Lemina: "Tudjuk, hogy túl sok pontot szórtunk el"

lemina_mario_rozsaszinben.jpgA Juventus ifjú francia középpályása, Mario Lemina elárulta, a Frosinone ellen sokkoló döntetlent elérő csapat játékosai pontosan tudják, hogy túl sok értékes bajnoki pontot herdáltak el, s szót ejtett a torinói beilleszkedésről is.

"Tudjuk, hogy túl sok pontot szórtunk el." - nyilatkozta Lemina a JTV-nek. "Igaz, hogy számos fiatal játékos van, azonban érettnek kell lennünk, hogy elkerüljük az utolsó perben kapott gólokat. Mindenkinek vállalnia kell a saját felelősségét.

Megpróbálok készen állni arra, hogy hozzájárulhassak a gördülékenyebb csapatjátékhoz, hogy a fizikumom révén segítsek, különösképpen a védelemben, s hogy annyi labdát szerezzek, amennyit csak lehetséges, annak érdekében, hogy megállítsuk az ellenfél támadásait.

Az edző azt kérte tőlem, hogy gyorsan illeszkedjek be a keretbe, mert fontos poszton játszom a védelem előtt, s elővigyázatosabbnak és koncentráltabbnak kell lennem.

Sokat beszélek, de nem szeretném a "vereség" szót használni egy ilyen nagy csapatnál. Most nyáron, miután játszottam ellenük egy barátságos mérkőzésen, soha sem gondoltam volna, hogy ma itt leszek, de sokáig szeretnék maradni.

Amikor megérkeztem, lenyűgözött. Ez a legnagyobb klub Olaszországban, s olyan hatalmas bajnokok vannak itt, akik rengeteg trófeát nyertek. Az a célom, hogy keményen dolgozzak, s fontos eredményeket érjek el ezzel a csapattal."

Lemina nem tagadta, hogy honfitársai, Paul Pogba és Patrice Evra jelenléte nagyon nagy segítségére volt a beilleszkedésben.

"Fontosak számomra, mert segítenek a beilleszkedésben. Rengeteg ember ad tanácsokat, azonban a nyelv miatt nehéz lehet azt megérteni. Paul és Patrice lefordítják, amit mondanak. Evra különösképpen sokat segít ezen a téren, s nagy segítségemre volt a beilleszkedésben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr27818844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2015.09.25. 07:55:43

Anno az edzőmeccsek után és a bajnokság kezdetén azt mondtam,hogy kell idő,türelem.A helyzet az,hogy a jelenlegi helyzetben (sérülések,a csapatjátéka) az edzőt is felelősségre lehet/kell vonni,mert a kialakult helyzetben ő is vastagon benne van.Nem képes megtalálni az "embereinek" a megfelelő posztot,nem látszik a csapaton a fejlődés és sok a sérült,ráadásul mentális problémák vannak.Természetesen nem csak Allegri személyében hanem az egész stáb alapos fejmosására lenne szükség,akár retorzió formájában.Valamit lépni kell amíg nem lesz késő,össze kell szednünk magunkat.Szerintem jogos a szurkolók türelmetlensége,mert profikról van szó és a sok új érkező ellenére már hónapok óta készülnek együtt és azért illene már valamit mutatni,a sérülések pedig viccesek,mert nem 1-2 hét kihagyásokról van szó,hanem majd minden esetben 3 hét vagy hónap.

2015.09.25. 08:52:40

Megpróbálok készen állni...komoly szöveg

Trieszt120506 2015.09.25. 09:39:56

Nagyon kemény és piszok gyors a srác, én pozitívan csalódtam benne. Igaz még korai erről beszélni, főleg, hogy csak a Genoa és a Frosinone ellen játszott, de Marchisio visszatérése után is eltudnám képzelni a kezdőben, Sturaro helyett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása