Benatia: "Nem vagyok sérült!"

benatia.jpgMedhi Benatia még nem lépett pályára idén a Juventusban.  A középső védő a padon volt az első három játéknap alkalmával, mert a világbajnokság után fizikálisan még nincs top formában, és a konkurencia is nagyon erős a védelem tengelyében.

A Chievo, a Lazio és a Parma elleni mérkőzéseken is szinte ugyanabban az összetételben küldte pályára a hátsó alakzatot Allegri, egyetlen változtatással élt, az utóbbi összecsapáson João Cancelo helyett Juan Cuadrado szerepelt a jobb oldali védő pozíciójában. A többiek Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci voltak. Így Benatia számára nem volt még hely a csapatban, de legutóbbi sajtótájékoztatóján már meg is említette Allegri, hogy hamarosan mindenkire szükség lesz, s őt név szerint is kiemelte.

Ennek ellenére elterjedt egy olyan pletyka a marokkói védővel kapcsolatban, hogy sérült, erről a Lions I' Atlas is írt. Benatia most ezt a pletykát igyekezett elhessegetni az Instagram-fiókján keresztül, legfőképp a Juventus szurkolókat, és a közvéleményt megnyugtatva, hogy teljesen egészséges a 4-es mezszámmal játszó belső védőnk.

Ez volt a posztja a közösségi oldalán játékosunknak: "Hello mindenkinek, remélem jól érzitek magatokat. Szeretnék megcáfolni egy cikket, ami az őrült Atlasban jelent meg. (Lions I'Atlas marokkói újság) "Egyszerűen el szeretném mondani, hogy hála Istennek nem vagyok sérült, nagyon jól érzem magam. Továbbá nem igaz, hogy a klubom orvosi jelentést küldött volna a nemzeti csapatnak, amiben a sérülésemre hivatkoznának.  Az ilyen cikkek teljes mértékben a sportmédia kialációi, mint mindig. - folytatta Benatia "Ki ne akarna a nemzeti színekben játszani? Esetleg, aki tényleg sérült, de ezt majd a csapatorvos eldönti, viszont ez az én esetemben nincs így, mert egész egyszerűen nem sérültem meg. Tehát az Atlas hagyja abba és ne beszéljen hülyeségeket."-  váltott érezhetően feszültebb hangulatvételre.

Zárásként az erőnléti állapotáról ejtett pár szót: "Ami a fittségemet illeti, és ez valóban fontos, még nem teljesen tökéletes. E miattt is nem játszottam a szezon kezdeti szakaszában, mert nem vagyok a legjobb fizikai állapotban még a világbajnokság miatt. Ezért a napi tréningek mellett külön erőnléti edzéseket is végzek. Mindent részletesen meg tudok mondani a helyzetemről, és az állapotomról, de szerencsére sérült az nem vagyok, és nincs semmi féle orvosi papír erről amit a klubom a válogatottnak küldött volna, úgyhogy még egyszer NE találjanak ki semmit!"- zárta mondandóját a hátvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4614224431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grinta 2018.09.06. 16:22:43

Szeretnélek már a kezdőben látni pöfeteg helyett!

karesssz 2018.09.06. 21:54:06

Tökös csávó módjára beszėlt!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása