A Juventus Götze válaszára vár

goetze_mario_bayern_mezben.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus vonakodik elvetni a kockát Julian Draxler ügyében, s ennek legfőbb oka, hogy Torinóban epekedve várják a Bayern München alkalmazásában álló Mario Götze válaszát. 

A mai nap során a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy az Öreg Hölgy elvi megállapodásra jutott a Schalke 04 tehetségével, Draxlerrel, aki késznek mutatkozik rá, hogy öt évre szóló szerződést és évi 2.7 millió eurós bérezést fogadjon el a torinói klubnál. Az ügyben az utolsó akadályt a játékos vételára jelenti, hiszen a Juventus 20 millió eurót kínál, míg a német klub 30 milliót szeretne kasszírozni támadójáért.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a Juventus, tartva az előző szezonban szinte mindvégig sérüléssel bajlódó Draxler egészségügyi állapotától, szeretné, ha az ifjú német előbb csak kölcsönben öltené magára a zebracsíkos mezt, s a megállapodásban opciós vételi jogot biztosítana maga számára.

A Sport Mediaset úgy tudja, hogy Mario Götze ügyében fordított a helyzet, s a bajor klub elfogadta a Juventus kondícióit, amelyek szerint a világbajnok támadó előbb kölcsönben igazolna Itáliába, azonban a megállapodás szerint az Öreg Hölgynek a szezon lezárulta után kötelező érvénnyel meg kellene vásárolnia a játékos játékjogát.

Götze esetében a kérdéses pontot a játékos szándéka jelenti, hiszen a német válogatott egyelőre nem hozott döntést azzal kapcsolatban, hogy elfogadja a Juventus hívó szavát és a torinóiak által kínált bérezést, vagy megküzd helyéért a Bayern Münchennél.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr577647576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2015.07.22. 17:52:14

Érdekes az ügy. Draxlert csak kölcsönbe szabad elhozni, nagy kockázat ekkora sérülés után. Nem kéne úgy járni, mint Isla-val, aki a sérülése után nem tudta azt hozni, amit az Udine-ben, mert egy hihetetlen jó szélsőnk lehetett volna vele. Draxlert nem is hoznám pont ezért.
Götze ügyében meg össze-vissza írnak a lapok, hiszen korábban még úgy volt, hogy hajlana engedni a 7 milliós fizetéséből, és 5,5 milliós bérért hajlana ideigazolni. Akkor most mi a helyzet? Jó lenne leigazolni.

Il Principino 2015.07.22. 18:43:10

Érdekes lehet Götze helyzete,hiszen szinte 3-an vannak hasonló szerepkörben Ő,Thiago és D. Costa is már...Szerintem az ideális megoldás De Bruyne vagy Pastore lenne!

danimester1 2015.07.22. 22:04:30

Komoly?!Ha ennyire hezitált nehogy már könyörögni kelljen neki.Jön vagy sem mondja meg,öntsünk tiszta vizet a pohárba,mert ha nem,akkor legyen időnk más megszerzésére.Szerintem korrekt ajánlat és ha hajlandó egy kicsit lejjebb adni ő is jól járna vele,a Bayern meg lehetne egy kicsit "belátóbb" és a Vidal biznisz után engedékenyebb.Úgy gondolom nagyon nem nyúlhatunk mellé a megszerzésével és itt szinte garantált lenne neki a kezdő pozíció amiért szinte semmit nem kellene tenni,míg a Pep féle Bayernbe csak epizód szereplő lenne,ha lenne.Nem utolsó sorban az EB előtt itt formába lendülhetne és megkapná azt az elismerést,megbecsülést amit "otthon" nem biztos hogy garantálni tudnának neki Ribery és Robben árnyékában pluszban érkezett Vidal akit nem kell bemutatni senkinek.Szerintem nagyon jó döntést hozna a karrierjét tekintve ha ideigazolna ha kevesebbért is.Természetesen ez csak addig lenne "kevés" amíg nem bizonyít,mert utána jönnének a bónuszok,szerződés hosszabbítás,EB stb...
Draxler pedig komolyabb kérdést vet fel,mert a sérülés az nem gyerekjáték a,főleg nem 5M-s fizuval és nálunk volt rá példa anno Andrade majd Amauri,ami miatt teljesen érthető és jogos a vezetők hezitálása.(nagy rejtély Berardi ár/érték arányban pláne)
Úgy gondolom,hogy az igazolást tekintve az fog érkezni akit vagy amelyiknek a klubját hamarabb meg tudjuk győzni és relatíve a befektetés kevesebb lesz,persze ez nem garancia semmire sem.

Rivendell 2015.07.22. 22:09:02

@danimester1: Götze hezitálása is érthető....német 1 német kirakatcsapatban,magasabb fizuval mint amit nálunk kaphat,de nem kedveli az edző,akit jó eséllyel kivágnak jövőre,ha nem lesz BL döntő,de minimum top4.
Fiatal,mondhatja azt,hogy megharcolok a kezdőért,vagy kivárok 1 évet,hátha kivágják az edzőt...ha megyek a Juvéba automatikusan maradok német válogatott? stb stb..nem 1x így,hogy nem közép,vagy kisebb csapat tagja.

2015.07.22. 23:23:27

Kár,hogy Pastore szóba se kerül,őt én is nagyon bírom.Focizott már olaszban,ráadásul nagyon jól is ment neki,a stílusa szerintem fullosan illeszkedne ebbe a csapatba...kár.

MDaniel98 2015.07.23. 15:16:27

Ha Götzének van esze, akkor rábólint az ajánlatunkra, itt sm keresne annyira rosszul, és szinte fix lenne a helye a kezdőcsapatban, mivel nem lenne minőségi alternatívája, csak Pereyra, aki ugyan jó kis squad player, de Götze sokkal, de sokkal tehetségesebb játékos, nem kellene neki megizzadni a kezdőbe kerülésért.

KysBé 2015.07.24. 18:09:24

@fire06: kár, hogy most hosszabított ....
Én is elnézegettem volna nálunk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása