Allegri: „Megoldjuk Morata kiesését”

Allegri Massimiliano_instruál.jpgMassimiliano Allegri a kedd esti, Fiorentina elleni elsöprő győzelemmel újabb választ adott a kétkedőknek, sőt, interjújában még a BL-döntő gondolatával is kacérkodott.

Az elődöntővel kapcsolatban mindenképpen említést érdemel, hogy ez volt az első alkalom a Juve történelmében, hogy úgy jutott tovább a csapat a Coppa Italiában, hogy elveszítette az első, hazai mérkőzést.

Az Öreg Hölgy csapata 2-1-es vereséget szenvedett Torinóban, ám tegnap 3-0 lett a vége a Stadio Franchi gyepén, így a címvédő mondhatni meglepő könnyedséggel jutott a döntőbe, ahol a Lazio vagy a Napoli várja a torinói zebrákat.

Az eredmény még inkább elismerésre méltó, ha figyelembe vesszük, hogy a csapat ezt Carlos Tévez, Andrea Pirlo, Paul Pogba és Stephan Lichtsteiner hiányában érte el.

„Egyes játékosok hiányoztak, míg mások más szerepkörben léptek pályára.” - kezdte a mérkőzés értékelését Massimiliano Allegri a Rai Sport számára.

„Egész szezonban erre kényszerültünk, mivel ne feledjük, hogy Andrea Barzaglit nyolc hónapig nélkülöztük, míg Martín Cáceres és Kwadwo Asamoah rövid időközökre volt csak elérhető.

Ez bizonyítja, hogy az összes játékos erős jellemmel bír, és képesek a csapat rendelkezésére állni saját jellemvonásaikkal, amikor szükséges. A szezon döntő szakaszához érkeztünk, és a játékosok jó formát mutatnak, amiért az erőnléti csapatomat illeti az elismerés.

Véleményem szerint a mérkőzést nagyon jól értelmezte a csapat, mivel korántsem egyszerű a Fiorentina ellen győzni idegenben, hiszen a firenzeiektől láttunk már nagyszerű futballt. Nagyon jól teljesítettünk, amikor nálunk volt a labda, és akkor is, amikor nem, de legfőképp védekezésben nyújtott kiemelkedő teljesítményt a csapat.”

Claudio Marchisio a begyűjtött sárga lap miatt nem játszhat a döntőben, és Álvaro Morata is ki fogja hagyni a döntőt, miután a spanyol játékos piros lapot kapott, amiért az utolsó percek során megakasztotta Alessandro Diamantit.

„Ha Morata úgy érezte, hogy szabálytalankodnia kell, akkor elég lett volna megrántani az ellenfél mezét. A játékos még fiatal, és még tanulnia kell ezeket a trükköket. Túlzónak érzem a pirosat ezért, azonban megoldjuk a helyzetet.

A döntőre visszatér Paul Pogba, Alessandro Matri nagyon jól játszott és gólt szerzett, nagyon örülök a sikerének. Rendelkezésünkre áll Kingsley Coman, akit ma sajnos le kellett hoznom, mivel magas játékosra volt szükségem, mint Fernando Llorente, hogy felvegyük a harcot a levegőben.”

Massimiliano Allegrit számos sértés, sőt, fenyegetés is érte, miután átvette Antonio Contétől a Juventus csapatát, azonban sikerült meggyőznie a kétkedőket.

„Egyesek szerint csak adott recept alapján lehet győzedelmeskedni a futballban. Véleményem szerint több módon is lehet nyerni és játszani, azonban rengeteg függ a csapat jellemétől és hozzáállásától.

Ebben a keretben számos kiváló egyéniség van, és minél jobban fejlődnek, annál jobban játszik a csapat. Nem tudom, hogy a múltban hogyan dolgoztak. Én a saját elképzeléseimet és futballal kapcsolatos nézőpontomat hoztam magammal, amik lehetnek helyesek vagy hibásak.

Én azt gondolom, minél kevesebb referenciaponttal szolgálunk az ellenfél számára, annál valószínűbb a siker.”

A csapat számára idén akár a triplázás is elérhető, bár a Coppa Italia döntőjének időpontja június hetedike, míg a Bajnokok Ligája döntőjét június hatodikán rendezi az UEFA.

„A Juventus edzője vagyok. Ahogy mindig is mondtam, edzők és játékosok jönnek és mennek, azonban a klub állandó.

Természetes, hogy a szurkolóknak nem tetszett a változás, azonban a szezon kulcsfontosságú időszakába léptünk, eljutottunk az Olasz Kupa döntőjébe, még négy győzelem és egy döntetlen szükséges a bajnoki cím bebiztosításához, illetve megkíséreljük a BL elődöntőjébe való továbblépést.

A Monaco keményebb ellenfél, mint ahogyan azt a papírforma mutatja, ezért meglátjuk, mi fog történni. Nem lenne rossz érzés, ha az Olasz Kupa döntőjének időpontját módosítani kellene!” - zárta mosolyogva az interjút a szakvezető.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr447349398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2015.04.08. 09:33:02

Nagy csillagos 5-ös a csapatnak és Allegri-nek is, pedig őt ki nem állhatom. :)
Ez egy igazi férfias munka volt, terminátor üzemmódban, kegyelmet és esélyt nem adva az ellenfélnek. Ilyet akarok még sokat!!!

Sischo 2015.04.08. 09:33:06

Korrekt nyilatkozat. Az biztos, hogy Allegri érkezésével taktikailag sokkal kiismerhetetlenebbé és sokszínűbbé váltunk. Én pozitívan csalódtam Max-ban, remélem tudja tartani ezt a remek formát a csapattal :)

Lisandro 2015.04.08. 10:00:04

A megszokott korrekt nyilatkozat a Mistertől.
Lassan mostmár egyre többet fogjuk hallani a triplázás lehetőségét is.
Őrület!Amikor kinevezték sokan már a bajnoki címről is lemondtak!
Azt tessék!
Minden tiszteletem ellenére,a Coman lecserélésével akkor sem értek egyet,mégha szükség volt egy magas emberre!
Attól félt,hogy az utolsó pár percben kapunk 3 gólt?
Én szerintem ezt kár volt meghúzni a KISGYEREK miatt!
De biztos megfogják ezt is beszélni.
Tegnap kommentelte valaki még a meccs előtt,hogy na most bízonyíthat Allegri,mert engem még nem győzött meg stb...
A Dortmundi meccset akkor nagyon hamar elfelejtettük!
Véleményem szerint ott nehezebb volt megtartani az előnyt mint itt megfordítani!Aztán 0-3,0-3!
Szerintem ezek után már Morataval vagy nélküle is behúzzuk a kupát!
A bajnokság már eldőlt,úgyhogy akkor már csak a bl-re kell készülni mostantól!
Az meg hogy otthon kezdünk a Monaco ellen,még jó is lehet!
Akár már az első meccsen ellehetne dönteni a párharcot.
Legalábbis jó lenne!
Ezek után már nem bánom,hogy lelépett a Conte,de szerintem sokan vannak így vele.
Egy kis nemzetközi,s olasz kupa siker(márcsak a csillag miatt is)nagyon hiányzik mindenkinek!
Allegri valahogy nagyobb taktikus.
Szebben játszunk,fegyelmezett a brigád,mindenki pontosan tudja mikor hova kell helyezkedni.Eddig úgy tűnik,hogy minden előttünk álló feladatot teljesítettünk.
Bízzunk a hasonló folytatában!

babo0410 2015.04.08. 12:04:55

Az azért igencsak szép lenne, ha Allegri minimum duplázna az első évében. Remélem most már a kritikusokat is meggyőzte, hogy jó edző. Engem sikerült meggyőznie arról, hogy a Milannál nem az ő hibája volt a rossz szereplés. És ott jelenleg Conte se tudna rendet tenni. Nekem nem volt szimpatikus Allegri, mert nem éreztem azt az erőt rajta, ami Conte-ban volt. Nem éreztem azt, hogy úgy tudna örülni a sikereknek, mint Conte, hogy úgy tudná hajtani a csapatot, és valahogy határozatlannak éreztem. Úgy éreztem, hogy nem ő fogja meggyőzni majd a nagy neveket, hogy igazoljanak hozzánk. De már ezt a félelmemet is teljesen eloszlatta. A BL eredmények tükrében hosszabbítani kell vele. Conte is remek edző, de kissé forró fejű és tapasztalatlan. De szerintem ezzel a kerettel ő is sikeresebb lett volna, mint tavaly, de abban egyetért szerintem mindenki, hogy mindennek ellenére szükséges volt a váltás. Allegri új impulzust adott a csapatnak. Ráadásul az ő taktikai finomításaival hatalmas minőségi javulás következett be. Pl. Tévez a BL-ben is szárnyal annak köszönhetően, hogy hátrébb játszik, és szabadabb a szerepköre. Vagy pl. Marchisio is újjáéledt. Nagyon örülök, hogy itt van, és sok sikert kívánok neki. A Milannál elszenvedett megpróbáltatások után nagyon meg is érdemli.

Tony. 2015.04.08. 12:23:40

Valóban ez az eredmény már értékelhetőbb, hiszen nem papírformáról volt szó, kellett valami plusz is.

Idén egészen elképesztő módon annyira összejön minden, még az is, aminek nincs realitása, hogy vicc nélkül mondom, azt is el tudom képzelni, hogy a végén megnyerjük a Bajnokok Ligáját is.

Gannicuss 2015.04.08. 12:36:08

@babo0410: Nem azt írtad a múltkor, hogy te szeretnél egy cikket a sok sérülésről és emiatt nem hosszabbítanál vele, bár jó edzőnek tartod?

Mindenképpen megérdemli a bizalmat. Valljuk be temettük kicsit a kupát, mégis remekül helyt állt egy tartalékos csapat. Le a kalappal Maxi előtt!

Barolo 2015.04.08. 12:58:56

@Tony.: Legyen igazad..... bár ennek a reális esélye 5% alatt van.
De én nem vagyok telhetetlen! Azt mondtam 2 hete, hogy nekem már egy bravúr is elég idén.... ezt megkaptuk, de most még is két másikat szeretnék. Verjük ki a Monacot és nyerjük meg a kupát. Ha ez összejön akkor én maximálisan elégedett leszek az idei évvel.
Sok elemezni való kérdés van persze.... pl. szerintem egyik csapatrészünk sem erősebb sokkal mint tavaly, összességében a csapat viszont sokkal érettebb játékot mutat. Kérdés, hogy ez minek az eredménye. Szerintem elsősorban Allegrié az érdem, másod sorban gyengék az idei ellenfelek és harmadiknak minimálisan gondolom a szerencse faktort mint tényezőt.
Év végén lehet értékelni majd korrektül, de azért megint nagyon jó érzés ennek a csapatnak szurkolni. Forza Juventus!

babo0410 2015.04.08. 13:09:12

@Gannicuss: Most minden egyes hsz-embe bele fogsz kötni? Másrészt meg a sérülések ellenére is megérdemli a hosszabbítást, de az erőnléti stábját el kell zavarni, mert rengeteg ember volt idén sérült. Amúgy megérdemel még egy esélyt. De továbbra is úgy gondolom, ha nem tud mit kezdeni a sok sérüléssel, akkor le kell vele ülni, és elbeszélgetni. Habár ha azt nézem, akkor a Ranieri, Ferrara, Del Neri korszak alatt tapasztalható sérüléshullám, amikor egyszerre a fél keret sérült volt, az most elkerült minket.

babo0410 2015.04.08. 13:16:16

@Barolo: Tavaly nem voltak gyengék az ellenfelek? 102 pontos rekord bajnoki cím, BL-ben a Koppenhágát és a Galata-t nem tudtuk megverni pl. Ha Allegri azért is tudna ilyen jó lenni, mert gyengék az ellenfeleink, akkor minimum Conte is ilyen jó tudott volna lenni tavaly. Tavaly is csak egy nehéz csoportellenfelünk volt, a Real. Ellenük játszottunk a legjobban. Szerintem Allegri egyszerűen csak tapasztaltabb, mint Conte, ráadásul a keret lehet szerinted nem erősebb, mint tavaly, szerintem meg minimum egy Pereyra-val és egy Morata-val erősödtünk.

Apuleius 2015.04.08. 13:17:32

@Tony.: Bevallom, időnként nekem is vannak ilyen furcsa, megmagyarázhatatlan és butácska gondolataim és érzéseim a Juventus szereplésével kapcsolatban :-) Ez pedig nagyon jó dolog, bármi is lesz a történet vége.

@Barolo: +1
Egy lassan egy esztendőnyi jó teljesítmény esetében én is úgy gondolom, hogy teljesen komolytalan és értelmetlen a szerencse faktorról beszélni. Nyilván fontos a szerencse is, de ez hosszabb távon (mint ez) kiegyenlítődik, jelen esetben aligha ebben keresendő a siker nyitja.

Tony. 2015.04.08. 13:39:27

@Apuleius: Most nem? A tegnapi meccs előtt mennyire volt várható egy 0-3?

Bejutunk az elődöntőbe, van 2 meccsünk egy kirakatcsapat ellen, akiknek szintén lehet egy szar napjuk, mint tegnap a Fio-nak és megtréfáljuk őket. A döntőben meg 1 meccsen akárhogy pattanhat a labda.

Persze nyilván nem jutna eszembe ilyesmi, ha nem látnám mi történik ebben a szezonban.
A Napoli-Roma leadja a bajnokságot januárban, hogy nyugodtan készülhessünk fél évig másra. Megkapjuk az elmúlt évek leggyengébb Dortmundját, majd kisorsolják a Monaco-t. Ezután az elvileg remek formában lévő Fio összeesik ellenünk és idegenben rúgunk 3at Padoinnal, Matrival, Sturaroval...
Még akkor is nyerünk, amikor semmi esélyünk nincs rá.

Ezek után...

Tony. 2015.04.08. 13:41:46

@Tony.: És hozzáteszem, hogy kivel érnénk ezt el? Azzal az Allegrivel, akit nem csak itt, hanem világszerte a Juve szurkolók 80%-a a búsba kívánt nyáron.

Olyan sorszerűnek tűnik az egész, a józan észt felülmúlva.

ToTTy-Juve 2015.04.08. 13:50:24

@Tony.: ennyire pozitív hozzászólást tőled még nem olvastam. Megártott a Hósvét? :DDD
... egyébként szerintem is piszok szerencsések vagyunk idén :D

Apuleius 2015.04.08. 14:04:13

@Tony.: Restellem bevallani, de én véresen komolyan írtam, amit írtam. A Dortmund elleni második mérkőzést és a tegnapi produkciót látva az embernek váratlan és megmagyarázhatatlan gondolatai támadnak (olyanok, amilyeneket Te is írtál), s persze nyilván az a realitás, hogy a Monaco után egy hatalmas pofonnal visszarángatnak bennünket a földre, de mi van, ha mégsem így történik? Az ilyen várakozás és bizakodás jelenti ennek az egész szurkolósdinak a sava-borsát, s nagyon jó dolog, hogy itt tartunk.

Furcsa dolgok történnek, de valójában nem gondolom, hogy a "szerencséről" szólna a történet. Mindamellett egyértelmű, hogy sok szerencsés tényező is a malmunkra hajtja a vizet (pl. hogy a Roma összeomlott, mint egy lefingott kártyavár stb.), de egy csapatnak egy szezonon keresztül nem lehet minden fronton szerencséje.

Engem is sokkolt Conte lemondása, de én abba a 20%-ba tartoztam, aki már nyáron sem gondolta rossz opciónak Allegrit. Remélem a szezon végén majd alapíthatunk egy Allegri fan clubot itt a blogon :-)

A tegnapi játék, eredmény és továbbjutás tökéletesen váratlan és megdöbbentő volt. Remélem sok ilyen élmény vár még ránk.

Lord Viktor 2015.04.08. 14:23:10

Allegrit az utóbbi években nyújtott Milan-teljesítmény alapján ítélik meg sokan. Pedig azért mikor szerződtették, rögtön megnyerte a scudettót, a bámulatos első évünkben sem sokkal maradt le mögöttünk, utána meg eladták alóla a fél csapatot. Ő volt a hülye, hogy nem állt fel hamarabb. És azért ha a nemzetközi teljesítmény nézzük, mindig továbbjutott a csoportból, és azzal a szar Milannal is képes volt meglepni a Barcát. Lehet, hogy nem egy top edző, de ahogy Conte is, ő is fiatal még, és szerintem velünk együtt fejlődik ő is.

Persze én is szkeptikus voltam nyáron, de ez nem is inkább a kvalitásainak szólt, hanem mert az akkori viszonyok közt a sztáredzőnk felállt a padról, és helyette egy olasz középcsapat edzőjét szerződtettük, nem egy másik sztáredzőt.

tjunior 2015.04.08. 14:37:34

Hosszú távon nem hiszek a szerencsében. Nyilván ahhoz mázli kell, hogy egy Monacot kapjunk a BL negyeddöntőben, de ahhoz nem, hogy egy csapat egyik meccsen 3-5-2ben a következőn meg 4-3-1-2ben tudjon játszani. Allegri intelligensen nyúlt a csapathoz, nem akart szétverni egy működő gépezetet, inkább finomhangolta ( ellenpélda Benitez Nápolyban, vagy Mancini az Interben, bár utóbb eredetileg azt gondoltam nincs már mit elrontani, de volt :D) ez nem szerencse kérdése. A tegnapi tudatos, okos játék nem szerencse kérdése, a Fiorentina nem magától omlott össze, hanem elvettük a kedvüket a játéktól, ez sem szerencse kérdése. Ezzel együtt még ne igyunk a medve bőrére, a kupát még meg kell nyerni, a BLben tovább kell jutni, akkor ér az az egész valamit.

MdewC 2015.04.08. 16:05:10

@tjunior: A vége nagyon igaz.

Remélem Maxiból hamarosan Max lesz és még idén Mister Max. ;)

Barolo 2015.04.08. 16:15:47

@tjunior: Abszolút egyet értek amit írtál, kivéve az utolsó mondatod.... abban igazad van, hogy nem kell előre inni a medve bőrére, de ha valamiért még is kiesnénk a bl.-ből (pl. egy váratlan kiállítás ami azért több játékosunkban benne van) vagy elvesztjük a kupát, akkor is jó évünk lesz. Nyilván nem lenne jó, ha így lenne.
@babo0410: A gyenge ellenfelek alatt azt értem, hogy a Róma és Nápoly nagyon alul teljesít idén, az Inter papíron erősödött még sincs sehol, és pl. a Fior (aki amúgy jó formában volt) is rossz napot fogott ki tegnap, ami nyilván elsősorban a taktikus játékunknak köszönhető, de azért kár lenne azzal áltatni magunkat, hogy ez egy erős Olasz bajnokság. 1-2 csapat fejlődött (Lazio, Fior, Samp), de hosszú távon fontos lenne min. 2-3 erős top csapat rajtunk kívül, hogy mi is keményebb fejlődésre legyünk késztetve.
Forza Juventus!

Il Principino 2015.04.08. 16:50:45

@tjunior: Azért azt se feledjük,hogy a keret zöme,azaz Conte első évétől fogva együtt játszik!Jól összeszokott egy társaság,ami megint egy kis pluszt jelent!

harciretek 2015.04.08. 18:01:28

@babo0410: "Ráadásul az ő taktikai finomításaival hatalmas minőségi javulás következett be. Pl. Tévez a BL-ben is szárnyal annak köszönhetően, hogy hátrébb játszik, és szabadabb a szerepköre. Vagy pl. Marchisio is újjáéledt."

Nem beszélve arról, ahogy Vidal, Llorente és Pirlo is kivirágzott :))

Lehet itt filozofálgatni, hogy ki a jobb edző, Conte vagy Allegri, de szerintem mindkettőnek úgyanúgy megvannak a maga erősségei és hiányosságai. Ha az összképet nézem, talán ugyanaz a szint mindkettő (még 2 szezon múlva megtudjuk).

Conte nekem személy szerint szimpatikusabb, az elszántsága, ahogy együtt élt a csapattal és ahogy a játékosok egymással viselkedtek a pályán, a gólörömök,... emellett taktikailag keveset mert változtatni, nem forgatta eléggé a csapatot. Allegrinél rohadt idegesítő a rengeteg sérülés, hogy Vidal és Pirlo egy éve nem találja a játékát, hogy sokáig Llorentét erőltette, mikor nyilvánvaló volt, hogy minimum Morata túlnőtt rajta. Ezzel szemben jól választja meg az adott ellenfélhez a stratégiát, jól rotál, bár ezt többnyire kényszer szüli. Gondoljunk csak bele, mennyivel könnyebb lenne a helyzetünk, ha az utolsó 2 hónapra úgy fordulunk, hogy Asamoah, Pogba, Pirlo és Cáceres is egészséges... Ha nem is közvetlenül miatta ennyi a sérülés, ő a VEZETŐedző, aki a stábját kiválasztja, a Milánnál töltött szezonokat is figyelembe véve egyértelmű, hogy vmit ezen a téren rosszul csinál. Az eredményességét nem lehet vitatni, de azért amellett se menjünk el szó nélkül, hogy Conte első évében a legtökéletesebb csapat ellen (amire én emlékszem) estünk ki a BL negyeddöntőben. Tavaly pedig pont annyira voltunk szerencsétlenek a BL-ben, amennyire idén szerencsések. Plussz azért egy EL elődöntő sem egy rossz eredmény. Idén jó eséllyel BL 4 közé jutunk, de ahogy tavaly úgy idén is kb. az 5-8. helyezés a reális. Azt se felejtsük el, hogy azért ha nem is a Conte által elvárt mértékben, de a keret is erősödött és szerintem az is egy fontos dolog, hogy Conte azt is felismerte, mikor kell felállnia, mikor elég (ha Allegri lelép a 2. szezonja után a Milántól, akkor a nyáron itt is mindenki kb. tárt karokkal fogadja).

Szép dolog Allegriért lelkesedni, de szerintem egyelőre Conte az, aki mindhárom évében bajnokságot és 2x szuperkupát nyert. Ha idén triplázunk, akkor Allegri az Isten :) egyébként meg majd ha 3 év alatt nyer 5 címet, akkor ér talán fel Contéhoz (ő nem egy 2x 7. helyezett csapatot vett át).

Ennyit szerettem volna mondani :)

babo0410 2015.04.08. 18:45:05

@harciretek: Vidal sérülten játszotta végig a VB-t, Pirlo meg egyre idősebb, nem az edző hibája, hogy sok gyengébb meccse van. Ráadásul szerény véleményem szerint Vidal nem játszik olyan rosszul, mint azt sokan látják. Nem lő annyi gólt, mint korábban, mert átalakult az ő szerepe is, ahogy az egész kp-é, de szerintem Vidal semmivel sem lett rosszabb, mint korábban volt. Maximum csak kevesebb gólt ló. De sose értem miért kapja mindig a sarat. Szerintem jól játszik.

Juvegaspy 2015.04.08. 19:39:26

@Tony.: Ha mar te is igy latod itt BL-t nyerunk nincs mese.
Csapatra edzore buszke vok csak igy tovabb!

Rivendell 2015.04.08. 19:39:28

@babo0410: Vidal esetében nekem nem a gólok hiánya jelent gondot...vkp-ként számolok vele és így ha nem szerez gólt a szezonban az sem érdekel.Nálam problémát vele kapcsolatban az jelent,hogy túl ütemtelen lett a játéka védekezés terén,bitang sokszor késik a szerelési kísérleteknél + sokkal több lasztit szór el,sokszor egyszerű átadásokat is,de ha ezt is elbírja a csapat és így lesz BL döntő/álom/ és scudetto+ kupa akkor lexarom:D

Gannicuss 2015.04.08. 19:55:57

@babo0410: Nem megsérteni akartalak, csupán teljesen ellentmondásosnak éreztem a két hozzászólást.

@Tony.: @Apuleius: A dortmundi meccs óta én is mindent elképzelhetőnek tartok. Az Atleti ellen 50-50% lenne az esély. Egy meccsen pedig bármi megtörténhet.
A kupa döntőt akárki ellen esélyesként vívjuk meg, és most úgy érzem nagy sansz van az ezüst csillagra.

neuropa 2015.04.09. 00:15:59

Ez a kép Maxiról.. :] "Háj bicsiz, báj bicsiz!"

Hogrin 2015.04.09. 01:24:01

Szerintem kár itt a szerencse faktorral dobálózni, mert semmi értelme, az elvileg és gyakorlatilag is erős csapatok nem azért tűnnek gyengének ellenünk mert rossz napjuk van, véletlenül mégis gyengék stb. hanem azért mert mi erősek vagyunk és nem hagyjuk őket "kibontakozni". A bajnokságban is igaz, hogy a Napoly meg a Roma magától esett össze, de ha mi nem menetelünk tovább magabiztosan, hanem jön az elmúlt években elég gyakori hullámvölgy akkor lehet csak 6 pont lenne az előny aztán mindenki szoros bajnokságról beszélne. Szerencsével nem lehet címeket nyerni, ahhoz teljesítmény is kell!

babo0410 2015.04.09. 07:16:09

@Gannicuss: Rendben van, semmi gond.
Amúgy ha már szerencse. Nekem mindegy, hogy Allegri ennyire szerencsés és ezért vagyunk ilyen jók, vagy akármiért, lényeg, hogy április közepén még minden fronton állunk. Csak ez számít.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása