Bonucci: „Sikerült előrelépnünk”

bonucci_leonardo_puszit_kuld_a_kozonsegnek.jpgLeonardo Bonucci véleménye szerint a Bayern München elleni vereség ellenére kijelenthető, hogy a csapat fejlődést mutat.

A bianconero csapat 2-0-ra állt a bajorországi német bajnokcsapattal szemben, ám végül pár perc híján nem sikerült kivédekezni a mérkőzést, és végül a Bayern München a hosszabbításban is gólokat szerzett, és végül 6-4-es eredménnyel a németek jutottak tovább a legjobb nyolc közé.

„Tudatában vagyunk annak, hogy előrelépést tettünk.” - jelentette ki Leonardo Bonucci a Sky számára adott interjúban.

„Bizonyítottuk, hogy rendelkezünk olyan tartással, amely a Bayernhez méltó nagycsapatok jellemzője. Ahogy mondtuk már a torna elején, a Juventusnak a legjobb nyolc között kell maradnia, és megérdemeltük volna, de ilyen a futball.

Mi úgy érezzük, hogy valami komolyabbat értünk el, mint tavaly, főleg a mutatott érettség és játékstílus vonatkozásában, illetve a játékunk minősége tekintetében is.

Azonban a futballban egyetlen labda dönt, és a kilencvenedik percben elvesztett labda fájdalmas következményekkel járhat. Tudjuk, hogy a futball már csak ilyen.

A Juventus a szerdai pofon után még erősebb lesz, és még inkább tudatában leszünk a képességeinknek. Most az a feladatunk, hogy a vasárnapi meccsre koncentráljunk, hiszen városi derbi lesz.

Szerencsénk van, hogy ilyen fontos mérkőzés következik, mivel a célunk a győzelmek folytatása, azonban a Bajnokok Ligája-meccsen elszenvedett vereség után csak a scudetto marad, illetve majd Rómába fogunk látogatni, ahol célunk az Olasz Kupa megnyerése.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr878493380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ToTTy-Juve 2016.03.19. 12:07:42

Imádom ezt a palit! :)

Magyar Közöny 2016.03.19. 12:16:32

Eközben 3-4 olyan csapat van a 8 között,amelyeknek a helye még a 16 között is kérdéses.
Napok elteltével egyre jobban idegesít a rendes játékidő utolsó pillanataiban bekapott gól. Ha 1 percig csak cicáznak a labdával,már lefújja a bíró.
Főleg úgy,hogy az első játékrészben már 3-0 is lehetett volna.
Ez a Bayern a Barca ellen csúnyán felsült volna szerda este.

Grinta 2016.03.19. 12:55:02

Tudatában vagyunk annak,hogy előrelépést tettünk...Bonucci az "örök optimista" a blogon is tartózkodó örök pesszimistákkal szemben... Büszke vagyok arra hogy Bonuccival egy "csoportba" tartozunk :D És vagyunk még itt a blogon jó néhányan

Lord Viktor 2016.03.19. 13:32:03

@Magyar Közöny: Ezzel én is így vagyok, utólag belegondolva tényleg iszonyúan dühítő, hogy egy-két nyomorult percen múlt, hogy kibekkeljük a végét és most mi legyünk ott. Ha ránézel a mezőnyre, nem sokon múlt, hogy akár a City, akár a Bayern neve helyett Juventust olvashatnál. De ez van, majd jövőre...
Meccs közben egyébként azt éreztem, hogy ez a görcsös kempelés várható kimenetele volt, de így utólag belegondolva ha így is továbbmentünk volna, Allegri lett volna az isten, hogy tökéletesen kordában tartottuk a Bayernt a végéig. Amely valahol azért így is áll, hiszen 8 kapura tartó lövésük volt az egész meccsen, kevesebb, mint nekünk (11). Igaz, abból 4 gól lett, de ez már más lapra tartozik, inkább a támadóik hatékonyságát bizonyítja, mint a védelmünk gyengeségét. Nézegettem azért a magyar Bayern fórumot a párharc előtt, alatt és után, azért a kezdeti nagy pofa és lenézés után azért tisztelettel beszélnek rólunk, sőt inkább azon volt a hangsúly, hogy a védelmük szar, de a támadók azért faszák, amiért Európa egyik legjobb védelmének berámoltak 6 gólt.

juventino007 2016.03.20. 18:33:32

Eddig is szimpatikus volt Hajdú B. -de most hogy kiderült h. Juventino.... :)

Az este Hajdú B. aranyköpése, "Nagy Király lenne Bonucci, Manchesterben, az Otamendik és Demichelisek világában" :D

Továbbá: "Stefano Sturaro drága barátom, mit hagytál ki -szégyent hoztál az István névre" :D

FORZA JUVE - FORZA HAJDÚ B. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MDaniel98 2016.03.26. 11:33:31

Jövőre meggyőződésem szerint, ha ez a keret egyben marad, és a megfelelő helyeken, a megfelelő játékosokkal sikerül megerősíteni, akkor minimum elődöntőt fogunk játszani, mert a keret képességei adottak ehhez. Ezt a meccset (és főleg a második meccs 2. félidejét) kicsit eltaktikázta Allegri, ha ugyanolyan, vagy legalább hasonló presszinget helyezünk a Bayernre mint az első félidőben, akkor mi megyünk tovább, de persze utólag mindenki nagyon okos. Szerintem a müncheni meccsel bebizonyítottuk, hogy ez a csapat még komoly dolgokat érhet el.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása