Nyilatkozatok a Gran Gala del Calcio díjátadóról

dybala_paulo_gran_gala_del_calcio_2018.jpegA Gran Gala del Calcio díjátadón a Juventus számos képviselője megjelent, úgy játékosok, mint klubvezetők, és természetesen az újságírók számos kérdést intéztek hozzájuk.

Paulo Dybalát, Miralem Pjanićot és Giorgio Chiellinit a Corriere dello Sport munkatársa kapta el pár szó erejéig:

„Az Inter? Szeretnék gólt lőni, mivel ebben nemigen jeleskedtem az elmúlt időszakban. Massimiliano Allegri lehetőséget ad arra, hogy szabadon mozogjak a pályán, és mindig próbálom a legjobbat adni a jó teljesítmény érdekében.

Mauri Icardi? Találkoztunk, de nemigen beszéltünk erről a meccsről. Szerencsére az elmúlt időszakban mindkettőnk elég jó formát mutat. Csapatunk tisztában van azzal, hogy az Inter jó csapat, ezért végig figyelnünk kell...” - mondta az argentin csatár.

„Tudjuk, hogy az Inter nagyszerű együttes. Szeretnénk nyerni, hogy még nagyobb előnyt szerezhessünk. Hogy kik a BL-esélyesek? Szerintem figyelni érdemes a Barcelona, a Real Madrid és a Manchester City csapatára..." - osztotta meg véleményét Miralem Pjanić.

Giorgio Chiellini ezt követően Cristiano Ronaldo szerepéről beszélt: „Egy csapat vagyunk, Cristiano Ronaldo pedig hozzáad mindahhoz, amivel csapatunk már rendelkezett. Nélküle is erősek vagyunk, de vele még erősebbek akarunk lenni, ha már nálunk futballozik.”.

A Sky Sport munkatársának sikerült megszólaltatni a klubvezetőket, Fabio Paratici az átigazolási piacról beszélt.

„A piacot mindig Massimiliano Allegri közreműködésével elemezzük, akinek a hozzájárulása rendkívül fontos számunkra. Versenyképes csapattal rendelkezünk, és rendkívüli játékosokkal. Nagyon örülünk ennek, mivel soha nem egyszerű ilyen szintű csapatot összerakni.

Paul Pogba? Kiváló játékos, akihez nagyszerű érzések kötnek. Ma azonban a Manchester United játékosa, és megismétlem, hogy jelenleg szeretnénk gyönyörködni a jelenlegi keretünkben, amely nagyszerű játékosokból áll.” - mondta a sportügyekért felelős igazgató.

A Juventus alelnöki tisztségét betöltő cseh legendát a bajnokságról, Beppe Marottáról és a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában alkalmazandó VAR-rendszerről kérdezték.

„Hogy az Inter elleni győzelem esetén lényegében véget érne a Serie A szezonja? Egyáltalán nem. A bajnokság hosszú kiírás, lépésről lépésre haladunk, célunk pedig az, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk.

Beppe Marotta az Internél? Sok szerencsét kívánunk Beppének, és örömünkre szolgál, ha egy olyan nagy klubhoz kerül, mint az Inter. Nagyszerű érzés lesz ismét találkozni vele.” - hangzott Pavel Nedvěd rendkívül diplomatikus nyilatkozata.

„Nagyon örülök, hogy használni fogják a rendszert a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, szerintem nagyon fontos eszköznek fog bizonyulni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1314423404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása