Simeone: "A Juventus mindig is versenyképes csapat volt"

Simeone Diego.jpgAz Atlético Madridot spanyol bajnoki címre és a Bajnokok Ligája döntőjéig vezető Diego Simeone a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón visszafogottan nyilatkozott és elismerő tisztelettel beszélt a szerda esti ellenfélről, a Juventusról. 

"A Juventus mindig is egy versenyképes csapat volt. Nehéz volna megnevezni gyenge pontokat a játékukkal kapcsolatosan. Gyorsan védekeznek, s komoly minőséget képviselnek, ezért nagyon jó teljesítményt kell nyújtanunk."

"Úgy nézünk majd szembe a Juvéval, hogy megadjuk nekik a tiszteletet, amire rászolgáltak. Csodálom azt a munkát, amelyet az elmúlt néhány év alatt végeztek, jól látható, hogy mennyi energiát fektettek be a színfalak mögött. Nagyra értékelem őket."

"Nem gondolom, hogy kontrajátékot akarnának majd játszani. Tévez és Llorente erősek a támadásokban, azonban a játékuk a középpályáról érkező támogatáson alapul."

Simeone honfitársát, az öt mérkőzés alatt hat találatot szerző Carlos Tévezt nevezte meg a csapatára legnagyobb veszélyt jelentő ellenfélként.

"Tudjuk, hogy egy hihetetlen játékos, különösképpen a csapatrészek közötti mozgások tekintetében. Nagyon nehéz megállítani, amikor részt vesz a támadásokban."

"Nem hagyhatunk neki túl sok időt arra, hogy felmérje a lehetőségeit, s fontos, hogy elvágjuk a támogatástól, mielőtt a labda eljuthatna hozzá."

A tavaly kimagasló és váratlan szezont produkáló madridi csapat nyáron megvált több kulcsjátékosától, köztük Diego Costától is, s Simeone új játékosokkal pótolta a távozókat, azonban az argentin mester tartózkodott attól, hogy a mérkőzés előtt megnevezze várható kezdőcsapatát.

"Minden mérkőzés különböző. Raul Garcia, Jimenez, Griezmann és Cerci egyaránt játéklehetőséget kaphat. Számos lehetőségünk van, s ez rugalmasságot enged nekünk a támadásokban."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr36747931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2014.10.01. 09:03:18

Remélem, hogy ma is megcsillan valamelyik középpályás, jó lenne megpuhítani középpályáról az Atléticót, szerencsére a középpályások közül sokan képesek gólt szerezni, Vidal, Pogba, sőt, úgy tűnik, hogy jelenleg Marchisio is akár.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása