Matuidi: „A Juve teljesen más dimenzió a PSG-hez képest”

matuidi_blaise_csikos_jeep_mezben.jpgBlaise Matuidit lenyűgözte a Juventus trófeagyűjteménye, és így ráeszmélt, mennyire más dimenziójú klubhoz igazolt a Paris Saint-Germain után.

A francia válogatott a nyáron költözött Torinóban, bár előző évben is nagyon komolyan felmerült az átigazolása.

„Ami meglepett érkezésemkor, az a Juventus Museum meglátogatása volt, és ámulatba ejtett a trófeák mennyisége.” - mondta Blaise Matuidi a Bros Stories YouTube csatornáján.

„Ekkor eszméltem rá, hogy új dimenzióba léptem. Mi, franciák szeretünk a babérjainkon üldögélni. Azt mondogatjuk magunknak, hogy jó játékosaink vannak, és nemigen szeretnénk ennél többet dolgozni.

Amikor a Párizsnál voltam, nem volt kötelező az edzőteremben dolgozni. Ma azonban a Juventusnál azt látom, hogy ha öt percet késik valaki az edzőteremből, akkor érte jönnek az öltözőbe, és elkíséri az edzőterembe. Ez mindennapos dolog, ezt elvárják mindenkitől.

Nincs semmilyen titok. A Juventus két BL-döntőt játszott az elmúlt három évben, ez pedig a kemény munkának köszönhető.

Nagyon jó kapcsolatot ápolok a Paris Saint-Germain klubjával, ha azonban a történelem számít, ha az a fontos, hogy egy klub mennyire vált intézményé, akkor véleményem szerint a Juventus egy lépéssel előbbre jár.

Továbbra is tartom a kapcsolatot a srácokkal, és remélem, hogy sikerül kiharcolni a továbbjutást a Real Madrid elleni meccsen. Nem lesz egyszerű, de a PSG megmutatta, hogy meg tudja keseríteni a Real Madrid életét. A Parc des Princes stadionban is nagyon félelmetes lesz a hangulat, az őrület pedig a PSG segítségére lehet a jó kezdés tekintetében, amit láttunk tőlük tavaly a Barcelona ellen.”

A francia válogatott bevallotta, hogy az olasz nyelvleckék eléggé terhére voltak, így alternatív utat keresett a nyelvtanulásra.

„Már nem járok olaszórákra, mivel elég unalmasak voltak. Sokkal jobban lehet nyelvet tanulni az öltözőben.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8513709312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeneiPALI 2018.03.02. 15:44:20

Nekem MATUIDI A KEDVENC KPM HARCOS!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása