Llorente: "Az Atalanta elleni meccsre kell összpontosítanunk"

Llorente Fernando_nyilatkozik.jpgA Benfica elleni Európa Liga búcsút követően, a Juventus spanyol támadója, Fernando Llorente már az Atalanta elleni hétfői bajnoki mérkőzésre koncentrál, amelyen a csapat egy győzelemmel bebiztosíthatná a bajnoki címet.

"Nagyon nehéz volt számunkra, mert szerettünk volna bejutni a döntőbe, s szerettük volna megnyerni. Kétségkívül többet érdemeltünk volna, azonban a labdarúgás ilyen, ha a labda nem akar a hálóba kerülni, akkor ez történik." - nyilatkozta Llorente a JTV munkatársának.

"Köszönetet kell mondanom a szurkolóknak a támogatásért. Csodálatosak voltak tegnap, nagy szükségünk volt rájuk, s ők mindvégig hallatták a hangjukat az egész mérkőzés alatt. Szomorú, hogy nem tudtuk viszonozni őket a továbbjutással."

"Most el kell felejtenünk mindazt, ami történt, s a hétfői meccsre kell gondolnunk, amelyen egy győzelem a Scudettót jelentené számunkra. Rendkívül fontos nap lehet, s óriási örömöt jelentene a győzelem."

Llorente beilleszkedése és szezonja nehezen indult, azonban a támadó végül formába lendült, fontos gólokkal hálálta meg a bizalmat, s a kezdőcsapat kihagyhatatlan játékosává nőtte ki magát.

"Nem volt egyszerű az elején. Egy nehéz szezont követően érkeztem, s ismét ritmusba kellett kerülnöm. Ez sikerült, köszönhetően Conte és az edzői stáb segítségének. Boldog vagyok, mert úgy gondolom, hogy jó szezonom volt, különösképpen, ha figyelembe vesszük, hogy ez volt számomra az első a Serie A-ban, egy új csapattal."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr526107641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.05.02. 19:53:46

Reméljük ez pár fokkal jobban fog sikerülni mint a Benfica ellen...

SoloLaJuve 2014.05.02. 20:24:18

a tegnapi után már bárhogy lesz,kudarc az idei szezon.
de ezek után a minimum az lenne,hogy a hátralevő három meccsen felszántják a pályát,és darabokra szedik az ellenfelet és meglesz a 100 pont.
viszont erre nem látok nagy esélyt.
a roma ellen szerintem max egy döntetlen lesz vagy vereség,az atalanta cagliari ellen meg valami lődörgés.
és jön a magyarázkodás,ahogy a tegnapi után is.
bár ne így legyen.
de a legfontosabb,hogy megtartsuk pogbat és vidalt is,ha jövőre most már tényleg komolyan akarunk venni mindent(mert ez idén sem jött össze)

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.05.02. 20:36:21

@SoloLaJuve: Nem fogják felszántani a pályát. A gyenge Atalantát megütjük, a romával legjobb esetben is csak x-elünk, aztán ismét otthon szintén verjük a Cagliarit. Természetesen hozzuk a szokásos lityi-lötyi játékot. Ha romában bukunk, lesz 99 pontunk, ami rekord, de majd megy a rinyálás, h nem lett meg a 100.
Egyébként ritkán nézek nem Juve meccseket, de az elmúlt pár hétben kicsit kinéztem más bajnokságokba. Angol, Német, Spanyol. Csak lestem, h milyen iram van, főleg Angliában. Azt hittem, fel van gyorsítva a közvetítés. Akkor esett le, h mennyire lassú, körülményes, nyugdíjas focit játszunk.

neuropa 2014.05.03. 08:15:05

@Kotrevák Kelly: Azért valahol az is szomorú, hogy ennyire nem voltál képben a világot illetően. Más bajnokságot én sem követek, de ha épp oda kapcsolok, bele szoktam nézni, ahogy a nagyobb rangadókat vagy BL meccseket is megnézem. Erre alapozva azt hiszem utólag már elmondhatom (mivel nincs tovább miben bízni), hogy a Sevilla ellen fele ennyi esélyünk sem biztos, hogy lett volna.. A Benfica is masszív csapat, de a spanyolok idén nagyon feljöttek. Először van évek óta, hogy hogy a két nagyobb spanyol csapat kihívót kapott (rögtön be is előzött az ATM) és a 4-6. helyen is masszív csapatok vannak. Ne feledjük, a spanyol 5. játszik döntőt a portugál 1-vel, az olasz 1. nem jutott be..

Az angoloknál, németeknél meg hagyományosan nagyobb az iram és ez nem klisé, náluk még ma is ezzel lehet érvényesülni. A Pool fiatalos lendülete jó példa rá, idén gyakorlatilag szó szerint lerohanták a teljes mezőnyt. Ráadásul kifejezetten látványos meccseik voltak (összefoglaló és gólszám alapján is). De az ATMA-féle spanyol stílus is szebb és hatékonyabb az olasznál.

Keretminőségben idén megindulhat a felzárkózás a Serie A-ban, több csapatnál is, de a nemzetközi sikerekhez a Roma, Pool, ATMA, Real, Dortmund, Bayern vonalat követve nagyobb sebességbe kell kapcsolni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása