Rogério: "Bízom benne, hogy Ronaldónak is sok gólpasszt adhatok"

rogerio_sassuolo.jpgAz olasz bajnokság következő fordulójában a Juventus a Sassuolo együttesével találkozik majd, s a mérkőzés azért is érdekesnek ígérkezik, mert több olyan játékos is pályára léphet a címvédő ellen, aki a zebramezesek tulajdonában áll.

A kölcsönszerződésüket töltő ifjú tehetségek egyike a brazil Rogério, aki nagyszerű teljesítményével felhívta magára a figyelmet, s így komoly esélye mutatkozik arra, hogy a közeljövőben visszatérjen anyaegyesületéhez.

"CR7 ellen játszani izgalmas lehetőség, még akkor is, ha a kezdő sípszó után mindig próbálok összpontosítani, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél." - mondta a jövő hétvégén esedékes mérkőzésről Rogério. 

"Ronaldónak remélhetőleg még egy fordulót kell majd várnia arra, hogy megszerezze első találatát a Serie A-ban. A Sassuolo higgadt lesz és nyomás nélkül játszik majd, megpróbál jó eredménnyel távozni Torinóból. 

Egyelőre csak azzal foglalkozom, hogy keresztlabdákkal és gólpasszokkal segítsem a Sassuolót, azonban ha a jövőben az a megtiszteltetés ér, hogy visszatérhetek a Juventushoz, bízom benne, hogy Ronaldónak is sok gólpasszt adhatok. 

A Juventus jelenlegi szélső védői más jellemzőkkel rendelkeznek, azonban mindannyian kiváló játékosok. Tudom, hogy képességeim legjavát kell nyújtanom, hogy jó benyomást keltsek, s a teljesítményemet figyelni fogja a Juventus. A családom Brazíliából figyel majd.

Alex Sandro a barátom, találkoztunk Torinóban, amikor még a Primavera-csapatnál szerepeltem, s azóta is kapcsolatban maradtunk. Jó lesz ismét megölelni, azonban be kell vallanom, hogy ezúttal Douglas Costával szeretnék mezt cserélni a záró sípszó után.

A játékomat gyakran mérik össze Alex Sandróéval és Marcelóéval, s igaz, hogy szeretnék olyan lenni, mint ők. Nagyon sokat kell még tennem a fejlődésem érdekében, de bízom benne, hogy a jövőben megalkotom a Rogério stílust. 

Általában támadó szellemű szélső védő vagyok, de az olasz labdarúgásban töltött időnek köszönhetően, fejlődtem technikailag, s mindenekelőtt taktikailag is. A gólpasszok örömmel töltenek el, de jó lenne megszerezni az első találatomat is. Nem számít, hogy ki ellen és hogyan szerzem, csak abban bízom, hogy minél előbb bekövetkezik.

Az utcákon kezdtem játszani, s ott történt, hogy ösztönösen megtanultam tempót váltani, hogy átverekedjem magam a védőkön. Nagyon sok áldozatot és hatalmas akaraterőt igényelt, hogy beteljesítsem az álmomat, s profi játékos váljon belőlem. 12 évesen hagytam el a családomat, s visszagondolok a buszon töltött napi két órára, hogy eljussak az edzésre.

Most közvetlenül a Sassuolo edzőközpontja mellett lakom, így megadatott az a luxus, hogy gyalog járhatok oda. Mindig szeretettel fogadtak Olaszországban, s szeretem a mediterrán konyhát, amit leginkább Pugliából származó szomszédaimnak köszönhetően ismertem meg."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr314231519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventino86 2018.09.09. 20:46:37

Nem rossz játékos, a cserepadra Alex Sandro mögé már most elmenne.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása