Zamparini: „Dybala januárban távozni fog”

zamparini_maurizio_sajto.jpgPaulo Dybala januárban távozni fog, mivel már spanyol és angol ajánlatai is vannak, állítja az argentin játékos ügyeiben rendkívül jól értesült Maurizio Zamparini.

A csatár kezdő volt a Chievo ellen a bajnoki megnyitón, azonban a Lazio elleni kétgólos győzelemben nem vett részt, a Parma elleni meccsen pedig csak 10 percet kapott a padról beállva.

A huszonnégy éves játékos nyilvánvalóan kellemetlen helyzetben találja magát a padozás miatt, ráadásul a válogatottnál sem kapja meg a kellő figyelmet és játéklehetőséget, hiszen a legutóbbi két meccs egyikén sem volt kezdő.

„Mindig sírni volna kedvem, amikor Paulo Dybala kimarad a csapatból.” - mondta a Palermo tulajdonosa az RMC Sport számára. „Massimiliano Allegri miatt van a padon. A Juve mesterének Palermóba kellene jönnie, hogy velünk nyerje meg a bajnoki címet.

Két éve küldtem egy üzenetet Paulo Dybalának, és azt tanácsoltam, hogy Spanyolországot válassza, ne Olaszországot. 

Távozni fog, mivel a Juventusnak szüksége van 120 millióra. Januárban távozni fog, méghozzá szerintem Spanyolországba. Vannak ajánlatai a Premier League-ből és a La Ligából egyaránt.

A Juventusnál rengeteg bajnok van a keretben, és nyilvánvalóan elegendő ok a kesergésre, ha egy Paulo Dybalához mérhető fenomén nem kap játéklehetőséget.”

A pletykák szerint a játékosért a múltban érdeklődött a Barcelona, de tavaly nyáron állítólag a Real Madrid is elvitte volna, miután a Juventus kivásárolta Cristiano Ronaldót.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a Manchester United is felmerül opcióként, és akár Paul Pogba is az ügylet részét képezheti, mivel a középpályás mindenképpen távozni szeretne, egykori sikereinek színhelye pedig jó lehetőségnek mutatkozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3714237049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giorgio007 2018.09.12. 20:39:32

Az öreg megint kihagyott pár kezelést :D

2018.09.12. 20:39:41

Hát papa...lobog az a tűz, nincs mit szítani rajta...menj vissza horgászni. Ettől függetlenül év közben Dybala sehova sem fog menni.

Alex8610 2018.09.12. 21:25:13

Nagyon bírom hogy itt mindenki kurvara tisztában van azzal hogy a Juventusnak mennyi pénze van vagy nincsen meg mennyire lenne szüksége meg mit hogyan csináljon aztán valahogy mégis a többiek vannak évekkel lemaradva.Amugx ezaz ember nálam egy szintén van DeLaurentis-el imádom olvasni a baromságaikat.Zamparini ugyanezt lenyilatkozta mikor Dybala idekerult és nem dobta be egyből Allegri a melyvizbe.Akkor is kinek lett igaza?

Leram7 2018.09.12. 21:25:53

Szerintem is távozni fog, de csak nyáron.

m.martin91 2018.09.12. 21:31:13

Én nem tenném rá a nyakamat, hogy nem fog távozni. Ugyanakkor azt nem látom, hogy melyik csapatnak kellhet igazán. Tulajdonképpen a csatár mögött tud csak játszani, máshol nem képes kimagasló teljesítményre. Ehhez 4-4-2 vagy 4-2-3-1-es formációra van szüksége. Persze, a Manchester United megvehetné, mert nekik úgy is mindegy, de a céljuk Pogba megtartása, és talán Zidane lesz majd az edzőjük, tehát Pogbára próbálhatják építeni a csapatot. Angliában más nem fogja megvenni. Spanyolországban a Barcelonának nem kell Messi miatt, a Real Madrid tavaly még 4-3-3-at játszott, ami Dybalának nem jó, egyébként is Neymarra hajtanak. Az Atléticónak sem kell, mert maradt Griezmann. Tényleg nem látom, hova mehetne.

Kukszi 2018.09.12. 21:49:26

@m.martin91: igen ez a kérdés kinek kellhet?
Az igaz hogy most nem találni neki pozíciót! Ez lehet azért az ő hibája is hogy egysíkú játékos, de lehet tévedek vele. Jobb szélén egyszer ki lehetne próbálni bal làba ha befelé indul meg. De majd kiderül

2018.09.12. 22:02:57

@Kukszi: Az,hogy Allegri elképzeléseibe nem fér bele,nem jelenti azt,hogy ne férne be a világ bármelyik csapatába kezdőként! Ennek a vén hülyének kivételesen igaza van,a mesterünk egy igazi pöcs. Dybala klasszis játékos,mondjuk a MU még nálunk is szarabb focit játszik,az neki maga a halál lenne,de bárhol máshol húzóember lenne. Akár irányítóként,akár csatárként,abszolút mindegy,de amit Allegri vár tőle,arra teljesen alkalmatlan,ahogy az egész taktikánk is tökéletesen alkalmatlan arra,hogy itt egy vérbeli támadó kamatoztatni tudja a tudását. Ha így folytatjuk,Ronaldo is meg fog bukni,efelől semmi kétségem. Ő egy támadó,ő maga a gól,mi csapatszinten nem tudunk úgy játszani,hogy az ilyen játékosok megtalálhassák a komfortzónájukat,így jobbára csak kínlódnak,pont mint Dybala,Pjanic vagy CR...elkeserítő!

Kukszi 2018.09.12. 22:14:02

@fire06: kettejük között személyes ellentét lehet ez szinte egyértemű!
Abszolúte kezdő játékos de nem tudja magából kihozni a maximumot (rossz pozíció vagy fusztràcio ezt ő tudja).
Ha padozni fog sokat most ősszel én is elmennék a helyében mert ennek semmi értelme így. Nem rà haragudnék akkor!

MdewC 2018.09.12. 23:39:11

3 meccs ment le, kapott pihenőt, de már menni fog. Rendben. :D

Eleve Allegri azokat kezdette, akik formában voltak, vagy nem mentek a válogatottba a baszomadta nemzetek ligája miatt. Kivéve az olasz cb-ket, ők ugyanis kurvára nem voltak ott a vb-n. Dybala szvsz a válogatott meccsek miatt (is) pihent, ami meglepett, hogy mégsem játszott.

Legalább várjunk már 10-15 meccset mire eladunk bárkit is a csapatból.

Rocky80 2018.09.13. 00:09:24

Nagyon vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.

Mintha nem tudna kilépni az árnyékából és konstans magas színvonalú játékot hozni.

Tényleg volt egy pár meccse ami világelit, viszont sokkal de sokkal több volt amikor súlytalan volt, fizikálisan gyenge volt, lassú volt.

Tavaly a sorsdöntő pillanatokban kihagyott tizenegyesei miatt kullogtunk a Napoli nyomában ha jól emlékszem.

Egy valamiben viszont tényleg világelit: az arca. Valahogy nekem most már jó ideje az arcára van írva valami ami nekem nagyon negatív: önteltség - beképzeltség - vagy nem is tudom micsoda... Az Allegrivel való afférja se tette őt szimpatikussá.

Az első szezonjában tetszett igazán amikor még csak egy feltörekvő tehetség volt aki alázatos volt.

Szerintem elkurvult és megrekedt itt és nem tudom hogy van-e ebből kiút. Nyilván az esélyt azt kapja meg, de komoly kétségeim vannak hogy él-e vele.
Az hogy valaki 5 vagy 10 meccsenként világklasszis, szerintem nem elég.

Ronaldonak van ekkora arca talán, de neki van is mire... (mondjuk a mi meccseinken ezt nem látom még hál' istennek.)

west30 2018.09.13. 00:12:58

Az rendben van hogy a Juventus probalja normalis keretek kozott tartani a koltsegveteset,de hogy annyira szuksege lenne a penzre,mint amennyire ezt Zamparini beallitja,aligha valoszinu.Egyebkent szerintem jol jarnank vele ha egy komolyabb osszegert megvenne valaki,valami nem teljesen kerek a sraccal.

Del Pybala 2018.09.13. 00:50:30

@Rocky80: önteltség - beképzeltség? :D stb Sztem összekevered mással...

Tibi Sebestyén 2018.09.13. 06:29:51

Tavaly Costa és Bernardesci kivételével az egész csapat tudása alatt teljesített. Miért várnánk Dibalátol csodát! Ha lelépne megérteném, bár nekem sem annyira szimpatikkus amit csinál. Érzek benne valami arogancia félét! Az viszont vitathatatlan hogy egy jó csapatban, jó taktika mellett képes jól játszani! Én bízom benne hogy Allegri elöbb lelép mint ő!

rockitbaby 2018.09.13. 07:04:47

@m.martin91: Egy időben igencsak hallani lehetett a Bayern érdeklődéséről is. Ők már a triplázáskor is 4-2-3-1-et toltak, és szerintem Kovac sem változtatott ezen. Persze ők már leszoktak, vagy mondhatjuk úgy is sose szoktak rá a nagyon vaskos költekezésre. Még mindig nem lépék át azt a bizonyos 50 milliós határt sem, ha jól emlékszem.

Több lehetőség nincs, nagyon maximum a PSG. Bár ha jól tévedek ők is 4-3-3-at játszanak.

2018.09.13. 07:28:04

@Alex8610: Talán kettejük közül Zamparini a "kedves (viszonylag ártalmatlan) őrült", csak őszinte és ez nála nem előny. :-D Meg néha keményebben fogalmaz. De Laurentiiiis viszont szerintem elkaparná az egész klubot egy gödörbe, ha alkalma nyílna rá.

rightinthenuts91 2018.09.13. 07:36:55

Szerintem ha menni akarna, már ment volna. Volt már rá egy csomó lehetősége. 2 bajnokin nem kezdett...nagy dolog.

Rivendell 2018.09.13. 07:39:46

@rightinthenuts91: nem nagyon tud ugrálni,mert van 1 alap osszeg amit azert el is kernenk,csak ugy 120-150m senki nem pakolgat le,vagy hat igen kevesen.

2018.09.13. 07:43:07

@Rocky80: Azért a második szezonja sem volt kuka, mert kis túlzással egyedül ejtette ki a barkát. De szimpatikusság szempontjából az első volt a legjobb, ez nem vitás. Tényleg vannak furcsaságai, ami tűnhet nagyképűnek, de lényegében egy felnövőfélben levő gyereket igazoltunk, akinél az életkorát jelző szám egyértelműen túloz. Meglátjuk mire jut idén a pályán. Az, hogy állandóan poénkodik, meg bohóckodik, az inkább az önteltség-beképzeltség ellen szól és talán a csapat általános hangulatát, morálját emeli. És ugyanúgy néha szabad utat enged a sértődöttségének. Allegri nyilatkozata is eléggé idevág (Hogy ő egy tanár), mert Dybi úgy viselkedik néha Max-szal, mint egy gyerek a tanárral, akiről tudja, hogy hatalma van felette és kicseszhet vele, mégis beszól neki.

Matteo89 2018.09.13. 08:30:23

Egyszerűen több kell Dybalától.

A válogatottban 15/0

Tavaly a BL-ben 8/1 gól az nem valami acélos.

Ha továbbra is így teljesít a BL-ben, akkor szerintem nem nagyon fogja érte kifizetni senki sem a 120-140 milliót.

Sokat kell még fejlődni ahhoz, hogy igazán jó játékos legyen.

FeriGjuve 2018.09.13. 08:38:24

Lehet hogy az öreg még reménykedik hátha csurran neki valami?

pedronegroo 2018.09.13. 08:42:06

Mikor Dybala hozzánk jött akkor se játszatta Allegri folyamatosan és Pampalininek akkor is volt egy ilyen kirohanása és ha jól emlékszem onnantól kezdve kezdő volt Paulo. :) Legalábbis én így emlékszem így bízva most is a hasonlóakba :)

Amúgy senki se tudja mi a pé van a háttérben de abban biztos vagyok hogy bármelyik top csapat nyomna egy all-in-t egy CR-Dybala csatárpárosra, de mi a gólzsákot kirakjuk a szélre hogy legyen még messzebb a kaputól nehogy véletlenül betaláljon a világ legjobb bal lábát meg padoztatjuk. Nájsz.... Abban meg biztos vagyok továbbra is hogy Dybala eladó csak nem kaptunk érte olyan ajánlatot amit szeretnénk, CR közel 400 millás projekt simán benne van hogy nem fog az olyan könnyen megtérülni és akkor majd jönnek az áldozatok és az argentin lesz az első.

rightinthenuts91 2018.09.13. 09:17:58

@Rivendell: Úgy gondolom, akik szóba jöhetnek nála, mint potenciális csapat, azok simán kifizetnék ezt az összeget. Nyilván nem egy Valencia lesz az.

Ádám.84 2018.09.13. 17:52:11

Az a baj Dybalával, hogy csak a kétcsatáros rendszerben érzi jól magát, talán a 4-3-2-1 ami még igazán jó neki.

2018.09.13. 19:45:43

@Ádám.84: Egyébként a keret adottságai alapján egy sima 4-4-2 adja is magát,de Allegrinek mindegy,mert neki nem ez számít,hanem az,hogy Khedira és Mandzukic mindenképp pályán legyen,velük pedig ez a felállás maga volna az öngyilkosság!
Kapus-Cancelo,Bonucci,Chiellini,Sandro-Berna,Pjanic,Can,Costa-CR,Dybala

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása