Beharangozó: SPAL elleni meccs

spal_cimer.pngVégre véget ért a válogatott futball, és újra visszatért a  klubfutball. A Juventus számára egy könnyebb meccs vár, egy nagyon nehéz időszak elején. A bajnokságban továbbra is veretlen az olasz rekordbajnok, és ismét csak a győzelemért fog a pályára lépni a SPAL ellen, az Allianz Stadium gyepén, szombaton, 18 órai kezdettel.

A ferrarai csapat elég jó szezont tudhat magáénak, különösen jó szezonkezdettel. A klub a tizenötödik helyen tanyázik, tizenhárom ponttal a zsebben, különösebben nem kell tartaniuk a kieséstől. Eddig négy győzelmet aratott a Biancazzurri, a Bologna, a Parma, az Atalanta és a Roma ellen. Döntetlent eddig csak egy alkalommal játszott, a Cagliari gárdájával.

Tavaly két összecsapáson ütközött egymásnak a két egyesület, ebből egy Juve győzelem, és egy döntetlen született. Az októberi mérkőzésen 4-1-re tudott győzni a Bianconeri, Federico Bernardeschi, Paulo Dybalal, Gonzalo Higuaín és Juan Cuadrado góljaival, amikre Alberto Paloschi tudott válaszolni.

A tavaszi meccs már kevésbé számít kellemes emléknek, mivel csak 0-0-ás döntetlent tudott elérni a torinói gárda.

A nyáron komoly erősítéseket vitt végbe a ferrarai klub, annak érdekében, hogy az idei szezon végén bentmaradhasson a Serie A-ban.

Kapus posztora két torinói hálóőrt is igazoltak. Alfred Gomis már tavaly is a SPAL csapatát szolgálta, de csak most nyáron lett végleg a klub játékosa, míg Vanja Milinković-Savić kölcsön érkezett Ferrarába.

A védelembe immáron bevethető a svájci Johan Djourou, és a két olasz tehetség, Kevin Bonifazi és Lorenzo Dickmann. Előbbi ingyen érkezett Antalyaspor csapatától, míg a két olasz csak kölcsön erősíti a SPAL-t.

A középpályára végleg megszerezték Federico Viviani és Jasmin Kurtić játékjogát. Rutinos játékosok érkeztek Mirko Valdifiori és Simone Missiroli személyében, és kölcsön jöttek fiatalok, Mohamed Fares és Mattia Valoti.

A csatársorba véglegesítették Alberto Paloschit, és leigazolták kölcsön Andrea Petagnát.

Komoly távozó nem igazán volt. A legkomolyabb név Alex Meret, aki kölcsön erősítette ferrarai csapatot, és a veterán Borriello, aki elhagyta Olaszországot, és Ibizán próbál szerencsét.

Allegri mester nincs könnyű helyzetben, mivel a középpálya elég gyenge állapotban van. Pjanić nincs százszázalékos állapotban, Matuidi még mindig nagyon fáradt, Can a műtét után már edzést végez, de még nem bevethető, Khedira sérült. Bentancur az egyetlen teljesen mértékbe hadra fogható középpályás, valószínűleg két fős középpálya lesz. Az én kezdőm így nézne ki:

Perin - De Sciglio, Bonucci, Rugani, Spinazzola - Bentancur, Matuidi - Cuadrado, Dybala, Ronaldo - Mandžukić

A SPAL nem egy kellemes ellenfél, könnyen megtréfálhatnak minket, ha nem figyelünk oda. Tippem: 2:0

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4114387662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.11.23. 22:43:13

Szokásos, könnyűnek ígérkező, nyögvenyelős meccsre számítok.

Alex8610 2018.11.24. 07:36:57

@MGB75: Igen! Magam sem fogalmazhattam volna pontosabban :)

JuveWinC 2018.11.24. 09:22:53

Matuidi 3 napos pihenőt kapott a héten és Pjanicot dicsérte Allegri... szerintem nem kezd a francia.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása