Allegri: "A Sampdoriának nincsen veszítenivalója"

Allegri Massimiliano_palya mellett uvolt.JPGA Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizonyos abban, hogy nehéz mérkőzés vár csapatára a Sampdoria elleni bajnoki találkozón.

"A Sampdoria nagyszerű teljesítményt nyújt az előző szezonhoz képest." - nyilatkozta Allegri a találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

"Kiváló játékosaik vannak, s egy olyan edző rakta össze őket, aki megújult lelkesedést hozott. A vasárnapi korai kezdés mindig kicsit furcsa, különösképpen, hogy a Sampnak nincsen veszítenivalója, s ez ellenünk szólhat."

"A Samp jól szervezett és sokat fut, így holnap nem engedélyezhetünk semmiféle kihagyást."

A Juventus múlt hétvégén gól nélküli döntetlent játszott a Fiorentina otthonában, majd hasonló eredményt ért el az Atlético Madrid ellen, ezzel pedig kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába.

"Nem gondolom, hogy mindaz, ami a Bajnokok Ligájában történt, kihatással lesz a bajnoki versenyfutásra. Komoly szintre értünk, a srácok pedig megérdemlik, hiszen remek közösséget alkotnak, azonban a neheze még csak most jön. Három fontos mérkőzés vár ránk az elkövetkező tíz napban: kettőnek az a tétje, hogy megőrizzük vezető helyünket a Serie A-ban, míg egy az Olasz Szuperkupa döntője lesz."

Az AS Roma elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s ugyan az Európa Ligában folytatja, azonban így a fővárosi csapat gyakorlatilag minden erejét a bajnoki küzdelemre összpontosíthatja majd.

"Úgy gondolom, hogy a Roma mindig koncentrált, s az Európa Liga nem jelent olyan nagy különbséget a Bajnokok Ligájához képest."

"Nincs okom a Roma elleni mérkőzésről beszélni, mivel azt már két hónappal ezelőtt lejátszottuk. A Serie A-ban az a csapat lesz a győztes, amely végül több pontot gyűjt össze. Ez ilyen egyszerű."

Giorgio Chiellini eltiltását tölti majd a Sampdoria ellen, s helyén várhatóan Angelo Ogbonna kap majd lehetőséget.

"Vannak még bennem kérdések a támadósort és a középpályát illetően. Amikor egy ilyen komoly csapatot edz az ember, komoly játékosokra van szüksége minden csapatrészben. Nagy verseny folyik a helyekért, s így szükségszerű, hogy mindenki higgyen abban, hogy játéklehetőséghez juthat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr116980453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HQ CAFE 2014.12.14. 11:19:45

Kedves Szurkolótársak!
Rögtön a legelején technikai problémák adódtak (köszönjük a rugalmas Digitv szolgáltatónak), így a mai Sampdoria meccs közvetítése elmarad a HQ Café-ban. A hét elején sikerül a problémákat orvosolni és a megálmodott mederbe terelni a dolgokat.

Megértéseteket köszönjük!

MDaniel98 2014.12.18. 17:07:46

Egyébként látszott is, hogy a Sampnak nem volt veszítenivalója, mondjuk mi ettől még rúghattunk volna többször kapura...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása