Egyeztetések Gabbiadini jövőjéről

Gabbiadini Manolo.jpgA Sampdoria és a Juventus igazgatói hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek majd egymással, hogy megoldást találjanak a két klub közös tulajdonában álló Manolo Gabbiadini jövőjének ügyében.

A fiatal támadó az elmúlt szezont a Sampdoria kötelékében töltötte, ahol kiváló teljesítményt nyújtott, s a más kluboknál tapasztalatot szerző fiatal játékosok közül az egyik fő esélyesnek számított arra, hogy nyáron csatlakozzon a Juventus keretéhez.

Az utóbbi napokban azonban fordulat következett, s jelen állás szerint a Sassuolo csapatában csillogó Domenico Berardi vált a legfőbb esélyessé, ráadásul a Sampdoria minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a következő szezon erejéig Ganovában tartsa Gabbiadinit.

Az olasz sajtó értesülései szerint a két klub hamarosan megállapodást keres majd a 22 éves támadó ügyében, s ennek érdekében Beppe Marotta találkozik kollégáival, Ariedo Braidával és Carlo Ostival. 

A találkozó várható eredménye az lesz, hogy Gabbiadini a Sampdoria csapatával kezdi majd meg a felkészülést az új szezonra.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr816299284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2014.06.13. 13:36:08

Ha ő sem jön, akkor felsejlik bennem, hogy Conte tényleg akar formációt váltani?

el.Flaco 2014.06.13. 13:59:57

Remélem ő marad ahol van és Berardi jön vissza. Olyat is olvastam ma, hogy Gabbiadinit elcserélnénk Guarinra, bár ennek szerintem nincs sok valóságtartalma, de érdekes felvetés.

babo0410 2014.06.13. 14:58:17

@el.Flaco: Ne herdáljuk el, a padra mindenféleképpen remek megoldás lenne, aztán lehet a kezdőbe is be tudná verekedni magát.
Jó lenne ha ő, vagy Berardi idén itt kezdené meg a felkészülést. Végre bízhatnának az olasz fiatalokban is! Sem Verratti, sem Immo felé nem volt bizalma a vezetőségnek. Jó lenne, ha most már nem csak a külföldi fiatalokban bíznának.

peti78 2014.06.13. 17:42:16

@babo0410: sem immobile sem gabbi nem képvisel juventus szintet berardiban van potenciál és elég fiatal is a nyáron ő mindenképpen visszajön.

hurbiny3k 2014.06.13. 17:47:38

@peti78: Szerintem meg de, képviselnek.. Majd kiderül, ha bizalmat kapnak..

babo0410 2014.06.13. 19:01:07

@peti78: Azért Immot én láttam játszani. Aki a hosszú lasztikat úgy veszi le, aki úgy tud kapura lőni bármilyen szögből, akinek olyan kapáslövései vannak, mint neki, az hidd el Juve szintű játékos.

Goku06 2014.06.13. 23:28:57

@peti78: egy kicsit finomítanék a megfogalmazáson, de szimpatikus meglátások.

Gabbiadinit én megnézném azért, de tőle nem várok világmegváltást (Berarditól igen!)
Valamint Immobile az idei szezonig nem érdemelte meg hogy visszahozzuk, idén végre mutatott valamit (1 évet, ugyanúgy mint Amauri pl), de emiatt adhattunk volna egy esélyt. De az edző úgy döntött hogy neki nem kell Immo.. Az idő eldönti.
De attól még nem kell Immobiléről úgy beszélni 1 jó szezon után mint valami sztárról. Jó játékos de ennyi..

Amennyire nem igaz az a megállapítás hogy "Immobile nem Juve-szint", annyira hülyeség az is hogy "Immobile Juve-szint"... Majd ha a Dortmundban mutat valamit, akkor beszélhetünk arról hogy Juve-szint vagy sem... Jelen pillanatban egy olasz kiscsapatban volt egy jó éve, ugyanúgy mint Giovinconak!

keshudioo 2014.06.14. 00:09:20

@Goku06: "Immobile az idei szezonig nem érdemelte meg hogy visszahozzuk, idén végre mutatott valamit (1 évet, ugyanúgy mint Amauri pl"

Tudom, hogy túloztál, de ez azért fájt. Amauri a legjobb Palermós szezonjában 27 évesen 15 gólig jutott, Immobile 24 évesen gólkirály lett 22 góllal.

Ugyanez Giovincóval.

babo0410 2014.06.14. 00:55:10

@Goku06: Akkor nem láttad játszani. Amit fentebb Peti78-nak reagáltam azok mind azt igazolják, hogy egy nagyon nagy tehetséget pazaroltunk el. Én láttam játszani. És nem csak egy jó szezonja volt, mert a B-ben is megmutatta már mit tud. Érdekes akkor mindenki itt akarta látni. Valószínűnek tartom, hogy nem kicsit fog bevállni. Egy Morata miatt kár volt elengedni. De ha Lukakut valamilyen szerencse folytán kölcsön tudnánk venni, akkor még oké a dolog. De egy Morata miatt, vagy még inkább egy 36 éves Drogba-ért kár volt eladni.

Goku06 2014.06.14. 01:44:47

@keshudioo: Arra reagálva írtam hogy sokan úgy beszélnek Immo eladásáról mintha a liga legjobb csatára lett volna. (gólkirály lett, de szerintem kiemelkedő nem volt)
Egy 25 éves jó csatárért aki nemzetközi meccset még csak tv-ben látott, nem túlzó ez a 20millás ár.. és nem is túl alacsony.. Ilyen áron más legalább ilyen képességű játékost is lehet venni, de mégis úgy beszél a többség mintha az évszázad legidiótább üzletét kötöttük volna.
20 millióért simán találni Immobile-szintű csatárt (mert 20 az ára, nem 10.. a -10milla és a +10 milla közt 20 millió a különbség!)

A gond az az hogy mivel "saját nevelés" mindenki háromszor akkora tehetségnek látja. Ezért kiáltottunk ki már világklasszisnak olyan fiatalokat akik azóta sincsenek sehol.. illetve az MB1-ben tolják..
Az amit a barca pár éve megcsinált az ifistáival, egy egyedülálló tett volt, amit minden futballszurkoló szeretne a csapatától.. Az ilyen vágyak miatt tartunk minden fiatalt az új Del Pieronak, új Nedvednek..
Immo egy jó játékos, de nem kiemelkedő.. (de még csak nem is fiatal.. 25, és még csak nem is játszott nemzetközi meccset, meg a válogatotthoz sincs köze..)

Más kérdés hogy most itt a vb, az ilyenen berobbanhat. De tekintve hogy a vb-n az olaszok még nem játszottak, ne kezeljük már úgy a srácot mintha már berobbant volna. Ha a vb-n nagyot alkot, akkor már beszélhetünk arról hogy "hiper-szuper tehetség akit elpazaroltunk"... Addig csak egy simán jó játékos akit jó áron eladtunk hogy a fontosabb posztokat erősítsük.

@babo0410: "Aki a hosszú lasztikat úgy veszi le, aki úgy tud kapura lőni bármilyen szögből, akinek olyan kapáslövései vannak" - Komolyan??? Ezek jelentik a Juventus szintet?
És ha meglát 80ezer embert egy bernabeuban ellene szurkolni, és megremeg a lába? Ha nem bírja elviselni a nyomást hogy egy Juventus szintű csapatot kell a hátán cipelnie? Ezek számítanak nem az hogy át tudja-e venni a labdát.. És ezekre a választ se te se én nem tudhatjuk. (attól még lehet hogy bebizonyítja hogy Juventus szintű játékos, de várjuk meg az első Dortmundi meccsét mielőtt megítéljük a srácot.)
Egyébként Q is gyönyörűen le tudja venni a labdát, Mr. Dreamgoalnál lehetetlenebb szögből gólt szerző csatárt keveset találsz és ő is szép kapásgólokat tud lőni.. Ugyanazok az erények mint amiket Immobile mellett felhozol, mégis Q-t egy utolsó senkiházinak tartod kb.. Most akkor mégis mi a különbség a kettő közt?

" És nem csak egy jó szezonja volt, mert a B-ben is megmutatta már mit tud."
Annó 15 évesen a fiatalok közt is volt egy hihetetlen szezonja, ezt ne hagyd ki a felsorolásból.. Valamint amikor 7 éves volt, a 12 éves unokatesóját is megverte 1v1-ben.. Hihetetlen. Klasszis

"Valószínűnek tartom, hogy nem kicsit fog bevállni." - Majd meglátjuk. De ez csak egy feltételezés.

babo0410 2014.06.14. 07:54:07

@Goku06: Te már megint kezded ezt az alpári kötözködést? Tök mindegy mit írok, te hatalmas baromságokkal belekötsz, mert elhatároztad, hogy Immo nem jó játékos, és belekötsz mindenkibe aki ellent mer neked mondani. De ez olyan dedósra sikeredett! Milyen érdekes amúgy, hogy mikor a B-ben jó szezonja volt, te voltál az egyik leghangosabb, hogy vissza kell hozni. Amúgy meg mi van akkor, ha nem remeg meg a lába? Na? Ha nem kap esélyt, akkor sose derül ki mit tud. Jelen állás szerint azt tudjuk, hogy remek csatár. Amúgy meg ha azok a tulajdonságok nem tesznek egy játékost Juve szintűvé, akkor meséld már el mik azok a tulajdonságok okoska! Nem az számít, hogy át tudja-e venni a labdát! Vicces vagy! Ennyi erővel játszon akkor Padoin! Igaz, hogy nem túl ügyes szegényke, de még akkor is hozza a szintet, ha nyomás alatt van. Na tessék erre írj valami f.szságot. Nem számít, hogy hogyan veszi át a labdát. Jó vicc kora reggel. Amúgy Q-t mikor tartottam senkiházinak? Kedvenc csatáraim egyike volt. Az meg nehogynmár szentségtörésnek számítson, hogy le merem írni, ha rosszul játszik. Mert idén ezt tette. megáll a pályán, és várja a sült galambot a szályába. Ezt csinálta pl a Galata ellen is. Majd ha Immo is ezt fogja csinálni, őt is kritizálni fogom. De egyelőre meghal a pályán, és a szívét teszi ki azért a mezért, amiben játszik. Amíg Quaga ilyen volt, nem is kritizáltam.

hellan (törölt) 2014.06.14. 11:13:40

Gabbiadini nem szeretné, ha jövőre is közös tulajdonba maradna, így valamilyen megoldást kell találni rá. Tegnap találkoztak a felek, de a Sampnál vmi elnökváltás vagy mi van, így várni kell, hogy mit mond az új főnök.

Nagyon félek tőle amúgy, hogy a közös tulajdon eltörlése hazavágta a klub előzetes átigazolási terveit.

MDaniel98 2014.06.15. 10:55:04

Berardi kell,Gabbiadini olyan "ízlés szerint" kategória szerintem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása