A Borussia Dortmund Immobile leigazolására készül

Immobile Ciro_2.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Borussuia Dortmund élénk figyelemmel kíséri a Torino és a Juventus közös tulajdonában álló fiatal támadó, Ciro Immobile teljesítményét, s a német klub arra készül, hogy ajánlatot tesz a játékos torinói munkaadóinak.

A pletyka már hetekkel ezelőtt felröppent mind az olasz, mind a német sajtóban, azonban az ügyben újabb fejlemény történhet, ugyanis a calciomercato.com állításai szerint a dortmundi vezetőség Torinóba készül, hogy tárgyalóasztalhoz ülhessen az olasz klubok képviselőivel.

Immobile a Juventus ifjúsági akadémiáján nevelkedett, azonban többszöri kölcsönadást követően, csak a jelenlegi szezonban sikerült igazán maradandót alkotnia, hiszen a Torino színeiben már 27 bajnoki mérkőzésnél és 17 találatnál jár, elszántan üldözve a góllövőlistát vezető Carlos Tévezt.

A 24 esztendős játékosnak jó esélye van arra, hogy bekerüljön a brazíliai világbajnokságra utazó válogatott keretbe, annak ellenére, hogy mindeddig csupán egyetlen alkalommal ölthette magára az azúrkék mezt. Ciro Immobile lehetséges vételára jelenleg mintegy 12 millió euro körül mozog, s a Borussia Dortmund szeretné mihamarabb a soraiban tudni az ifjú támadót.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr525889983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2014.04.02. 09:15:23

Egyrészt azért már a B-ben is maradandót alkotott szerintem. Másrészt meg nem lesz a Dortmundé, mert én azt is olvastam, hogy vissza akarjuk hozni. Szerintem mi nem fogjuk elengedni. Nagyon jó lenne, ha visszajönne. Most van két olyan fiatal tehetséges csatárunk akiknek ha nem adjuk meg a lehetőséget, akkor értelmetlen költeni az ifikre, mert senkinek nem fogjuk. Én őt és Berardit már a nyáron itt szeretném látni.

harciretek 2014.04.02. 09:35:57

Immobile szerintem Matri 2.0, neki kell a bizalom, hogy gyenge formában is a pályán legyen, különben teljesen elveszti a fonalat. Láttam Torino meccseket, amiken hihetetlen gyenge volt, de akkor is játszott és formába is lendült. Na erre a Juventusban nem lenne ideje. Szerintem nálunk nem jelentene erősítést, de remélem, hogy rámcáfol.

rockitbaby 2014.04.02. 09:58:58

@harciretek: Azért láthattuk, hogy Llorente sem egyből kapta el a fonalat - bár nála volt nem is kevés nehezítő körülmény. Ha komolyan akarjuk venni a következő szezonban a BL-t, akkor bizony kelleni fog. A csatárkotól kezdve mindenki ki van fulladva, mert nincs érdemi csere. Fernando kutyaszar formában van, Tévez eltiltott volt, Gio és Vuci sérülés után érkeztek, lábunkban nincs még 90 perc, és marad egyedül Osvaldo, aki meg úgy tűnik még nem vette fel a "ritmust". Ja és Q pedig izomhúzódással küszködöik. Látható, hogy még a kezdőbe is alig tudunk kirakni 2 értelmes csatárt, a padról nem is beszélve. Egy ilyen helyzetben Immobile aranyat érhet.

Bár azért tgyük hozzá, hogy felállhattunk volna csak 1 csatárral, aki Oszi, de ez meg azért nem lehetett, mert akkor a középpályán nincs meg elég és megfelelő ember. Conte is elismerte szarul időzítette a formákat és a rotálást is elrontotta. Remélem tanul belőle és jövőre jobban csinálja. DE! Ha nincs értelmes csere, akkor nem nagyon tudsz kit beküldeni. Nem megnyugtató, hogy a középályára kvázi csak Padion marad cserének, mert Asamoah a legjobb opció wingback kezdőnek. Ez vér ciki.

A nyáron a két fiatalt, Berardi és Immobile visszahozni, de még Gabbiadini sem lenne halott ötlet. Ha tényleg 4-3-3-at akarunk akkor bizony kelleni fog mind a három. HA jön Ménez ingyen, akkor a csatárhármas így is kinézhet: Tévez-Llorente-Ménez, a csere pedig Berardi-Immobile-Gabbiadini. Bajnokikon akár rotálni is tökéletesen lehet ezzel így. Középpályásnak visszavezényelni Asamoah-t és akkor a Pirlo-Marchisio-Vidal-Asamoah-Pogba nem is rossz, de ide is kellene ember, én nyáron lehet bepróbálnám a Guarin-Vuci cserét, talán ki lehet hozni még valami értelmeset az ex portóiból. Ha nem akkor kell keresni valakit. De Ceglie vissza és akkor Cáceres lehetne a bal bekk, cseréje DC, jobbon Lichtsteiner és oda tökéletes lenne egy fiatal Primavera-s is cserének!

A Buffon-Lichtsteiner,Bonucci/Barzagli,Chiellini/Ogbonna,Cáceres-Marchisio,Pogba,Vidal-Ménez,Llorente,Tévez cseppet sem lenne kutya kezdő és a cserék sem!

tibbyjust 2014.04.02. 10:40:21

Ménez kivételével most is ez a kezdő! Sajnos az a véleményem hogy ez a keret elérte a csúcspontját, nem képes többre.Rutinból hozzuk a meccseket de meddig is ? Amíg Pirlo vagy Tevez villan. Most szólok hogy egy fiatal hajtós Napoli vagy Roma már most megfingatja őket. Barza, Chielllo hónapokat sérült minden évben. Marci eltűnő ember Pirlo 35 Lóri kipukkadt meg falábú Matri 2. Azonnal 5-6 FIATAL, 20-24 év közötti ember kell még ha 1-2 év beletelik a beépítésükre.

rockitbaby 2014.04.02. 10:49:21

@tibbyjust: Azért Capello Calciopoli előtti kezdőjének átlagéletkora sem volt ám alacsony! Azért Llorente-t Matri 2-nek titulálni merőben erős, de az tény, hogy most kutyaszar formában van. A középpálya nem rossz korban, a védelem kicsit öreg, de 4 védős rendszer esetén talán nem gond, megoldhatják, mint Thuram és Cannavaro rutinból. De azért 5-6 játékost egy mercato alatt akik minőséget is képviselnek, nem csak mennyiséget - még ha azok fiatalok is -, ne nagyon várj, mert akkor nagyot fogsz csalódni. Conte állítólagos hármas kívánság listája Cuadrado-Mandzukic-Di Maria lenne, de ebből az argentín már Pogba eladásából jönne csak össze, ami jelenlegi helyzetünkben felérne egy tökönrugással! Max 4 ember fog érkezni szerintem, ennek fele minőségi fele mennyisági célból!

Goku06 2014.04.02. 10:58:16

Vételára 12 millió??? Ezt hogyan számolták ki? A fele játékjogának a vételára is 12 millió :O

pedronegro (törölt) 2014.04.02. 11:06:44

Ha van egy kis esze akkor elhúz Dortmundba. Ha Bundesliga és a Seria A között kell választania akkor elvetemült juve-drukkernek kell lennie hogy itt maradjon.
Az se mellékes hogy a Dortmund sokkal jobb focit játszik mint akármelyik olasz csapat. Amúgy sok sikert neki, jó kis játékos lett, simán eltudom képzelni hogy hozni fogja Lewandowski szintjét.

Goku06 2014.04.02. 11:13:30

@rockitbaby: a 3 fiatal visszahozatalával én csak amiatt félek, hogy nem jut nekik elég lehetőség, bizalom és visszafejlődnek.. Ebben a korban még minél több meccset kell játszaniuk.
Úgyhogy nálam a kezdő inkább Tevez-Immobile-Berardi lenne, ha visszajönnek a fiatalok. Viszont ha Gabbiadinit nem tudom hol tudnánk játszatni ebben a felállásban, ha ő lenne Tevez cseréje, akkor nagyon kevés lehetőség jutna neki a szezonban, ami miatt ő nem lenne jó :S
Tevez mögé egy idősebb játékos is belefér, akit nem zavar a pad.. Ezért Gabbiadini csak a tehetségét pazarolná hogy Tevez mögött üljön. Akkor már inkább Gio üldögéljen, ő már fejlődni úgysem fog.

Nem tudom hogy Caceressel hogyan számol Conte, de idén nagyon nem kapta meg a lehetőséget, valahogy nem tudom elképzelni, hogy betegye balbekknek (pedig egyébént jó lenne, Caceres játszik ott a válogatottban is)..
Így szerintem ő lenne Lichti cseréje..
Úgyhogy a védelem megvan, nem kell oda Hummels sem akit nem tudom miért akarnak annyira, hogy a Bonucci-Barzagli-Chiellini-Ogbonna 4es mellé még legyen egy 5. védő is a 2 posztra?? Vagy Hummels bizonyítja, hogy az Ogbonna-üzlet nem jött be? (pedig neki is csak idő és stabilitás kéne amúgy)

Úgyhogy mindenképpen kell egy balbekk, plusz egy csere balbekk. Ezért én rámennék a nyugdíjas Evrára.. gusztustalan kis féreg, de nem tudunk mit tenni, ingyen van és a SerieA-ban még évekig el tudna bohóckodni. De persze mellé (elé) még kéne egy fiatal gyors balbekk is, akire én 15millát se sajnálnék. Ideje lenne észrevenni, hogy a legfontosabb poszt lenne a csapatban a balbekk...
És akkor végülis a Pirlo-Pogba-Vidal-Marci-Asamoah ötös maradna a középpályára, Asamoahnak nem kéne a szélen szórakoznia.. Guarint meg lehet próbálni a nyáron, de nemhiszem hogy nem Vuci+5millióról kezdődne a licit, Vuci piaci ára a béka segge alá került, így az inter nagyon jól járt..
A 3 középpályás posztra lenne 6 jó játékosunk, akik még annyira nem is öregek.. Tökéletes lenne..

Viszont szerintem Conte terve hogy sokat megélt BL-ben is tapasztalt játékosokat vegyünk, mert nem valószínű hogy Immobile és Berardi lesz az aki BL-szűzként első évükben maradandót alkotnak. Kell egy vezér..

rockitbaby 2014.04.02. 11:36:31

@Goku06: Hát a Mandzikuc+Cuadrado+Di Maria pletyka trióból és csak az első kettőt kérném, bár Cuadrado-nak nincs nagy BL tapasztalata. Ha 4-3-3, akkor én még mindig valahogy Kolarov-ot akarnám, bár most már elég idős a szentem, de hát a legjobb megoldás szerintem ő lenne. Ámde hirtelen nem is tudnék fiatal elérhető jó balbekket! Ezért kellene Cáceres-t átvezényelni és a cseréje lehetne DC. Elég tesco-s megoldás, de nem hiszem, hogy 4 embernél több érkezne. De ha már sInter én bepróbálnán akár TAider-t is, mert ő is csak kölcsönben van és sanszosan nem tartanak rá igényt. Fiatalabb és szerintem jobb is mint Guarín. De ahhoz kétség nem fér, hogy kell a középályára ember, ha pedig eladjuk Pogba-t, akkor 2 is.

MDaniel98 2014.04.02. 12:15:22

@Goku06: Transfermarket.Azt hagyjuk,hogy a Toro mennyire értékeli a saját felesét,mert kicsit elszálltak maguktól.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása