Higuaín: "A Juventus továbbra is éhezi a győzelmeket

higuain_gonzalo_golorom_elso.JPGA Juventus történetének legdrágább igazolása, Gonzalo Higuaín mindeddig tizenegy mérkőzésen léphetett pályára új csapatában, s ezalatt hét találatot szerzett. Az argentin támadó a JTV-nek nyilatkozott az eddigi tapasztalatokról és élményekről.

A jelenlegi szezon?

"Jól haladunk, de még hosszú út áll előttünk. Remélem a gólok továbbra is érkeznek majd, s kiveszem a részem a csapat teljesítményéből."

A kedvenc találat?

"Őszintén szólva az összes gólomat szeretem, de a kedvencem eddig a Sassuolo elleni második találatom volt."

A Juventus Stadium hangulata?

"Hihetetlen érzés hallani, amikor a szurkolók a nevemet éneklik, s köszönettel tartozom nekik a nagyszerű fogadtatásért, amit az érkezésem óta eltelt néhány hónapban kaptam tőlük. Nagyon szeretek a Juventus Stadiumban játszani."

A Dybala-Higuaín páros?

"Fantasztikus a kapcsolatom Pauolóval. Gyakran együtt megyünk az edzésekre, s próbálunk annyi időt tölteni együtt, amennyit csak lehetséges."

A Milan elleni mérkőzés?

"Lassú kezdés után felvették az iramot, s mostanra mindössze öt pont lemaradással állnak mögöttünk. Nehéz mérkőzés lesz."

A Donnarumma elleni párharc?

"Az elmúlt szezon során kétszer is  találkoztam vele, anélkül, hogy betaláltam volna. Bízom benne, hogy a harmadik alkalommal szerencsém lesz, s megnyerjük a mérkőzést."

A Juventus győztes mentalitása?

"Kívülről is látja az ember, hogy a Juventus az a csapat, amelyet üldözni kell, hiszen zsinórban öt bajnoki címet nyert. Nem kérdés, hogy ez a leginkább versenyképes csapat a bajnokságban azóta, hogy megérkeztem Olaszországba. Most, hogy már itt vagyok, láthatom, hogy a klub és a játékosok milyen keményen dolgoznak minden nap a győzelemért. Dacára annak, hogy milyen sok trófeát nyertek a múltban, továbbra is éhezzük a győzelmeket."

Cuadrado különleges találata a Lyon ellen?

"Megláttam Dani Alvest üresben, s szerencsére Juan megszerezte a találatot, ami bebiztosította ezt a három rendkívül fontos pontot."

Gigi Buffon?

"Gigi egy elképesztő kapus, aki varázslatos védéseket mutatott be azon az estén. Az egész világ tudja, hogy milyen kiváló játékos. Ő minden szempontból példakép számunkra."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9711826547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jozef26 2016.10.21. 17:41:36

A nyilatkozatai alapján szimpatikusabbnak tűnik, mint amire néha a pályán mutatott magatartásából következtetni lehetne. Ahhoz képest mennyire utáltam, kezd elmúlni a hányingerem, ha meglátom.

Juveboy92 2016.10.21. 20:32:49

egyébként egy kis érdekesség : Pogba piaci értéke transfermarkten mióta eligazolt ugyanúgy 70 millió maradt a Unitedbe is független a rekordösszegtől, ellenben Higuain mikor leigazoltuk 65 milliós piaci értéke volt most 75 millió ... azaz eddig 5 millióval értékesebb Pogba volt most meg már Higuain értékesebb Pogbanal

delpi0823 2016.10.22. 11:47:09

Mar a szezon elejen a sulyaval viccelodtek meg fikaztak az ujsagirok csak hat ok maradtak hoppon mert Gonzalo tovabbra is bombazza a golokat,nagyon nagy piros pont Marrottaeknak hogy leigazoltak pontosan egy ilyen vilagklasszis csatarra volt szuksegunk aki segit Paulonak, mert valljuk be Mandzukic nem az a szint es akkor meg finoman fogalmaztam....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása