Rugani: "Bosszút állunk a Milanon"

rugani_daniele_golorom_2.jpgDaniele Rugani szerint a Juve bosszúra szomjazik a Milan elleni hétközi kupameccsen, s a Fiorentina elleni kényelmetlen vereség már a múlté.

"Hogy a bosszú gondolata jár a fejünkben? Természetesen. A legutóbbi két találkozásunk, a bajnokságban, illetve Dohában kellemetlen szájízt hagyott maga után. Most azonban a győzelem az egyetelen elfogadható lehetőség.

Vasárnap valami olyat bizonyítottunk be, amit mindig is tudtunk erről a csapatról: a Juventus nem botlik meg kétszer egymás után. Nem voltunk kellően jó formában Firenzében és így a vereség is jó szolgálatot tett számunkra. Ezt követően a reakció heves volt a Lazio ellen.

A srácok elől nagyszerű teljesítményt nyújtottak és megmutatták a kvalitásukat, amikor lehetőségük adódott a támadó harmadban.

Közeledünk az idény végéhez, ahol rendkívül fontos szerepe van a fittségnek és a mentális éberségnek, most fog kifizetődni ezzel kapcsolatos munkánk, amit a szezon korábbi szakaszában végeztünk. Jelen pillanatban azt mondhatom, a mentális felkészültség sokkal fontosabb, hiszen kritikus hónapoknak nézünk elébe. Egységesnek kell maradnunk és előre tekintenünk a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

Tudjuk, hogy mely területeken kell fejlődnünk, például a labdabirtoklásban, és ha így teszünk, akkor rendkívül jó pozícióba kerülünk, hogy a Bajnokok Ligája végső szakaszát is elérjük. A titkunk? A csapatban mindenki azt teszi, amire kérik, egy irányba evezünk, s így az eredmények is jönnek."

A játékos ezután magáról és karrierje korábbi szakaszáról is ejtett néhány szót.

"Pályafutásom kezdetén még a középpályán játszottam, sőt , néha még kapusként is. Őszintén szólva egyáltalán nem voltam rossz benne, de tudtam, hogy mezőnyjátékosként akarok játszani."

Ha választanom kell egy edzőt, aki a legnagyobb hatással volt rám, akkor egy olyan nevet mondanék, akit valószínűleg nem sokan ismernek: Mister Baroni, akivel még itt, a Primaveránál dolgoztam együtt. Ő adott nekem bizalmat és hitet, hogy bármit elérhetek, amit csak akarok ebben a játékban.

Nagy megtiszteltetés, hogy az én nevem is szerepelhet a legigéretesebb játékosok listáján, melyet a France Football állított össze. Büszke vagyok arra is, amit már elértem ebben a szezonban. Néha még a gólszerzőként is feltűnt a nevem, ami védőként mindig jó érzéssel tölt el."

Végül a csapat új logójáról, illetve az azt bemutató estélyről is esett néhány szó.

"Nagyszerű esemény volt, és pont olyan, mint amit egy klubtól vársz, mint a Juventus. Tetszik az új logo, ez egy újabb lépés a konkurencia előtt és a jövő felé. Egy szóval: innovatív."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8612150559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitts 2017.01.24. 15:00:06

Hihetetlen értelmes embernek tűnik, szerencsére ez a pályán is megmutatkozik.

Grinta 2017.01.24. 19:36:48

Kivéve akkor,ha a Milan elhiszi magáról hogy legyőzhet minket..

Watakuki 2017.01.24. 20:38:49

Tavaly az Inter elleni zakónál már-már temettem, de nagyon rámcáfolt.

Grinta 2017.01.24. 20:41:42

@Watakuki: Kevesek között voltam aki védte Őt..mindkettőnk örömére bizonyított azóta :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása