Inzaghi: "A Juvénak nincsenek versenytársai"

Inzaghi Filippo_nyakkendosen dirigal.jpegA Milan korábbi legendája és edzője szerint a Juventusnak hazai környezetben nincs kihívója, ennek ellenére a legjobbakat kivánja a Rossonerinek és a Lazionak.

Super Pippo ugyan csak egy idényen keresztül irányította a milánói gárdát, ez azonban elég volt ahhoz, hogy edzői karrierje elkezdődjön és megtanulja az oldalvonal mellett, hogyan működik a futball.

"Vannak elképzeléseim a bajnokság alakulásával kapcsolatban és követem a Serie A-t." - kezdte a korábbi támadó a Gazzetta dello Sportnak. Majd folytatta.

"Ugyan csak a Milan miatt teszem ezt, ahol karrierem nagy részét töltöttem és amely oly közel áll a szívemhez. Montellának a legjobbakat kívánom.

A Laziót pedig a testvérem edzi, akiről úgy gondolom, egy remek edző. Sajnos elveszítettek egy olyan kiváló játékost mint Candreva  és jelenleg Keitára sem számíthatnak.

Azonban úgy gondolom, az, hogy megnyerték a nyitófordulót és a Juve ellen is jól játszottak, megmutatja, hogy sokra hivatottak még.

Többé-kevésbé persze követek minden csapatot. Úgy gondolom, a Juvénak idén sem lesz kihívója, ők teljesen más szintet képviselnek mint a többiek.

Kezdve a három védővel és a kapussal, akik miatt szinte lehetetlen gólt szerezni ellenük, aztán most már ott van nekik a liga tavalyi gólkirálya Higuaín is.

Ezért úgy gondolom, hogy a bajnoki címért nem lesz izgalmas harc, bár a Napoli is megerősítte a csapatát és igazolták néhány ígéretes fiatal játékost. Azonban a második helyért kiegyenlített küzdelem várható, de a Scudettó egyértelmű, kié lesz."

Inzaghit ezután a világ legdrágább játékosáról kérdezték.

"Paul Pogba? Ezért az összegért én is eladtam volna."

Inzaghi figyelme azonban elsősorban nem a Serie A-ra irányul, hanem a saját csapatára, a Lega Proban szereplő Veneziára.

"Akik azt gondolják, hogy ez egy könnyű bajnokság, a messzemenőkig tévednek. Nagyon is kemény pontvadászat ez."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7911683109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása