Nedvěd: „Bármilyen cél elérhető”

Nedved Pavel_3.jpgPavel Nedvěd véleménye szerint a nyáron kinevezett olasz tréner, Massimiliano Allegri önbizalmat adott a Juventusnak a Bajnokok Ligájában.

Az Öreg Hölgy kedd este az Atlético Madrid elleni gól nélküli döntetlennek köszönhetően továbbjutott a csoportból, ám nem lesz egyszerű feladata, hiszen csoportmásodikként a többi csoport győztese közül kerül majd ki az ellenfele.

„Nagyszerű célt értünk el a továbbjutással, és ezért elismerésemet szeretném kifejezni az edzőnek és a játékosoknak. - nyilatkozta az egykori középpályás a Tuttomercatoweb stábjának.

„Az igazi célunk a következő fordulóba jutás volt még akkor is, ha ez nem könnyű feladat volt. A pályán látható a megnövekedett önbizalom, bár tény, hogy javulnunk kell. A saját kezünkben van a sorsunk.

Négy csapat számunkra elérhetetlennek tűnik, azonban futballban soha nem lesz valakiből vesztes a hármas sípszó előtt. Bármilyen cél elérhető, minden attól függ, hogyan lépünk pályára.

Massimiliano Allegri nagyon intelligensen tanulmányozta a csapatot, és sikerült módosítania a rendszeren, amely számos előnnyel járt a számunkra.

Ha sikerül fejlődni, akkor a Juventus a verseny sötét lova lehet, akivel senki nem akar találkozni. Massimiliano Allegri hozott néhány újdonságot, önbizalmat és biztonságot a csapathoz, azonban még nincs mit ünnepelni, addig még hosszú az út.

Gigi Buffon az Atlético Madrid ellen fontos védéseket mutatott be, azonban előfordulhat, hogy hamarosan ő is csatlakozik egykori cseh csapattársához a torinói vezetőséget erősítve?

Gigi még hosszú ideig játszani fog, és véleményem szerint nem fogunk találkozni klubvezetőkként. Ő rendkívül intelligens, és képes bármilyen szerepkört ellátni a pályán kívül.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr256974061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2014.12.11. 10:39:59

Egy Olimpiakosz-t meg egy Malmö-t kellett megelőznünk, ezt azért ne lihegjük már túl, ebből a csoportból továbbjutni nem eredmény és nem is lehet cél egy Juventus számára hanem ez a minimum. Én is azon a véleményen vagyok hogy most kezdődik a BL és innen lehet beszélni majd eredményekről vagy fejlődésről. Mondjuk az eddig mutatott játék és a továbbjutás mikéntje nem vizionálja a további "sikereket".

fútta 2014.12.11. 11:54:23

szerintem sokkal nehezebb volt ,talán a harmadik legnehezebb csoport volt, ne felejtsd el hogy a monaco 4 rugott góllal lett csoportelső, lényegében az összes német csapatnak a bayernen kívül könnyü csoportja volt.

Drughi Di Bianconeri 2014.12.11. 12:38:03

@pedronegroo: +1

Jómagam természetesen nagyon örülök a továbbjutásnak, de tulajdonképpen hoztuk az elvárható MINIMUMot.
Ez egy nem túl nehéz csoport volt, illett innen továbbjutni.

Aki csoportelsőséget vizionált,az nagyon nincs képben a focival : ha mindkét csapatnak jó a gólnélküli döntetlen,akkor nem fognak megszakadni.
Hozzátéve,hogy szvsz. mi ettől olyan sokkal hatékonyabban nem biztos hogy tudnánk játszani: az 1. félidőben voltak kifejezetten szép támadásaink,labdajáratásaink (már-már egy gyengébb összetételű Barcanak tűntünk olykor),helyzetecskéink,de a gól nem jött össze.

Az Atléti meg hozta azt amiben a világon a legjobb : a catenacciot,a gusztustalanabbik fajtából.

Azért Nedved nyilatkozata,meg ez a "megdicsőülés" hangulat is jelzi,hogy mennyire le vagyunk maradva az európai legszűkebb elittől :
nekik már 2 fordulóval ezelőtt eldőlt a továbbjutás kérdése,csupán presztizs volt a további és természetesnek veszik a továbbjutást.
Nekünk meg élet-halál harcba telt továbbjutni.

Jelenleg van 4 csapat,amely BÁRKIT agyonver (így egymást is) :
A Real,Bayern,Chelsea és a Barca. Tulajdonképpen nem is újdonság,hiszen hosszú évek óta ők jelentik a futball krémjét (az Atléti és a Dortmund azért nem ide tartozik, és a MU pedig már évek óta csak haldoklik).
Velük nagyon nem szeretném,ha összesorsolnának.

A Monaco a lehető legkönnyebb ellenfél,rettentő unalmas,színtelen-szagtalan,erőtlen stb. brigád,immár igazi klasszisok nélkül.
Őket lenne a legjobb megkapni,de amilyen mákos a Real meg a Chelsea,tuti ők kapják meg...

A Porto ellen lenne még egyértelműen esélyünk,de őket nem sem szabad leírni 2 dolog miatt:
- rendszeresen ott vannak a BL 8ban, és idén kifejezetten látványos,jó focit játszanak
- tavalyi csúfos szereplésünk a Benfica ellen..

A Dortmund gyalázatos szereplése teljesen összeegyeztethetetlen a BL-ben mutatott remek teljesítményükkel, őket sem szeretném kapni részint emiatt, másrészt mert biztos vagyok benne,hogy az Ő izmos,tempos focijuk ízlene nekünk legkevésbé.

Summa Summarum:
Legyen a Monaco, verjük meg őket oda-vissza, aztán a 8 közt kard-ki-kard és jöjjön a Barca, hogy Chiellini visszaharaphassa Suárezt ! :D

Forza Juve 2014.12.11. 12:51:46

@Drughi Di Bianconeri: szia! Jo írás! Mi csak csoport elsőt kaphatunk! Monaco tökéletes!

pedronegroo 2014.12.11. 13:16:07

@Drughi Di Bianconeri: A Monaco nem láttam mit játszik de az 1 kapott és 4 rúgott góljuk 6 meccsen, erősen célfocira hajaz, amolyan Atletico féle lehet a játékuk, nekünk az se nagyon fekszik. :) Továbbá a csoportjukba volt a Benfica, a tavalyi "nagy" ellenfelünk. Utolsó helyen végeztek......

Drughi Di Bianconeri 2014.12.11. 13:24:39

@pedronegroo: Azért minden Bl továbbjutót nem kell túlértékelni :)
A Monaco talán a leggyengébb ebben a 16os mezőnyben,egy no name,jellegtelen edzővel.
7. helyen állnak a francia bajnokságban, tavaly ezüstérmesek lettek (Ranieri papóval :D ), nincs már James Rodriguez meg Falcao náluk, legnagyobb erősségük a CM poszt: Toulalan, Moutinho, Kondogbia trió elég masszív.
A védelmük oszlopa az örök ifjú Ricardo Carvalho,a centerük meg Berbatov...

Közük sincs az Atlético féle Catenacciohoz.
Mint ahogy az idei Benficanak sincs köze a tavalyihoz.

Barolo 2014.12.11. 13:29:07

@Ádám.84: Ne foglalkozz vele.... fogyatékos troll.
Forza Juventus!

Ádám.84 2014.12.11. 14:04:12

@Barolo: rendben, köszi az infót

MdewC 2014.12.11. 18:56:54

@Drughi Di Bianconeri: Sztem is jön a Barca, csak 1el korábban! :D Sajna. Szépen összesorsolnak minket, mert a legfincsibb párosítás lenne, mert nem kockáztathatnak, hogy ne jöjjön össze, mert itt van Max és kell a dráma! :D

Iszonyat jó lenne verni őket 2x. :D

Hogrin 2014.12.12. 00:34:05

@pedronegroo:
Haver tavaly egy ugyan ilyen szar gyenge csoportból estünk ki szóval fejlődtünk akár hogy is nézzük aztán, hogy mi lesz ez után az jó kérdés mert épp nem tartozunk Európa elitjéhez a Monaco meg nem tényező igazából, annak , hogy a Barca-t kapjuk nem sok az esélye ők majd kapnak a City Arsenal párosból kapnak valakit mert az jól fizet de nyerhető meccs:

GabeTR 2014.12.12. 10:19:11

Amit én Pavel szavaiból kiérzek, az a megkönnyebbülés.
Komoly pluszt jelenthet, hogy ismét stabilan Európa élcsapataihoz tartozunk (még nem a TOP 8!), és ez már nem csak papíron és az elképzeléseinkben létezik, hanem valamennyire bizonyították is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3438) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (955) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10124) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2482) meccsek (4215) mercato (4248) nyilatkozat (7556) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása