A Juventus mellett az Inter, a Roma és a Milan is Mascheranót akarja

mascherano_javier_barcelona.jpgAzt követően, hogy az FC Barcelona alkalmazásában álló Javier Mascherano olaszországi képviselője a Tuttosportnak elárulta, ügyfele Itáliában folytatná pályafutását, Mascardi újabb nyilatkozatot adott, amely során további részleteket árult el az ügyről.

"A játékostól és annak egyik ügynökétől, Tamertől kaptam a megbízást." - nyilatkozta a Mascherano olaszországi képviseletét ellátó Gustavo Mascardi a LaRoma24-nek. "Kapcsolatban maradok velük mindaddig, míg a megoldáson dolgozom.

Találkozom-e a Roma sportigazgatójával, Walter Sabatinivel? Igen, ezt megerősíthetem. Beszélni fogunk mindenféléről.

Elárulhatom, hogy már beszéltem Marottával, azonban a tárgyalások elakadtak, mert a Juventus kapcsolatba lépett Braidával, aki elmondta nekik, hogy nem kívánják eladni. 

Tegnap este együtt vacsoráztam Ariedóval, s elmondtam neki, hogy a játékos környezetváltásra vágyik, lehetőleg Olaszországban. Javier személyesen is beszélni fog az elnökkel, amint konkrét ajánlat érkezik valamelyik olasz klubtól. Ide akar jönni, hogy a Serie A-ban játszhasson.

Egyik klub sincsen előnyben, pillanatnyilag az Inter az a csapat, amelyik Ausilio révén jobban közelített a többieknél, azonban senki sem vezeti a versenyt.

Beszéltem a játékosról Gallianival, Ausilióval, Walterrel és Marottával. A helyzet világos, az átigazolási piac pedig még tart. Bármi megtörténhet, de az is lehet, hogy nem történik semmi sem."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr327682192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyori_Juventino 2015.08.05. 18:04:48

Akkor se szólnék egy rossz szót sem ha ö jönne és leverkuseni török.
Meg 3 létszámfelettivé vált játékostól megválnánk (Cölöp-Isla-DC).

venember83 2015.08.05. 18:17:05

Ebből az olasz klubok presztízskérdést fognak csinálni, és ha elengedi a Barcelona, akkor valamelyik milánói gárdában fog kikötni szerintem.

MDaniel98 2015.08.05. 18:36:59

Amennyiben kedvező kondíciókkal és nem irreális fizetéssel el tudjuk hozni, akkor jöjjön csak, de szerintem a Milan fogja megszerezni. Ugye, ha minden igaz 120 milliót költhetnek és ebből eddig 53 ment el, tehát lenni kell még ott jattnak.

danimester1 2015.08.05. 18:38:47

@venember83: +1
Velünk mindig megakadnak a tárgyalások,ez valami hihetetlen már.Majd később az általunk keresett játékos szinte ingyen,de az biztos,hogy olcsóbban igazol valamelyik riválisunkhoz.Pl.Saq,Salah,Jovetic.Értem én hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb,de ez már szinte hihetetlen,az meg külön az,hogy ők is mindig arra a játékosra pályáznak akire mi,persze ez lehet a rivalizálás miatt is vagy egyszerűen csak azért ,mert Marotta hezitál és mindig minden esetben áron alul akar igazolni vagy kölcsön...

Rocky80 2015.08.05. 18:47:24

Mascherano még mindig nagyon jó. Szerintem körülbelül Tévez és Pirlo szintű igazolás lenne.

venember83 2015.08.05. 18:50:06

@Rocky80: Lenne. De a katalánok nemigen fogják elengedni. Ők nem olyan úriemberek, mint pl. signore Beppe.

m.martin91 2015.08.05. 19:12:01

Az a baj, hogy ha megszerezhető lenne, akkor is ott van Marotta. Egy versenyfutásban képtelen lenne a többieket megelőzve lezavarni a transzfert. És ez független attól, hogy mennyi pénzünk van. Ha mindenki ugyanannyit ajánlana a játékosért, akkor sem mi hoznánk el.

Rocky80 2015.08.05. 19:12:56

Én azért még reménykedem. Kóbor kutya seggét is éri néha napfény... :D

Apuleius 2015.08.05. 19:39:20

@Rocky80: "Kóbor kutya seggét is éri néha napfény... :D"

Ez jó, nagyon jó :-)))

Ghavrilos 2015.08.05. 19:42:49

Azt mondja meg valaki,hogy egy ilyen kaliberű játékosnak miért pálya,a két lúzer milánói csapatba(akik még csak európai kupákban sem indulnak)igazolni. Vagy esetleg a rómába akik évek óta semmit nem nyertek?

Devilke Balla 2015.08.05. 19:54:22

@Ghavrilos: Nagyobb a kihivás,lehet azt szereti :D

Nathas 2015.08.05. 19:56:04

Masche max kap egy kis fizuemelést, de nem fog eligazolni olaszhonba (egyébként 4. számú csk-nak választották a csapattársai, ami nem kis dolog)

MarekCsont 2015.08.05. 20:21:59

@Nathas: Nem fog idejönni az valószínű de nem hiszem, hogy azért mert 4. számú csapatkapitánynak választották... Kb akkor kerül rá sor a karszalag viselésénél ha edzőmeccset játszanak és mindenki pihen.

MdewC 2015.08.05. 20:41:40

@Nathas:
Ez aztán a valami! :D 4. számú csk! :D :D :D Lehet bennem van a hiba, de ezen akkorát röhögtem! :D
Ezért tényleg megéri maradni, ki előzi meg a sorban Messin kívül? Neymar? :D Még Iniestára azt mondom, hogy rendben... :D
4. számú CSK!! Ezért érdemes csak igazán maradni... :D Hú ezen most bekészültem... :)))))))

Senkit nem megbántva természetesen, lehet ez valakinek fontos, akkor nem szóltam, de ez nem akkora dolog sztem, sőt... Még azt mondom, hogy egy CSK helyettes oké. De minek még kettő? :D

De mi még ezzel is küzdünk... Itt tartunk. Az kavar be nekünk, aki nem akar! ;)

MdewC 2015.08.05. 20:43:44

@MdewC: Vajon Padoin nálunk hányadik CSK? :D

A hét kérdése jelenleg. :D :D

Mitya11 2015.08.05. 21:01:59

Azért az mellettünk szól hogy tudja ha idejön 1 év alatt nyerhet 1 bajnoki címet és év végén elég bekopognia Culumbohoz hogy el akar menni ingyen v áron alul :)

MdewC 2015.08.05. 21:12:29

@Mitya11: Ez jó. :)

De remélem azért azt érezzük, hogy ez a "tőlünk mindenki mehet ha akar, mi nem állunk az útjába" dolog csak egy vastag takaró, amit a felső vezetés azért húz magára, hogy elkerülje a támadásokat, ha eladunk egy top játékost, vagy nem bírjuk maradásra bírni. Szerintem ez csak egy álszent duma, a szurkolók hülyének nézése. (Pogba talán kivétel, ott kerek perec megmondtuk, hogy nem fogjuk tudni megadni a 2-3-szoros fizetést.) Eljátsszuk a nagy gáláns lovagot, közben komoly hiányosságok vannak szakmailag.
Persze nem mondom, hogy rossz taktika, csak nekem egy kicsit furcsa.
Sajnos az elszállt piac is beáraz minket, megértem, hogy nem szórjuk két kézzel a pénzt, de idén sztem rosszul csináljuk. Nagyobb károkat okozunk az eddig elért építkezésnek, mint amennyit megint "megspórolunk".

Shyr Kahn 2015.08.05. 21:17:14

Ha Ő érkezne, akkor egyértelműen az év igazolása lenne és lesz***nám, hogy Tevez, Vidal elment. Lehet 31 éves, de ilyen jó (kitűnő) konstans teljesítményt talán senki más nem tudott felmutatni ezen a poszton a világon az elmúlt 5 évben. Simán benne van még 2-3 év ezen a szinten.

Kár, hogy Marmotta az ilyen bizniszeket szokta elszúrni.

Ghavrilos 2015.08.05. 21:19:39

@Devilke Balla: Basszus,erre nem is gondoltam. :D

Rivendell 2015.08.05. 21:19:43

nekem meg nem kéne,ne 31 éves emberkéket hozzanak ide....nekem tkp-t vagy irányítót hozzanak és minőségit. Az ő posztjára én nem hoznék senkit.

Mitya11 2015.08.05. 22:25:26

@MdewC: +1 igazad van és itt zömében azért is szeretjük a Juvét mert mi nem dobálunk 70-80 milliókat emberekre de ah emlitetted a piac változott nekünk sem ártana...és sztem pont nem Dybalára kellett volna ennyit költenünk mindamellett h neki tényleg örülök. Zazát és Khedirát abszolút nem értem minek is és az h Berardit meg hagytuk... nálam eddig Rugani a legnagyobb igazolás és sztem Neto sem rossz kapus :)

molnaratti10 2015.08.05. 22:57:03

@Ghavrilos: Argentin,ott az olasz futball gyakorlatilag vallás!
Ezt nyilatkozta is!
Innen akar visszavonulni

MdewC 2015.08.05. 23:25:19

@Mitya11: Köszi, egyébként hasonlóan gondolom. Dybala drága volt, viszont Moratával együtt ők a mozgékonyabb csatáraink. Ráadásul nem passzol rosszul, van benne potenciál. Én is örülök neki, szimpatikus, ha jó lesz a teljesítménye, akkor sokan szeretni fogják. Nagyon szurkolok neki.
Zaza nálam is kérdőjeles, de legalább olasz. Évek óta rimánkodok egy olasz csatárért, aki még fiatal is, odáig fajultam régebben, hogy még Balotellinek is örültem volna, erre szerintem emlékeznek páran. A lényeg az, hogy remélem odapörköl a mi kis "terroristánk". :)) (Berardiról meg voltam győződve, hogy itt kezd, hogy miért nem jött, azt nem tudom. Drága volt/nem akart jönni/nem engedte a Sas/Marotta szúrta el/eltaktikáztuk magunkat/spóroltunk a világ legjobb trequartistájára, bármi lehet...)
Mandzukic. (Itt van, lőjön gólokat, örülni fogok, te totál közömbös.)
Sami... (Tudom, nagyon unalmas már a téma, de ki kell írnom magamból a feszültséget, különben károsodik az egészségem: vele nem kapufát lőttünk, hanem kilőttük a labdát a stadionból, fel a félholdas égig.

Ami kéne, az a koncepció, de idén (vmiért megint) a tűzoltásé a főszerep. (2 éve ugye még a gazdasági helyzet, tavaly elment Conte, most meg kulcs játékosok. Még a végén megsajnálom Marottát. Egyébként nem.) :P

A szélekre évek óta nem gyúrunk, pedig hány meg hány mantrát olvastam végig, hogy nekünk a széljátékot kellene erősíteni. Itt buzgálkodott a fórum apraja-nagyja, 1000-szer körbejárva a témát. Plusz a sajtó. Ugyan ez a bal hátvéd posztra.
Tehát szélsők nincsenek, balhátvéd 1 van. (Bocs Pado és De Ceglie.)
Erre most Max "kitalálta", hogy neki irányító kell, a sztori ugyan az, 1 db-ot nem látok a csapatban.
Eddig legalább masszív közép pálya volt, a világ legjobb mélységi irányítójával, már az sincs. :D Hol itt a koncepció, azon kívül, hogy spórolunk Mr. Marotta? MI A KONCEPCIÓNK?? :D
Ja, hogy eddig hülyére nyertük magunkat? Lehet el voltunk kényeztetve nem? Könnyen lehet.
De akkor ne "Európázzunk" könyörgöm, mert semmi értelme. Ebben az évben kéne elválnia a szarnak a víztől, így, hogy döntőztünk a BL-ben. Teljesen skizók leszünk a sok nagy nyilatkozattól, de akkor az igazolásoknak se kéne elmaradnia. Mintha oxigén palack nélkül akarnánk megmászni az Everestet.

Sokat panaszkodok mi? :D

(Mindenre fel kell készülni jövőre, az biztos. Ha nem nyerünk semmit, akkor igazából senkinek nem szabadna meglepődnie, ha vmi csoda folytán címet védünk, akkor nem szabad legyinteni, hogy "ez csak természetes", mert akkor ez ellenfeleink szúrtak el valamit, de nagyon.)

MdewC 2015.08.05. 23:32:19

@MdewC: Vagy, ilyenkor szólal meg a naiv énem, hogy Dybala-Morata-Madzu-Pogba négyes lő 80 gólt, minden meccset lehozunk 1-0-ra és Marotta az év végén megkapja a jól megérdemelt bronz szobrát, hát erre azt mondom, hogy bárcsak így lenne.

Mitya11 2015.08.05. 23:39:26

@MdewC: látom nem tudsz aludni xD am ja osztom a véleményt de én pl Zazánál azt mondom h az a 18 millió plusz Vidal pénz = De Bruyne vagy Eriksen... engem itt zavar a dolog :/ lehet holnap csinálok vmit a jobb kezemmel és átveszem a helyét és megígérem h csak ezt a blogot fogom olvasni :D

Devilke Balla 2015.08.05. 23:52:44

@MdewC: a minden meccset nyerunk 1:0ra meg a 80gol uti egymást :D

KysBé 2015.08.05. 23:54:27

@MdewC: Kihagytad, hogy Khedira kap egy új titán vázat és egyszerre 2 aranylabda boldog tulajdonosa lesz... :)

KysBé 2015.08.05. 23:55:09

@Devilke Balla: Nem mondta, hogy mindet az ellen kapujába :)

Nathas 2015.08.06. 08:27:06

@MdewC: A 4. számú csk-t a TÁRSAK VÁLASZTJÁK. Azt gondolom, ha távozni akarna, nem valószínű, hogy rá voksoltak volna. Ha nem értesz valamit, kérdezz bátran, de ne legyél autócenzúra.

Rivendell 2015.08.06. 08:34:29

az a baj,hogy átjáróház vagyunk,ez nem a tipikus Juvés 1:0-ás szezon lesz:D

MdewC 2015.08.06. 09:18:08

@Nathas: Aham. És a harmadikat? :)
Nem akartam bunkó lenni, elnézést, nyilván a csap társak elismerése a legfontosabb. Ha nem vígasz díj, aminek én gondolom, akkor pláne.

@Devilke Balla: A bajnokság, plusz BL, plusz kupa és minen egyéb se adja ki a 80-at?? :D Kicsit eltúloztam akkor, látszik, hogy a naív énem fikciókat lát, mással is előfordul néha.

@KysBé: @Mitya11: :)

BigP86 2015.08.06. 10:52:31

"Elárulhatom, hogy már beszéltem Marottával, azonban a tárgyalások elakadtak" - ezt a mondatot akár copy-zni lehetne Barmotta bármelyik tárgyalására.

Nathas 2015.08.06. 12:42:55

@MdewC: A 3.-t már nem most nem választották, az eddigi 4. (Busquets) lépett előre, vagy valami ilyesmit olvastam.

Devilke Balla 2015.08.06. 13:58:02

@MdewC: talán ha a bl-el egyutt még az el-t is játszanánk selejtezostul,lehet kiadná :D

Amugy felolem is lehet mindem meccs 1:0,amig nem kapunk ki,meg nem hozunk egy szezonban 15 dontetlent,pont leszarnám hogy rugunk e egynél tobb golt vagy sem,csak nyerjunk ;)

FCB551 2015.08.06. 17:21:21

Jó. Padoin-Mascherano csere . :D

MDaniel98 2015.08.06. 17:42:01

@FCB551: Oké, de mennyit fizettek rá?:)

KysBé 2015.08.06. 17:45:52

@FCB551: Beléd is szorúlt némi perverzió :))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása