Trezeguet: "Pogbának maradnia kellene a Juventusnál"

Trezeguet David_Juventus Stadium.jpgA Juventus vasárnapi rangadója az AS Roma ellen azért is különleges lesz, mert a klub történetének egyik legnagyobb legendája, David Trezeguet a rangos eseményre visszatért Torinóba, hogy a helyszínen tekintse meg a mérkőzést, s ez kiváló lehetőséget nyújt majd számára, hogy köszöntse a szurkolókat, akik olyan mélyen a szívükbe zárták.

A hét során a vinovói edzőközpontba is ellátogató Trezeguet maradásra biztatta a torinói klub legkeresettebb fiatal csillagát, Paul Pogbát, akiért egyre elszántabb ostromra készül a hirtelen meggazdagodott francia élklub, a Paris Saint-Germain, s akivel a kevésbé optimisták már biztos nyári távozóként számolnak.

"Beszéltem vele egy keveset." - nyilatkozta a Juventus egykori gólgyárosa a La Gazzetta dello Sportnak. "Személy szerint úgy vélem, hogy maradnia kellene a Juventusnál. Határozottan ezt tanácsolnám neki."

"Egy olyan játékosnak mint ő, fontos volna maradnia. Játéklehetőséget kap, s egy olyan klubnál játszik, amely felemelkedőben van. Lesznek még sokkal jobbak is."

Trezeguet jelenleg az argentin Newell's Old Boys alkalmazásában áll, azonban a torinói látogatás alkalmával egyértelművé tette egykori klubjának vezetése számára, hogy szívesen vállalna munkát egykori sikerei színhelyén.

"Úgy gondolom, hogy segítségére lehetnék a Juventusnak Dél-Amerikában. Ennek a klubnak tekintélyes arculata van, s most fejlődik azon dél-amerikai játékosok révén, akik kiváló teljesítményt nyújtanak."

"Azonban még jobban is kiaknázhatnák ezt a világrészt, s ebben segíthetem a Juventust."

"Beszéltem Andrea Agnellivel arról, hogy milyen lehetőségek állnak előttem. Lehetnék a Juventus nagykövete, vagy akár még ennél is több."

"Elvégeztem egy a FIFA által is elismert sportigazgatói kurzust. Most végzem az edzői képzést, de igazgatóként vagy játékosmegfigyelőként sokkal inkább el tudom képzelni magam a jövőben.

"Utazgathatnék Dél-Amerikában, hogy felmérjem a tehetségeket, de más módon is segíthetném a Juvét ebben a régióban."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr845733663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2014.01.05. 12:19:20

Marotta-Trezeguet csere?!Sokkal jobban örülnék ha volt játékosaink(akik élnek-halnak a klubért) töltenének be ilyen szerepet a klubnál.A dél-amerikai vonal(régió) nem is lenne rossz út,mert onnan sok játékos váltotta be a hozzá fűzött reményeket,persze van ellenpélda is.(de hol nem?)Tisztelem Trezt és örülök hogy még mindig a kedvenc klubja vagyunk,de nekem úgy tűnik,hogy ennek a látogatásnak inkább munkakeresés a célja.Persze nem mint labdarúgó (ill. az is egy félévre) hanem inkább az aktív labdarúgó évek után,mint Nedved.Szerintem nem buknánk vele és képesnek érzem a feladat ellátására.Ráadásul ez is egy plusz pont lehetne a klubunk imidzsére nézve,hogy ilyen kaliberű spílerek betölthetnek ilyen posztot.(pl. Zidane a madridnál)Igaz mint mondta is "csak" a sulit végezte el,így gyakorlata nincs legalábbis úgy gondolom,de valamikor el kell kezdeni...:-)Azért meg külön pacsi,hogy próbál Pogbának hatni a lelkére.Igaz ez egy sokkal összetettebb dolog mint gondolnánk,pláne úgy,hogy tudjuk ki az ügynöke és zsugori a klubunk.

steelo 2014.01.05. 15:24:44

Azért egy Del Piero, Nedved, Trezeguet 3mast újfent megnéznék :)

neuropa 2014.01.05. 16:59:22

Szerintem Marotta nem végez rossz munkát, de Trez lehetne 2. számú segédje, Paratici mellett. Hárman összedugnák a fejüket, Trez tanulgatná a szakmát (gazdasági szempontból), Marotta pedig küldhetné őt Dél-Amerikába (kvázi haza) "dolgozni" :) és levadászni néhány Vidalt és Sánchezt. Na meg Messit :D

MDaniel98 2014.01.05. 18:40:26

@neuropa: Falcao már nem is kell?Vagy egy Higuain?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása