Hamšík: „A Napoli képes megnyerni a bajnokságot”

Marek Hamsik_csalodottan fut.jpgMarek Hamšík biztos benne, hogy a Napoli rendelkezésére állnak a megfelelő erőforrások ahhoz, hogy csapata felvegye a versenyt a Serie A jelenlegi éllovasával.

A dél-olaszországiak pillanatnyilag a harmadik helyet foglalják el a tabellán, harmincöt pontot szereztek tizenhat mérkőzésen, így december végén már nyolc pont a lemaradásuk a torinóiakkal szemben, ám Marek Hamšík nem adja fel a reményt, hogy csapata bajnok legyen, mivel véleménye szerint elég idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy befogják a címvédőt.

„Mindenképpen valamilyen trófeára vágyunk ebben az évben, és harcba kívánunk szállni a Serie A bajnoki címéért” - idézte a támadó szavait az Il Mattino.

„A Napoli határozottan képes rá, hogy felvegye a versenyt a Juventus csapatával. Csupán a szezon felén vagyunk túl. Néhány ponttal le vagyunk maradva, azonban még mindig rengeteg mérkőzés áll előttünk.”

„A szezon második fele kemény lesz mindegyik csapat számára.”

A szlovák válogatott nagyszerű formában van idén, hiszen a tizenkét bajnoki mérkőzésen, amelyen szerepelt, összesen hat gólt szerzett

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1005700752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2013.12.20. 14:46:17

Ezek a balfaszok inkább az EL-re koncentráljanak, ott több esélyük van.

venember83 2013.12.20. 14:56:54

Nincs, azt is megnyeri a Juventus előlük. :D

Goku06 2013.12.20. 15:13:26

köcsög hamsik. kevés nála nagyobb cigány van a serie A-ban.

ambrobert 2013.12.20. 16:37:15

az előző szezonban is mondott hülyeségeket, akkor azt nyilatkozta, hogy a napoli éhesebb a sikerre. Jövőre majd azt mondja, hogy elérhetik a bl pótselejtezőt.

realsequator 2013.12.20. 18:20:04

Hamsik... Eleinte kamáztam egy kicsit de aztán rá kellett jöjjek, hogy meg kéne mutatni neki a Vezúvot belülről...

JUVE76 2013.12.20. 18:28:23

@Goku06: Én nem tudnék nagyobb cigányt mondani, csak hozzá hasonlót...
nápolyban sok ilyen van!!!!

MDaniel98 2013.12.20. 19:52:50

Gyönyörűen tudja szítani a feszültséget ez a kis ****. Sajnos focizni is tud...

Tony. 2013.12.20. 20:26:42

A Juve-ba azért beférne :)

Egyébként szerintem hiába verték el azt a sok lóvét, mert az egy szem Cavani-t nem tudták pótolni. Illetve max annyira, hogy ugyanaz a szint megmaradjon.

neuropa 2013.12.21. 09:59:37

Nem értem mi bajotok Hamsikkal.. Sosem volt hentes a pályán, a Juve ellen kb. annyit vétett, hogy a belőtt kamutizi után nagyképűen lement a lejáróba (két éve Nápolyban). Egy ilyen esélylatolgatós nyilatkozatába belekötni.. hát ti tudjátok.. de szerintem ez a minimum, hogy tartja a lelket a csapatában. Egyedül a feje irritáló, igaz, az nagyon. De aki pusztán külső alapján gyűlölködik, vagy egyáltalán ítélkezik, az is megéri a pénzét..

neuropa 2013.12.21. 10:01:56

@Tony.: Na igen.. Pedig itt is mennyien fikázták anno, hogy így nem kellene, úgy nem kellene, nápolyi tuskó. Aztán 100+ millából se lehetett másik Cavanit venni. Vele szerintem a törököket felkockáztuk volna. Kíméletlen mészárszék volt olasz közegben.

Rivendell 2013.12.21. 10:14:49

@neuropa: mert minket is lehúztak volna,mint a PSG-t....hol adtunk volna bárkiért is 50-60millát /szerintem 50-nél kevesebbet tőlünk se kértek volna,ha nincs a PSG/

Lord Viktor 2013.12.21. 10:50:24

@neuropa: "Nem értem mi bajotok Hamsikkal."
Nekem csak 3 van:
- Napoli játékos
- okádék feje van
- szlovák

Ettől függetlenül tényleg nem rossz játékos, de attól még szeretni nem fogom. A nyilatkozata meg azért negatív, mert tavaly is azt hangoztatták, hogy beáldozzák a nemzetközi kupaszereplést, mert nekik a scudetto a cél. Gondolom idén is ez a koncepció, ami az olasz focinak nem tesz túl jót, mert idén mi erősebbek lettünk, ők meg nem, plusz most azért nagyobb a lemaradásuk és a képben van a Roma is.

Trieszt120506 2013.12.21. 15:17:47

Nincs ebben a nyilatkozatban az égvilágon semmi különleges. Megkérdezték, kötelessége ezt mondani, ráadásul még nagy hülyeséget sem mondott.

Én sokkal inkább a szurkolóikat (kemény mag) nem kedvelem, rájuk tökéletesen illik az "afrikai" jelző. De maga a csapat Benítezzel már egy teljesen kulturált, (tetszetős) modern futballt játszik.

A másik meg az, hogy ezt a rasszista gondolkodás módot legalább a nemzetközi futballal (máshol úgysem fog menni) kapcsolatban el kéne felejteni. Pl. ha Hamsíknak megy ez, akkor itt is mennie kéne mindenkinek... (ha jól tudom a Napolis magyar srácnak pont Hamsík segített a legjobban a beilleszkedésben, és jó haverok is lettek.)

neuropa 2013.12.21. 20:49:18

@Rivendell: Ez idáig oké, de a fika nem az ára miatt ment anno, mindenki tudta, hogy nem fogjuk kifizetni érte amit a producer kér.. De a mercato vége felé, amikor többeknek leesett, hogy nem lesz rá pénz, elkezdték megkérdőjelezni a tudását is, egyfajta önigazolást bemutatva. Pszichológiai szempontból érdekes volt látni ezt a jelenséget, köznapi értelemben pusztán csak szánalmas.

@Lord Viktor: @JUVE76: A fejét én se csípem, tényleg ütni való. De mint embert, nem a feje alapján kellene megítélni. Elítélni meg végképp nem kellene, mert ítélkezni ősi román szokás. :) A szlovákozást, zsidózást, cigányozást meghagynám azoknak, akiknek való. De hogy valami meglepőt is mondjak, itt van ez: www.youtube.com/watch?v=6kHq31z0Jg4 Mi ez, ha nem jófejség, egy kis szerénységgel és kedvességgel fűszerezve? Az igazi sportember, bálvány valahol itt kezdődik. Még akkor is, ha csak egy nápolyi bálvány..

neuropa 2013.12.21. 21:03:18

@Trieszt120506: Erről van szó.. Személyes (szerénynek távolról sem mondható) véleményem szerint az (etnikai) általánosítás a szellemileg behatárolt - ennélfogva könnyen propagálható - egységsugarú felhasználók kenyere. Bebizonyították ezt már a németek is, ahol az értelmiség ma is szégyenkezik a tanulatlan munkásosztály túlontúl sikeres agymosása miatt.

Hamsik elsőként nyújtott segítséget Novothnynak, pedig tudta, hogy magyar és nem is volt kötelessége megtenni. Mégis megtette, erre itt, a mindentudás egyetemén kapja az ívet, hogy "hülyeszlovák, utállak, blőőőő". Egészségetekre. A magukban szlovák láttán valódi gyűlöletet érzőknek ajánlom figyelmébe az Amerikai história X végső konklúzióját: "az élet túl rövid ahhoz, hogy gyűlölködéssel töltsük". A szimplán divat-utálóknak pedig annyit, hogy egyszerűen csak nőjenek fel.

Apuleius 2013.12.21. 21:18:10

@neuropa: +1

A fasizálódásnak semmi helye ezen a blogon (sem máshol).

Lord Viktor 2013.12.22. 10:08:23

@neuropa: Véleményt kértél, miért unszimpatikus Hamsík, én leírtam az enyémet. Felőlem lehet akármilyen szent a magánéletben, nem érdekel és szerintem Hamsík maga is pont leszarja, hogy egy magyar blogon mit mondanak róla. Mellesleg nem azt mondtam, hogy utálom, hanem hogy miért unszimpatikus. Nem értem a rinyálásod.

@Apuleius: amít írtam, semmi köze a fasizmushoz, olvass utána, hogy az mit jelent, szóval ez a liberrált, européer duma pont tök felesleges volt ide.

Trieszt120506 2013.12.22. 10:58:46

@Lord Viktor: bármikor előfordulhat, hogy mi is leigazolunk 2-3 "okádék fejű" román vagy szlovák játékost. Ezért írtam, hogy a nemzetközi klubfutballal kapcsolatban felesleges ilyeneken gondolkozni. Mellesleg most kb az egész blog egy emberként vár Kolarovra, pedig hát a szerbeket sem kellene nagyon komálnunk "az óbudai álmoskönyv" szerint.

neuropa 2013.12.22. 12:02:04

@Lord Viktor: A dolog nem olyan súlyos mint amennyit beszélünk róla, csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy valakinek a szlovák létét pro vagy kontra oldalon felhozni árulkodó jel.. Az egyre növekvő trend ellenére sem egy általánosan elfogadott, menő dolog valaki ellen érvként felhozni a nemzetiségét. Amiért általában a szlovákokat nem szeretik, az (ismert, rövidke "történelmük" mellett) a Slota-féle agymosott, magyarverő megnyilvánulások. Ezeket összegyúrják és uszító fintorgó érzéseket ültetnek a jóérzésű ember agyába. Érzései mindenkinek vannak, de az ember ott lép egy magasabb szintre egyedfejlődése során, amikor pusztán érzések helyett az értelmet is képes figyelembe venni a dolgok megítélésekor. Én is küzdök még azzal, hogy minden helyzetben ura legyek a mondandómnak, de azt hiszem ettől még nem baj, ha néha másokat is próbálok rábírni, hogy újragondoljanak dolgokat. (Már ha van időtök :D)

A lényeg tömören: nem az szúrt szemet, hogy bajod van Hamsikkal (kinek nincs? :), hanem az, hogy egyáltalán szerepet kaphat a megítélésében az, hogy hol született, milyen nyelvet beszél. Ezek csak kommunikációs, legfeljebb kulturális különbségek (kellenének, hogy legyenek). Amit mi (vagy a propaganda - bocsánat a nagy szavakért) társítunk hozzá, azt falun (+/-) előítéletnek hívják és pont annyi létjogosultsága van egy ismeretlen egyed kapcsán, mint annak, hogy a Juve eddig mindig legalább 3 góllal verte a Sassuolot, akkor ma este is BIZTOSAN legalább ennyit kapnak. Ez a fajta "statisztika" igazából csak adathalmaz, ami semmire sem jó a jövőt illetően. (A valódi, matematikai statisztika nem múltbéli adatokon, hanem meglévő, a jövő jóslására (becslésére) is alkalmas trendeken, mintákon alapul, ezért életképes.)

Na de már én is unom magam, jöjjön a zárszó: én és Apuleius sem (azt hiszem) a száraz liberál szarsággal akar tömni. Csak a skála másik vége felé tolódva tűnhet liberál szarnak az, hogy minden embert a saját tettei határoznak meg, nem pedig a családja, a faluja vagy a nemzete más tagjainak tettei. Vagy ez olyan hihetetlennek hangzik?

Apuleius 2013.12.22. 12:12:14

@Lord Viktor: Köszönöm, de semmi szükségem a kioktatásodra, kurvára tisztában vagyok a fogalmakkal (feltehetően jobban, mint te magad). Nyilván nem abban van a lényeg, hogy pontosan milyen fogalmat használunk, hanem az, hogy mi van mögötte. Amúgy igazad van, sokkal egyszerűbb lett volna, ha a "fasizmus" szó helyett egyszerűen ostoba balfaszságnak nevezem a dolgot.

Nyomatékosan megkérlek azonban, hogy a jövőben tartózkodj a szlovákozástól, cigányozástól és mindennemű hasonló, nem idevaló megnyilvánulástól. Ezt veheted szerkesztői figyelmeztetésnek akár. Nem gondolom, hogy ez "liberrált, européer duma" volna, mindez csupán intelligencia kérdése.

Type-R 2013.12.22. 16:23:51

Szerintem most fejezze be mindenki!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása