Allegri: "Nem fogok rotálni"

Allegri Massimiliano_nyilatkozat.jpgA meccs előtti sajtótájékoztatón Max Allegri kijelentette, hogy nem fogja forgatni a keretet a Cesena vendégeként, viszont elmondta, hogy gondolatai már inkább a Borussia Dortmund felé irányulnak.

„Nem rotálom a csapatot holnap, a lehető legjobb felállásunkkal nézünk szembe a Cesenával,” - nyilatkozott az edző a szombati sajtókonferencián.

„Ezután következik az Atalanta és a Borussia. A mi kötelességünk minél tovább juttatni a Juventust a Bajnokok Ligájában.”

A Bianconeri hét ponttal vezeti a Serie A-t, így talán megbocsátható, hogy egy kicsit hátradőlnek, még akkor is, ha Carlos Tévez eltiltás miatt nem lehet vasárnap a pályán.

„Egész héten azt olvastam, hogy Fernando Llorente társa Álvaro Morata lesz. Kingsley Coman is jó formában van, de igazság szerint még nem döntöttem el, hogy ki fog kezdeni. Morata tud Llorente, Coman vagy Tévez mellett is játszani. Viszont ha Llorente a pályán van, akkor fel kell gyorsítanunk a tempót.

Bele kell vésnünk a fejünkbe, hogy minden hétvégével egyre kevesebb forduló lesz hátra, ezért egyre kevesebb és kevesebb hibát szabad elkövetnünk. Akár négy pontra is csökkenhet a Roma elleni előnyünk. Cesenában vigyáznunk kell, mert a műfüvön gyorsabban mozog a labda." - folytatta Allegri.

Mi több, a klub ellenfele a Bajnokok Ligájában, a Borussia Dortmund újra megtalálta formáját, mivel péntek este zsinórban már a második győzelmét szerezte meg.

„A Borussiának van néhány kiváló egyénisége, ezért is furcsa a Bundesliga alján látni őket. Amikor ellenük játszunk a rendelkezésükre fog állni a teljes keret, akárcsak nálunk. Meg van a lehetőségünk a továbbjutásra és arra, hogy két jó eredményt érjünk el.”

A célunk az volt, hogy márciusban még minden fronton versenyben maradjunk. Jelenleg ott vagyunk a Bajnokok Ligájában, a Serie A elején és a Coppa Italia elődöntőjében. Azonban javítanunk kell még a stílusunkon és ezen sokat kell még dolgoznunk.”

Andrea Barzagli visszatérő Achilles-ín problémája miatt mindeddig még nem lépett pályára a szezonban, Allegrit arról kérdezték, hogy bevethető állapotban lesz-e a Borussia Dortmund ellen.

„Nehéz dolog ennyire előre gondolkodni, még a holnapi kezdőt sem döntöttem el. Barzaglinak volt egy jó tesztje, visszatért a pályára, ezért nagyon boldog vagyok. Ő egy fontos ’igazolás’ lesz a szezon végső szakaszára.”

Allegri üzenet szülővárosa klubjának, a Livornonak is, akik jelenleg a Serie B harmadik helyén tanyáznak.

„Ma lett 100 éves a klub és a legjobbakat kívánom nekik, beleértve azt is, hogy jussanak fel a szezon végén.”

írta: Gpkt

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr187177075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyori_Juventino 2015.02.15. 13:23:43

Örültség lene két cölöpöt egyszerre játszatni , inkább Coman srácnak kéne adni lehetőséget. Remélem ma nem a cserékkel fogja idegeinket felörölni.

ToTTy-Juve 2015.02.15. 13:44:04

@Gyori_Juventino: Én meg azt remélem, hogy az A csapat nem fogja ma az idegeinket felőrölni. Bárki játszon, remélem egy több gólos győzelmet, sőt mi több szórakoztató és magabiztos játékot várok :D

danimester1 2015.02.15. 14:52:27

@ToTTy-Juve: Hétről hétre ezt várjuk ezért van hogy sok az "elégedetlenkedő".:-) Szerintem a srácok "kényelmesen" fognak játszani,tartok tőle egy gyors gól esetén megint ráülnek és ellazsálják a meccset.Coman előtt itt a lehetőség és szerintem Morata kezdetésével a sebesség is meg lenne,sőt Pereyra és Pepe is kaphatna egy kis extra játékidőt.

devil-z 2015.02.15. 15:05:05

'Coman jó formában van de letojom, mert én akkor is a drágaszág Llorentémet fogom jásszatni'

MDaniel98 2015.02.18. 18:41:36

@danimester1: Azt hiszem elmehetnél jósnak. Van tehetséged hozzá.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása