Ogbonna: „Conte a titok”

Angelo Ogbonna véleménye szerint a Juventus titka az edzőben, Antonio Conte személyében rejlik, és a védő nem titkolja, hogy a holnap esti meccsen a legutóbbi farkasok elleni mérkőzéshez képest teljesen másfajta találkozóra számít.

Ogbonna Angelo_labdaval.jpgAz Öreg Hölgy kedden a Coppa Italia negyeddöntőjében az AS Roma csapatával mérkőzik meg Rómában úgy, hogy a fejekben még rendkívül friss emlékek élnek a bajnokságbeli 3-0 arányú AS Roma verésről.

A bizakodásra okot adó eredmény ellenére a huszonöt éves védő véleménye szerint a meccsen senki se az elmúlt találkozó eredményére fog gondolni.

„Nem gondolom, hogy az AS Roma együttesét befolyásolná a bajnokságbeli találkozó eredménye, nagyszerű csapatuk van.” - nyilatkozta tisztelettudóan Angelo Ogbonna a Sky Sport Italia munkatársának.

„Azonban a tény, hogy holnap egy meccsen dől el a továbbjutás, nem fogja megváltoztatni a hozzáállásunk. Véleményem szerint taktikai csatára számíthatunk kedden, de nem lesz visszavágó hangulata.”

„Mások ezek a meccsek, mint a bajnokságbeliek, ugyanakkor az Olasz Kupa elhódítása is céljaink között szerepel, így megteszünk majd mindent, hogy jó eredményt érjünk el a holnapi találkozón.”

Ezt követően a riporter arra volt kíváncsi, hogy mi a titka a Juventus jelenlegi ellentmondást nem tűrő menetelésének.

„Nyilvánvaló, hogy a Juventusra jellemző a részletekre való odafigyelés, a kompakt felállás, és az akarat, amikkel Antonio Conte vértez fel minket minden mérkőzésen, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjunk minden találkozót és a lehető legjobban elemezzük a meccsen történteket.”

„Azt kérdezi, hogyan sikerült beilleszkednem? Sok munka árán sikerült. Az elején fárasztónak tűnhet, azonban időt vesz igénybe, míg mindenki elsajátítja a saját szerepkörének feladatait.”

„Nagyon jót tett nekem, hogy együtt dolgozhattam az edzővel, hogy megtalálhassam a megfelelő időzítést, és azt tanácsolta, hogy merjem túllépni a fáradtságküszöböm.”

A Juventus a hétvégén ismét az olasz fővárosba látogat, amikor is bajnoki találkozó keretén belül a Lazio csapatával kell majd megküzdeniük.

„A legfontosabb mérkőzés a holnapi.” - zárta rövidre határozottan a beszélgetést a Juventus ballábas védője.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr255771768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

consminor 2014.01.20. 17:58:04

„Nem gondolom, hogy az AS Roma együttesét befolyásolná a bajnokságbeli találkozó eredménye, nagyszerű csapatuk van.” - szerintem meg igen, biztos vagyok benne, hogy olyan extra motivációval lépnek pályára, hogy vért fogunk pisálni a továbbjutásért (főleg a felforgatott kezdővel)...

ToTTy-Juve 2014.01.20. 22:07:33

olyan egyenlítői Barbie arca van ennek a palinak, hogy neki még ezt is majdnem elhiszem :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása