D'Amico: "A Juventust kellene kérdezni Giovinco jövőjéről"

Giovinco Sebastian_nyelvel.jpgA januári átigazolási időszak egyik nagy kérdése az lesz, hogy a mindeddig rendkívül kevés játéklehetőséghez jutó Sebastian Giovinco, akinek nyáron jár le jelenlegi szerződése az Öreg Hölgynél, marad-e Torinóban, vagy már télen más csapat kötelékében próbál-e szerencsét.

Az ügyben most megszólalt a támadó ügynöke, Andrea D'Amico, aki elárulta, hogy még nem született döntés Giovinco jövőjét illetően.

"A Juventust kellene kérdezniük a helyzetről, nem engem." - nyilatkozta a játékos ügynöke a Sky Sport Italia munkatársának.

"Egyértelmű, hogy vannak különféle taktikai és igazolási terveik. Úgy gondolom, hogy Giovinco júniusig a Juventusnál marad, azonban az élet a kézzelfogható tényekről szól."

"Őszintén szólva nem tudom, hogy mi történhet az előttünk álló néhány hónapban."

Amennyiben a felek nem jutnak megegyezésre egymással egy új szerződés részleteit illetően, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a Juventus megpróbál januárban túltenni a támadó játékjogán, hogy nyáron ne kelljen ingyen elengednie az apró termetű játékost.

Az elmúlt hetek során az Arsenal, a Torino, a Fiorentina és a Napoli csapatait is szóba hozták a Juventus saját nevelésű támadójával.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr156951311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo 2014.12.02. 12:43:37

Sokszor körbe jártuk már ezt a témát. Szerintem 4.-5. számú csatárnak jó, de előrébb nem fog kerülni (legalább is jó lenne, ha mindig lenne min. 3 jobb csatár a keretben). Ha ez neki jó, akkor még simán ellenne a csapatban a következő 4-5 évben, de szerintem ez neki amúgy nem éri már meg érthető módon. Ezt az Arsenal vonalat még mindig nem értem és nem is tudom elképzelni őt az angol bajnokságban játszani, de ha ez véletlenül igaz, akkor én azonnal eladnám őt nekik, amivel minden fél jól járna (Juvének jó mert nem erősíti a közvetlen riválisait, Gio bizonyíthat egy top bajnokságban, ráadásul ilyen szintű csapatba a Juventuson kívül, szerintem esélye sem lenne bekerülni, ez egy jó utolsó esély lenne neki), mondjuk az Arsenalba nem vagyok biztos, hogy ez jó ötlet, de ezt meg nekik kell tudni. Forza Juventus!

Táno 2014.12.02. 15:45:53

Ismét gratula Barmotta!!! Dilettáns barom!!!

bazári majom 2014.12.02. 17:50:36

Sajnálom a srácot, remélem valami középcsapatba kerül ahol még megbecsülhetik, nyilván esélytelen Arsenal és hasonló csapatokban gondolkodni.

A szélen életképes lehetne nálunk is, csak ugye lehetőség hiányában nehéz bizonyítani.

Hogrin 2014.12.02. 20:02:11

Már nagyon itt lenne az ideje, hogy a törp eltűnjön végre, már a kelleténél kicsit hosszabbra nyúlt ez a szappanopera. A lényeg, hogy a klub aránylag jól jöjjön ki a dologból, ha Gio-nak van esze akkor egy olasz középcsapatba megy, nagy csapatoknál mindig is egy kispados senki lenne mert nem klasszis és nem is lesz az viszont bármelyik olasz középcsapatnál kiskirály lenne szerintem, ha ott is marad karrierje végéig akkor legendaként vonulhatna vissza az adott klubnál szerintem.

Rocky80 2014.12.02. 20:32:29

Szerintem meg mindig ügyesen mozog amíg fel nem rúgják...
Komolyra fordítva a szót neki a mélysége az igazán nagy hátránya, egyszerűen simán elnyomják vagy buktatják amikor belendülne, pedig egy nagyon ügyes játékosnak tartom.
Kicsit Messi jut eszembe róla mindig, aki valahogy a magassága ellenére még sincs ennyire "eltaposva" vagy dominálva, aztán lehet, hogy ő erősebb fizikálisan, vagy egyszerűen fürgébb, nem tudom. Mondjuk Messi csak egy van...
Szélsőként viszont szerintem kenterbe verné bármelyik játékosunkat akik jelenleg szélsőt játszanak, talán ez lehet egy opció, vagy talán az, hogy a 16-os környékén kavargasson úgyis felrúgják, az öreg meg belövi. Ez szerepelhetne esetleg mint taktikai elem, mert egyébként sajnos súlytalan.

ToTTy-Juve 2014.12.03. 11:42:03

Ez már tényleg szappanopera. Én is meg néztem volna mit nyújt bal szélsőként támadásban. Ez a Conte 3 védős rendszerében lehetetlen volt. Allegri rendszerében egy próbár meg érne (legalább Padoinon kívül más is próbálkozna ott egy-egy ellen) :)... ugyanakkor úgy gondolom ezt Allegri már edzésen megpróbálta és nem győzte meg AtomAnti. Ebben az esetben az Ő érdeke, ha távozik és ezt el kell fogadni. Amit sajnálok, hogy ígértünk neki fűt-fát csak jöjjön vissza, aztán tessék.... :(

Rivendell 2014.12.03. 15:50:08

mehet amerre lát,semminek se jó....még padra is felesleges játékos,nem is kellett volna +venni

MDaniel98 2014.12.03. 19:05:36

@Rivendell: Nana, azért az elég fura lett volna, ha egy olyan idény után nem vesszük meg amit letett a Parmánál az asztalra. Isla megvételének is volt értelme akkor, az más kérdés, hogy nem váltak be, Marotta és a Juventus olyan transzfereivel van gond, mint a Motta+Padoin+Jorge Martínez, akikre épeszű indokot nem találni ugyan miért igazolhattuk le őket...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása