Bonucci: „Gómez emberfogással semlegesített”

Bonucci Leonardo.jpgLeonardo Bonucci a csütörtöki vereséget követően elmondta, mivel lepte meg a Fiorentina mestere a Juventus csapatát, ám biztosította a szurkolókat, hogy nincsen semmi gond, még ha el is vesztette a csapat az Olasz Kupa elődöntőjét.

A 2-1-es eredményhez nagyban hozzájárult Mohamed Salah, aki két gólt is szerzett Torinóban, és minden bizonnyal az április hetedikei visszavágón is megnehezíti majd a zebrák életét.

„A Fiorentina ügyesen kihasználta a hibáinkat. Kicsit zavartak és szervezetlenek voltunk a második félidő első tíz percében.” - továbbította Leonardo Bonucci szavait a Rai Sport.

„Amikor mindenáron egyenlíteni akar egy csapat, akkor sokszor elhamarkodott döntések születnek, és még több hiba jelentkezik. Mi továbbra is reménykedünk abban, hogy sikerül ezt az eredményt megfordítani a firenzei visszavágó során.

Úgy gondoltam, hogy jól játszottunk ma este. Természetesen a vereség nem lehet tökéletes, ám úgy kaptunk gólt, hogy saját szögletünknél labdát vesztettünk, és az ellenfél lekontrázott.

Szerintem a szurkolóknak nincs okuk aggodalomra, mivel minden nap keményen dolgozunk, és azon munkálkodunk, hogy a pályán gyakorlatba ültessük edzőnk elképzeléseit.

Az utóbbi időben a számlánkra mindössze az AS Roma elleni húsz perc és a Fiorentina elleni tíz perc írható mulasztásként.

Ha két hibát követően gólt kap egy csapat, a taktika nem sokat számít. A csapatnak pluszt jelent egy újabb hadrend ismerete, mivel így meglephetjük az ellenfelünket.”

Leonardo Bonucci ugyanakkor nem tagadta, hogy Vincenzo Montella ügyes húzással túljárt a Juventus eszén.

„A Fiorentina figyelmesen kielemezte a játékunkat, és Mario Gomez tulajdonképpen emberfogással támadott engem, így megakadályozva, hogy részt vegyek támadások indításában. A középpályásaik is felváltva támadták le Claudio Marchisiót, ami aztán a második gólt eredményezte.”

A Fiorentina csapatához kölcsönbe érkezett Mohamed Salah az este két gólt is szerzett, így hat gól fűződik a nevéhez az utóbbi hét meccs alatt.

„Először is elmondanám, hogy rendkívül intelligens játékos, mivel nem egyszerű egy másik bajnokságból érkezve azonnal ilyen jól beilleszkedni. A gyorsaságát kihasználja, és ma este megkönnyítettük a dolgát néhány alkalommal.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr417245115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2015.03.06. 12:07:12

Üres fecsegés az egész!Miért van az hogy nem koncentráltok és nem vagytok összeszedettek 10 percig.B+ 10perc az rengeteg idő és ha jól tudom kupát akarunk nyerni ahol ez nem megengedett,de a bajnokságban sem.Elég már a sok hangzatos nyilatkozatból a pályán bizonyítsatok!Lehet Allegri a nyilatkozatra tanít titeket és nem focizni?!Így már érteném ezt a rossz teljesítményt...

MarekCsont 2015.03.06. 12:25:56

Tök mindegy mennyit mulasztassz, ha ez idő alatt gólt rúgnak. Egyébként a fennmaradó időben sem sziporkázott senki. Mulaszthatnak 10 percet, ha addigra már 3 vagy 4 góllal mennek, úgyhogy ennyi.

tjunior 2015.03.06. 14:25:25

"Az utóbbi időben a számlánkra mindössze az AS Roma elleni húsz perc, és a Fiorentina elleni tíz perc írható mulasztásként."
Ezt úgy hívják önbecsapás. Nem gondolnám, hogy alapvető problémák vannak, de ameddig nem ismerjük el hogy valami nem klappol, addig bajos lesz helyrerakni a dolgokat, bármilyen kicsi is legyen a hiba.

ToTTy-Juve 2015.03.07. 14:28:36

Bonu - a második gólnál Marci 2 ellenfél között 2-3méteren belül állt a saját tizenhatosunk vonalán. Azt meg tudnád-e mondani, hogy miért nem lehet a kapu torkából kibikázni a labdát és helyette inkább egy "körbevett" játékosnak passzolunk, aki még ráadásul a mi kapunk irányába mozog és nem kifelé? Mert mifelénk ezt már az 5 évesek is így csinálják.
Plusz érdekelne, hol van az a Juve, aki tavaly 1 gólos hátrányban kezdett el játszani és nem egyszer 2 gólos hátrányt dolgozott le. Most meg akkor zavarodunk meg, ha mi rúgúnk egyet. Erre vajon milyen magyarázatod van?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása