Del Piero: "Allegri nem elég meggyőző"

del_piero_alessandro_oltonyben.jpgJuventus ikonja, Alessandro Del Piero a Lyon elleni 1-1-es Bajnokok Ligája találkozó után, csütörtök reggel adott interjút a Sky Italianak, melyben finom kritikával illette egykori klubját.

Az olasz bajnokcsapat nem tudott nyerni otthon a francia gárda ellen, így két pont hátrányba került a csoportvezető Sevillaval szemben.

A torinóiaknak így most létfontosságú, hogy a következő meccsen Spanyolországban legyőzzék az andalúz csapatot, majd a Dinamo Zagrebet is.

"A tegnapi eredmény valódi probléma a Juventus számára, hiszen meg kell nyerniük a csoportjukat, nem szabad a második helyen végezniük." - kezdte az egykori játékos.

"A játék nem volt megfelelő és a Juve túl bizonytalan is volt. Tisztán látszott, hogy Allegri nem volt boldog az eredmény láttán, ugyanakkor nem is volt igazán meggyőző."

Az Öreg Hölgy legendája 673 mérkőzésen lépett pályára zebracsíkos szerelésben és ezeken a találkozókon 284 gólt szerzett és 14 trófeát hódított el.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5111927227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TYUKI 2016.11.03. 12:15:04

Igaza van!
Legyen elég annyi hogy több kell! Enny!

pedronegroo 2016.11.03. 12:53:54

Köszi Alex! Benned sose kell csalódnom!

Apuleius 2016.11.03. 13:36:32

"Tisztán látszott, hogy Allegri nem volt boldog az eredmény láttán, ugyanakkor nem is volt igazán meggyőző."

Restellem, de én nem pontosan értem, hogy Del Piero mire gondol.

Rikoo 2016.11.03. 13:42:12

@Apuleius: Szerintem arra, hogy Allegri bőven benne van a tegnapi meccsen látott gyenge teljesítményben.

Apuleius 2016.11.03. 13:46:11

@Rikoo: Igen, számomra is ez lenne a logikus magyarázat, csak valahogy ez a megfogalmazás nagyon furcsa. A kezdőcsapattal alapvetően nagy gondok nem voltak, a cseréken lehet vitatkozni, a fene tudja. A tegnapi meccs miatt biztosan nem Allegri lenne az első, akit valagba rúgnék.

BellaDona 2016.11.03. 13:58:22

Higuain pl. sose örül így a góljainak mint régebben amikor a N.játékosa volt. Nem motivált egyáltalán, kedvetlenül játszik.

Rikoo 2016.11.03. 14:06:08

@Apuleius: Pedig szerintem is benne volt. Nem is feltétlen az összeállítás, de amit a pályán láttunk az nem volt véletlen. Ennyi motiválatlan Juventus játékost régóta nem láttam egyszerre. És ez pont egy BL meccsen jött ki. Nem volt csapatösszhang, csapatmozgás. Úgy próbáltunk támadni, a 2. félidőben, hogy Barzagli és Benatia 25 méterre volt a kapunktól, Higuaín pedig ellenfél kapujától volt 20 méterre. Olyan hosszú volt a csapat, mintha egy NB1-es meccset láttam volna.
Ez teljesen elfogadhatatlan.
Evra, Khedira és Pjanic teljesítménye engem teljesen fejbe kólintott. Juventus mezben egy BL meccsen ennyire rémgyengén, küzdés nélkül játszani.
Sajnos Marci is idetartozott, de szvsz ő még nincs olyan erőnléti állapotban, hogy bírjon egy ilyen meccset és inkább spórolt az energiáival egész meccsen.
Motiválatlan, feljészületlen csapat voltunk. Más magyarázat nincs.

Apuleius 2016.11.03. 14:30:35

@Rikoo: Szerintem ebben nincs vita köztünk, én is úgy gondolom, hogy benne volt, csak nekem valahogy furcsa volt Del Piero megfogalmazása. Igazából talán az merült fel bennem kérdésként, hogy ezt specifikusan a tegnapi meccsre, vagy úgy általában Allegri teljesítményére értette.

Evra esetében kicsit azt érzem, hogy nála már lefőtt a kávé, ennyi volt. A Pescara vagy a Crotone ellen lehet játszatni, hogy Alex Sandro pihenjen, de igazán fontos meccseken már nem kellene erőltetni. Khedira az Khedira, soha nem tartottam igazán sokra, de a szezon legelején volt néhány kifejezetten nagyon jó meccs, érthetetlen ez a hatalmas visszaesés. Pjanic jó játékos, aki fájdalmasan nincs formában, de nekem már nyáron is az volt az érzésem, hogy tőle egy kicsit túl sokat várnak-várunk itt a blogon.

Rikoo 2016.11.03. 14:44:08

@Apuleius: Igen, úgy néz ki egyetértünk mindenben.:-)

Mixbetegállat 2016.11.03. 14:44:18

A tavalyi évhez hasonlóan idén is eléggé fel lett forgatva a keret.A kezdeti szar után tudjuk mi történt.Bizzunk ebben idén is.Remélhetőleg már csak egy kis idő kell a srácoknak.Arról nem is beszélve hogy tavaly a béka segge alól másztunk fel az ESB tetejére.Most azért nem annyira drasztikus a helyzet.Legalábbis egyenlőre..

JuveWinC 2016.11.03. 14:46:27

Csak a rend kedvéért, az Isten 705 mérkőzésen 289 gólt szerzett :)

Jamal Jamal 2016.11.03. 14:54:29

Itt és most mindenkin mentális fáradtság látszik, kell megint egy olyan széria mint tavaly a bajnokság 1/3-ától (+ sok pofon) és rendben lesz a csapat.
Hagyni kell egy kis időt ürelmesnek kell lenni ld. Higuain is lassan-lassan magára fog találni, néha egy kis szerencsével, de talán most van az a holtpont ahonnan ki kell a csapat egyes tagjainak zökkennie.

Én inkább örülök hogy nem lett vereség ebből a meccsből és teljes szívemből támogatom a csapatot ahogy a Serie B időszakban is tettem.
Számomra Olaszországban tényleg csak a JUVENTUS mind felett!

ps: azért a Barca is beszívott egy vereséget, a Juventus még nem szenvedett el egyet sem a csoportban és ennek is lehet örülni.

Jamal Jamal 2016.11.03. 15:04:39

...türelmesnek kell lenni

Amúgy meg hamarosan november 9. és 42 éves lesz Alex

ovaentat besök 2016.11.03. 15:14:17

@Apuleius:
Evra esetén lehet túl sok volt az "i love this game"...

elnemmegyek 2016.11.03. 15:50:39

Kovezzetek meg, de sokan jottok itt az elozo evben is lattuk mi tortent a vegere dumaval. Mi? A legjobb 16 kozott zugtunk ki a bl-bol, es ugyan megnyertuk a bajnoksagot, de van akinek az a jatek tetszett??? Az eredmenyek jottek, szo se rola, de az elkepzeles nelkuli hatrafele tili-toli jatek aztan majd valaki hatha megoldja, az minden csak nem jo foci. Az olasz bajnoksag sem lesz a vegtelensegig akkora hulladek, mint az elmult 3 evben volt. Lehetnek a Juventusnak oriasi almai kozpontrol, bevasarlo komlexumrol, fityfirityrol, de amit a csapat jatszik tobb szurkolot uldoz el, mint amennyi ujat hoz. Nem kell Barcanak lenni, de el kell kezdeni normalisan focizni! Es szerintem ehhez Alegri es a fel keret alkalmatlan. Itt rovidesen a fejunkre fog omlani a mar kemenyen roskadozo haz..

Gergely Rácz 2016.11.03. 16:15:49

En mar 20 eve Juve szurkolo vagyok de ijen gyenge jatekra még nem emlekszem sajna.Del Pieronak igaza van,de ha meg nyerjük akkor mindenki magasan le sza...ja h mijen volt a jatek igy h nem nyertük meg igy mindenki a hibat keresi hat sajna volt eleg

Gergely Rácz 2016.11.03. 16:23:04

@elnemmegyek: igazad van egyetertek ez a BL meg nyeresehez keves nagyon keves.A Bajnoksag meg mar ugye nem trofea meg az olasz kupa.Kelenne egy nagy serleg de ehez nem Evra,Hernales,Sturaro,Ashamoah,Khedira szintü jatekosok kelenek semmi bajom velük Fanatikus Juve szurkolo vagyok!!!!!!!Igazi vilag sztarok kelenek mint pl:Del Piero volt valamikor!!!!!!Es nagyon aggodom kapus poszton h kivel potolunk??

steven.h 2016.11.03. 16:38:20

@elnemmegyek: @Gergely Rácz:

1) Legjobb 16 között kiestünk a Bayern ellen egy egyéni hibából fakadóan, nem volt szép játék? Pont hogy a Bayern ellen szépen játszottunk, BL-ben a legjobb két meccs az idényben a miénk volt, és tavaly semmi gond nem volt tavasszal a játékkal.

2) 20 éve vagy Juve drukker? 21 éve nem nyertünk Bl-t, miről beszélsz, hogy ez a keret ehhez kevés? Ennél 100x erősebb kerettel se nyertünk, 100x erősebb bajnokság mellett világsztárokkal, most meg 10! évvel a Calciopoli után, ami teljesen hazavágta a klub még baromira nem járunk ott mint 2006-ban és már Bl-t követel mindenki, értem én hogy a klubnak is ez a vágya, de ehhez szerencse is kell, bajnokságot nyerni nem kell szerencse, nem kell szerencsés sorsolás, viszont ugyanúgy érték, hogy megnyerjük.

3) Helyesírást inkább hagyjuk.

Andras74 2016.11.03. 17:15:37

@steven.h: Ezzel csak egyetérteni lehet....:)))

.Bulldeo 2016.11.03. 17:38:56

@steven.h: van igazság abban, amit írsz, de azért rossz látni, hogy bankot robbantunk egy kiszolgálást igénylő csatárért, miközben a sportigazgató állítja, hogy Asamoah (!) az új igazolás a tavalyihoz képest is meggyengült középpályára. Hát nekik azért tisztában kellene lenniük azzal, hogy a ghánai milyen minőséget képvisel. Most meg Marchisio az új igazolás, amivel mintha már egyből védve lenne az a tény, hogy télen miért nem fog senki érkezni. Miközben még a leglojálisabbak is tudják a blogon, hogy legalább Witselnek érkeznie kellene, miközben azért a belga sem tartozik a top klasszisok közé. Csak hát ő az olcsó, és reális opció, jobb, mint a semmi, jobb, mint egy Khedira.
A Bayern ellen valóban szép volt a játékunk, de ott a sérülések miatt Allegri már szinte kényszerítve volt arra, hogy egy olyan támadó csapatot küldjön föl, mint amit láttunk. Sandro és Cuadrado a két legtökösebb játékosunk. Kis túlzással akkor léptek először együtt a pályára. Tegnap meg a padon csücsültek mindketten, és a teljesen belassult csapat tempóján már nem változtattak. Addigra a csapat elfogadta, hogy nincs más út, csak hátra. Elég szomorú.

elnemmegyek 2016.11.03. 19:31:22

@steven.h: nem volt baj az elozo evben a jatekunkkal?? Ne mar.. a Bayern ellen valoban nagyot jatszottunk, az elso meccs masodik felidejeben, es a masodik meccs elso felidejeben. A visszavagon a masodik felidoben -ugyan Allegri hibajabol, es a seruleseknek koszonhetoen- mar csak nyomoztuk a labdat. Ne erts felre. Imadom ezt a csapatot, pont ezert is aggodok erte. Mellette pedig szeretek jol szorakozni ha meccset nezek, es nem a fejemet fogva karomkodni, mint tegnap :)

steven.h 2016.11.04. 09:23:32

@elnemmegyek: Írtam, hogy tavasszal, és tartom is magam hozzá, nagycsapathoz méltóan hoztuk a meccseket, ha kellett erőből, küzdve.

steven.h 2016.11.04. 09:24:37

@.Bulldeo: Witsel lehet hogy az olcsó és jó opció, viszont elég nagyot is robbanthat. Én elég sokra tartom, statisztikái is meggyőzőek, okozhat ő még meglepetést, lehet hogy akár egy Barzagli szintűt is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása