Még nem ért véget az Icardi-saga

icardi_mauro_fulel.jpgMauro Icardi eltökélt szándéka, hogy kizárólag a Juventus kedvéért hagyja el az Internazionale csapatát, így hiába jött létre az egyezség a milánói klub és a Napoli között a vételár tekintetében, a déliek minden bizonnyal lemondhatnak a csatárról.

Az argentin támadó a nyár folyamán nem volt hajlandó komolyabban fontolóra venni a kérők ajánlatait, dacára annak, hogy igen fagyos a viszonya jelenlegi klubjával.

A Sky Sport Italia és a Sportitalia szerint Icardi, és ügynök felesége, Wanda Nara világossá tették, hogy nem gondolkodnak a Nápolyba költözésen, hiába fogadta volna el érte az Inter a déliek által kínált 65 millió eurót.

A 26 éves labdarúgó állítólag csak a Juventushoz hajlandó távozni, és ha a Torinóba igazolás nyáron nem valósul meg, legalább jövő januárig Milánóban marad. Utóbbira enged következtetni az is, hogy a napokban a közösségi oldalán az Inter főhadiszállása közelében épülő ingatlanjáról posztolt képeket.

A Napoli tehát támadósora megerősítésére másik futballista után nézhet, új célpontja pedig nem más, mint a korábban az Öreg Hölgynél is megforduló Fernando Llorente. A spanyolnak lejárt a szerződése a Tottenhamnél, így maga dönthet jövőjéről, és állítólag érdekli is őt az olaszok ajánlata.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2215020990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2019.08.23. 11:39:35

Ez a forgatókönyv tetszik a legjobban egyelőre. Dybala marad, a Napoli nem erősödik, a Sinter pedig hoppon marad.

Il Principino 2019.08.23. 12:06:48

Ha valakit(valakiket) sikerül még eladni a zárásig,főleg támadókat,akkor borítékolható az érkezése sztem!Nekem úgy rémlik a 9-es számnak nincs gazdája nálunk jelenleg..
Én örömmel nézném Conte és Marotta arcát,amikor gólokat szerez a dögevők ellen a mezünkben :D

venember83 2019.08.23. 12:14:56

@Il Principino: nem fogják most elengedni. Max. télen.

Il Principino 2019.08.23. 12:22:14

@venember83: és mi okból tartanák ott,ha egyszer nem játszatják?Ismét az angol piacra várnak?
Vagy olvastál vmit az olasz hírekből,ami erre enged következtetni?

Leram7 2019.08.23. 12:56:01

Érdekes eddig ez a mercato. Az inter szerintem erősödött sokat, a napoli éppenhogy erősödött, a többi csapat nem tudott fejlődni. Mi pedig szinten maradtunk, de nagy kérdőjel az új edzőnk.

Jó lenne szép és sikeres focit látni!

FinoallaFine 2019.08.23. 12:57:10

@Il Principino:
Az angol piacra biztos nem várnak mert az már rég bezárt

FinoallaFine 2019.08.23. 12:59:51

@Leram7:
Kivel erősödött az inter? :D
Elzavarják az egyetlen valamirevaló csatárukat, elküldték Naingollant, vitték a 200 kilós Lukakut, a 40 éves Godint, a középszer Lazarót és Sensit meg Barellát.
Barella valamit érhet de nem az interben. Plusz ott van az idióta Conte, aki most kapta meg azokat a selejteket akiket Agnelliék nem voltak hajlandóak leigazolni :D

Del Butus 2019.08.23. 13:05:41

@Leram7: borítékolható, hogy Conte összeveszik valakivel még karácsony előtt és mennek a levesbe

venember83 2019.08.23. 13:16:01

@Il Principino: valamiért kétlem, hogy Beppének tetszene a zsarolás, amit Maurito folytat, s pont a Juventust erősebbé tenni? Akkor inkább hadd bűnhődjön még a játékos. Érdekes az egész helyzet, főleg "ajátékosakaratadöntő" Beppével.

Neymar belengetése után meg már szinte csillapítható is a hányingerem Icardi kapcsán.

Il Principino 2019.08.23. 13:24:23

@FinoallaFine: Tisztában vagyok vele,a januárira gondoltam..

Il Principino 2019.08.23. 13:28:19

@venember83: én viszont kinézem Icardiból is,hogy szépen ücsörög otthon és felveszi a pénzét,ahogy nyilatkozta korábban..Idővel vkinek engedni kell

peti78 2019.08.23. 13:38:30

@venember83: jönni fog mert kell nagyon... Mandzu higany higfos a blben

venember83 2019.08.23. 14:42:42

@peti78: a két csatárt előbb el kellene passzolni. Eddig ez sem ment.

peti78 2019.08.23. 15:26:57

@venember83: higany maradhatna cserènek... sztem dybala pjanic psg kpèrt. icardi kpèrt hozzánk. can mandzu barca rakitic miranda hozzánk.... azért egy berna icardi cr támadó nem lenne gyenge

venember83 2019.08.23. 15:33:51

Elvileg este már az első csapattal edz Maurito, biztos jó lesz a hangulat.

Contelegend 2019.08.23. 15:48:10

@FinoallaFine: Nem igazán láttál Inter meccset az előző évben. Miután Icardi összerúgta a port a vezetőséggel abszolút nem volt hasznára a csapatnak, Lukaku statisztikái pedig magukért beszélnek. Nemrég még Pipita volt 200 kg mégis ugyanúgy odatette magát, ezért nem értem ezt a görbe tükröt feltétlenül. Szerintem Lukaku ha belendül jól állhat neki a Serie A ráadásul úgy tudom ti is akartátok ezt a 200 kg-os disznót :) .
Nainggolan az idény felében nem játszott, a másik felében cigivel a szájában jött edzésre, bár a tehetsége tagadhatatlan, ilyen játékosokra nincs szükségünk, óriási bukta, ez van. Szivességet tettünk neki azzal, hogy mehetett kölcsönbe haza, és hogy a FELESÉGE MELLETT LEHESSEN aki épp súlyos beteg, és otthon ápolják. A 40 éves Godin 2 évvel fiatalabb mint Chiellini + szerintem bőven hasznára lehet a csapatnak még 1-2 évig 3 védős rendszerben. Annak tükrében , hogy INGYEN jött kifejezetten jó vételnek tartom, meglátjuk mit alkot, de igazából nem aggódom, ahol Skriniar van és De Vrij, gond nem lehet. + ugye Bastoni aki az előző szezonban a Parma alapembere volt.
Meg nem is igazán értem honnan jön ( talán irigységből?) ez a lenézés vagy lesajnálás az olasz tehetségek felé, Barellát kb mindenki akarta, ahogy Tonalit is, Sensi eddig óriási fogás aprópénzért, Bastonira az eddigiek alapján nagy jövő vár. Nos ahogy én látom, a Juventusra mostanában nem jellemző már, hogy olaszokra építsen , így felmerül bennem a kérdés , hogy miért baj az ha a kb 10 legtehetségesebb fiatal olasz játékosból 3 az Interben játszik? Mondjuk Lazaroban egyelőre én sem bízom, a szélek nagyon rizikósak minőség terén, viszont ha tényleg szarért hugyért megvesszük még Sanchezt ( tudom, öreg , szar , kiégett fos) és legalább egy kicsit mutat abból amit a Barcában vagy az Arsenalban lerakott az asztalra, én már örülök. Szerintem ő nem felejtett el focizni.
+ ha valakit érdekel, nekünk nem szükséges eladni Icardit, nézheti a meccseket a féreg a lelátón nyugodtan , mert pénzügyileg semmi szükség nincs az ő eladására, ezt alátámasztják az eddigi jelentések és ez az egyébként nagyon jól összefoglalt cikk is:

www.calcioefinanza.it/2019/08/08/quanto-puo-spendere-ancora-linter-sul-mercato/

Valójában még egy "nagyobb" kaliberű igazolás is belefér , de azzal közel lennénk a Milan féle eszetlen költéshez , úgyhogy mi egyelőre jól állunk minden szempontból :)

Leram7 2019.08.23. 16:09:14

@FinoallaFine: Szerintem jól erősített az inter, nem vettek nagy neveket, de tehetséges játékosok érkeztek.

Handanovic, De Vrij, Skrinniar, Lukaku, Brozovic, Barella, Politano, Marinez, Godin azért nem rossz névsor.

Ha Conte 3 védős rendszerben fog felállni, a De Vrij, Skrinniar, Godin trió Hananoviccal kiegészülve elég erős egy jó szerepléshez. 1-2 Gólt Lukaku, Martinez, esetleg Sanchez? be fognak rámolni.

Egyenlőre még láttuk az intert és a mi csapatunkat sem, de szerintem erősödtek tavalyhoz képest.

Contelegend 2019.08.23. 16:09:33

@peti78: szerintem épp arról van szó, hogy senki nagyobb kalibert nem tudtok megvenni kp-ért , mármint biztos van valamennyi kp , de Lukakunál is cserével próbálkozott a Juve + görcsösen próbál mindenkitől megszabadulni, akár olyantól is aki jócskán minőséget képvisel egy Khedirához képest.
Én úgy látom, hogy most elvan úszva kicsit a csapat a Ronaldo biznisz + fizu miatt, erre rátesz de Ligt ára is, a ti pénztárcátok is véges, főleg akkor ha hiába van tele, az FFP árnyéka ott van mindenütt :)

rockitbaby 2019.08.23. 16:23:57

@Contelegend: Itt nem az okozza a gondot, hogy görcsösen akarunk, vagy nem, hanem az, hogy akiket mi létszámfelettinek ítéltünk, idősek, pocsék szezont futottak, sok éves szerződésük van még, őrült fizetéssel, grátiszként egynémelyik sérülékeny is. Pacsi Marotta. Így olyanokat kell eladni, akiket bem feltétlen kellene, de értük legalább van kereslet.

Sandro Corleone 2019.08.23. 16:35:21

@Leram7: naja, nem rossz névsor, emlékszem pár éve a milan is hasonló nem rossz névsorral kecsegtetett, és akkor (is) azt kérdeztem, mint most:
oké, hogy nem roszz, de te kit néznél a Juvéban ezek közül?
mondjuk (talán) Barellát, vagy de Vrijt...
és akkor ezek beférnének az első csapatba? neeem

akkor erősödtek, de hol vannak hozzánk képest?

Contelegend 2019.08.23. 16:42:16

@rockitbaby: de nem értem , hogy Marotta miért hibás ebben? Gondolj bele te most arról beszélsz, hogy baj az , hogy hosszabbított "kiöregedő" játékosokkal. Valójában arról van szó , hogy FFP szempontjából előnyösebb az, ha több évre van lebontva egy játékos fizetése, ebbe rengeteg dolog még tényező, amortizációtól kezdve , kismillió dolgon keresztül tényleg minden. A cikk is épp ezt taglalja. Az Inter ugyanezt csinálta meg nemrég Candrevaékkal , mert előnyösebb a klub gazdasági szempontjából az, ha kitolják a szerződéseket. Nem vagyok könyvelő , de konyhanyelven nagyjából értem miről van szó.
Vagy az lenne a megoldás, ha pl igazolsz 28 évesen egy játékost, tegyük fel Higuaint, akkor csak 2 éves szerződést adsz neki? Mert akkor 30 évesen persze ingyen távozhat, nyilván ebben az esetben sem örülnél. Ráadásul nincs az a barom játékos , aki rövid szerződéseket ír alá, hacsak nem 35 éves. A hosszabbításoknak nézz utána , abszolút jellemző lett rengeteg csapatra, és igazából gazdaságilag számít az, hogy még 1,5 vagy 3 évig viszi el a fizu-t ahogy idősödik egy játékos az utóbbi eset javára.Főleg, hogy ilyenkor már a fizucsökkentésbe is belemennek. Nem hülyék ezek szerintem, minden kiskapu kivan használva.
Az már teljesen más kérdés , hogy ha csak úgy tudsz leigazolni valakit, hogy alapból csillagászati a fizuja , nyilván nem fog lemondani a feléről, csak hogy egy olyan csapatba mehessen ahol kupákért sem kűzdhet. Valljuk be azért ilyen Mandzukic , Higuain , Khedira szintekre gyakorlatilag 1 topcsapatnak nincs szüksége , max tűzoltásra, nem lehet elvárni , hogy értük értelmes pénzt kapjatok. A Cancelo deal sem lett volna, ha nem kéne balanszírozni a pénzügyeiteket, egy szaros Danilot kaptatok, de könyvelésben legalább jól mutat a plusz pénz .
Nagyon egyszerű lenne az a megközelítés , hogy köcsög Marotta/Ausilio vagy bárki , csupán azért mert hosszabbítottak játékosokkal. Szerintem ez bőven kivan számolva, egy ekkora csapatnál senkinek nem engednének ilyen szintű ámokfutást , ha a valóság annyira negativ képet festene ahogy itt sokan leírják.
Mondom, egyszerűen ezek túl szarok ahhoz már/ vagy túl öregek, hogy értelmes pénzt kapjatok értük, és rohadtul leszűkíti a lehetőségeket , hogy egy Khedira biztos nem alázná meg magát azzal, hogy elmenjen egy Atalantába alapembernek 3 millás fizuért . Inkább lenne csere egy Bayernben de ezek a csapatok cserének inkább fiatal tehetséges játékosokat szeretnek használni 80%-ban

Rikoo 2019.08.23. 16:50:15

@Sandro Corleone: Szerintem nem kell nagyképűnek lennünk. Lukaku jobb, mint a mostani Higuaín.
Skriniar szintén nagyon jó védő, de a legnagyobb fegyverük Conte.
Neki nem klasszisok kellenek, hanem versenyképes keret akik küzdenek egymásért. Na én ezt most jobban érzem az Interen, mint ezen a mostani Juventuson, ahol folyamatosan változik a keret és konkrétan három csatárunk van jelenleg és mindegyiket eladta volna Paratici. Nagyon érezhetik a bizalmat...

Contelegend 2019.08.23. 16:52:42

@Sandro Corleone: Én mint Inter drukker azt mondom, és ne sértődj meg, nekem a Pirlo éra Juveja volt a legszimpatikusabb, aztán elkezdett minden poszton megerősödni a csapat és beérett odaáig , hogy már van egy Ronaldo is. Nos, én azt látom, hogy nincs egy igazán jó csatára a Juvenak, ( Dybalát, Ronaldot én nem pazarolnám erre, Higuaintól még 1 jó évet látok talán) Lukaku / Icardi simán beférne oda.
Pjanic nálam az a láthatatlan harcos akinek a hiányát akkor érzitek meg majd, ha már nem a Juvet erősíti, a középpálya bitang, Barella egyelőre szerintem nem férne be oda, talán Brozovic felértékelődne olyan társak közt mint akik nálatok vannak. Ő híresebb lenne, ha nem az Interben focizna :) Rabiot legalább akkora patkány mint Icardi azt leszámítva , hogy valszeg nem kúrja mások feleségét ( talán ) , az ő ténykedése nekem abszolút kérdés. Tehetséges de rohadt hosszú kihagyás van mögötte és hajlamos az agyhalottságra. Ramsey-t az Arsenalos kollégák siratták rendesen, de azt mindenki megjegyzi, hogy rá alapozni csapatot nagyon kockázatos. Az ember lába üvegből van, dehát ingyen voltak szóval majd meglátjuk ( Viszont pár év múlva , mikor elakarjátok őket adni, hasonló lesz a szitu mint most a ballasztal, magas a fizu, nem akarnak elmenni .. ez van ha ingyen igazol az ember ) Én az Inter védelmét a realitások talaján mozogva is erősebbnek érzem mint a Juventusét . Chiellini , Bonucci nálam már nem az a szint amit a legjobb korban levő Skriniar , De Vrij kettős képvisel, + nálunk Bastoni ugyanaz mint nálatok Demiral. de Ligt megvásárlása tökös volt ekkora pénzért, rá nagyon kíváncsi leszek mit alkot, de az első évében szerintem még adós marad azzal ami valójában benne van. Úgyhogy ha a személyes vélemény érdekel nálam aki beférne adott esetben a Juventus kezdőjébe ERRE AZ ÉVRE lebontba, Skriniar, De Vrij bármikor, Brozovic - Ramsey , vagy Rabiot helyett, Icardi - Lukaku előlre , ha csak nem Ronaldo a csatár.

Rikoo 2019.08.23. 17:03:11

@Contelegend: Rabiot óriási erőssége lehet a Juventusnak. Kiemelkedően a legjobb játékos volt a felkészülési időszak alatt.

rockitbaby 2019.08.23. 17:09:54

@Contelegend: Akkor elmagyarázom. Azon lista elemei nem egyszerre jelentkeznek a játekosoknál. Pl Hugi sokba került, magas a fizetése és a teljesítménye is pocsék volt. Ki áldozna rá eurót, mikor a fizetéset nem tudják állni?
Khedira sérülékeny, magas a fizetése. Ki fog érte fizetni, mikor a sérülései mmár magában elég kockázatot jelentenek?
Mandzu is sérülékeny, közepes szezonja volt, de sose volt tipikus gólzsák. Ki fizetne egy ilyen csatárért?

Az má csak grátisz, higy még több évig köti őket szerződés a csapathoz, mert ugye ha valakiért érdeklődnek, kivásárolják. Azonban a mi eladásra szánt játékosaink a kutyának nem kellenek, különböző okokból kifolyólag.

Contelegend 2019.08.23. 17:11:43

@Rikoo: Nem kötekedésből, Skriniar tavaly a felkészülésen kegyetlen szar volt, aztán újra a legjobb védőnk lett. Szerintem akkor sem szabad a felkészülésekből következtetést levonni , ha valaki eszetlenül jó, és akkor sem ha valaki nagyon szar. Persze ne érts félre, nem vitatom Rabiot képességeit, de még mindig azt mondom, hogy bármit csinál, bárhogy csinálja , Pjanic a legélesebb kés a kp-n.

rockitbaby 2019.08.23. 17:14:20

@Contelegend: A még több éves szerződés annyiban gond, hogy ha mondjuk má csak egy év lenne belőle, mint ahogy Khedira-nak és Mandzu-nak is alapvetően a hosszabbítás előtt, azt ki tudja várni a klub. Legfeljebb kimaradnak a BL keretből és csókolom. De így kezdeni kell valamit a helyzettel.

Contelegend 2019.08.23. 17:15:26

@rockitbaby: És hát az sem segít , ha valakiről tudja a többi klub nyíltan, hogy eladó :) Lásd Icardi ugye .

b.tom 2019.08.23. 17:42:00

@Contelegend: szerintem nem a pénzhiány miatt akarunk ennyire eladni, vagyis nem a kp kell, csak hogy ne legyenek itt olyan jatekosok, akik a padra sem férnek fel 5 millas fizukkal. Nem koltottunk sokat, csak ki kéne dobni a ballasztot, hogy ne legyen még nagyobb gond. Erre meg jo megoldás a jatekoscsere.

rockitbaby 2019.08.23. 17:52:15

@Contelegend: Ne is haragudj meg, de Icardi ettől még keresett játékos. Napoli is ajánlatott tett érte. De képzeld el, hogy a BL győzelemre törő Barca az ehhez szükséges utolsó kirakósdarabkár Khedira-ban látja. Ugye, hogy neked se megy? :)

JuventusFanatikus 2019.08.23. 17:54:34

@Contelegend: Chiellinit és Bonuccit nem lehet egy lapon említeni, Giorgio idén klasszis szinten játszott, szinte ahogy öregszik, annál jobb. Nehéz eldönteni, hogy melyik védelem a jobb, mert Godín és Chiellini még mindig klasszis, Škriniar és de Ligt a jövő nagy védői, de már most is az elitbe tartoznak, míg én De Vrijt nem tartom olyan sokra, nekem nem mutatott olyan sokat, Bonucci pedig lehet sokat hibázik, de nem egy rossz védő. Bastoni és Demiral szintén nagyon hasonló minőséget képvisel, de a török kétségtelenül meggyőzőbb volt a Sassuolóban, igaz, csak fél évet töltött a Serie A-ban.

Rabiot hatalmas meglepetés volt, fél év kihagyás után nagyon jól teljesített, ez ritka, nem gondolnám, hogy hirtelen egy kutyaütő lenne belőle. Lehet balhés, de Icardival nem lehet egy lapon emlegetni, semmiképp sem.

Hogy ki férne be az Interből? Ha nem lenne két ilyen kiváló portásunk, akkor Handanović szerintem megütné a szintet, Škriniarnak mindenképp lenne helye, Brozović registában hibátlan lenne, ilyen típusú játékos kéne, Pjanić mehetne egy sorral feljebb, Barella rombolónak, mint a jövő reménysége (nagyon sajnálom, hogy Ti vittétek el), Icardi ha normális lenne, akkor mindenképp megütné a szintet, és azért Lukaku sem egy ügyetlen csatár, maradjunk annyiban. De, ha úgy néznénk, hogy a jelenlegi csapatba ki kéne Milánóból, akkor a horvátot mondanám, Barellát és a frissen igazolt belgát, ha rendeződött volna nálunk a csatárhelyzet valamiféleképp.

JuventusFanatikus 2019.08.23. 17:57:31

@rockitbaby: "Ne is haragudj meg, de Icardi ettől még keresett játékos."

Persze, de mennyit adnak érte? 65 milliót, ez majdnem fele, mint amennyit érne, ezt se felejtsük el, rengeteget vesztett így az értékéből.

Contelegend 2019.08.23. 17:57:32

@rockitbaby: ja keresett , csak pont ezen a blogon olvastam rengeteg embertől micsoda balfasz az Inter , hogy kijelenti eladó, miközben köztudott hogy az. Csak hát a balhéi miatt szépen áron alul. De nem igazán érted amit az ffp-ről és a szerzodeshosszabbitasokrol írtam azt hittem az siman lejon , hogy nem 1-2 komponensen múlik hogy valakit eltudsz e adni :D icardiert azért többet várunk mint a Juve 40 milliós ajánlata. Azért az kb pofátlan egy 26 éves kétszeres golkiralyert

JuventusFanatikus 2019.08.23. 18:06:23

@Contelegend: Az inter mindenképp eltolta azzal, hogy nyíltan kijelenti, hogy Icardi semmiképp nincs benne a csapat terveiben, de ha belegondolunk, lehet ezzel előzték meg azt, hogy a féleszű Wanda kikotyogjon mindent. Normál esetben őrültség lenne ez a kijelentés, végül is úgy tűnt, hogy valamilyen szinten rendeződött a helyzet Icardi és a vezetőség között tavasszal.

Contelegend 2019.08.23. 18:08:37

@JuventusFanatikus: egyet értünk , a védelemnél én is az összképet néztem , a többi stimmt. Bár enyhén szólva nekem sosem lesz a kedvencem , Chiellinit sajnálom majd ha visszavonul. Nagy harcos és remek ellenfél , az utolsó olasz mohikán a Maldini , Materazzi féle gyilkosokból. Óriási szerencséje van de Ligt-nek , hogy együtt edzhetnek. Godin ítélettel viszont mindenképp várnék , a spanyol bajnokság nagyon más , de az elmúlt évek legjobb védői közt szerepel. Remélem felveszi a ritmust. A legnagyobb fogásotoknak , ha mindennel kalkulálok, én Demiralt tartom.

rockitbaby 2019.08.23. 18:10:59

@Contelegend: A mi esetünkben a még több éves szerződés egy újabb akadályt jelent az eladáshoz.

De persze ertem, mit akartál mondani.

Rikoo 2019.08.23. 19:04:13

@Contelegend: Én nem így gondolom. Pjanic nem tud kiemelkedően játszani 3 középpályásos rendszerben, miközben Rabiotnak ez a felállás kedvez a legjobban, mivel csak ebben játszott eddig.
Persze, ez csak felkészülési időszak volt nyáron, de mégis olyan kvalitásokat mutatott meg, amilyeneket senki az elmúlt években.
Jó lenne, ha így játszana a tétmeccseken is.

Rikoo 2019.08.23. 19:07:46

@JuventusFanatikus: Szerintem Sensit többen sajnáltuk, mint Barellát.

Contelegend 2019.08.23. 19:11:08

@Rikoo: nos én azt írtam Pjanicra , hogy ő olyan " láthatatlan harcos " akinek a hiányát előbb érzi meg a Juve mint azt hogy pályán van. Nálam ő ilyen Makelele típus ha innen közelítem meg. Rabiot meg jobban is teszi ha mutat valami kiemelkedőt a pályán, hogy ne ragadjon rá olyan bélyeg mint szarhazi volt csapatkapitányunkra :D a képességei megvannak hozzá

Rikoo 2019.08.23. 19:13:10

@Contelegend: Itt a blogon kevésbé vagyunk ilyen véleménnyel róla. 4-2-3-1-ben világklasszis volt, 4-3-3-ban megbízhatatlan.

Contelegend 2019.08.23. 19:39:36

@Rikoo: Talán majd Sarri alatt. 4-3-3 és 4-3-3 közt is van különbség . Nekem szimpatikus játékos, és úgy érzem ha nem Khedira lesz mellette , az ő képességei is jobban előtérbe kerülnek. Viszont adok a véleményedre, véleményetekre több Juve meccset láttál / láttatok mint én .

Rikoo 2019.08.23. 20:07:21

@Contelegend: Pjanic és Rabiot együtt nagyon kiegészítették egymást most nyáron. Végre úgy néz ki lesz középpályája a Juventusnak sok év után.

JuventusFanatikus 2019.08.23. 20:23:21

@Rikoo: Én Sensit is sajnáltam, mert a kezünkben volt, erre elengedtük, miközben nem egy ügyetlen játékosról van szó, nem mellesleg lett volna helye is a csapatban. Azonban Barella jóval nagyobb tehetség, benne megvan az, hogy klasszis lesz, Sensiben "csak" a top szintet látom.

Contelegend 2019.08.23. 21:02:51

@Rikoo: ettől tartok én is..és ez viszont nekem nagyon nem jó hír.. :D

Ádám.84 2019.08.23. 21:03:00

@Contelegend: gondoltam, hogy ezt a kedves kommentet nem hagyod szó nélkül. :D
"egy szaros Danilot kaptatok" D'Ambrosio jobb lenne? Erősen kétlem. Vigyázz, hogy kit szarozol és kit istenítsz...
Mondjuk egy biztos, Godín pontosan az interbe való.

@rockitbaby: Pacsi Marotta. :DDDD

@Rikoo: Rabiot+Demiral lesznek a legjobb igazolások.

@JuventusFanatikus: a török megeszi az Atalantás gyereket.

Ádám.84 2019.08.23. 21:09:18

@Contelegend: "FFP szempontjából előnyösebb az, ha több évre van lebontva egy játékos fizetése" Én ilyenreől nem tudok.
Ezért még egy pontosítást tennék, egy játékos szerződésének a meghosszabbítása csak az amortizációjára van jó hatással, ami Khedira esetében értelmezhetetlen, mivel ingyen érkezett...

JuventusFanatikus 2019.08.23. 21:14:25

@Ádám.84: Azért a Danilós részébe most nem kötnék bele, tudomásom szerint Te sem kedveled a játéka minősége miatt, ahogy én sem, úgyhogy nem gondolnám, hogy valótlant, esetleg olyan durvát mondott volna a Kolléga. Egyébként nekem Godínnal semmi bajom, egy kemény védő, de emberként nem egy görény, mint Materazzi.

Ádám.84 2019.08.23. 21:20:48

@JuventusFanatikus: nem Godín, az egész Atlético patkányok gyülekezete, elég a mostani felkészülési meccset megnézni.
Az első részhez pedig annyit tennék hozzá, hogy másokkal ellentétben én nem megyek át mások oldalára a játékosaikat szarozni, ennyi.

Contelegend 2019.08.23. 21:36:05

@Ádám.84: na erre az egyre muszáj reagálnom, mert elvakít a harag. A mondandóm lényege nem az volt , hogy Danilo szar , hanem az, hogy a 2 játékos szempontjából minimum megkérdőjelezhető üzlet. Az , hogy gazdaságilag mennyire jó döntés , majd kiderül. A tisztánlátás végett, Danilonak biztos lenne olyan csapata , szuper lenne , csak azt mondjuk Watfordnak hogy hívják, nem Juventusnak.

Contelegend 2019.08.23. 21:40:29

@Contelegend: na ez egy jó szarul sikerült komment lett hála a telonak, de nagyjabol úgy szólt volna , hogy a watfordban lehet jó lenne , de egy BL győzelemre törő Juveban kevés . Amúgy meg visszavágni a mi játékosunkkal felesleges , én tudom , hogy a Juve más szint, de akit említettél az pont egy csupasziv játékos , akiben semmi kiemelkedő nincs , de a küzdeni tudásával eddig mindenkit kiszorított. Zanetti feeling, de egyet értünk abban , hogy ő sem a legélesebb kés :)

b.tom 2019.08.23. 21:43:16

@Ádám.84: teljesen kulturáltan, és értelmesen beszelgetett. Danilot a blog 90% kutyazta, szoval 1 szavunk nem lehet...

Ádám.84 2019.08.23. 21:44:33

@Contelegend: téged idéztelek, no comment. Tudod, az a fránya freudi elszólás, nem tudod mindig visszafogni a valódi éned, néha kicsúszik.
Egyébként félreértés ne essen, nem az olasz akartam bántani.

Ádám.84 2019.08.23. 21:45:26

@b.tom: szerintem próbálj meg egy interes blogon juvésként vkit szarozni...

Rivendell 2019.08.23. 21:50:36

Icardi....1 allat,de hogy ennyire juves akar lenni az tisztelendo

pedronegroo 2019.08.23. 21:53:11

@Contelegend: Nem kell mentegetőzni, a juve szurkolók nehezen emésztik meg a Cancelo-Danilo cserét, nem tudjuk mit lát benne a vezetőség.... mellesleg a nyári mercatonk második legdrágább játékosa...

Kmarcika 2019.08.24. 11:04:46

@Rivendell: ezen dolog miatt tudnám elfogadni, ha idejönne, s kezdek megbarákozni a gondolattal...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása