikoo 2019.10.07. 10:53:34

Nagyon tetszik ez a kép. Humoros a cikkíró.:D

Type-R 2019.10.07. 11:12:14

Egész korrekt nyilatkozat, nincs fröcsögés. Ellenben már most próbálja hárítani a felelősséget. :)
Viszont Contéból kinézem, hogy teljes fordulatszámon fognak dolgozni, és sajnos meg lehet a gyümölcse a szemléletváltásnak és a fiatalításnak. No nem idén, de 1-2 év múlva talán. Nekünk is ezerrel kellene fiatalítanunk és a jövőre is gondolni, mert úgy járunk, mint a BL-győztes Inter: egy dobásuk volt, megugrották, utána szépen mentek a süllyesztőbe.
Viszont a meccs tetszett, Vecino kapufájától eltekintve, nem volt kérdés ki nyer. Szép volt! :)

Mitya10 2019.10.07. 11:22:43

Hàt nem megmondtam hogy Sensi lesz az aktuàlis indok?! :D Nehèz kiismerni a palit :D Ettől függetlenül valòban korrekt nyilatkozat :)

pedronegroo 2019.10.07. 11:43:30

Nincs még lefutva semmi a bajnokságot illetően, az Inter jó úton jár de zömében középszerű játékosokból áll ez tegnap is látszott. Amúgy meg nagyon élvezetes meccset játszott a két csapat én legalábbis nagyon élveztem és nagyon de nagyon megérdemeltük a három pontot, elejétől a végéig győzelemre játszottunk semmi alibizés meg eredményre ráülés, csak így tovább!!!

triplat 2019.10.07. 11:55:48

Hát nem tudom melyik meccsen volt ez kiegyenlített. A második félidőben nagyon még a saját térfelükről sem tudtak kijönni. Ja Hogy Sensi. Nálunk meg nem volt jobbhátvéd. ja meg Chiello. A baj, hogy Conte nagyon egysíkú. Nem tud elrugaszkodni egy bizonyos felállástó. Mint Maxi csak nála játékosokkal volt így.
De ez legyen az ő bajuk.

Zsolt16 2019.10.07. 11:57:15

Nem igazán volt az kiegyenlített, kedves Antonio.

Caesar Manfredi 2019.10.07. 12:00:09

Meglepően korrekt nyilatkozat! Azt gondoltam a meccs után, hogy majd az elmaradt tiziket fogja reklamálni, de most csak egy Sensi kiesése miatti mosdás fért bele...

Valószínű ő is érzékelte, hogy ha már az első félidőben kioszt a bíró 3 sárgát nekik, akkor nem biztos, hogy 11 emberrel fejezik be a meccset. Meglátásom szerint Lukakunak már a második félidőben nem befújt kezezése után nem kellett volna a pályán lennie, mivel az első félidőben nemes egyszerűséggel arcon verte De Ligt-et... Nem értettem, hogy ha valakit hátulról rántanak vissza, az hogy nem sárga??? És ebből volt vagy három szitu az első félidőben. Az meg tiszta közröhej volt, hogy a félidőben 12-2 volt a szabálytalanságok száma és nulla lappal hozták le a félidőt... Az igazság az, hogy ha a bíró korrektül osztja a lapokat, akkor valószínű könnyebb dolgunk lett volna, mert nem mertek volna sárgákkal ugrálni, taktikai faultokat elkövetni.

A zinter nem nagyon jelentett veszélyt a kapunkra, nem igazán tudtak tiszta gólhelyzetet kialakítani. Amiket ki tudtak, azt nekünk köszönhették. Vecino kapuája is egy xar lövés volt, óriási mázli lett volna, ha bement volna.

Egyébként a csapat egészen pofásan nézett ki, jól járattuk a labdát és végre a támadó harmadban is ültek a kis passzok. Ronci lesgóljánál, meg Hugi góljánál csettintettem egyet, hogy ez igen, ez már foci. Tényleg kezd látszani Sarri munkája.

Szczesny jól védett, egy passzát leszámítva, amit Pjankónak adott, hát ott égnek állt a hajam! :)
A védelem is többé kevésbé egyben volt. De Ligt simán el is fejelhette volna a tizinél a labdát, nem értem, hogy mit akart ott könyökkel... Ennek ellenére többször szépen lépett közbe. Bonu már meccsek óta elég stabilnak tűnik, néha-néha azért ő is bele-bele hibázgat, de hát emberól van ő is. A két széle egész jó olt, bár néha azért nekik is meg kellene tanulni világgá rúgni a labdát és nem a saját szögletzászlónknál szórakozni...

A középpályán Pjankó hozta a tőle elvártat, Khedira is a nagyjából észrevehetetlen játékával, Matuidi meg örök talány marad nekem... Az akarással nincs gond, de technikailag nem ez a szint. Remélem Rabiot magára talál, illetve Can is bekerül a csapatba. Egy Pjanic-Rabiot-Can középpálya tényleg jó lenne.

Elöl Berna a szaladgálásán és visszazárásain kívül semmi extrát nem mutatott sajnos. Tényleg kezdem azt hinni, hogy ő Fior szint, pedig amikor leigazoltuk azt hittem, hogy jöbb lesz. Ramsey kell nekünk oda. Ronciban nem csalódtam, ha kicsit szerencsésebb két gólja is lehetett volna. Palika jól tolta, nagyon kellett a gólja, remélem ad neki extra erőt. Hugi, meg azt tette, amit egy befejező csatárnak kell. Volt egy kapura lövése, amivel eldöntötte a meccset.

Összességében elégedett voltam a látottakkal, jó kis meccs volt!

A jövőre nézve bizakodó vagyok, jó lesz ez!

Forza Juve!

Juventino86 2019.10.07. 12:16:19

Kiegyenlített meccs???? Conte valami nagyon ütőset szedhet. :D :D Borzalmas bíráskodás volt, ez is kellett ahhoz, hogy az Inter egyáltalán meccsben maradjon. Végigtámadtuk a meccset, megérdemelten nyertünk. Sokkal több helyzetünk volt.

delpi0823 2019.10.07. 12:32:25

Sztem jol latta Conte a dolgokat.Azzal hogy Sensi megserult a kozeppalya egyertelmuen vesztett minosegebol.Azert Sensi meg Vecino nem ugyanaz a kategoria ezt a vak is latja.A bajnoksagot a mi javunkra ez fogja eldonteni sztem hogy a mi padunk sokkal hosszabb mint az intere,de az alap kezdojuk azert nem rossz ezt el kell ismerni.

Contelegend 2019.10.07. 12:38:15

@delpi0823: sokat kell várni egy ilyen meccs után az ehhez hasonló értelmes , szélsőséget nélkülöző kommentre :D jól látod :)

Barolo4 2019.10.07. 13:02:22

@delpi0823: Az alapkezdőjük nem rossz (és ennek én az olasz foci szempontjából örülök is), de nem szabad őket a továbbiakban sem leírni. Ettől függetlenül a tegnapi meccs alapján, -azért elég 'mészáros' stílusban tolták (a bíró ezt hagyta is, amiből nagyobb sérülés/balhé is simán lehetett volna)- számomra egyáltalán nem lettek szimpatikusabb csapat és igen jó érzés volt őket el...ázni. Forza Juventus!

Contelegend 2019.10.07. 13:08:38

@Type-R: Attól nem kell tartani, hogy ez a Juve úgy jár mint a BL-győztes Inter. Akkor különösen sok dolog játszott közre a hanyatlásban, és csak egy jelentős aspektus volt a sok közül az , hogy nem figyeltek a minőségi fiatalításra.
Kezdjük ott , hogy az volt azoknak a játékosoknak az utolsó nagy dobása Mou-val a BL-győzelemnél nincs feljebb, meglett, nehéz volt utána bármivel is motiválni őket. Főleg úgy , hogy a világ akkori legjobb edzője elment tőlünk , aki a kohéziót megadta a csapatnak, és lecserélték egy Benítez-re. Ez már elég lett volna az összeomláshoz, de utána az FFP is megszorongatott minket (akkor vezették be) , a tulajváltás, és szinte egy igazolás sem ült.
Jól lakottan, Európa trónján csak kis időt töltöttünk, jött a zuhanás amiből 9 év után most van először remény kikászálódni.
A Juventus-nak sokkal jobb a menedzsmentje annál minthogy ne legyenek nyitva ajtók különböző problémák megoldására. Ráadásul a BL éhség is folyamatosan ott lehet. Bár anélkül , hogy bárkit megsértenék, Allegri focija sokkal közelebb áll ahhoz amivel BL-t lehet nyerni, mint Sarri-é. Ne legyenek kétségeitek, nyilván nem Ő volt az elsődleges cél a kispadra, ezért azt mondom , vele sem került a hőn áhított trófeához közelebb a Juve, sőt.
Csak kíváncsiságból, egy Klopp féle Pool , vagy egy Guardiola féle City ellen egy oda-visszavágós meccsen lenne esélye a Juve-nak szerintetek? Egy meccsen azt mondom bármi megtörténhet , de nagy előnye pl az említett két csapatnak , hogy a vezetőedzőjük nem idén ült le a padra. A keretről nem is beszélve. 2010-ben még nem voltak ekkora demarkációs különbségek , egyedül talán a Barca emelkedett ki a mezőnyből , most viszont van 3-4 olyan csapat akik nagyon brutálisak, és legalább ugyanennyi, akik a Juve szintjén vannak. Az Internek ezért nincs is értelme szenvedni a csoportkörrel se, inkább a bajnokságra kell koncentrálni.

alexGicamo 2019.10.07. 15:06:29

Most tényleg ennyire benyalt nekünk ? :-b

GGábr81 2019.10.07. 15:30:21

Hát azt nem nyilatkozhatja, hogy sanszuk se volt és ez elkeserítő, főleg hazai pályán. Inkább a statot nézi.
A meccset nézd visszza, javaslom kedves Tonyó! Talán akkor látod, hogy messze volt a kiegyenlített meccstől.

rockitbaby 2019.10.07. 15:47:17

@Contelegend: A keret minősége adott lehet egy oda-visszavágós, egyenes kiesesen párharc sikeres megvívásához. Bárki ellen. A kérdés annyi, hogy mikorra fogja a gárda teljes mertékben elsajátítani Sarri filozófiáját.

Abban ellenben nem értek egyet, hogy Maxi focija BL kompatibilisebb lenne. Láthattuk tavaly is, hogy amit játszani akart, kevés. Akkor is igaz, ha tavaly nagyon nem jött ki a lépés. Sarri labdajáratós, sok és rövidpasszos játéka kell a BL-be. Ez szerintem nem vitás a két lejátszott meccs tekintetében. Úgy, hogy még mindig nem tökéletes az átállás.

del pipi 2019.10.07. 16:25:44

@Contelegend: Először is azt gondolom hogy korrekt voltál a meccs után, ezért egy nagy pacsi! Tegnap egy góllal jobbak voltunk, de azt én is tartom hogy Sensi kiesése is jól jött nekünk, hiányzott a mozgékonyság a kp-n. Ne félj Stefano barátom azt mondta hogy a Juvénak mázlija volt, kérdeztem miért? Nem mondott semmit csak azt hajtogatta hogy az X igazságosabb lett volna mert a bíró nekünk fújt. Nem tudtam értelmezni amit mond.És igazad van a padunk erősebb, de én gratulálok az Interhez még úgy is hogy nem szeretem még egy kicsit se, de hála istennek van a Juvénak igazi kihívója. Ádira meg ne haragudj, bár nem lesztek jó barátok valószínűleg de ő legalább igazi Juve drukker! Vannak itt rosszabbak is.:)

Contelegend 2019.10.07. 16:37:03

@rockitbaby: Természetesen eltérhet a véleményünk, Sarri idén bizonyíthat :) Felőlem nyerjen a Juve BL-t de akkor mi bajnokságot :D

Contelegend 2019.10.07. 16:38:30

@del pipi: Ugyan én nem haragszom rá, nem veszem komolyan mert nem rám ideges. Én is tudnék örülni egy kiélezett bajnokságnak, nem is kicsit. Elkell ismerni, tegnap megmutatkozott mennyivel van előrébb a Juve. 1 mercato alatt , 1 Conte-val nem lehet ezt a hátrányt behozni , édes álom lenne.

gomorra21 2019.10.07. 16:51:03

@rockitbaby: @Contelegend: én is tévesnek érzem, hogy Allegri BL kompatibilisebb edző Sarrinál. A megkopott Allegri biztosan nem - és csak ő tehetett arról, hogy megkopott. Hosszú távon a Juventusnak nagyon leromlott a technikai tudása Allegri alatt. A már felépített, megörökölt csapatot ügyesen finomhangolta, de a 2. BL döntőig jól is építette be a játékosokat. Ami utána történt, az két év vergődés volt egy penge kerettel. Most nagyon szembetűnő, hogy mekkora változáson mentek át Allegri játékosai Sarri alatt. Újra tanulnak focizni. Én a támadó foci vs védekező foci ellentétet mindig tévesnek éreztem. Nem az volt a baj Allegri alatt, hogy védekeztünk, hanem hogy az utolsó 2 évben nem volt játékunk, és nem is látszott, hogy Max merre menne tovább. A csapat nem élvezte a játékot, erőlködtek, görcsöltek, elrúgdosták a labdát, csak játszani ne kelljen vele! Nem tudtunk lekezelni egy labdát rendesen, körülményesek voltunk. Ha nincsen az az érzésem, hogy kiscsapatos a játékunk, akkor én egy határozott 1-0nak is tudok örülni. Nem feltétlen kell gólparádé. Ez az irány bíztató. A bajnokságban is, a BL-ben is.

del pipi 2019.10.07. 17:01:25

@gomorra21: Pontosan! A Maxi féle fostos focával nem jutnánk messzire, de ha Sarri tényleg összerakja a csapatot 100%-ra és megtalálja jóérzéssel az aktuális ellenfelek elleni felállásokat, én azt mondom hogy aki mer az nyer alapon több esély nyílhat a BL.re. Alakul ez! Palika beragyogta a horizontot?

gomorra21 2019.10.07. 17:31:43

@del pipi: Palika beragyogta;)
Nekem az ő felívelése külön öröm, nagyon nem tetszik, amikor egy csapat csak kész sztárokkal tudja erősíteni a csapatát, és állandó csere-bere zsibvásár van a játékosok körül. Én Dybalát megszoktam, megszerettem, érzem benne a zseni lehetőségét. Nekem ő már Juventusos támadó, és nem egy gyüttment. Jó lenne, ha gurítana nálunk egy nagyot, és nem tudom megérteni, amikor egyes juvés komment-kollégák mindenkit eladnának, akinek éppen nem jön ki a lépés, és undorító nejmárokkal pakolnák tele a csapatot.
Dybala az a srác, akihez a berlini döntő után odament Marchisio, és a szárnyai alá vette. A mi fiunk, na. Csak ennyit akartam mondani;)

2019.10.07. 17:45:06

@Contelegend: "Csak kíváncsiságból, egy Klopp féle Pool , vagy egy Guardiola féle City ellen egy oda-visszavágós meccsen lenne esélye a Juve-nak szerintetek?"

Szerintem nem sok. De ezeken kívül van olyan csapat, ami ellen nem lenne jó esélye a Juventusnak továbbjutni? A Bayern, Real, Barca, PSG négyes sem tűnik túl félelmetesnek, és ha ők kerülnének össze a City-vel vagy a Pool-al, akkor is angol továbbjutást várnék. Szerintem most a két angol csapat nagyon magasan kiemelkedik a BL mezőnyből is, de az már csak a szerencse kérdése, hogy kell-e egyáltalán ellenük játszani a BL döntőig. Tavaly például csak az Atleti, Ajax, Spurs triót kellett volna megoldani a döntőhöz...

Robesz112 2019.10.07. 18:18:36

@gomorra21: És nyáron majdnem el lett adva. Remélem következő átigazolási időszakokban nem merül fel az eladása.

rabsic02 2019.10.07. 18:44:36

@Contelegend: Ez előre magyarázkodásnak tűnik, mert pont Conte Juventusa a legjobb példa arra, hogy nem feltétlenül kellenek sztár igazolások, hogy valami működjön. (Bár akkor mások voltak a gazdasági erőviszonyok.) De az a klub képes volt egy Lukakut és Alexis Sanchezt elvinni Angliából, szóval van ott lóvé rendesen.
Conte leigazolása pedig egyenlő a magas elvárásokkal. Ha nem nyernek 2 éven belül kupákat, akkor válás lesz szerintem.

alexGicamo 2019.10.07. 19:02:36

@gomorra21: Osztom a véleményed és tetszik, ahogy megfogalmaztad ! :-)

del pipi 2019.10.07. 19:42:22

@gomorra21: Szerintem lesz még jobb is, tudod? Most építi fel a Sarri! Akko öröm bodottá?

rockitbaby 2019.10.07. 20:37:58

@Contelegend: Sarri a szegény ember Guardiola-ja. A ManCity a Liverpool a gyors, sok passzos játékával abszolút BL esélyes, akkor mi a reményeink szerint ehhez hasonlító felfogással rendelkező edzővel dettó.

Rikoo 2019.10.07. 20:56:34

Szerintem a Juventus legnagyobb erénye a BL-ben az lehet, hogy rengeteg tapasztalt játékosa van, Allegri kicsit kiégett és jogosan ment szünetre, viszont így a csapat az új impulzusnak köszönhetően, még erősebb lehet, mert az elmúlt években a játékosok átvették a "győzelem mindenáron" mentalitást.

gomorra21 2019.10.07. 21:26:06

@rockitbaby: szerintem a City ellen bőven lenne esélyünk. A Pool ellen? Hát, normális esetben a Poolnak rommá kellene vernie a Napolit, még idegenben is, aztán 2-0ra kikaptak. Semmi sem lefutott. Én amúgy az Atma ellen idegenben zakóra számítottam, mert nagyon az elején voltunk, a matracosok meg az egyik legstabilabb klub. Aztán a csapatjáték mégis egyben volt, és egyéni hibákból egyenlítettek, amiben meccsről meccsre javulunk.
@Rikoo: ez abszolút így van. Allegrinél is jól működött, amikor még érződött a Conte hatás, de már Max irányelvei szerint játszottunk, és Sarri is nagyon sokat profitálhat Allegri munkájából. Azért az nagyon jól tud jönni a Bagósnak, hogy ez a csapat nem esik kétségbe, ha a kapuhoz szögez az ellenfél, mert azt a szituációt elég rutinosan tudjuk kezelni. Szerintem a sokat kárhoztatott Matuidi-Khedira párosból is egy nagyon hasznos tud lenni a kezdőben, mert hihetetlen tapasztalatuk van. Fura, de most inkább Khedirát érzem a jobb megoldásnak, és nagyon várom, hogy Rabiot letépje magáról a láncot.

JuventusFanatikus 2019.10.07. 21:39:05

@Rikoo: @gomorra21: Még a legnagyobb Sarri-fanokat is meglephette ez a kezdés, nem csak engem. Nagyon jól kitalálta az öreg, hogy nem törli ki a játékosok fejéből az eddigieket, hanem Allegri játékelemeire épít, míg a Sarriballt a játékosok nem szokják meg igazán, és ezel meg tarkítja a taktikai repertoárt. Úgy tűnik taktikailag mégsem egysíkú, mer változatatni, a cseréi fantasztikusak, a játékosokból kihúzza a maximumot, úgy tűnik remek pszichológus, vagy a stábjában van egy ilyen személy. A játékosok nagyját (még ha kényszer miatt is), de mondhatni beépítette, megtalálta, hogy a tízes és a csapat ásza egyszerre pályán lehessen, s Rabiot még hol van? A védekezés is nagyjából rendben van. Három bökkenő van csak, a pontrúgások levédekezése, a sok sérült és a kérdés az, hogy tavaszig ki tud-e tartani ez a jó forma. Eddig Sarri ötösre vizsgázik, de ne kiabáljuk el.

Contelegend 2019.10.07. 21:42:49

Köszi a válaszokat , mivel sok jött , nem válaszolok egyesével. Én a Juve-t nem tartom favoritnak de a legjobb 4-ben benne van a csapat. Az Inter se volt favorit 2010-ben , sőt a legjobb 4-be se raktam volna akkor , szóval nem csak a kereten és az edzőn múlik a jó BL szereplés. Nagyon együtt kell állnia a csillagoknak. Nálam a sorrend jelenleg City,Pool,Barca,Juve,Real,Tottham,ATM,Bayern,PSG.

JuventusFanatikus 2019.10.07. 22:10:42

@Contelegend: Nehéz egy ilyen sorrendet összerakni, az enyém picit eltérne a tiedtől:
Looserpool-City helycsere, a Barcatól a Juventus mindenképp erősebb, akkor jön az ATM-Bayern duo, majd a Real, és ezután következik a PSG és a Tottenham.
De igazából nehéz ezt sorba rakni, könnyebb lenne kategorizálni, a végén úgyis a szerencse fog dönteni, jön egy csodacsapat és szépen bejut a döntőbe, hogy az esélyes ellen kikapjon:D

gomorra21 2019.10.07. 22:39:36

@Contelegend: a City a legelején? Szép. A legjobb évük a BL-ben a Guardiola előtti év volt, ami szépen rímel a Bayernre, akik BL-t nyertek Guardiola előtt. Nem gondolom, hogy a Juventus az esélyes, de ide nekünk a filozófus csapatát, ezektől nem tartok.

Cannavaro 2019.10.07. 23:48:41

Dybala játéka, egyértelműen Allegri távozása miatt javult fel! Vannak játszótársai elől, és nem kell 70 percig védekeznie... Nem volt bonyolult a recept! Lesz Ő még jobb is, de nem kérdés, hogy Ramsey kellene melléjük, mert nagyon érzik egymást, úgy hárman! Berna felejtős, és Lassan a khedira miatti emberhátrányunkat is fel kéne számolni, és egyik fiatal kp-t be építeni akár Can, akár Bentancur tudná már most, minimum ugyanazt a szintet hozni, és ők sokat tudnának kezdőként fejlődni, de ehhez Sarrinak is kéne egy kicsit nagyobb tököt növeszteni, hogy merje változtatni Maxi kezdőjét végre, már a középpályán is! De ami a legfontosabb számomra, hogy JÁTÉK VAN!!!!!!!!!! 2 évet kellett erre várni... nekem ez, egy mini Calciopoli volt!! :/

del pipi 2019.10.08. 05:31:39

@Cannavaro: Eddig jól variál Bagóbá, amúgy is olyan mint egy igazi Ferenc téri kártyás. Dybalát meg tudtuk hogy az átlagnál jóval jobb képességű játékos, csak a szurkolók hajlamosak elfeledni egy rossz szezon után, ők olyanok mint a hullócsillagok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása