Allegri: „Jó választ adtunk a túlzott mértékű kritikára”

allegri_massimiliano_sajto.jpgMassimiliano Allegri ezúttal elégedetten nyilatkozhatott a mérkőzést követően, amelyet csapata megnyert hazai pályán négy gólt szerezve, és ezzel az Öreg Hölgy ismét a tabella első helyén található.

Mivel a Napoli gól nélküli meccset játszott a Genoa ellen idegenben, a Juventus egy ponttal megelőzte a dél-olaszországi csapatot.

„Elégedett vagyok azzal, hogy visszatértünk a táblázat tetejére, és jól is teljesítettünk.” - nyilatkozta a mester a meccs után a Sky Sport Italia számára.

„A srácok jó hozzáállást tanúsítottak, bár talán a kétgólos vezetés tudatában jobban irányítani kellett volna a meccs tempóját, ehelyett rohantak előre egy harmadik gólért egy kicsit kapkodva.

Ennek ellenére jó válasz volt ez a vasárnapi, Inter elleni teljesítményt követően, amely nyomán a csapat túlzott mértékű kritikát kapott.”

A szünetben a mester lecserélte a Juventus hálóőrét és csapatkapitányát, ám a szakember nem aggódott.

„Csak egy ütközés történt, semmi komoly. Nem érdekel, hogy az emberek szerint a Juventus erős vagy sem. Az érdekel, hogy a szezon végéig harcban legyünk, és megnyerjük a bajnoki címet.

Egy kis időt vesz igénybe a dolog, ne tegyünk már úgy, mintha Miralem Pjanić egyszerűen csak beáll Paul Pogba helyére, és ezzel meg van oldva a dolog, mivel két teljesen különböző játékosról van szó, akik különböző jellemzőkkel és fizikummal rendelkeznek. Miralem Pjanić az első két mérkőzést kihagyta, és nagyon jó teljesítményre képes a hagyományos tízes posztján.”

Paulo Dybala ezúttal sem talált be, ám a tréner próbál nem helyezni semmilyen nyomást a futballistára.

„Technikai tekintetben jól játszott. Nem lőtt gólt, azonban jól vonta ki magát a Cagliari játékosai közül, és ehhez jó technikáját használta. Nagyon elégedett vagyok azzal, amit csinál a játékos.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5711734821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2016.09.22. 09:26:04

Szerintem Pjanic is kezd formába lendülni bár még messze nem az igazi. Remélem nem rakjuk vissza a védelem elé. Amúgy én azt várom tőle hogy előbb-utóbb teljes egészében átvegye Dybala szerepét, vagyis Ő legyen az összeköttetés a csatárok és a középpálya között és Dybala előrébb kerüljön mert azt a bal lábat ami neki van azt góllövésre teremtették nem csak passzolgatásra.

A meccsen ami nagyon tetszett az Alves szerepe, támadásoknál gyakorlatilag átment középpályásba, helyet cserélt Leminával és nagyon jól osztogatott onnan meg szervezte a támadásokat, az igazság hogy sokkal jobban mint Pjanic. Nagyon látszik a brazilon hogy Ő egykoron a katalán űrfocit nyomta és még 34 évesen is simán kiemelkedik játéktudásban a többiekhez képest. Egyedül Dybala van egy szinten vele, nagyon szépen meg is értik egymást, mikor ők ketten passzolgatnak olyan mintha a Barca játszana.

TYUKI 2016.09.22. 09:29:25

Szuper győzelem volt sőt nagyon is kellet! Csak az a fránya helyzetek! 30 kapura lővésböl kb. 18 kaput talál és csak 4 gól! Lehetne egy kicsit jóbb pl. 6 gól

venember83 2016.09.22. 09:37:10

@TYUKI: Storari klasszisát ne felejtsd ki az egyenletből, nem egy kutyaütő állt a Cagliari kapujában.

rob1 2016.09.22. 09:59:36

Én nem hinném hogy túlzott volt a kritika mint ahogy ez a meccs sem ad választ semmire ez a Cagliari nagyon gyenge teljesítményt nyújtott és a játékunk nekem továbra sem tetszik jobb csapatok ellen ettől sokkal több kell nem volt egy szépen befejezett akciónk pontrúgások és nagy védekezési hibák után szereztünk gólt ilyen esélyt komolyabb csapatok nem adnak van még hová fejlődni.

2016.09.22. 10:03:43

Azért ne essünk át a ló túloldalára. A Cagliari azért nem sinter. Majd akkor lehet nagy arcunk, ha tavasszal a földbe döngöljük a férgeket. Szerencsére elég ritka, h vesztünk ellenük.

Juvegaspy 2016.09.22. 10:15:35

Kaptunk egy galat az inter meccs utan ez nem tobb nem kevesebb ezzel Allegri es a jatekosok is tisztaban vannak. Nagy csapathoz melto teljesitmeny. :)
Amugy ha nem Storari all a kapuba 6-7is lehetett volna kozte. Sztem a Cagliari el fogja kerulni a kiesest ha az oreg ilyen jo formaban vegig birja.

Drughi Di Bianconeri 2016.09.22. 11:32:51

Én sem gondolnám,hogy most túlzott örömködésbe kéne fognunk,egyrészt mert ez mindössze 1 db meccs volt,másrészt,mert az egyik kiesőjelölt volt az ellenfelünk.
(Sajnálnám őket,mert egész szimpatikus keretet rántottak össze,Csubink pedig még mindig nagy király!)

Némiképp kárpótolhatott minket az eredmény és helyenként a mutatott játék,de - ahogy Allegri szokta mondani- koncentráljunk mindig az éppen soron következő meccsre,csak így lehetünk sikeresek.

Azért 1-2 észrevételem akad:
- a középpálya jelenlegi állapotát tekintve, ebben az összeállításban a legjobb !
Hernyó nem irányít úgy és annyit,ahogy elvárható lenne a possztól,viszont a Pjanic-Lemina duó IGAZI posztján való játszatásával sokkal többen nyerünk.

Egyébiránt tegnap a brazil kiválóan játszott,csúszott-mászott,lelkes volt,talán jót tett a lelkének,Allegri bizalom-erősítő nyilatkozata :D
Felőlem maradhat a kezdőben,Marci felépüléséig,ha így tolja.

Summa-Summarum,nálam maradna ez a hierarchia,Khedira-Asa-Stu csak cserék legyenek.

A gaboni sokkal önfeledtebben játszott b-t-b poszton,erről beszéltem,hogy neki ott a helye,kiváló arányban passzolt,jól helyezkedett,voltak cselei, kapura nem igazán tört,de talán idővel az is fog jönni, szvsz. sokkal hasznosabb lehet,mint Khedira.

A brazil szárny gci jó lesz !

Mást nem nagyon emelnék ki,az ellenfél kiléte miatt, de tény és való,hogy,ha nem a jó-öreg Storari véd,akkor -túlzás nélkül- 7-8 gól is lehetett volna közte,minimum.

Tegnap is megjegyeztem,de Rugani gólját,Higany olyan mozdulata előzte meg (amit Csubi bravúrral védett persze :) ),ami Mandzukicnak eszébe nem jutna, vagy,ha mégis,képtelen megoldani 1 ilyen technikailag nehéz lövést.

Így tovább, remélem Allegri levonja a következtetéseket,elsősorban a középpályát illetően.

Fino Alla Fine !

Tony. 2016.09.22. 11:38:53

Egy inter elleni örökrangadón kell pihentetni idegenben, hogy a C csapattal is verhető Cagliarit földbe gyalulhassuk hazai pályán. Jó ötlet volt.

TYUKI 2016.09.22. 15:35:17

@venember83: nem csak erre a mecsre gondolok!

Mitya10 2016.09.22. 15:49:29

De nagy arca lett hirtelen vkinek omg... szarabbnál szarabb döntések után most megtudott verni 1 olyan csapatot amelyet mèg az inter elleni kezdőnk is nyert volna 1-0 ra. Ez 1 Cagliari volt Allegri 1 kiesőjelölt Cagliari!!! Örülök h nyertünk föleg h 4 el de relax ettöl még had ne essünk hanyatt :D túlzott kritika sirok ezen az emberen... nyilván minden juve fan idióta csak te vagy isten mert van edzői papirod jesus... nem lett volna annyi elég h elégedett vagyok csak igy tovább???

Mixbetegállat 2016.09.22. 16:36:57

@Mitya10: Nem lett nagy arca, de az nem lenne túl jó a játékosok számára ha azt hajtogatná amit TE miszerint "ezek nyomik voltak és ti még sehol sem vagytok ezzel a teljesítménnyel".
Neked kéne elgondolkodnod hogy milyen Juve fan vagy..

alexGicamo 2016.09.22. 17:54:29

@Mixbetegállat: Úgy van ! Maxinak nem csak edzőnek, tanárnak kell lennie, hanem jó pszichológusnak is . Tudja, hogy mit beszél, mit miért tesz .Ebben biztos vagyok . Az ,hogy te másképp döntenél bizonyos dolgokban, az még nem jelenti azt, hogy Maxi rosszul csinálja . Csak másképp . Egyébiránt valószínűleg ő picit jobban ért hozzá ... ;)

Bár ne láttam a meccset sajna , - bezzeg ha nem látom, mindig győzedelmeskedünk :D - természetesen örülök a győzelemnek .

Csak így tovább, FIÚK !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

alexGicamo 2016.09.22. 17:59:56

Maxinak nem csak edzőnek, tanárnak kell lennie, hanem jó pszichológusnak is . Tudja, hogy mit beszél, mit miért tesz .Ebben biztos vagyok . Az ,hogy te másképp döntenél bizonyos dolgokban, az még nem jelenti azt, hogy Maxi rosszul csinálja . Csak másképp . Egyébiránt valószínűleg ő picit jobban ért hozzá ... ;)

Mármint ezt a részét Mitya10 kollégának címeztem volna ... a szerkesztést elszúrtam, bocs! :P

Mitya10 2016.09.22. 19:33:30

Vicc amiket irtok... ezt már átrágtuk párszor h nem minősitünk senkit ki megkora fan csak mert ir 1 véleményt... ha agyba főbe dicséritek én nem fogok nektek cimezni semmit h hülyék vagytok... am meg ez h Allegri jobban ért hozzá mint én vazinű de akk minek a blog? Ha ő úgyis mindenben jbban dönt mint ah mi döntenénk akk minden negativ véleményt kár leirni úgyis Max jobban ért hozzá. Gondolom egyikőtök sem fikázta még meccs alatt a kezdőt a cserét v Allegrit... gratulálok

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása