Allegrit nem engedi el a Juve

pochettino_maurico_tottenham_bl.jpgA Real Madrid érdeklődésére a hírek szerint a Juventus rácsapta az ajtót, mivel a torinóiak nem kívánják elengedni Massimiliano Allegrit, azonban a megegyezés jövőre már nem zárható ki, mivel nyáron a mester szabadon távozhat, amennyiben nem újítja meg szerződését a Juventusszal.

Zinedine Zidane meglepően a távozás mellett döntött nemrégiben, miután sorozatban három BL-győzelmet nyert a spanyol csapattal.

Massimiliano Allegri neve felmerült a helyettesek kapcsán, azonban a Tuttosport beszámolója szerint a mester mozdíthatatlan.

A Juve a toszkánai születésű edzővel tervezi a jövőt, aki már letette a voksát a következő szezonra maradás mellett.

Mindazonáltal később még a Real Madridhoz kerülhet a mester, hiszen a Juventus érdeklődését felkeltette Zinedine Zidane, aki éppen Massimiliano Allegrit helyettesítheti.

A Bild beszámolója szerint a Real Madrid Julian Nagelsmann ügyében is próbálkozott, a fiatal német mester negyedik a Mauricio Pochettinót, Massimiliano Allegrit és Jürgen Kloppot tartalmazó jelöltlistán.

A napilap úgy tudja, hogy a harmincéves mester nem lenne olcsó megoldás, mivel 2021-ig szerződés köti a Hoffenheimhez, bár persze még mindig olcsóbb lenne az előbbi hármasnál.

A szakembernek állítólag lehetősége nyílik a távozásra 2019-ben a szerződése értelmében, és a blancók érdeklődtek is már a trénernél, de ő ezúttal inkább elutasította a lehetőséget.

Julian Nagelsmann a legfiatalabb mester lett a Bundesligában, amikor átvette a Hoffenheim irányítását még 2016 februárjában, jövőre pedig kvalifikálta csapatát a Bajnokok Ligájában.

A Marca értesült Mauricio Pochettino helyzetéről is, akit ugyancsak megközelített a Real Madrid, ám a Tottenham Hotspur vezetője, Daniel Levy rugalmatlan a mester távozását illetően, és nem kíván semmilyen forgatókönyvet elképzelni, amelyben nem Mauricio Pochettino irányítja a csapatot.

A jelöltek között első opciót jelentett az argentin mester, azonban a klub vezetője, Daniel Levy azt várja el a mestertől, hogy együtt tartsa a csapat sztárjait, hogy majd Harry Kane, Dele Alli és Christian Eriksen szentelhesse fel az új stadiont.

Az argentin mestert nemrégiben aláírt, 2023-ig érvényes szerződés köti a sarkantyúsokhoz, azonban a legnagyobb akadály a tréner megszerzése tekintetében nem más, mint Daniel Levy.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8714022974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomy81 2018.06.04. 16:24:34

Dárdai Pali hányadik lehet a listán?

hameee 2018.06.04. 16:32:53

Pinyő most épp szabad, én a helyükben rajta gondolkodnék :D

babo0410 2018.06.04. 17:10:59

SEHOVA! De milyen vicces, hogy se Allegri nem megy hozzájuk, se nem akar Julian Nigelsmann odamenni. Kíváncsi leszek ki lesz a következő.
Egyébiránt meg erről ennyit. Ha valakit nem akarunk elengedni, akkor még a Reklám Margitnak is nemet mondunk. Játékosok esetében is csak akkor engedünk, ha a játékos minden áron menni akar, vagy van valami probléma vele.
Ezért vagyok bizakodó abban, hogy nagy nevek közül idén nem távozik senki, maximum Sandro ha nem akar hosszabbítani, esetleg Higu, de helyette meg csak hozunk egy valóban gyorsabb, de hasonlóan eredményes játékost.

bianconeri83 2018.06.04. 18:11:00

@babo0410: azért várjunk egy picit ezzel, Allegri még nem nyilatkozott. Ha szeptemberben is ő lesz az edzőnk, akkor igazak lesznek az általad leírtak :)

2018.06.04. 18:53:00

Juventus addig mond csak nemet, míg Allegri azt nem mondja, hogy váltani szeretne.

2018.06.04. 20:27:23

@hameee: Véber Gyuri rendet tenne ott.

nutellás marhapörkölt tejjel 2018.06.04. 20:28:10

amíg az elsődleges cél a scudetto és "bl-ben jutunk ameddig jutunk" addig nincs is értelme elengedni

2018.06.04. 20:28:14

@hameee: Ilyen Cristianocskák nem "sztárkodnának" tovább... ;-)

2018.06.04. 21:02:04

Remélem Allegri meg tudja újítani a csapatot,de én bevallom,szívesen látnám Zidane-t,kiváncsi vagyok mire menne itt...nem tudom megmagyarázni miért,de a kinevezésétől kezdve tudtam Zizouról,hogy be fog válni. A mai napig nem tudnék semmilyen focihoz méltó magyarázatot adni a sikerének titkára,de valamiért én egy korszakos zseninek látom őt a kispadon,nem csak tiszteletet,de nyugalmat és eszelősséget sugároz a jelleme,rendkívül összeszedett és intelligens. Taktikailag ez a Juventus nagyon ki van élezve,ez abszolúte Allegri munkája,Contét ebből ki is hagyhatjuk,ő megint más stílusú. Zidane megtanítaná ezeket a srácokat a képességeiket az ellenfél fölé emelni,Dybala például fixen világklasszis lenne BL-szinten is nála,ő sokkal inkább építi az egyénekre a csapatot,mint Allegri,márpedig nálunk csakis eklektikus,karakteres játékosok játszhatnak ugyebár...

NagyonJuve 2018.06.04. 21:42:49

@fire06: zidan nyilván nem lesz most a mi edzőnk. Nyilván elment az emírségekbe valami irgalmatlan fizetésért. Amúgy meg a nagy zidan tudásához hozzá kell tenni hogy a bírók miatt nyert bl t. Mi is nyerhettünk volna így bl t. Idénre még a ligában sem voltak sehol.

Rocky80 2018.06.04. 22:12:20

Allegri a lábjegyzet a Realnál?...

2018.06.04. 22:31:32

@Rocky80: Sok értelmes dolgot hall az ember....de az ellenkezőjét azt még sokkal-sokkal többet. ;-)

Nathas 2018.06.04. 22:43:52

@babo0410: Nem kell komolyan venni ezt az állítólagos Real érdeklődést. Náluk nem elég egy bizonyos eredmény, nézhető focit akarnak, plusz tudni kell bánni a sztárokkal - ezek egyikében sem erős Max.

adi88 2018.06.05. 07:43:33

@babo0410:
Nigelsmann :D:D::D Jó vicc. Biztos olyan edzőt visznek oda, aki semmit nem ért még el, illetve a keret nagyrésze idősebb mint maga az edző. Tuti nem szednék szét pár hét alatt, meg nagy tekintélye lenne a sztárocskák között. Nála nagyobb nevek is megbuktak mar. 3BL után meg igazából nagyon nagy sansz van a bukásra, mivel annál csak rosszabb lehet.

pedronegroo 2018.06.05. 08:25:00

Nem szerencsés most a Reál következő edzőjének lenni. 3 BL győzelem után az egyébként is magas elvárások mellet még ez egy plusz nyomás, aztán jól lakott játékosokkal is kell számolni, meg úgy összességében túl sok az ego a Reál öltözőjében és benne van hogy most Zidane után szabadon egy kicsit elszabadulnak. Allegri meg nem véletlen van még nálunk nem az a faszi aki bármi kockázatot is bevállalna ezért nincs még Ő se a Reál-nál, se a Cselszkinél se az Arsenal-nal stb... Egy PSG lett volna neki a tuti de ott is elvárás legalább a támadó foci ezért is vitték Tuchelt. Allegri-t külföldön még az Atletico-nál tudom elképzelni ott nem elvárás a szép játék mehet a bunkerfoci és sztárok sincsenek minden más nagy csapatnál biztos bukó lenne neki.

rockitbaby 2018.06.05. 08:32:21

@NagyonJuve: Kapott segítséget, avagy sem, bizonyos dolgot akkor is kiválóan csinál. A teljes keretet játékban tartja, így nincs olyan, hogy formán kívülinek kellene beugrani. A játékosai vakon a tűzbe mennének érte, de mégsem olyan hajszárítóval érte el, mint Conte. Hihetetlen módon tudja kezelni az egókat és ami a legnagyobb érdeme, Pérez megalomániájának is végetvetett és a keretet mindössze a regnálása idején egy Higuain árából frissen tartotta. A fiatalok is bőven lehetőséget kapnak tőle és tud olyan váratlanokat húzni, mint Allegri jobb napjain.

Persze ebből még nem következik az, hogy itt is sikeres lenne, mert nekünk nincs olyan erős keretünk, mint a Reklám Margitnak.

2018.06.05. 08:45:16

@pedronegroo: Ja, tényleg sz@r lehet Euromilliókat keresni fél év alatt, mielőtt kirúgnak. :-P Egyik edzőnek sem törné derékba a karrierjét, mindenki tisztában van vele, hogy megy az ilyesmi a Margitnál, néha ok sem kell igazán egy edző kirúgására.

pedronegroo 2018.06.05. 08:55:27

@Dr. Grant: Ez egy részről igaz de másrészről van olyan hogy szakmai hiúság legalábbis én így gondolom aki kicsit is ad magára az nem szalad házhoz a pofonért.

Én egyébként Guti-ra szavaznék, ezek a csapaton belülről jött volt játékosok elég jól szoktak elsülni sokkal többet nyom a latba az hogy jól ismeri a klubot a játékosokat a rendszert, a klub filozófiát mint hogy nagy szakmai zseni legyen, ilyen volt ugye Zizu is de vannak még jó páran a fociban: Guardiola, Luis Enrique, Simeone, Conte vagy Inzaghi.

Amúgy meg nem mindegy? Mindenki meg van győződve róla hogy egy Reál-t még egy kókler is elvezeti mert tele vannak klasszisokkal meg úgyis mindig nekik fúj a bíró. Szóval Pinyő most pont szabad mehet akár Ő is.

Type-R 2018.06.05. 10:45:31

@hellan:
- IRÓNIA ON - Jó hát ha menni akar, akkor muszáj elengedni, mert különben Real mezben pozőrködve bomlasztja a csapategységet és ki tudja milyen balhéi lesznek a torinói éjszakában. -IRÓNIA OFF -

Cannavaro 2018.06.05. 11:57:05

Hol kell alá Írni, az Alle-Zizou cserét? :D Ha már valahogy, össze hozom a Spíler tv-t, nem szeretnék meccseket átaludni a szezonban.. ;)

alexGicamo 2018.06.06. 03:45:36

@juve1986: Nem mondod , hogy neked köszönhető , hogy a kövi szezon meccseit már a Spíleren követhetjük majd ?

babo0410 2018.06.06. 19:44:44

@rockitbaby: Ezt Zidane-ról állítod? Pont az ellenkezője igaz. Sőt! ezek szerintem Allegrire iazak, Zizoura nem annyira. Én inkább azt láttam, hogy nem igazán rotál, nincs csak egyféle taktikája, és meccsközben nem tud reagálni az eseményekre. Szerintem nem lenne jó nálunk.

Krisztian Keresztes 2018.06.07. 19:23:44

Csak menjen. Nekünk most már másik Mester kell. Olaszország - ban nyerő ember, de Nemzetközi porondon "tele van a gatya" edző. Nem mer kockáztatni. Tipikus Olasz. Nekünk Zidane kell, mert Ő neki van töke az ilyesmihez. Allegri meg menjen ahová akar. Ennyi. Higu is mehet, Icardi jöhet. Eddig a Mercanto is oké. A többit bízzuk Marottára.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása