Marotta: "A Juventus meg fogja vásárolni Berardit"

marotta_beppe_1.jpgA Juventus igazgatója is megszólalt a legújabb pletykákkal kapcsolatosan, s úgy véli, hogy mindkét barcelonai veterán erősítést jelentene Torinóban, végezetül, egy végeláthatatlannak tetsző szappanoperát lezárva, elárulta, Domenico Berardi is a zebracsíkos mezben folytatja pályafutását.

"A La Liga az a bajokság, amely a legjobban képviseli az európai labdarúgást." - nyilatkozta Marotta a Tuttomercatoweb munkatársának.

"Úgy tűnhet, mintha gyenge gyenge volna, mert mindig csupán három csapatról beszélünk, azonban a rangsorolásuk javul, köszönhetően a pályán mutatott értékeiknek."

Amikor a Real Madridról vagy a Barcelonáéról beszélünk, olyan bajnokokról van szó, akik meghatározóak és jelentősek lennének a mi bajnokságunkban is."

Giuseppe Marotta tehetséges fiatalok és harcedzett veteránok működőképes elegyét szeretné léterhozni a Juventusnál, de sajnálattal állapította meg, hogy pénzügyi lehetőségek terén, az olasz labdarúgás nem rúghat labdába a Premier League mellett.

"Az a célunk, hogy fiatal és kevésbé fiatal játékosok keverékét hozzuk létre, tapasztalt játékosokkal, akik segítséget nyújtanak a pályán, s erőt adnak az öltözőben is.

Megvan az az előnyük, hogy komoly pályafutás áll a hátuk mögött, így átadhatják az értékeiket a fiataloknak. A második számú célunk, hogy a »Made in Italy« elvre törekedjünk, de gondban vagyunk. Az olasz labdarúgás folyamatos hanyatlásban van, s az átigazolási piac első napjaiban már úgy találtam, hogy a Premier League-ben sokkal több pénz áll rendelkezésre, ami problémát jelent számunkra a fizetések terén. Vannak angol középcsapatok, amelyek komoly fizetést ajánlanak, mi pedig nem állunk azon a szinten, hogy versenyre keljünk velük."

Tegnap két hangos pletykabomba is robbant, mindkettő az FC Barcelona játékosával volt kapcsolatos, hiszen  az olasz és a spanyol sajtó értesülései szerint Daniel Alves és Javier Mascherano is rendkívül közel került a Juventushoz.

"Ezt a keretet nehéz tovább erősíteni, de mindig még versenyképesebbek akarunk lenni. Dani Alves? Egy komoly játékosról van szó, azonban nem a mi tulajdonunkban áll. Majd meglátjuk, mit tehetünk.

Mascherano? Vannak ilyen helyzetek a médiában, de mi senkit sem kívánunk eladni a védelemből, ha csak Martín Cáceres nem távozik ingyen. Pillanatnyilag azonban még nem tettünk semmit, így sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Ugyanez igaz Gomesre és Pjanićra is.

Berardi egy nagy tehetség, szóbeli megállapodásunk van a Sassuolóval, s a Juventusnak elővásárlási joga van, mi pedig meg fogjuk kötni ezt az üzletet.

Morata? Ő egy bajnokká válik, s mindent megteszünk, ami csak lehetséges, hogy Torinóban tartsuk. A Real Madrid visszavásárlási záradéka Damoklész kardjaként lebeg felettünk, de találkozni fogunk velük a Bajnokok Ligája döntője után.

Pelle? Morata az egyetlen bizonytalan tényező a támadórészlegben, csak az ő távozása esetén veszünk fontolóra bármilyen igazolást."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr78748324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keshudioo 2016.05.26. 13:03:23

"mi senkit sem kívánunk eladni a védelemből, ha csak Martín Cáceres nem távozik ingyen"

Nagyon szeretem Cácerest, de évek óta használhatatlan, jó lenne, ha valaki neki is szólna.

"Pelle? Morata az egyetlen bizonytalan tényező a támadórészlegben, csak az ő távozása esetén veszünk fontolóra bármilyen igazolást."

Biztos vagyok benne, hogy Morata távozik, de remélem Pellè elkerüli Torinót. Tessék Zazát megtartani!

ovaentat besök 2016.05.26. 13:04:54

Azért a La Ligara való megjegyzés tetszett. :D

DegerFaCan 2016.05.26. 13:20:32

Dybala-Mandzu - Berardi-Zaza secunda-primások szerintem kva jók lesznek :) én alig várom ezt is, bár sajnálom Alvarót, jóképű gyerek de legalább jó szájízzel megy el tőlünk és ez sok renomét hozhat a tehetséges fiatalok körében a jövőben :) á ez mind jó hír, csak jöjjön Pjanic (Gomes nem kell)

Gabuero9 2016.05.26. 13:46:49

Grazianooooo nemtom hogy kerult szoba velunk nekem szimpi jatekos de max zaza potlasa lehetne nem moratae

el.Flaco 2016.05.26. 15:29:54

@keshudioo: Marotta azóta már megerősítette, hogy Cáceres távozik. Ma nyilatkozott a Tuttomercatowebnek.

“Caceres closes his relationship with us on June 30,” Marotta told Tuttomercatoweb at the Football Leaders conference.

“He has always worked with professionalism, but I don’t know whether he’ll go to Napoli or somewhere else.”

Drughi Di Bianconeri 2016.05.26. 18:18:44

Berardi ezek szerint szinte 100% - Fuk YEAH ;)

Az tetszik,hogy leoltja, illetve csupán elmondja a kőkemény valóságot az olasz utánpótlás helyzetéről: hiába akarunk mi lenni a legolaszabb olasz csapat lenni, a java már nálunk van, aki pedig nem,az különböző okokból "érinthetetlen" számunkra.

Marrotta szavaiból az jön le, hogy D.Alves valószínűbb,mint Mascherano.
Nem értem,mert OK,hogy kellenek tapasztalt,rutinos,bajnokok is,de gyakorlatilag RB poszton akkor nem fiatalítanánk,hanem öregednénk, egy eleve ellenszenves játékossal...

Mascherano kapcsán pedig nem értem miért a védelemről és miért Cáceresről kezd el beszélni,mikor a középpályára 2 db, TOP , kezdőszintű játékost kell igazolnunk,az egyiknek tökéletes lenne Mascherano...(az már csak "hab a tortán",ha vki kiesik a védelem közepéről,oda is be tud ugrani).

Morata-t úgy látszik a head coach is meg akarja tartani,de talán nem +30 M-ért,hanem mondjuk +10-15 M-ért.
Meglátjuk mi lesz.

Lehet,hogy csak nekem jön le úgy,de : elképzelhető,hogy Berardi-t nem is a támadó részlegbe szánja Marrotta,hanem Allegri véleménye alapján trequartista-nak szánják ?

Pellé-féle középszerű senkiházitól a Jó Isten mentsen meg minket, MINŐSÉGET igazoljunk,ne mennyiséget.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása