Alex Sandro: „Felér egy döntővel a müncheni összecsapás”

alex_sandro_2.jpgAlex Sandro véleménye szerint a Juventus kiváló csapat, amelynek úgy kell kezelnie a Bayern München elleni összecsapást, mintha döntőt játszana.

A bianconero együttes megnyert utóbbi tizenhét bajnokijából tizenhat mérkőzést, és készek helytállni a torinói 2-2 után a német bajnokkal szemben.

„Rengeteg bajnok van itt a csapatban.” - mondta a brazil futballista a Juventus.com számára adott interjúban.

„Tapasztalt futballisták alkotják a csapatot, és ennek köszönhetően én is érettebbnek érzem magam, illetve taktikai szempontból is sokat fejlődtem. A keret rengeteg segítséget nyújtott, ahogy a tréner és az összes edzés és mérkőzés is.

A Juve kiváló csapat, fantasztikus múlttal rendelkezik, és mindent meg kell tennünk azért, hogy az összes kiírásban győzedelmeskedjünk. Amikor a Juventushoz érkezik az ember, tudja, hogy egy győztes csapathoz csatlakozik, amelyik azért küzd, hogy mindent megnyerjen.

Párhuzam a Serie A és a Bajnokok Ligája között? Nincs óriási különbség, mivel mindegyik mérkőzés saját történettel bír, és mindegyik ellenfél eltérő kihívásokkal szolgál.

A Bayern ellen tudtuk, hogy harcolnunk kell, jól kell védekeznünk, és bátor játékot kell mutatnunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a következő mérkőzésen jobban fogunk teljesíteni.

A bajorok elleni mérkőzésre úgy készül az ember, hogy figyelembe veszi mindazt, amit az edző mond, és megpróbálja gyakorlatba ültetni. Koncentrálnunk kell, és mindent bele kell adnunk.

Ezeken a mérkőzéseket mindig úgy kell kezelni, mintha döntőről lenne szó, mivel ha a Bayern München ellen játszik az ember, mindent bele kell adnia a pályán. Ez a legkevesebb, amit tehetünk.”

A Napoli csapata az interjú után mérkőzött meg idegenben a Fiorentina csapatával, a Juventus pedig négypontos előnnyel várta a mérkőzést, ezért feltevődik a kérdés, hogy az Öreg Hölgy kerete ilyen esetben a firenzei csapatnak szurkol?

„Egyértelmű, hogy a Juventus szurkolóiként egy Fiorentina győzelemben bízunk, mivel a Napoli a tapasztaltabb csapat. Azonban a saját munkánkra kell koncentrálnunk, nem egyéb csapatok eredményeire.”

A hétfő esti Fiorentina - Napoli találkozó végül 1-1-es döntetlennel zárult, így a Juventus hárompontos előnnyel vezeti a bajnokságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr758431226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biancineri101 2016.03.01. 10:20:06

Bele kell adni mindent, kihajtani magunkból amit lehet és akkor bárhogyan is alakul büszkék lehetünk majd a srácokra. max marad nekünk a SerieA ahol egy új csapattal nehéz kezdés után egy bajnoki cím igenis nagy eredmény volna. És persze az olasz kupa se volna rossz.

pedronegroo 2016.03.01. 11:36:08

Nagyon remélem meg lesz a scudetto, már csak mi bukhatjuk el. Ami már azért se volna jó mert jövőre akkor a scudetto visszaszerzése lenne a legfőbb cél holott nekünk most már tényleg a BL-ben kellene konstansan a legjobb négy közé visszakerülni és ezen kellene dolgozni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása