A Chelsea Londonba csábítja Allegrit?

allegri_massimiliano_olasz_kupa.jpgA Calciomercato értesülései szerint a szezont a formája reménytelen keresgélésével töltő Chelsea határozott lépésre szánta el magát, és négy évre szóló szerződéssel próbálja a Stamford Bridge-re édesgetni a Juventus mesterét, Massimiliano Allegrit.

A tavaly bajnoki címet szerző londoni együttes rendkívül gyengén kezdte az új szezont, s mivel nyilvánvalóvá vált, hogy José Mourinho képtelen úrrá lenni a zűrzavaron, decemberben a klub megvált a portugál szakembertől, s helyét Guus Hiddink vette át, nyárig tartó megbízatással. Nem meglepő hát, hogy a komoly anyagi lehetőségekkel megáldott angol klubot számos szakemberrel, köztük az Atlético Madrid sikeredzőjével, Diego Simeonéval vagy Antonio Contéval, Massimiliano Allegrivel is hírbe hozták. 

A legújabb pletyka szerint úgy tűnik, hogy Roman Abramovics az első évében a Juventusszal bajnoki címet nyerő és kupagyőzelmet arató, csapatát egészen a Bajnokok Ligája berlini döntőjéig vezető Allegriben látja a sikerek zálogát, s négy esztendőre szóló szerződéssel, valamint évi 5.3 millió fontos bérezéssel próbálja Angliába csábítani a zebramezesek mesterét.

Az idén halovány formát mutató angol klubok háza táján jelentős nyári változások jósolhatóak, hiszen a napokban a Manchester City hivatalosan is bejelentette, hogy a Bayern München kispadját elhagyó Pep Guardiola veszi át a csapatot, s érkezése alighanem komoly bevásárlási lázzal párosul majd. Hasonló változások következhetnek be az északi város patinásabb klubjánál, a Manchester Unitednál is, ahol gyakorlatilag borítékolható Louis Van Gaal távozása.

A Chelseanek valószínűleg nem lesz egyszerű dolga, hiszen Allegrit 2017-ig Torinóba köti jelenlegi szerződése, s a legszűkebb európai elitben helyét állandósítani kívánó Juventusnak aligha áll szándékában megválni edzőjétől.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr868361020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juveteam 2016.02.04. 20:36:30

Az komoly...
Szomorú hír ez :(

Grinta 2016.02.04. 20:36:38

Én nagyon kedvelem,és elismerem Allegri-t,de egyvalamit tisztázzunk.A Juventus egy szellemiség!Függetlenül az edző személyétől

The king of alibis 2016.02.04. 20:44:22

Menjen ha akar. Csak nyáron jöjjön DD.

sleepy8 2016.02.04. 20:51:29

Van egy olyan érzésem hogy az O potlasanal már nem nyulnank bele a tutiba mint 1,5 éve Conte-nál.

3 éves szerződést elé kell rakni, egy kis fizu emelés mellé, aztán felejtsük el a dinamo londont a picsaba.

keshudioo 2016.02.04. 21:02:41

Szentimentális ember lévén számomra olyan elképzelhetetlen, hogy miért akarna valaki csak és kizárólag a pénzért egy a Juventusnál gyengébb csapatba igazolni. Tavaly megvolt a BL-döntő, végre van pénzünk játékosokra; úgy néz ki, sikerült pótolnunk Tévezt, Vidalt és Pirlót, és idén is zárhatjuk szépen a szezont, jövőre pedig erősíthetjük a csapatot. Igazán kitölthetné a szerződését.

Persze, karrier szempontjából jó dolog új célokat kitűzni, de ezt miért egy ilyen Chelsea-ben tenné az ember?

@norbi9107: DD-t én is nagyon kedvelem, el tudnám képzelni.

Tony. 2016.02.04. 21:03:39

Allegri személyétől függetlenül az a véleményem, ha elvinné őt a Chelsea, akkor az igen jelentősen beárazná az egész olasz focit Juvetusostól, mindenestől.

Egyébként Max nem pótolhatatlan, a kérdés mindig az, hogy Marottáék képesek lennének-e rá. Ami legyünk őszinték mindig necces.

Apuleius 2016.02.04. 21:20:00

@Tony.: A kérdés nem provokatív: van olyan edző, aki pótolhatatlan?

Leram7 2016.02.04. 21:21:32

Allegrit én nagyon megkedveltem. Hihetetlen jól nyúl bele a meccsbe és könnyedén változtat. Mourinho azért bukott meg, mert erőltette a 4-2-3-1-et és nem tudott változtatni.

Ha esetleg elmegy Max, akkor Lippi vagy Conte. Remélem marad, emeljünk a 3,5M fizuján mondjuk 5-6-ra. Én nagyon motíváltnak érzem és szerintem megszerette a klubot. Marotta is meg akarja tartani, ebben biztos vagyok.

4Evorg 2016.02.04. 21:27:29

@sleepy8: Ugyanez fogalmzódott meg bennem is. Mégegyszer ekkora mákuk tuti nem lesz.

m.martin91 2016.02.04. 21:29:35

Sajnos simán megtörténhet, hogy távozik. Nem pusztán a pénz miatt, hanem a kihívás miatt is. Már a Milan-os korszakában is szemezgetett a Premier League-gel, és miért ne vállalhatná be a Chelsea-t? Számukra ennél lejjebb már nem nagyon van, Allegri-t pedig motiválhatná, hogy ő rángathatná ki a szarból a kékeket. Persze, remélem, maradni fog.

Juvegaspy 2016.02.04. 21:33:33

Istenem ez a sajto :)
Varhato volt h megkeresik de Allegri meg nem szolalt meg ezugyben!
Tutira veszem h kitolti a szerzodeset utana viszont emelni kell a gazsijat ha tovabbra is igenyt tartunk ra!

Drughi Di Bianconeri 2016.02.04. 21:58:44

1. Calciomercato...többet nem érdemes mondanom.

2. Az edzők számára még mindig nagy becsben áll a PL, pedig...
Emlékeim szerint Allegri is jelét adta,hogy sokra tartja a PL-t és szívesen edzősködne ott .
Persze nem olyan hangnemben,-szétalázva a Serie A-t-, mint Conte :D
(Meg az a fránya 100 eurós vacsora,ugye...)

3. Egyetlen dologban jelent egy edző számára előrelépést a Chelsea, hozzánk képest:
- Pénz (akár az edző bérezésére, akár a játékosokra fordítható összegről beszélünk)

Az is vonzó lehet továbbá,hogy a PL-ben managerek vannak,teljes mértékben ők alakíthatják ki a kereteiket, ehhez nincsenek hozzászokva az olasz edzők.
Lásd: Allegri egész nyáron trequartistáért könyörgött,majd kapott egy last minute Hernanest.
vagy Conte,aki 2 évig könyörgött Sánchezért, Cuadradoért stb.

4. A Dinamo London részéről tökéletes választás lenne Allegri, érthető,hogy érdeklődnek iránta,noha ezek a mostani egomán,védekezni/futni/melózni nem szerető, edzőbuktató,törékeny sztárocskák (Hazard,Fabregas,Oscar) azért nem a régi Droga-Terry-Lampard fémjelezte csapat.

5. Véleményem szerint Conte lesz a befutó: Ő már évek óta áradozik a PL-ről, legutóbbi nyilatkozatában egyenesen felmagasztalta, és mindig is mondta,hogy 1 napon szeretne ott edzősködni.
Abramovics helyében hülyeség lenne nem megfontolni.
A szöv. kapitányi poszthoz még túl fiatal,és Ő amúgy is egy "állat": neki kell a napi kapcsolat a játékosokkal,hiszen a legfőbb fegyvere a "spirito" átadása.
Ezt a skillt egy válogatott padján kevésbé lehet kamatoztatni (pláne ilyen közepes minőségűnél).

Ott aztán kedvére igazolhatna, 100+M-ért, olyan keretet hozhatna létre,amilyet akar, és _szerintem_ gatyába rázná a kis hisztis buzeránsokat, vagy kib@szná őket :D

Egyébként én megnézném Conte-t egy PL-klub padján. (Bár szerintem angolul még most sem tud :D)

Allegriről még pár szó:
a tavalyi szezonnal bizonyította számomra szakmai nagyságát, tudását,sokrétűségét.
De az ideivel talán még jobban, egy szétvert, 2 hónapig romokban levő csapatot rakéta-üzemmódra kapcsolt be az elmúlt hónapokban, nyugodtságot áraszt.
Olyan,mintha pontosan az történne,amit akar.
Kiváló pszhichológia,taktikai,stratégiai érzéke van és szvsz. a legintelligensebb edző jelenleg.

Eredményei dacára nem kedveltem, egyrészt a Milan edzőjeként jó párszor odamondogatott nekünk,másrészt ugyanott sokszor tanácstalan,halvérű,kétségbeesett szerencsétlen alak benyomását keltette.
Na most ez nálunk nincs így :D

Viszont amikor pár hónapja őrjöngve kikelt magából és földhöz b@szta a kabátját: akkor meg is kedveltem ! :D (tudom,furcsa vagyok)

Hogy pótolhatatlan e ?
Nos, nem hiszem, de minimális az esélye annak,hogy még egyszer ilyen szerencsénk legyen egy random edzővel,mint akár Conte-val,akár Allegri-vel volt.

Azt be kell látni: ma már az edzők (bevallottan) 2-3 évre terveznek egy klubnál,nem 5-10-15re.
Nem hiszem,hogy Allegri ezalól kivételt képzeni és nincs is ezzel baj.

Szívesen látnám utána Deschamps-ot vagy P.Sousa-t, de jelen állapotok alapján,inkább marasztalnám !

Drughi Di Bianconeri 2016.02.04. 22:02:11

@keshudioo: "úgy néz ki, sikerült pótolnunk Tévezt, Vidalt és Pirlót"
No offense,de: valamiről lemaradtam ? :D

Kivel pótoltuk Vidalt és Pirlo-t ?

DAVIDS 2016.02.04. 22:19:05

az helyzett,hogy az angol sajto szinte biztosra vesszi Allegri tavozasat.

Glivenko 2016.02.04. 22:27:12

@Apuleius: A pótolhatatlanság fogalmát bővíteném: nem biztos, hogy mindenki megfelelően pótolható. Pl. vegyük Buffont. Talán 2 olyan kapus van, akiknél nem lenne komoly minőségcsökkenés, ha jönnének: De Gea és Neuer. Ez persze szubjektív, és szerintem egyikük sem jobb, mint Buffon, de ha utód kellene, akkor ők lehetnének. Szóval ő sem pótolhatatlan, de a pótlásra jelöltek elérhetetlenek jelenleg a Juvénak.
Ilyesmit érzek Allegrinél is. Nem biztos, hogy attól pótolhatatlan egy edző, mert ő a legjobb, hanem azért, mert összeillik a csapatával, emberileg, taktikailag, tudásban, stb. Ezért lenne nehéz Allegri után a választás, mert ő illik a mostani csapathoz.
De a legjobb példa Capello. Amikor ő volt az edző, akkor szerintem a BL-ben rengeteg lehetőség "beleragadt" a csapatba, mert Capello nem igazán illett a csapatához. És hiába tartották sokan az egyik legjobbnak őt is és a keretet is, de nem sikerült kihozni belőlük a maximumot.
Szóval a jelenlegi szinten Allegri nem pótolhatatlan, de szerintem közel áll hozzá. Ettől függetlenül persze simán lehet, hogy hasonlóan jó lesz a Juve egy másik edzővel is, de nem tudom, hogy kivel...

Drughi Di Bianconeri 2016.02.04. 22:35:08

@venember83: @keshudioo:
Egyrészt ez nem válasz a kérdésemre, másrészt:
HA van gyenge pontja /lyukas része a keretnek,akkor az a 3. belső középpályás.

-Asamoah megoldás lehetNE,ha nem lenne folyamatosan sérült.
-Khedira bizonyos feladatokra megfelelő,de azért közel sem hozza azt a szintet,mint Vidal, gyakran érezni úgy a tuniszinál,hogy csak "úton van", a mezőnymunkája/védekezése meg ugye sehol sincs a chileihez képest.

Van vagy 8 CM-ünk,de ebből csak 2 jelent állandó,bevethető,Juve-minőséget, egyszerűen nincs méltó 3. társa a Pogba-Marci duónak (akik előbb-utóbb ki fognak purcanni,mert nincs elérhető cseréjük).

Továbbra is fennáll tehát a kérdésem.

venember83 2016.02.04. 22:49:08

Ha menni akar, hajrá, nincs miért marasztalni. Majd keres a vezetőség más embert. Talán nem elsőre, hanem másodikra lesz meg a megfelelő szakember, de a munkaerőpiacon is folyamatos a változás, miért lenne ez itt másképp? Ahogy kevés klubhű játékos van, úgy edzőknél sem jellemző ez. Nehéz leírni, de Conte és Allegri után azt mondhatom, hogy bízok a vezetőségben.

keshudioo 2016.02.04. 22:50:28

@Drughi Di Bianconeri: Nem azt mondtam, hogy az embereket egy-az-egyben sikerült pótolni. Úgy értettem, hogy mostanra nem érezni meg a hiányukat. Amennyire szezon elején szarul játszottunk és ráfogtuk arra, hogy nincs egy Tévez, aki kialakítja magának a helyzetet, nincs egy Pirlo, akimásokat hoz helyzetbe, vagy nincs egy robot Vidal. A teljesítményünk javult annyira, hogy ne a három úriember távozása felett sírjunk - ez abból is látszik, hogy a piacon is irányítót keresünk, nem pedig rombolót és box-to-box középpályást, s a szurkolók is Gundogan, Mhitarjan, Oscar, Götze stb. felett tanácskoznak.

Egy szóval nem állítottam, hogy Sturaro vagy Lemina Marchisio vagy Pogba szintjét képviselné, de nem gondolnám, hogy jelenleg mindenképpen egy Vidalra lenne szükségünk. Hiányposztok pedig mindig is voltak, vannak, lesznek.

venember83 2016.02.04. 22:53:28

@Drughi Di Bianconeri: pótolni próbálták több opcióval, sajnos egyik sem jött be. Ezért lett más játék. Pirlót meg amúgy sem lehetne pótolni senkivel, úgyhogy kár erre törekedni.

Talán nem a legjobb példa, de a Barcelonánál már évek óta szar a védelem, de ez senkit sem érdekel, mert van játék, jönnek az eredmények. A foci csapatjáték és ezt mi szurkolók gyakran elfelejtjük, és csak a nevekre figyelünk.

Tony. 2016.02.04. 22:59:26

@Apuleius: Nem 1 ilyen kommentet olvastam már.

Apuleius 2016.02.04. 23:07:35

@Tony.: "Nem 1 ilyen kommentet olvastam már." Nem pontosan értem mire gondolsz. Sok olyan komment született, hogy Allegri pótolhatatlan?

A kérdésem nem Allegri-specifikus volt, de a kommented nyomán komolyan felmerült bennem a kérdés, hogy vajon létezik-e pótolhatatlan edző, s egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla.

Apuleius 2016.02.04. 23:19:39

@keshudioo: Szerintem nagyon ránk férne egy jó box-to-box középpályás (is).

MdewC 2016.02.04. 23:34:25

Ha Allegri megy (még bízok benne, hogy marad), akkor az nem csak a labdarúgás mint sport, hanem mint üzlet, és etika szégyene is. Szánalmas lenne.

Nem utolsó sorban kockáztatná az idei eredményeket, hiába állunk profi sportolókból, törékenynek érzem a helyzetünk.

De majd megoldjuk ezt is... (Kész szerencse, vagy nem is tudom mi, hogy amennyi szembeszelet kaptunk ebben a pár éveben, így is baromi jó eredményeket értünk el.)

Pótolni mindenkit lehet, csak akkor megint ott tartunk, hogy mennyi idő kell megint, hogy ott tartsunk, ahol most.

danimester1 2016.02.05. 07:31:59

Erről Conte esete ugrik be elsőnek.Amikor szóba hozták a válogatottal megy vagy marad,nem tudtuk mi lesz.Nem cáfolták egyik oldalról sem majd tudjuk mi lett belőle,igaz nem fogja senki megmondani megy-e,mert az nem tesz jót az aktuális csapatnak.Az edzők esetében is fontos a karrier a kihívások és nem utolsó sorban a pénz is,mert ők sem csinálják,csinálhatják akármeddig.Conte mellett is pont ugyanazok a feltételek voltak a maradása mellett mint most Allegrinek.Max ha távozik,akkor ő legalább korrektebb módon teszi,mert nem a felkészülés alapozási időszakában dönti el mit is akar.Amennyiben távozik kíváncsi leszek ki lesz az utód.Előttem is említették a maradása mellett milyen érvek szólnak ezzel egyetértek,így gondolom én is.Remélem a távozásával nem hullik szét a csapatunk és meghatározó játékosok maradnak.

danimester1 2016.02.05. 07:39:07

@danimester1: A két "bukott" (J.M. és LvG.) közül remélem egyikre sem esik a választásunk.Nem tudom ki lenne aki taktikailag felkészült lehetne a padunkra és elérhető,de nem lesz egyszerű dolgunk.Aztán a mercatot is az új misterhez kell igazítani és újból fel kell építeni a csapatot a keretet úgy,hogy közben lesz egy EB.A tavalyi évtől féltünk mi lesz,de a jövő év lesz igazán nehéz,mert nem tudni mi lesz az edzőnkkel,a távozása nem fog kihatni Pogba vagy bárki más maradására.Bízzunk a legjobbakban más nem tehetünk.

moozes 2016.02.05. 08:21:06

Rosszkor jönne nagyon ez az edzőváltás. De már bízom a mostani vezetőségben, megfelelően lenne pótolva! Csak ne csábítgasson át senkit ha el is megy.

Szili072 2016.02.05. 10:04:46

Nálunk már bizonyított,Pogba a nyáron elmegy, ha kapott a Chelsea-től ajánlatot akkor sztem a nyáron menni fog.Egy ilyen gyenge szezon után nem tud bukni a londoniaknál.

Mixbetegállat 2016.02.05. 10:54:39

@Drughi Di Bianconeri: Az olvasottak alapján egész beleéltem magam hogy Conte lesz a Chelsea edzője, és tetszik a dolog. :)

Devilke Balla 2016.02.05. 11:00:31

@danimester1: Azért egy jó edzo eldolgozik 70éves koráig,már ha szeretne,s nem cseszi el a karrierjét. Nem ugyanaz mint egy játékos,aki befejezi 36évesen,aztán nem marad a foci világában.

nemesszabi 2016.02.05. 11:41:16

Én csak egy dologtól félek: Allegri már tudja, hogy pl Pogba nyáron lelép és ő maga is akkor inkább kipróbálja majd magát a z angoloknál. Szerintem Pogba nem pótolhatatlan de a Vidal+Pogba távozás a középpályáról, úgy hogy helyettük nem szereztek megbízható embert az úgy azért necces.

niccolo 2016.02.05. 13:22:26

Nem hiszem hogy Pogba nem pótolható,minden nagy játékos hiányát kihevertük vagy közbe lett egy másik jó helyette.Hol van Pogba Baggio-tól,Del Piero-tól,Nedvedtől stb. Tiszta idegbeteg,sose lesz Juve ikon,addigra elszerződik úgyis.

patrik1112 2016.02.05. 13:41:29

@niccolo: hogy hasonlitasz ossze egy kozepso kozeppalyast 3 tamado szellemu jatekossal? Pogba a posztjan mar most klasszis..

Drughi Di Bianconeri 2016.02.05. 14:01:25

@keshudioo: Az első felével egyetértek, hiába estek ki nagy egyéniségek,fontos pozíciókból 2-3 hónap alatt csapatjátékkal sikerült elfedni,illetve másmilyenné tenni a játékot (+ugye Dyabal azóta vezérré nőtte ki magát).

Azért ezek az "irányítót keresünk" pletykák kezdenek elhallgatni,pláne,hogy ismét a 3-5-2 lett a legfőbb és leginkább működő felállásunk.

Azonban ehhez hiányzik egy b-t-b középpályás, aki stabilitást jelent a középpályán (Allan pl.: kiváló lett volna),mert az tökéletesen kiegészítené a Pogba-Marchisio duót.
Asamoah nagyszerű lehetne,de sajnos nem hiszem,hogy rá valaha számíthatnánk állandóan.
Gündogan is jó lenne,Őt azért nem mondanám iránytónak: egy sokoldalú, a játék minden elemében minimum "jó" középpályás, elől-hátul hasznos,jó a mezőnymunkája,intelligens,jók a hosszúlabdái és a pontrúgásai.

Hiányposztok persze,hogy voltak, de tavaly pl.: a kezdő teljesen kielégítő volt, igazából kispadunk nem volt.
Most a széleket upgradeltük,mennyiségben és minőségben is, és érkezett egy rakás játékos,hogy legyen kispadunk.
Na,de valamennyi folyton sérült.
Lemina meg szvsz. megy vissza a szezon végén Marseillebe,ahogy Hernyót is szélnek ereszthetjük.

@venember83: Az első felével egyet értek.
Részemről nem a nevekre koncentrálva mondom azt,hogy márpedig van egy lyukas poszt a kezdőcsapatban.
Felőlem hívhatnák azt a középpályást Kiss Pistának is,nem csak Gündogannak/Tielemansnak stb.
A lényeg a szerepe/stílusa, de b@szottul hiányzik egy állandóan bevethető,jó minőségű b-t-b középpályás, ezt még akkor is tartom,ha -tegyük fel- Khedira mindig bevethető lenne.

patrik1112 2016.02.05. 14:03:45

Roman Abramovich, a Chelsea tulajdonosának egy közeli tanácsadója nyilatkozott a Daily Starnak az üggyel kapcsolatban: "Nem igazak a szerződtetéséről szóló hírek, ő csupán egy opció.".

keshudioo 2016.02.05. 14:13:49

@Drughi Di Bianconeri: Teljesen értem és elfogadom, amit mondasz, jogos dolgokat írsz. Nem próbáltalak meggyőzni, hogy a távozó játékosokat egy-az-egyben sikerült volna pótolni, meglehet kicsit fáradt voltam és hülyén fogalmaztam. :-)

De az igazolások kérdése az már más téma, a FIFA menedzserrel egyelőre ráérünk, főleg, hogy szerintem ez azért jóval komplexebb dolog. Pirlo az utolsó éves teljesítményével már abszolút nem hiányzik a középpályáról, Marchisio elég jól teljesít a helyén, noha a szakállas figura csúcs teljesítményétől messze áll. Vidal a világ egyik legjobb box-to-boxa, ehhez kétség sem férhet. De ha igazolunk is egy box-to-box középpályást, akkor megint lehet játszani a taktikával; megtartjuk-e Marchisiót vagy a Marci/Pogba kettős egyikét előrébb toljuk-e vagy sem. Ha irányító jön, akkor hátravont vagy előretolt irányító jön? Egyáltalán Pogba marad-e? Ha nem, akkor őt is pótolni kell majd. Lassan Lichti helyére is kellene ember, ahogy a védősorunk is kezd kiöregedni. :-(

Szóval lényegében egyetértek a mondandóddal, viszont továbbra is fenntartom, hogy az őszi javulásunk óta a játék képe van olyan, mint tavaly, noha azt nem állítanám, hogy ez a csapat jobb lenne, mint a tavalyi. Mégis csak az egyik legjobb középpályás sorunk volt, és volt egy Tévezünk is (milyen jó lenne most egy Dybala-Tévez kettős elől...).

keshudioo 2016.02.05. 14:15:52

Közben új pletyka: Allegri viszi magával Pogbát, Dybalát is a kékekhez :-DDD

MdewC 2016.02.05. 14:29:52

@keshudioo: Ha ez az egész megtörténik, akkor nem nézek többet focit. :)

Devilke Balla 2016.02.05. 15:17:03

@keshudioo: "Ha irányító jön, akkor hátravont vagy előretolt irányító jön?"

Igazoltunk egy hernanest elorevont irányítónak,aztán mégis az lett belole,hogy hátul kell játszanod,ah tetszik,ha nem. Szóval erre én is kiváncsi lennék.

The king of alibis 2016.02.05. 16:28:01

A Pogbáért kapott pénzt okosan kell elverni, és akkor akár még erősebben is kijöhetünk az igazolási szezonból.

venember83 2016.02.05. 17:01:14

@norbi9107: csak annyi a probléma, hogy miképpen várhatja el a klub vagy a szurkolók, hogy a játékosok ne menjenek el másfélszeres pénzért máshova, ha a sikeres edzőt simán elszipkázhatja egy nagyobb kutya.

rockitbaby 2016.02.05. 17:06:45

DD szerintem is jó választás lenne pótlásnak, de sajnos az idei nyár nem lenne a legjobb idő erre. A franciák presztizs miatt meg akarják nyerni az EB-t, így DD csak a torna után két-három héttel lenne elérhető, a nyaralás miatt. Ekkor elkezdeni igazolni az új edzőnek, valamint ennyire késve elkezdeni a felkészülést a következő szezonra öngyilkosság. Főleg, mivel a csapat nagy része válogatott kötelezettségek maitt így is több meccset fog játszani, minit amennyit kellene. A teljes keret még az is lehet, hogy augusztusra is csíkosan fog együtt edzeni. Marhára nem ideális, deezt megfejelni még egy új edzővel totális tökönrúgás. Nincs más mese, meg kell emelni Allegri fizetését. Elkölthető pénzmennyiség szempontjából hiába gazdag a Chelsea, próbálják nullára kihozni az átigazolási szezonokat, lehetőség pedig nálunk sokkal több van. Csak a fizetése az, ami jobb lenne Londonban, más nem. Ezen az elmúlt lassan két szezon teljesítménye szerintem bőven ad okot emelni.

TYUKI 2016.02.05. 21:06:56

Ne történjen változás! De ha mégis-amit nem akarok-akor Lippi vagy Prandelli úrak közül legyen a következö mesterünk! De inkább maradjom Allegri mester! Ja Pogba nem fog távozni idén tutti!

niccolo 2016.02.05. 21:22:48

@patrik1112: Akkor mondhatnám,hogy Platini is középső középpályás volt,de vele illetlenség összehasonlítani.

.Bulldeo 2016.02.05. 22:23:18

@TYUKI: respekt az öreg Lippinek, de szerintem ő már nem jelentene erősítést a Juvénak. viszont nagyon jó lenne, ha valamelyik középcsapathoz visszajönne; jót tenne a Serie-A-nak. Prandelli visszalépés lenne nekünk. Jelenleg Sousa az igazán nagy filosz, vele maradéktalanul elégedett lennék (2-3 év múlva. miután Allegri behúzta a BL-t)

Apuleius 2016.02.05. 23:02:22

@venember83: Nagyon fontos és jó megközelítés. Pontosan így van.

MDaniel98 2016.02.07. 10:42:04

@keshudioo: Egyenként 100 millióért nyugodtan.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása