Del Piero nem zárja ki a torinói folytatást

Del Piero Alessandro.jpgAlessandro Del Piero nemrég adott interjúban úgy nyilatkozott, hogy egyetlen klubot se kíván hátrányosan megkülönböztetni, nyitott a futballpályára való visszatérést illetően, és akár a Juventushoz is hazatérhet.

Az Öreg Hölgy talán legnagyobb élő legendája új csapatot keres, miután elhagyta az ausztráliai Sydney FC együttesét, és a Sky munkatársainak nyilatkozva nem zárta ki, hogy mindenki meglepetésére akár Torinóba is visszatérhet.

Az interjúban szóba került a brazíliai világbajnokság, az egykori válogatott pedig reményét fejezte ki az iránt, hogy honfitársai ki fogják élvezni a világversenyen való részvétel minden percét.

„Mindenki olasz-brazil döntőről álmodik, azonban babonából nem szeretnék semmit se mondani.” - kezdte Alessandro Del Piero az interjút. „Csupán sok szerencsét kívánok nekik.

A világbajnokság fantasztikus bármely futballista karrierjében, és remélem, hogy sikerül ezt a pillanatot a lehető legjobban kiélvezni.

Természetesen meg kell említeni, hogy a brazil válogatott a favorit, ugyanakkor az ő esetükben elmondható, hogy egyben favoritok és esélytelenek is. Otthon játszani óriási előnyt jelent, azonban ez rendkívül nehéz teher is.

A jövőm? Érkeztek hírek Japánból, Amerikából és egyéb helyekről, azonban még semmi se dőlt el. Meglátjuk, talán sikerül találnom valamit a világbajnokság ideje alatt.

A Juventus? Ez egyáltalán nem új kérdés. Jelenleg új kalandba kezdünk bele, és már többször említettem a kötődésem a Juventus csapattal.

A jövőben bármi megtörténhet, senki előtt nem kívánom bezárni az ajtót.”

Végül a harminckilenc éves futballistát arról kérdezték, hogy lát-e jeleket arra, hogy egy új Alessandro Del Piero cseperedne fel mostanában.

„Az utóbbi néhány évben nem követtem figyelemmel az olasz eseményeket, mivel nemigen tartózkodtam Olaszországban. Számos nagyszerű feltörekvő tehetséget láttam, és néhányuk most már a válogatott csapatban képviselteti magát.

Remélem, hogy nagyszerű karriert fognak befutni.” - zárta az interjút diplomatikusan Alessandro Del Piero.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr306226107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2014.05.30. 11:07:50

"lát-e jeleket arra, hogy egy új Alessandro Del Piero cseperedne fel mostanában": Válaszolok én. Közel, s távol nincs hasonló szintű labdarúgó jelenleg. Ő persze diplomatikus volt, hisz nem beképzeltségéről híres. Mégsem mondhatta azt, hogy ne vicceljetek már.

Goku06 2014.05.30. 11:20:26

@Shyr Kahn: Én azért titkon reménykedem egy bizonyos jatekosban.

Pedig nem tartom sokra az olasz utánpótlást ilyen Immobile szintű közepes játékosokkal... Aki talán a legtöbbet tett le, de közel sem klasszis. De a többiekhez képest mégis...

Rivendell 2014.05.30. 12:04:08

Berardiban azért van fantázia.

Ez kb olyan kérdés volt,mintha Roberto Baggiot megkérdezték volna anno,hogy lát önhöz mérhető tehetséges támadót? válasz mi lett volna? Nem,pedig ott volt 1 fiatal Alex is,de azért ő se volt Baggio szintű játékos és ezt írom úgy,hogy számomra ők ketten a kedvencek.

Rivendell 2014.05.30. 12:05:35

mindenkinek a saját korszakában kell kiemelkedni és nem a múlt nagyjaihoz viszonyítva

Lord Viktor 2014.05.30. 12:25:34

A visszatérésére elég kevés esélyt látok, lévén játéklehetőséget max. a kupában, vagy szimbolikus helyzetekben kapna, és én úgy vettem ki, hogy még mindig játszani szeretne. Egyébként én örülnék neki, még ha egy percet sem játszana, akkor sem sajnálnám tőle azt az 1 millió eurót sem, amit az eligazolása előtt keresett. Ha levezetni akar, és az év végén visszavonul, én visszavenném, hogy tőlünk vonuljon vissza és kapjon egy pofás búcsúmeccset. :)

venember83 2014.05.30. 12:39:59

@Lord Viktor: szerintem a visszatérést nem a pályára érti, hanem edzőként valamely alacsonyabb korosztályos csapatnál.

Drughi Di Bianconeri 2014.05.30. 16:11:42

Grande Capitano tényleg hű a könyve címéhez ("Játsszunk még") !

Nagyon szomorú számomra,hogy még a többi olasz ikon (Maldini,Zanetti és vélhetően Totti) a saját stadionjában, a saját szurkolói előtt vonul vissza, addig Alexet el kellett küldeni,talán azért, mert Antonio "rézfaszú bagoly" Conte nem tűrt meg maga mellett másik vezéregyéniséget,aki nagyobb klubikon,mint Ő volt valaha.

Szerintem az USA-ba fog menni,ha jól tudom kedveli az államokat,érdekes lenne ennyi év után újra Henry-val párban, vagy mondjuk Di Vaioval :)
Remélem, hogy amint befejezte az aktív pályafutását, visszatér hozzánk, bármilyen formában...aztán ha lesznek edzői ambíciói akkor pár év múlva jó lenne ha edzőnk lenne :)

Ami az utódját illeti: jelenleg nincs ilyen játékos az olasz válogatottban.
Sokáig jómagam azt hittem, amikor láttam a még fiatal G.Rossi-t a Villarealban,hogy az lehet,de szegény minden szezonban lesérül egy félévre :( (persze amikor meg játszik klasszis teljesítményt nyújt).

babo0410 2014.05.30. 18:10:42

@Drughi Di Bianconeri: Nem kötekedésből mondom, de hatalmas nagy örültség még mindig Conte-ra fogni Alex távozását. Egyszerűen azt tettük Del Pieroval, amit sajna a sikeres Juve érdekében tettünk. Le lett ültetve a padra. Ő meg játszani akart, ezért mi nem hosszabbítottunk vele. Nekem is egyik kedvencem Del piero, de annyira nagy butaság mártírt csinálni belőle ebben a kérdésben. Ugyanúgy tehet róla ő is, hogy nem maradhatott. Zanetti is azért maradhatott az internél, mert elfogadta, hogy nem játszik sokat, illetve még annyi idősen is a csapat legjobbja volt. Tottinak meg egyszerűen a Roma-nál senki nem meri azt mondani, h a neved kuss, és azt csinál amit akar. Moggi nyilatkozta pár napja, hogy ő is elengedte volna Alexet. Imádom, de sajna be kell látni, hogy ennyi idősen már hasznára nem lett volna a csapatnak. Pláne úgy nem, hogy ő még játszani akart, és nem fogta fel, hogy ennyi idősen már nem jut állandó lehetőség neki egy nagy csapatban, amelyik sikeres akar lenni. És szerintem ha visszatér hozzánk, nem mint játékos fog.

babo0410 2014.05.30. 18:11:32

@babo0410: Mármint amit a sikeres Juventus érdekében tennünk kellett.

Drughi Di Bianconeri 2014.05.30. 18:23:17

@babo0410: Senki nem mondta szerintem, hogy játékosként várjuk vissza...
Az pedig szubjektív,hogy mi van hasznára a csapatnak. Giovinco,Vucsinics,Matri is mennyi hasznot hozott...de voltak még rosszabbak is: Borriello,Anelka,Bendter,Luca Toni.Akik szégyen,hogy Juve mezt húzhattak magukra.
Azt te honnan tudod ilyen biztosra, hogy Alex állandó kezdő lehetőséget követelt ?
Ugyanolyan spekuláció,mint az,hogy Conte "vezérbika" szerepe miatt távozott.

babo0410 2014.05.30. 18:40:45

@Drughi Di Bianconeri: Alex játszani akart ezt tudjuk. Azt nem tudom, hogy követelte-e a lehetőséget, de azt igen, hogy nem örült annak se, hogy az utolsó idényében szinte semmit nem játszott.

niccolo 2014.05.30. 19:03:28

@babo0410: Igazi Juvés nem ír ilyent.(Padoin félék többet tettek talán?)

babo0410 2014.05.30. 20:37:59

@niccolo: Akkor én nem lennék igazi Juvés, mert le merem írni azt ami lehet egyeseknek fáj, de közelebb áll az igazsághoz? Vagy az igazi Juve drukker, aki azt írja, hogy tuti Conte küldte el, mert nem bírta elviselni Del Pierot? Ne tegyünk már úgy, mintha Del Piero szent lett volna, és soha nem hibázott volna. Emlékszünk, mikor a Capello érában kevés lehetőséghez jutott és egyszer kifakadt emiatt? Sajnos Del Piero nehezen türte, ha kevés szerep jut neki. De ettől még az egyik legnagyobb kedvencem marad, ahogy sokunké.

MDaniel98 2014.05.31. 14:29:39

Repesnék az örömtől,akkor is,ha csak edzőként térne vissza,másod,harmad,negyed az se érdekel.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása