Cuadrado: "Meg kell mutatnunk elszántságunkat"

cuadrado_juan_golorom_2.jpgJuan Cuadrado arra szólította fel csapattársait, hogy a Monaco ellen ugyanarra az elszántságra és minőségre lesz szükségük, amely továbbjuttatta a gárdát az elődöntőbe. A játékos a Juventus hivatalos honlapjának nyilatkozva adott egy hosszabb interjút, amelynek során beszélt pályafutása kezdetéről, a Juventusról, illetve a közelgő, AS Monaco elleni összecsapásról is.

"Amikor elkezdtem játszani még Kolumbiában, középhátvédet játszottam, hiszen az első csapatnál ez hiányposzt volt. Azt kell, hogy mondjam, elég jól játszottam azon a poszton.

Hosszú út vezetett odáig, ahol most vagyok. Amikor Olaszországba érkeztem, még nem gyakran kaptam lehetőséget, de mindig megvolt bennem az elkötelezettség, hogy továbbra is küzdjek. Azt mondtam magamnak, soha nem adhatom fel és nem fordulhatok vissza.

Most pedig egy különleges klubnál vagyok. Ez a klub már az elejétől azt tudatja veled, hogy keményen kell dolgoznod annak érekében, hogy győzelmeket arass és segíts csapattársaidnak. Ez az, amiben a Juventus győztes mentalitása megmutatkozik. A csapat minden egyes tagja hajlandó arra, hogy feláldozza magát a gárda érdekében.

Az első gólom (a Torino ellen)? Nagyon fontos találat volt, hiszen egy nagyon rossz periódust zártunk le azzal a mérkőzéssel, s komoly bajba kerültünk volna, ha nem nyerjük meg azt a találkozót. A Tavalyi idényben nagyon sok mindent megtanultunk saját magunkról, beleértve az európai szereplést is. A Bayern elleni kiesés nagyon sok mindent megtanított nekünk.

Való igaz, hogy a legutóbbi fordulóban Bergamóban nem olyan teljesítményt nyújtottunk, amit az emberek elvárnak a Juventustól, de talán ez is segít nekünk a továbbiakban. Ezek a dolgok is hozzájárulnak a fejlődésünkhöz, csapatszinten. Nem lenne jó dolog egy ilyen remek szezon végső szakaszában a negatívumokra gondolnunk.

Minden megváltozott, amikor az edző úgy döntött, megreformálja a stílusunkat és a formációt. Most továbbra is dolgozunk és menetelünk, úgy hogy mindenki kiveszi a részét a közös sikerből. Az Atalanta elleni mérkőzés hasznos volt a szerdai monacói mérkőzés szempontjából, sok hasonlóságot mutat ugyanis a két csapat. Mindkettő számos fiatal tehetséges játékost vonultat fel és gyors focit játszanak, mellyel komoly nyomás alá tudják helyezni az ellenfelet. Nekünk viszont továbbra is a megszokott egységességünket kell megmutatnunk, s a pálya minden szegletében koncentráltan kell játszanunk, hiszen nagyon nehéz mérkőzés lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8012469311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2017.04.30. 20:06:03

Én marhára örülök, hogy már nem középhátvéd, nagyon félnék, ha ezen a poszton játszana a Juventusban. Neki a dolga a futás, párharcok megnyerése a középpályán és az ellenfél térfelén, de azért nem egy Bonucci/Barzagli kvalitású ember, akiben teljesen meg lehetne bízni, ő ahhoz túl „bohém”.

ToTTy-Juve 2017.05.01. 19:09:45

@venember83: maximálisan egyetértek :D A megfelelő helyen játszik ő a megfelelő csapatban! :D

alexGicamo 2017.05.03. 17:48:43

@ToTTy-Juve: Úgy - úgy !

Forza Cuadcsi !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

FINO ALLA FINE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása