Juventus-Genoa találkozó

A Juventus és a Genoa vezetősége ma ül tárgyalóasztalhoz Paolo De Ceglie lehetséges átigazolásával kapcsolatban.

De Ceglie Paolo_2012es mez.jpgA Rossoblue szeretné megszerezni a bal szélsőt, a Tuttosport szerint a Juventus pedig hajlandó lenne megválni a saját nevelésű játékosától.

A Juventus szeretné eladni legalább De Ceglie fele játékjogát, a híresztelések szerint a kölcsönszerződésbe nem mennének bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr345721230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Goku06 2014.01.02. 15:42:05

érdekes, hogy egy kiscsapat számára tökéletes játékos lesz ő (serie A szinten azért képzett játékosnak számít, van egy kis tapasztalata európában, serieA-ban, nagycsapatnál), viszont a piacon megbukott embernek számít, ezért a 3 millió körüli ár lenne a reális érte. Ennyiért szerintem szinte bármelyik SerieA-s középcsapatnak megéri, nekünk meg ennél többet nem fog hozni a kasszába, az egyértelmű.
De azt mondjuk nem értem, hogy miért nem tárgyaltuk már meg az eladását valakivel? Eddig is tudtuk, hogy el fogjuk adni januárban. Még decemberben nyugodt körülmények közt leülünk egy kiscsapattal, és január elsején 0:01 perckor bejelentjük, hogy DC-t eladtuk.

MDaniel98 2014.01.02. 15:53:22

@Goku06: Na,mondjuk ezt én se értem.Több játékost is el lehetett volna adni Jan.1-je előtt,és akkor Marottának se egy hónap alatt kell(ene) eladnia még 7-8 koloncot.De persze neki csak Jan.1-jén kezdődik a "játékoskeringő".Meg is látszik ez általában...

De Cegilének pedig,így előre a medve bőrére:

Addios DC Buona fortuna a Genova!

babo0410 2014.01.02. 16:46:08

@Juventus FC 15: @Goku06: Esetleg a folyamatos Marotta kritizálás mellett arra nem gondoltatok, hogy nem úgy megy, hogy Marotta elmegy xyz klubokhoz, és rájuk sózza a nekünk nem kellő játékosokat? Akkor adja el őket, amikor valamelyik klub megkeresi, hogy szeretné leigazolni.

Abban meg biztos vagyok, hogy DC és Peluso közül csak az egyik távozik télen. Én kedvelem DC-t, nem rossz játékos, igaz nem is egy CR. De sajna nem is kapott szinte lehetőséget, így fejlődni se tudott nagyon. Neki az lett volna a jó megoldás, ha már korábban elment volna.

babo0410 2014.01.02. 16:47:20

@babo0410: Mármint szeretné leigazolni vmelyik játékosunkat, mielőtt vki félreérti. :)

MDaniel98 2014.01.02. 17:11:06

@babo0410: Akkor mért vette meg ezeket a koloncokat,amikor minden normális ember tudta,hogy úgysem fogjuk tudni eladni Mottát,Padoint vagy Pelusot?Ne próbáld nekem bemagyarázni,hogy Marotta jól végzi a munkáját,mert nem!

babo0410 2014.01.02. 18:09:01

@Juventus FC 15: Max szerinted. De hála istennek a többség az ellenkezőjét gondolja (na nem pont ezen a blogon)! Nem tudom neked mi a jó munka, de kissé magasak az elvárásaid. Tudom most azzal fogsz jönni, hogy nincs bal szélsőnk, és felsorolod a rossz igazolásait. De inkább ajánlom számolj utána, hogy a kezdő 11-ünk mennyibe került. Meg fogsz lepődni. Még 100 millába se került. És azért idehozott 3 klasszist (Vidal, Pogba, Tévez) 25,5 milláért összesen.

danimester1 2014.01.02. 18:29:27

@babo0410: Nincs igazad,nem arra kell várni az ilyen koloncok esetében mikor keresi fel valaki hanem neki kellene a kis tarisznyáját a vállára kapni és kopogtatni a kis csapatok ajtaján!Lenne itt egy-két eladó spíler akit olcsón megszámolnánk nektek!A másik oldala a dolognak,hogy valóban nem végez olyan nagyon rossz munkát,mert akkor már nem itt dolgozna!Viszont azt ne akard beadni senkinek sem,hogy másik blogon meg vannak vele elégedve,mert ez nem igaz.Az tény,hogy van,vannak akik megvédik és úm. el vannak ájulva tőle.Azt viszont beláthatod te is hogy ezen a blogon egy keményebb mag van akik nem álomvilágban élnek és látják a puszta tényeket és azt is hogy a jó üzletek egyszerűen nem vagy nem akar meglátni.El ne felejtsem azt az apró kis tényt sem,hogy Olaszországon kívűl nem igen lát és néz körül.Sokszor irreálisan nagy összeget ad semmirekellő játékosért akik utána itt maradnak a klub pénzén élősködni..Tény és való,hogy van neki jó és szerencsés húzása (igazolása),de egy Pirlot,Tevezt,Vidalt leigazolni nem egy akkora zsákbamacska mint egy nevesincs majd' 30 évesen kis csapatok padját koptató majdnem lejárt szerződésű "senkit,senkiket" idehozni akiknél nagyobb a valószínűsége hogy nem fogunk velük egyről a kettőre lépni.Értem én a spórolást is,de könyörgöm jelen esetben egy Ménez játékjogán toporogni 1-1.5M-n azért az eléggé gyerekes és amatőr dolognak tűnik számomra,mert oké lejár a szerződése,de ez akkor is szint ingyen van.Nekem elég gyatra és szegényes érvnek tűnik tőled azt olvasni,hogy " Tudom most azzal fogsz jönni, hogy nincs bal szélsőnk, és felsorolod a rossz igazolásait. De inkább ajánlom számolj utána, hogy a kezdő 11-ünk mennyibe került."Ki ne felejtsem,hogy "ja és Contét is ő hozta ide..."Az előtte levőket nem ő hozta ide és egytől egyig befürödtünk velük?!(Persze a mistert kivéve!)Peace és ne légy ennyire elvakult nézd a dolgokat minden oldalukról ha kérhetem.:-)

danimester1 2014.01.02. 18:30:46

Dc eladásával kapcsolatban meg legyen,mert idáig és ezután sem fog sok sót megenni és őszintén a játékhoz nem is tud hozzátenni.

MDaniel98 2014.01.02. 19:18:14

@babo0410: Aha igen.És amit a kezdő11 "megvételekor" megsporólt azt gyönyörűen elcseszi,amikor oyanokra ad ki pénzt mint Padoin,Peluso,Motta,Martínez(csak megjegyezném,ha csak Martinezt nem igazoltuk volna le,nagy valószínűség szerint Kolarov már régen nálunk focizna,és nem kellene BHV-t is keresni(mert DC és Peluso vicc,BL szinten meg...))Ja,és Asamoah nem jó szélsőnek.

Kissé magasak az elvárasaim?Nem mondod...Tényleg magasak hiszen egy BL induló csapatnál aki jobb esetben ugye nem akar a csoportkörben kiesni tényleg túlzás azt elvárni,hogy a tulajdonosaink adjanak 20-25 milliót igazolni,hiszen már a Sunderland és a Southampton is többet költ nálunk...Tényleg túlzás azt elvárni,hogy végre igazoljanak egy olyan Balszélsőt és Balhátvédet,aki nem ingyen volt,vagy nem 28+-os középcsapatoknál is jobb esetben pados játékos volt...Vagy tényleg túlzás azt elvárni,hogy ne 1-1,5 millión bukjuk el az üzleteinket.Tényleg túlzás azt elvárni,hogy a sportigazgató ne évente 3 igazolást tudjon tető alá hozni,és ezt megkoronázza max.3 kolonc eladásával,miközben az összes többi normális klub legalább ennek a "forgalomnak" a dupláját bonyolítja le,és télen képesek normális igazolásra is néha,amire teljesen képtelen a mi szemünk fénye,ilyenkor általában csak az eladhatatlan kolonc szokott jönni,amiben megint Marotta a hibás,mert velük nem jobbak csak többek leszünk,anyagilag meg "rosszabbak". Az pedig a másik(és ez az egész Olasz focira vonatkozik)hogy,minden évben elköltenek 16-24 éves fiatal tehetségekre,kb.20 emberre kemény 5-10 millió€-t,és onnan várják a csodát a 2.,3.osztályból igazolt senkiktől,ahelyett,hogy azt hosszútávon 1-2 TÉNYLEG tehetséges fiatalba fektetnék,sokkal jobban járnának anyagilag,szakmailag,a könnyebb áttekinthetőségről nem is beszélve.A koncepció nélküli igazolásokról már nem is beszélve.

Ha ez így folytatódik 2-3 év és,ha másért nem hát a keret elöregedése miatt csúnyán bukni fogunk,erre mérget veszek.

Goku06 2014.01.02. 19:26:09

babo, mi vagyunk olaszország urai, Marotta bármikor odamenne egy kiscsapathoz, hogy "te, nem kell nektek a De Ceglie, olasz szinten nem egy rossz játékos, január 1-én megkapjátok, 3 millió az ára. Holnap estig kaptok rá elővásárlási jogot, ha nem kell visszük máshoz"
Én akármelyik kiscsapatnál dolgoznék, erre nem mondanék nemet, DC azért olasz szinten bizonyított, fizetése sem magas, tapasztalt, kiscsapatban még meghatározó ember is lehet.. 3 milliót bőven megér.
(ha most ő egy Genoába lenne, és onnan akarná elhozni bárki, 8-9 milliós piaci ára lenne szerintem)

JUVE76 2014.01.02. 22:38:11

@danimester1: @Juventus FC 15: Uraim! Ha frissen csatlakoztatok volna ezen bloghoz, akkor most ecsetelném Nektek, Hogy Babot ész érvekkel meggyőzni olyan mint betonba rajzszöget nyomni!!! De így, hogy régi motorosok vagytok....

hellan (törölt) 2014.01.03. 11:37:49

Azt azért ne felejtsétek el, hogy az olasz középcsapatoknak januárban pl. kiadni 1.5M eurót De Ceglie fele játékjogárt rohadtul sok és magas összeg.
Valamint, hogy Paolonak nem magas a fizuja? Jó pár helyen azt találtam, hogy éves fizetése 1.3M és ezt majd pont egy Genoa engedheti meg magának?

Mielőtt Marotta munkáját megint csípőből bíráljátok ezekkel is nézzetek szembe.

babo0410 2014.01.03. 18:58:19

@Juventus FC 15: Megkérdezem tőled, hogy Martínez és a balhátvéd hogyan függ össze? És mióta őt leigazoltuk eltelt 4 év lassan, így nem hiszem, hogy van értelme rákenni, hogy azóta is az ő ára hiányozna. És most tipikusan megint megmagyarázod, h mert elszórt pénzt be nem vált játékosokra. Minden csapatnál vannak be nem vált igazolások. Marotta se tévedhetetle. Padoin és Peluso egyébként Conte és nem Marotta ötlete volt.
@Goku06: Igen mert ez így működik, hogy odamegy Marotta kell vaze xyz?
@JUVE76: Észérvekkel meg lehetne győzni, és nem megmagyarázásokkal. Nem tudom miért kell mindig Marottat az alapján beskatujázni, hogy xyz nem vált be. Nézzétek meg hol tart a nagy kedvencetek Galliani pénz nélkül. Azért Marotta kevés pénzből csak összerakta ezt a keretet. Ha meg lenne pénz, nem lenne itt Padoin és Peluso

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása