Ellentétes értesülések Higuaín kapcsán

higuain_gonzalo_milanoba_erkezik.jpgA Marca értesülései szerint az AC Milan csapatánál kölcsönben szereplő Gonzalo Higuaín mindössze pár órára van attól, hogy a Chelsea játékosa legyen, miközben a Sky Sport Italia ellentétes értesülésekről számolt be.

A spanyol napilap szerint az argentin csatár már igent mondott a Chelsea képviselőinek, és közel áll ahhoz, hogy az átigazolást tető alá hozzák az érintett felek.

A Marca szerint a londoni kékek lényegében átveszik az AC Milan kölcsönszerződését, év végén pedig 36 millió euróért kötelezően kivásárolják a futballistát az aktuális szerződéséből, a klub pedig kész biztosítani a játékos 8 millió eurós fizetését.

A csatár Álvaro Morata helyére érkezne, aki nem szerepelt a londoni Carabao-kupa elődöntőn a Tottenham és a Chelsea között, és állítólag Sevillába tart.

A Sky Sport értesülései szerint, bár a Chelsea mestere, Maurizio Sarri szeretné már végre letudni az átigazolást, a klub nem akar bőkezűsködni egy 30 év fölötti játékossal, a rossonero csapat pedig szeretné, hogy keretében maradjon a csatár.

Emellett a Sevilla sportigazgatója, Joaquin Caparros kedd este arról beszélt, hogy Álvaro Morata megszerzése nagyon, nagyon, nagyon nehéz feladat a klubja számára.

A harmincegy éves argentin csatár a nyáron csatlakozott az AC Milan együtteséhez, és eddig húsz meccsen nyolc gólt szerzett Gennaro Gattuso csapatában.

Mindazonáltal teljesítményét korlátozta például egy szeptemberi izomsérülés, illetve a Juventus elleni meccsen szerzett kiállítása, ami kétmeccses eltiltást eredményezett.

Gonzalo Higuaín a pályafutása csúcsán volt Maurizio Sarri Napolijában, amikor a 2015-16-as szezonban 38 gólt szerzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2514549210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steven.h 2019.01.09. 09:21:07

Jelen szituációban szerintem kár lenne garaskodnia a Chelsea-nek, mert Sarrinak pont egy "jó" Higuain-ra lenne szüksége ott elől

pedronegroo 2019.01.09. 09:32:27

Nem meglepő hogy ez a Milános kitérő nem lett/lesz "hepiend", mivel Pocak eleve nem akart elmenni sehova de ha mégis akkor Sarri Cselskije lett volna neki motiváló. Nagyon bízom benne hogy Pipita újra a megfelelő helyen a megfelelő emberrel dolgozhat mert karrierjében sokszor került kényszerpályára a "szerencsétlen". Drukkolok neki!

Tony. 2019.01.09. 09:51:13

Nem volt túl szép ahogy elbánt vele a klub. Megérdemelné, hogy ne egy ilyen világtalan Milanban kelljen vergődnie.

jeneiPALI 2019.01.09. 10:05:07

André silva csere nekem tetszene!

2019.01.09. 10:48:28

Nem nehéz megtippelni, hogy ebből az egészből semmi sem igaz (meg úgy általánosságban, amit Marca ír az sem) és Higany emellett nyáron jön vissza és élmény lesz találni vkit, aki kölcsönbe elviszi egyáltalán.

2019.01.09. 11:03:41

Átveszik? :-D Nem újratárgyalás lenne?

triplat 2019.01.09. 11:34:12

Hát szerintem ez a történet egy kicsit sántít. Mivel papíron Higany játékjoga még a juve -é. Így a Milán nem tudja azt a Juve belegyezése nélkül "értékesíteni". Ha nem kell Higany akkor jöjjön vissza és akkor majd mi boltolunk a kékekkel. Mondjuk a milán addig is perkáljon idő arányosan a kölcsönvételért.

Rikoo 2019.01.09. 11:45:07

@triplat: A Juventus értékesítené, csak a Milan nem szeretné elengedni őt,amire minden joguk meg is van.

venember83 2019.01.09. 11:52:21

@hellan: Beppe magával vihetné élete legjobb igazolását.

venember83 2019.01.09. 11:53:42

@triplat: lényegében arról írnak, hogy a Chelsea legjobb esetben azonos feltételek mellett átveszi Pipitát, persze a Juve beleegyezésével. De jobb feltételeket várhatóan nem tud majd a Juve kiharcolni.

triplat 2019.01.09. 12:13:15

Húú nemárt még egyszer elolvasni a szöveget mielőtt h.ulyeseget írok. Csak már a múltkori milan morata is bennem volt.

pedronegroo 2019.01.09. 12:36:59

@venember83: Ki tudja, lehet Beppe már dolgozik a háttérben, eladja Icardit helyére pedig olcsón vinné Higanyt. Vagy tudja hogy úgyis a nyakunkon marad aztán csak jövőre ingyé viszi az öreg. Amúgy is van egy rossz előérzetem hogy kurva rossz ötlet volt Marotta-t elengedni nem igaz hogy nem tudtak volna neki találni valami pozíciót.

Jamal Jamal 2019.01.09. 12:38:19

OFF
oliver tegnap elintezte a cselszkit.
ON

Higuainnak az a baja hogy ha nem köré van építve a csapat akkor elveszett.
Ez tisztán látszott azokon a Juve meccseken ahol Allegri klasszikus középcsatárként alkalmazta.
Milano kevésbé sötét oldalán ez nincs meg. Nem kap elég használható labdát és a sebessége sem olyan amire alapozni lehetne egy ilyen szerepkört.

m.martin91 2019.01.09. 13:05:33

@Jamal Jamal: Oliver? Ő biztosan nem. A világ egyik legjobb játékvezetője. Buffon közeli barátja.

JuventusFanatikus 2019.01.09. 13:13:07

@pedronegroo: A hírek szerint az is előfordulhat, hogy Icardi lesz a Chelsea új centere, kérdés, hogy mit szól ehhez az Icardi asszonya. Nem sikerül a hosszabbítás az interrel, így a kivásárlási opció még életben van.
@venember83: Örüljünk neki, ha azonos feltételek mellett veszik meg. Szinte kényszerben van a Juve, nem csodalkoznék azon sem, ha még kevesebbet kapnánk az angoloktól, mint amennyi a Milantól járna.

Drotkoszoru 2019.01.09. 13:32:18

@Jamal Jamal: Miért is intézte el Oliver a Chelsea-t? Teljesen jogos volt a Tottenham büntetője. A témához is szólva: nekem mindegy igazából, hogy hova kerül, csak lássuk Higanyért azt a 18+36 millió €-t (ami előzetesen is ki lett alkudva a Milannal), mert akkor az amortizáció miatt nullszaldósan szállnánk ki belőle.

JuventusFanatikus 2019.01.09. 14:03:35

Leonardo elmondta, hogy szükségük van Higuaínra, és a szezon végéig biztosan marad, de lehet, hogy tovább is.

Drotkoszoru 2019.01.09. 15:37:24

@Jamal Jamal: Őszintén szólva: a felső teste szerintem is belógott, de kikockázták, behúzták a vonalakat, a videóbíró "súgta" Olivernek, hogy nem volt les. Elég nehéz lett volna felülbírálnia a technikát.

Jamal Jamal 2019.01.09. 16:54:10

@Drotkoszoru: nem ennyire egyszerű ez a szitu, mert ilyenkor kinéznek a játékosok az oldalvonalon ugrabugráló emberre és látják hogy emeli a zászlót.
Majd kén megiramodik a kapus meg megteszi amit meg lehet tenni, az már valóban büntetőt ért.
Ezaz véroliver a bögyömbe van azóta.... nagyon gáz a csávó úgy alleszusammen :)

Drotkoszoru 2019.01.09. 22:22:45

@Jamal Jamal: Na ezt mondjuk nem tudom elfogadni mentségnek. Már serdülőkorban elmondják, hogy a játék addig tart, amíg a játékvezető meg nem szakítja azt. Teljesen amatőr dolog az asszisztens felé bámulni, és az emelt zászlóra hivatkozva megállni. A játékvezető felülbírálhatja a "partjelzőt" lesnél is, nem egyszer fordult elő hasonló a történelem során. Emellett: bár a PL-ben nincs még videóbíró, de a Ligakupában már az előző szezonban is volt. Elég sok válogatott játékosa van a Chelsea-nek, akik a vb-n is tapasztalhatták már, hogy milyen a VAR, így nem lehetett számukra teljesen ismeretlen. Sarri pedig a Serie A-ból érkezett, így ő pláne tudja és felhívhatja a figyelmét a játékosainak arra, hogy a videóbíró úgyis jelzi utólag, ha valóban leshelyzet előzte meg az adott szituációt, így nincs értelme megállni/integetni/reklamálni, hanem minden esetben futni kell a támadó után, amíg nincs játékmegszakítás, mert utólag úgyis kiderül, hogy valóban les volt-e vagy sem. Egyébként ha jól megnézed a felvételt: az asszisztens nem egyből emelte a zászlaját, hanem már csak akkor, amikor Kane a kapussal szemben állt. Esélye sem volt egyik védőnek sem utolérni az angol csatárt, ez csak egy ócska kifogás, hogy megálltak, mert azt hitték, hogy les és láttak az asszisztens zászlaját. Nem kell megállni, ennyire egyszerű. Emlékszem: Khedira szerencsétlen kalimpálására a Sampdoria elleni vereségünk során (még az előző szezonban). Ő is integetett a játékvezetőnek, ahelyett hogy megpróbált volna szerelni vagy blokkolni (elmondani nem tudom, mennyire felb*szott vele). Talán az egyetlen eset volt, mikor Allegri is lebaszta nyilvánosan (teljesen érthetően), pedig ő tényleg a kedvence. Egyébként elsőre nekem is lesnek tűnt a tegnapi szitu, sőt: mikor megállították is úgy láttam, hogy a felsőteste pár centivel belógott. Nem akarom védeni Olivert, mert haragszok én is a tavalyi "ámokfutása" miatt; de erről most szerintem a legkevésbé sem tehet. Elég nehéz felülbírálni a technikát egy leshelyzet megítélésénél, épeszű játékvezető nem is teszi (ez kb. olyan lenne, mintha a gólvonal-technológiánál felülbírálnád, hogy bent volt-e a labda vagy sem, miközben jelez a karodon a "csipogó", persze hogy Oliver sem vállalta be, hogyan is láthatná jobban szabad szemmel). Az utána következő szabálytalanság meg elég egyértelmű, abszolút jogos 11-es volt.

del pipi 2019.01.10. 07:49:51

@m.martin91: de a legközelebbi!@Jamal Jamal: bocsi még egyszer ! egy alleszusammen? egyébként már nem haragszom rá, akkor volt néhány jó kívánságom felé pl: hogy marakodjon össze Freddy Krügerrel egy sötét sikátorban !

del pipi 2019.01.10. 07:55:02

egyébként a fociban csak egy dolgot rühellek : a bírókat! az angol az eggyik díszpéldánya annak ha már nem lehetek focista akkor bíró leszek és jól szét trutymózom mások játékát!majd én eldöntöm a meccset! persze tisztelet a kivételnek vannak korrekt sporik is!

2019.01.10. 10:23:55

@del pipi: Van benne valami, ráadásul a BL-t egyre látványosabban "vezetik el" az utóbbi években. Egyébként szerintem kosárlabdában rosszabb. Ott némelyik mintha testnevelésből és matematikából is felmentett lett volna általánosban, de az "elvezetés" ott is sokszor szépen megy...

del pipi 2019.01.10. 10:55:19

@Dr. Grant: kosarat ritkán nézek így nem tudom de az igaz amit írtál 80% olyan a gyerekkoromban ezeket a korrekciós osztályokban helyezték el

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása