A vezetőség meg szeretné ismerni Allegri terveit

allegri_massimiliano_agnellivel_olelkezve.jpgA Juventus mestere, Massimiliano Allegri várhatóan egyeztetni fog a folytatásról Andrea Agnellivel az Atlético Madrid elleni meccset követően, állítja a Sky Italia.

Massimiliano Allegri 2014 júliusában érkezett a Juventushoz, azóta sorozatban négy bajnoki címet nyert csapatával, és a bajnokságban idén sem talál legyőzőre az együttes a livornói mester kezei alatt.

A Sky Italia értesülései szerint a klub szeretné megismerni a mester terveit, és március végére tudni szeretné a vezetőség, hogy számíthat-e a következő szezonban is a mester szolgálataira.

Egyéb források szerint a klub számos opcióban gondolkodik, amennyiben edzőváltásra kerülne a sor, így olyan mesterek neve merült fel, mint Pep Guardiola, Zinedine Zidane és Antonio Conte.

A Juventus 2-0-ra elveszítette az Atlético Madrid elleni BL-párharc első felvonását, jövő hét kedden pedig eldől, hogy folytatja-e menetelését a Bajnokok Ligájában, vagy az idei évben a vezetőségnek, a szurkolóknak és a játékosoknak meg kell elégedniük a scudettóval.

Az edzőtémához kapcsolódik, hogy egyre több spanyol forrás szerint a 4-1-es madridi vereség nyomán Florentino Perez sürgősen be kíván avatkozni, ezért felvette a kapcsolatot Zinedine Zidane-nal, hogy a francia szakember azonnal átvegye az irányítást a borzasztó hetet maga mögött hagyó csapatnál.

Az edzőként igencsak gyorsan befutott szakember elutasította az ötletet, jelenleg nem kíván leülni a madridiak padjára, viszont nyártól kész ellátni az edzői feladatokat, ami rossz hír lehet a Juventus vezetősége és szurkolói számára, hiszen Zinedine Zidane-t az újságírók az egyik legesélyesebb Allegri-utódnak tekintették mindeddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4914674741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2019.03.07. 08:37:49

Hát ha Zizu visszamegy a Madridhoz akkor Őt el kell felejteni örökre.... :(

Én továbbra is a Conte+Pirlo kombóra szavazok és kéretik visszahozni Buffont, Alexet is én ezen az emberek által képviselt szellemiséget akarom a Juventusnál, a saját utunkat kell járni nem a Reált majmolni!

triplat 2019.03.07. 08:40:12

Mondjuk ha Allegri (csak nem megy oda!!!)menne a zinterbe jót röhögnék, menne marotta alá aki évente eladná a fél csapatot mint nálunk. Aztán minden évben újat kéne építenie a kukázott játékosokból. És most elnézést kéret a játékosainktól!. Hát csak van annyi esze hogy ezt nem játssza el még vagy 5 évig. Esküszöm menjen inkább madridba ha annyira menni akarna ott legalább van pénz. Jobban megérdemelné.

triplat 2019.03.07. 08:40:52

Bár lehet hogy madrid már foglalt.

rockitbaby 2019.03.07. 09:16:09

@pedronegroo: Én azt is meglesném, hogy Allegri+Pirlo mit tudna. Hátha a Maestro tudna neki is új lendületet hozni. Azért én a Zizou RM felmelegített szerelmet még nem könyvelném el száz százalékosan. Főleg, ha kiesünk az ATMA ellen. Akkor ugyanis megeshet, hogy tőlünk szokatlan módon, szezon közben kell edzőt keresni...

De Conte-t én csak akkor hoznám vissza, ha a vezetőség a hirtelen BL helyett újraépítené a csapatot. Egyéb esetben én mást keresnék.

pedronegroo 2019.03.07. 10:00:56

@rockitbaby: Olyan hogy Allegri+Pirlo kizárt, a Maestro-nak többek közt Allegri miatt kellett távoznia Milánból plusz Pirlo nagyon komálja Conte-t:

"Egy vadállat lakik benne. Előfordult, hogy a meccs szünetében hiába vezettünk, bejött Conte, és elkezdett vizesflaskákat vagdosni a falhoz dühében. Valaki vagy nem jól csinált valamit, vagy egyszerűen csak úgy gondolta, nagyobb különbséggel kellett volna vezetnünk a szünetben" - mondta Pirlo Contéról, akivel három bajnoki címet szerzett a Juventusnál.

Pirlo nagyon jó véleménnyel van egykori edzőjéről, hozzátette, két felesége is van, az egyik Elisabetta, a másik pedig a futball. "Néha felkel hajnalban, és meccseket néz. Fanatikus, és ha hagyják, hogy végezze a munkáját, egészen biztosan sikerrel jár.
Sok edzővel dolgoztam már, de higgyék el nekem, Conte egy zseni."

jeneiPALI 2019.03.07. 10:24:18

Ha kiesunk akkor Allegrinek mennie kell méghozzá magátol , szerintem Zizu arra vár hogy mi lesz a kimenetele annak amecsnek mert azért mecs elott nem illö olyat nyiklatkozni hogy elkuldik allegrit viszont mecs után már lehet, nem csak ez miatt a meccs miatt, vagy akkor ujj cél kell ha marad csak ascudeto meg a kupa ésbl álom marad, akkor elfogadható a maradása részemrol amugy birom ellegrit de itt ö nemfog semmi ujjat hozni szerintem elfáradt ki ismerték stb , ha kiesunk végig mozihahatjuk a hátralévö szezont, izgalom nélkül , akkor már ujj edzövel kéne elkezdeni minél hamarabb ösze szokjanak ha tovább megyunk akkor maradjon szezon végéig és meglátják meddig megyunk idén szerintem Forza Juve,

rockitbaby 2019.03.07. 10:31:41

@pedronegroo: Ezeket én is olvastam, de sajnos ezek olyan tulajdonságok, amik Conte-ból a második évében szinte teljesen eltűntek. Sanszosan az eltiltásából fakadóan. Szerintem a fél év lelátó után már nem kaptuk vissza azt a Conte-t, aki az első évében gyakorlatilag belehajszolta a csapatot a scudetto-ba.

Vaalhogy azt érzem rajta, hogy nem tud megújulni. Bár ezen Pirlo lehet tud segíteni.

Az, hogy Pirlo a Milantól miatta távozott nem jelenti azt, hogy ne ülne le szívesen mellé a kispadra segíteni. Conte ettől függetlenül sanszosan a szívében van, mert nem pusztán a Juventust élesztette fel, hanem őt magát is. Ettől függetlenül tartom magam, hogy Conte csak akkor érkezzen, ha inkább a jövőbe tekintve építkezni akarunk.

Spider81 2019.03.07. 11:48:04

Zizou atveszi ujra a Realt a szezon vegen,ez szinte tutti!
A masik aggaszto dolog,hogy allitolag Agnelli eleg rendesen beleszallt Allegribe es allitolag kemenyen osszeszolalkoztak a madridi fiasko utan es Allegri allitolag le is akart mondnai azonnal!
Ha ez valoban igy volt,akkor a tovabbjutasi eselyeink meg inkabb csokkentek.
Akarhogy is nezem a dolgokat,Allegri tiplizni fog a szezon vegen es nagyon sanszos hogy Conte lesz ujbol az edzo.

b.tom 2019.03.07. 13:01:26

Nem értem, h zizu miert menne vissza 1 ev utan madridba. Szerintem ez kamu.
Nálunk meg gondolom a visszavago utan dolnek el a dolgok. Contet hülyeség visszahozni, keressen az elvárásaihoz passzoló pénztárcájú klubbot.

Andras74 2019.03.07. 13:47:38

@rockitbaby: ebben az esetben, CR7 tökön szúrja magát, majd mehet az MU-ba....

steven.h 2019.03.07. 15:26:47

Én bírtam Contét, de ahogy lelépett azzal nagyon elvágta magát nálam, és nemzetközi színtéren azzal a csapattal bukott amivel Allegri BL döntőt játszott, így őt sokkal többre tartom, főleg mert úgy is bizonyított hogy eladták alóla a csapatot.

VISZONT, ami sajnos tény:
- Juve-Allegri kapcsolat megfáradt, hazai motiváció nulla, a BL-re meg enélkül nem lehet felpörögni, valamint kicsit mintha Allegri is elvesztette a fonalat
- Zidane nálam zsákbamacska, még ha inkább őt választanám Conte helyett akkor is
- Guardiolát sose bírtam, de elismerem a munkáját, de ő nem fog eljönni a cicitől
- Más edzőt pedig nem tudok mondani, akit nyugodt szívvel leültetnék a padra

Amit mérlegelni kellene az az hogy, mire áldozzuk a következő évet:
- Megint BL = mindent egy lapra Guardioláért, vagy Zidane-ért

-Felismerjük, hogy kiöregszik a csapat és kell valaki aki újraépíti = Conte és akkor el kell hozni Zaniolot, Chiesát, Tonallit valamint Romagnolit és visszaadni az identitását a Juvénak, mert ha teljesen őszinte akarok lenni, jelenleg kicsit ezt is elveszőben érzem. Nagyjából két ember képviseli a Spiritot az egész csapatban : Chiello és Mandzukic, aki horvát...

Nekem egyébként a titkos favoritom Carrera lenne, de ő a legnagyobb zsákbamacska.

Shyr Kahn 2019.03.07. 15:41:43

A jelöltek között van Inzaghi is. Sztem vele is jól járnánk, de én Conte-ra szavaznék elsô körben. Zidane ok, Guardiolat nem szeretném itt látni.

JuventusFanatikus 2019.03.07. 18:31:10

@steven.h: @pedronegroo: Ez még mind rendben is lenne, de ahhoz kellene egy épeszű elnök is.

alexGicamo 2019.03.07. 19:55:48

@steven.h: Nagyon tetszik a gondolatmeneted ! Egyetértek ! :-)

steven.h 2019.03.07. 20:29:37

@JuventusFanatikus: Nem hinném hogy Agnellinek elment volna az esze, 19-re lapott húztak idén a BL-re, kérdés hogy ezt úgy értékeli hogy húzott még egy "ászt" és lehet 20-ra még lapot húzni, vagy úgy értékeli, hogy besokalltunk és előlről kell kezdeni, megfiatalítva.

Zidane favorizálása az edzői posztra az elsőt támasztja jobban alá.

JuventusFanatikus 2019.03.07. 21:32:41

@steven.h: Nekem az a bajom, hogy egy kirakatcsapat van épülőben. Nem néz mást, mint marketingértéket. Pénz, pénz, pénz... Nem baj, hogy szembe megy a Juve elveivel.

west30 2019.03.08. 01:24:23

@JuventusFanatikus: Persze hogy azt nezi amikor egy 19 eves semmit nem bizonyitott jatekos 120millioba kerul.Egyszeruen vagy epitunk a marketingre es lesz penzunk,vagy megragadunk a Serie A szintjen.Penz nelkul egyszeruen keptelenek vagyunk mar csak a jatekosok beret is allni,nem hogy ezeket az irdatlanul elszallt osszegeket kifizetni.

JuventusFanatikus 2019.03.08. 10:16:38

@west30: Ezt én értem, de ezt úgy is meg lehetne tenni, hogy az identitásunk ne vesszen kárba. Mert tele leszünk primadonnákkal a pályán, tapsikolókkal a nézőtéren. Ha az Öreg Angnelliék ezt látnák, biztos forgnának a sírjukban.

west30 2019.03.08. 16:50:16

@JuventusFanatikus: Nem is tudom,az Oreg Agnelli egy kokemeny uzletember volt,nem biztos hogy a mostani helyzetben mashogyan gondolkodna.Most az uzleti reszere gondolok,nem egyes jatekosok elkuldesere stb.Jelenleg akkora szakadek van a Juventus es az elotte levo par csapat kozott anyagilag,hogy muszaj valamit csinalni.Az okosan gazdalkodas nem jott be,mert nem hogy csokkent,de nott kozottunk a tavolsag,szoval maradnak a primadonnak,marketing stb.

west30 2019.03.08. 16:52:35

@JuventusFanatikus: Es melle meg a vilag is megvaltozott igazabol,hiaba merengunk milyen volt regen sajnos az mar elmult.Mas lett a vilag es mas lett a Juventus is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása