Pirlo: „Jól megy a felépülés”

Pirlo Andrea.jpgAndrea Pirlo reméli, hogy hamarosan ismét együtt edzhet társaival a Juventusnál, mivel jól halad a sérülés utáni rehabilitáció.

A harmincötéves játékos jelenleg kezelésben részesül, hogy minél hamarabb felépüljön a szezon előtti felkészülés során elszenvedett csípősérülésből, és optimistán tekint a jövőbe.

„A sérülés szépen gyógyul.” - nyilatkozta a legendás karmester a Sky Sport munkatársainak, miközben meglátogatta a misanói Marco Simoncelli versenypálya MotoGP boxutcáját Andrea Agnelli társaságában.

„Következő héten néhány vizsgálatra kerül sor, hogy lássuk, mennyire is javult a helyzet, és hogy elkezdhetem-e a labdás edzéseket.”

A Juventus vezetői és szurkolói remélik, hogy a tapasztalt középpályás a harmadik fordulóban, az AC Milan ellen már a pályán tudja segíteni csapatát a bajnoki cím megvédésének hosszú útján.

„Még nem mondhatok semmi biztosat. Meglátjuk, milyen eredményekkel zárulnak a hétfői vizsgálatok, aztán napról napra ellenőrizzük, hogy állok.

Ez fontos szezon, és nem kevésbé kemény, mint bármely előző, előttünk a bajnokság, a Bajnokok Ligája sorozat, az Olasz Kupa, és a válogatottnál is bizonyítanunk kell.

Jól kezdtünk az első fordulóban, és szombat este újra belekezdünk a menetelésbe, mivel öt nagyon fontos mérkőzés következik, amelyek meghatározzák, hogyan is indulunk neki ennek a szezonnak.”

A Juventus előbb az Udinese ellen méretteti meg magát, majd kedden Torinóban a Malmö lesz az ellenfél az első BL csoportmérkőzésen, aztán következik három bajnoki mérkőzés: idegenben az AC Milan, majd hazai pályán a Cesena, majd ismét idegenben az Atalanta lesz az ellenfél.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr976694205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása