Angol párharc a torinói hercegért

Az olasz sajtó értesülései szerint határozott érdeklődés tapasztalható a mostanság halvány teljesítményű Claudio Marchisio iránt, úgy a Manchester United, mint az Arsenal feltehetőleg ajánlatot készít elő az olasz válogatott leigazolása érdekében.

Marchisio Claudio_gólöröm.jpgAz Il Sussidiario csütörtök este arról adott hírt, hogy a két Premier League alakulat már januárban meg fogja kísérelni a peremre szorult középpályás leszerződtetését.

David Moyes csapata már nem először kerül szóba Claudio Marchisio kapcsán, már számos átigazolási időszak előtt felmerült a Manchester United neve határozott érdeklődőként a középpályás szolgálatai iránt, azonban az Arsenal érdeklődése mindeddig nem kapott nyilvánosságot.

Arturo Vidal nemrégiben szerződést hosszabbított a torinói bajnokcsapattal, míg kiszivárgó hírek szerint Paul Pogba és Andrea Pirlo se áll messze attól, hogy aláírja új kontraktusát az olasz rekordbajnokkal, azonban Claudio Marchisio ügyében nincsenek fejlemények, ami arra is utalhat, hogy a játékos torinói jövője megkérdőjelezhető.

Az utóbbi két szezonban a középpályás szinte megkérdőjelezhetetlen kezdő volt csapatában, komolyan hozzájárult mindkét bajnoki címhez, ám idén mindeddig csupán tizenkét alkalommal lépett pályára, és sajnos eme játékidő alatt egyetlen gólt se szerzett, egyetlen gólpasszt se osztott ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr755700685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drughi Di Bianconeri 2013.12.20. 10:38:26

Kacsának tűnik - mint mindig.Nem hiszem,hogy az Arsenal,amely tele van jobbnál jobb középpályásokkal,éppen Marchisiora pályázna.A MU-ba még talán be is férne,de eleve kizártnak tartom,hogy angol klubok (tempós,erőszakos,direkt foci) pont Marchisioért ácsingóznának...
Kár,hogy csak pletyka,részemről mehetne Isten hírével, 25-30M Fontért,annyiból kijön 1 fiatal kp.,meg egy szélső.

SoloLaJuve 2013.12.20. 11:27:43

Botrány,amit a pályán (nem) mutat,de én nem válnék meg tőle. A pénz meg nem minden,ha nincs megfelelő pótlás.
Egy mély és komoly elbeszélgetés kellene egy pszichológussal.Ha az sem segít,akkor viszont mehet.
Bízom benn,hogy asamoah remeklése a belső poszton és pogba kezdőbe kerülése pozitívan hat rá,és összeszedi magát.

JUVE76 2013.12.20. 11:31:07

Kagawa-Nani kettősért mehet....

keshudioo 2013.12.20. 11:41:37

Egyedül a középpályás létszám miatt hezitálnék, hogy elengedjem-e, egyébként én megválnék tőle. Szerettem, de amit az elmúlt másfél-két évben mutat, az gyalázatos. Ha az MU vinné, akkor mindenképp csereüzletbe kell bevonni. Jót tenne neki a környezetváltás, az angol ligában meg úgyis futkozhat eleget.

GLB 2013.12.20. 11:55:13

@keshudioo: ezért írtam én is,hogy ne most télen menjen ha megy,mert középpályán Pirlo kiesésével meg vagyunk fogva

Drughi Di Bianconeri 2013.12.20. 11:57:16

@keshudioo: Szerintem a létszámmal nem lenne gond,HA a helyére érkezne ember.Egyébként pedig Pogba 20 évesen kenterbe veri elég sok mindenben és Ő még csak sokkal jobb lesz, Asa pedig nem rosszabb,de leginkább sokkal hasznosabb,szorgalmasabb,mint Marci (játékintelligenciája nyilván kevesebb,de Marci meg az általad említett idő intervallum óta nem mutat ebből - és másból se nagyon- Semmit), és remélhetőleg Conte is középen fogja játszatni ezentúl (még inkább remélem,hogy elhagyjuk ezt a szar 3-5-2őt).
Ha jól emlékszem, volt egyszer egy a Premier League-t éltető nyilatkozata.Továbbá S.Gerrard a példaképe.
Az a baj,hogy leginkább ott a kacsa-jellege a dolognak,hogy kb Buffon-Chiello és Ő (meg talán Bonu) azok,akiket utoljára eladnánk,mert olaszok,közönség kedvencek,ráadásul MakkMarci saját nevelés,"Futuro Capitano","Herceg" meg egyéb hülyeségek,és vélhetően az Ultrak minimum tüntetnének a székház előtt az esetleges eladásának csak a híre hallatán is.Szomorú,hogy a teljesítmény ennyire ne számítson...

@JUVE76:
Ez sajnos álom kategória.Maximum az egyiket adnák oda érte, Nani kevesebbet ér,de nyáron hosszabbított,Kagawa meg fiatalabb.
Ha már cserebere: én a japót preferálnám.

Szbence 2013.12.20. 12:18:12

Szerintem adnunk kéne neki még egy esélyt. Forza Marci<3

hellan (törölt) 2013.12.20. 12:21:53

Aki egy Avellino ellen nem tud semmi értékelhetőt mutatni nem kell mondanom h mennyire marasztalható, na de ha ezt kivetítem az elmúlt 2 évre megkérdezem magamtól mit is keres még itt Marchisio.

Mr. Ocean 2013.12.20. 12:56:08

Iszonyat unalmas már minden héten ezt olvasni, hogy itt mindenki CM vesztét akarja. Semmi jelentősége nem lett volna ha az Avellino ellen villan, mert akkor ez lenne a kifogás, hogy ez a szintje. Kifejezetten jó mérkőzése volt ez, nem tudom ki nyújtott itt kiemelkedőt, amikor bő 30 perc alatt eldőlt minden. Ha eladjuk mi garantálja, hogy értelmes középpályás jön helyette? Ettől a Bouy gyerektől is nagyon el voltak ájulva, akkor ő miért nem élt a lehetősséggel? (20perc ide-oda) Joga van mindenkinek kritikához és valóban az esetek többségében jogos is, de megállás nélkül ezt szajkózni nekem speciel a fülemen jön ki már. Ha el lesz adva el lesz adva oszt kész, egyelőre barátkozzon meg a többség a gondolattal, hogy marad.

Mr. Ocean 2013.12.20. 13:01:19

@keshudioo: Egyetértek félig-meddig a véleményeddel. Jelen helyzetben simán beleférne az idény 2. fele és ha valóban nem tud megújulni és ő is menni akar akkor menni fog. Nem vagyok egy elvakult CM fan, a hülye is látja, hogy mennyire alul teljesít. Viszont semmi nem garantálja a helyettesítését és ha pénzt kapunk érte akkor az értelmes elköltését.

venember83 2013.12.20. 13:10:37

@hellan: miért, mit keres Torino eredményesebb klubjánál Padoin, De Ceglie, Motta és Peluso?

Én nem kívánom a vesztét, ellenkezőleg. Valahogyan fel kellene rázni a srácot, hogy hasznát vegye a csapat. Ha ez nem lehetséges, akkor esetleg eladni vagy kölcsönadni.

Gabuero 2013.12.20. 13:14:08

20-30 ert mehetne! helyere Lyoni? Greniert szivesen latnam

Drughi Di Bianconeri 2013.12.20. 13:19:37

@Mr. Ocean: Te most komolyan Bouy-t veszed elő, aki évek óta az ELSŐ lehetőségét kapta meg, azt is 20 percre, egy már rég eldőlt találkozón,amikor is senki nem akart már semmit csinálni (labdát sem kapott,amikor meg játszott volna,pl.: nagyon szépen kényszerítőzött vkivel,de senki nem jött fel a támadással), szemben azzal a Marchisioval,aki 1,5,de inkább 2 éve (volt tavaly még 1-2 jó meccse) nagyszerűen ragozza a semmit.
Bouy jó játékos lehet,de nem nálunk.Sajnos egy ilyen,a holland abszolút,full támadó,pörgős focin nevelkedett srácnak nem való a Serie A,ahol ha már megvan akár 1 gólos vezetés,mindenki csak sétálgat,ütközik,rombolja a játékot (néhány nagyon kevés kivételtől eltekintve). Itt még a világ valaha volt egyik legnagyszerűbb 10ese,aki nem mellesleg holland (D.Bergkamp) sem igazán remekelt...(persze nem hasonlítom Bouyt Bergkamphoz,csak a Holland-iskola párhuzama miatt hoztam fel)

Való igaz,hogy nem Őt kéne elsőként eladni,mert vannak nagyobb lókötők a csapatban:Padoin,Peluso,Motta,DC,Quaglia/Gio/Vucsi (2belőlük),Isla (?)
De ezekért nem valószínű,hogy érdeklődne bárki is komolyabban,illetve Marci az,aki a legnagyobb piaci értéket képviseli.Szerintem mindenkinek jobb lenne,ha eladnánk.Most még kaphatunk érte 25-30M közt,sőt egy újgazdag klubtól 40et sem lenne pofátlanság elkérni !
De ha még le tud itt pár ilyen szürke,semmilyen szezont az senkinek sem jó...

@JUVE76: Szerinted kéne a MU-nak Vucsinics,Roo-RvP-Chicha-Welbs csatársorba ? Vucsko szöges ellentéte az angol futballnak,el nem tudnám képzelni,hogy bárki érdeklődné iránta Angliából.

Mr. Ocean 2013.12.20. 13:46:37

@Drughi Di Bianconeri: Nem akartam Bouyt bántani, csupán azt tudatosítani, hogy lehet nem véletlen az, hogy ő nincs az 1. csapatban. Marchisio hanyatlása valahol ott a 3-5-2-nél következett be szerintem. Ne jöjjön nekem senki azzal, hogy a középpálya nőtt túl rajta.(MVP) Conte játszatta a középpályán már kb mindenol volt a 3-5-1-1 része is. Számomra ő most egy "jollyjoker", mert kb mindenhol bevethető. (ha sz_r ha nem.) Támadásokban valóban én sem látom őt most annyira bevállalósnak de a védekezése, harciassága, és hogy fut megállás nélkül egész meccsen nálam még kompenzálja a saját maga alulteljesítését. Ki tudja ha formáció váltás lesz újra magára talál. 2 éve nem nyújt semmit, 2 éve teszi be a Conte "haveri" alapon, a többség 2 éve szajkózza "a nem csinál semmit" mondatot változik bármi is? Én hallani nem akarok addig az eladásáról, pláne annak tükrében mekkora értéke van a szurkolók körében, amíg ÉRTELMES pótlásáról sincs hír. Továbbra is azt azt tudom csak írni amit eddig is. Egyszer sem hallottam még őt a szurkolók szemszögéből lehordva vagy kifütyülve. Pedig biztos van nekik is szemük és kétlem, hogy a saját fiúnk alapon nem bántják, mert láthattuk a GIO-t is megtalálták ha kellett.
A mondandód 2. felével abszolút egyetértek.

JUVE76 2013.12.20. 13:52:33

@Drughi Di Bianconeri: Állítólag Rooney nem akarja meghosszabítani a szerződését, valamint Rvp is távozna, ezenfelűl "Borsócska" sem váltja meg a világot. 3. számú csatárnak tökéletes....

Tony. 2013.12.20. 13:53:43

Marchisio-val nem csupán az a probléma, amit az utóbbi időben nem mutat. 2006 vagy 2007 óta folyamatosan itt van és játszik, és a 11-12es szezonon kívül, ami kiemelkedő év volt számára, komoly teljesítményt nem tud felmutatni. És ez rengeteg idő. Ennyi idő azért bőven elég ahhoz, hogy valakiről kiderüljön milyen futballista.

Akik meg a pótlás miatt aggódnak: Télen nem elképzelhetetlen egy kölcsön+opció Nainggolanért, aki mindjárt meg is oldja a problémát.

Györijuventino 2013.12.20. 13:57:12

Nem ő eladásával kéne foglalkozni , hanem Q-montnegrói-törpe-Padoin-Peluso-Dc.
Aztán lejáró szerződésű minőségi játékosokat kell hozni Pl Sagna-Menez-Sam.
Két fiatalat megszerezni Iturbe és Berrardi.
Monetengrói és Nani csere is kivitelezhető.
Ezekből miket leirtam még elég szépen ki lehetene jönni +ban és minőségileg is erősődne a keret.

Drughi Di Bianconeri 2013.12.20. 14:08:45

@JUVE76: Rooney minden évben eljátssza ezt a durcit, csupán az a célja vele,hogy még néhány 10ezer fonttal többet tegyen zsebre hetente.
RvP-ről meg csak pletykálnak szerintem, mert most közel sem fut olyan szezont eddig,mint tavaly,vagy azelőtt (mint ahogy az egész MU).

@Mr. Ocean: Hidd el,hogy az Ultrak valóban azért nem basztatják,mert hogy mekkora Juventino...Giot inkább a nagyképű és semmire önelégült nyilatkozati miatt találták meg.Marchisio nem vívja ki az Ultrak haragját ilyesmikkel,mert úgy látszik a játék,a teljesítmény nem számít,ha olasz vagy ráadásul saját nevelés,ráadásul potenciális CSK (sajnos).
Nem tudom miben nyújt olyan kivételes védekező munkát.Vidal mindenben felülmúlja (védekező és támadó statokban egyaránt)Pogba támadásban abszolút meghaladja,védekezésben min. 1szint,Pirlohoz meg ne is mérjük...
Alibi passz király, és az hogy sokat fut semmit nem ér.Előttem van a mai napig pl.: a tavalyi,szezon végi Cagliari elleni hazai,lényegében már tét nélküli,de akkor is vérlázító meccs,ahol Ibarbo kb a fél pályát átsétálta (nem sprintelt,sétált !) Marchisio meg nézte és végig kísérte,ahelyett hogy szerelte volna,ezzel szar helyzetbe hozva a sérült Barzaglit (Akit le is cserélt aztán Conte).De nem ez az egyetlen ilyenje,szinte én csak ilyet látok tőle,valamint az alibizést,a játékból saját magát totálisan "kivevést".
Ezt a "nem a posztján játszik" dolgot meg hagyjuk már a büdös picsába - már elnézést.21 éve itt van, eldönthetné már mit akar vagy mit tud játszani:támadásban nem igazi és védekezésben, irányítani nem tud és lusta is.
Meg aztán az is abszolút igaz,amit @Tony.: mond.
21 év alatt 1 jó és egy fél vállalható szezonja volt, ennek a "Hercegnek". Hasonlítsd már össze a "Bayern hercegével",Svejnivel,aki hasonló mindenes középpályás,vagy akár példaképével Gerrardal...köszönöm szépen !
El kell adni,amíg még ér valamit,vagy csere businessbe bevonni,addig amíg ennyire túlértékelt !

Nainggolant én is adnám,bár jómagam inkább egy kreatív,fineszes,játszó középpályást vagy szélsőt szeretnék már,nem rakkolós rombolót.

Mr. Ocean 2013.12.20. 14:13:48

@Tony.: Engem az érdekelne, hogy ez senkinek nem tűnik fel ott kinn közel 6 éve? Játszott nálunk egy Igor Tudor is akit én semmi komoly dologra nem tartottam és mégis itt volt sokáig. Vagy Appiah, Zalayeta, Birindelli elég hosszú a sor. Naingolannal mitől leszünk előrébb? A játékos karriere engem nem döntött hanyatt. Piacenza-Cagliari 71/4 110/6 gól. Belga válogatottság..attól is igen messze van.
Ráadásul nem 1-2 dolog hagyta már el a száját ha a Juventusról volt szó.
Persze jöjjön, nem hangzik rosszul ez a kölcsön+opció.

@Györijuventino: +1

Mr. Ocean 2013.12.20. 14:23:16

@Drughi Di Bianconeri: Vidal-Pogba-Pirlo, olyan emberekkel hasonlítottad most össze, akik nyilvánvalóan jobb formában vannak és ezen én sem tudok veled vitatkozni. De jelenleg nincs olyan 2. sor mögöttük akik ezt megoldják. 100x inkább elnézem ezt az alibizős CM-t, mint a többi léhűtőt.
Mennyit van játékban? Szerintem ez edző függő is. Gondolom fociztál te is, amit az edző elvár tőled azt csinálod. Aki 11-12ben tudott olyat amilyet az utána szerintem nem felejt el focizni. Nem akarom ez kifogásként kezelni nála de én nem vagyok ott az edzéseken és nem tudom mit vár el tőle a Conte. Valószínű nem véletlen padozott már manapság.
Összehasonlítani meg a Gerával és a Swájnival teljesen felesleges és irreleváns példa. Jó hogy nem a Messi-Iniesta-Xavi 3ashoz teszed. :D
Elfogadom a véleményed és a többiekét is, mert sok igazság van benne. De minden nap kb ezt olvasni tőletek. Ti tudjátok. Ez egy szabad ország bármit lehet! :D

Adp1987 2013.12.20. 14:52:03

@Drughi Di Bianconeri: szerintem termeszetes dolog lenne es el is varnam azoktol akik tenyleg szeretik ezt a klubot hogy tuntessenek!nemhogy orulnel hogy vannak (nalunk) olyan focistak akiknek meg szamit a klub cimere,ez azert a mai vilagba becsulendo dolog!egyebkent meg szerintem rohadtul nem logott ki a csapatbol negativ iranyba meg ha olykor elegge szurke is volt.nem vagyok Marci fan es vidalt peldaul en is jobb jatekosnak tartom de igenis megkell becsulni az ilyen jatekosokat,ha (soha ne tortenjen ilyen)visszab.sznanak a serie B-be akkor szerinted ki maradna itt vidal vagy marci?sajnos eleg nagy problema hogy sokan igy velekedtek es az elsok kozt eladnatok azt a jatekost aki kb a legregebb ota szolgalja a csapatat!az meg hogy ilyen 1szezonban kb 8 meccsen cserekent palyaralepo senkihazi nanira elcserelnetek meg holmi nemet nagyarcu svejnivel egyaltalan egylapon emlititek na erre mar tenyleg nem tudok mit mondani!es tenyleg nem tartozik marci a kedvenceim koze de vannak olyan dolgok amik feledtetik azt a par gyengebb meccset ami ketsegkivul volt,de azt azert nem allitanam hogy 2eve lofaszt sem csinal!a vegere annyit en orulnek neki ha a jelenlegi keretunkben lenne tobb ilyen jatekos akik ha esetleg szarba van a klub akkor nem azt neznek hogy merre menekuljenek hanem harcolnanak a Juveert,szerintem marci az utobbi kategoria,vidal pogba,stb......pedig az elobbi de remelem ramcafolnak es (amit ketlek) mondjuk 5ev mulva is itt lesznek es akkor majd egylapon emlitem oket peldaul marcival!!

Drughi Di Bianconeri 2013.12.20. 15:17:42

@Adp1987: Értem én,amit mondasz,sőt valahol egyet is lehet érteni a lelkületével !
Becsülöm,szeretem a klubhű játékosokat,főleg felértékelődnek,hogy a mai fociban már nem igazán vannak ilyenek (persze valahol a foci mindig is a pénzről szólt),egyébként ez is a Calcio varázsa: megannyi helyi hero,ikonikus alak van/volt itt.pl.: De Rossi és Totti szarrá nyerhették volna magukat máshol,mert bárhol kezdők lettek volna/lennének...sőt Totti képességei alapján akár aranylabdát is kapott volna-még akkor mikor reális volt az aranylabda-,ha nagyobb klubban játszik.És Marchisio is egy hűséges típus,aki önszántából vélhetően az általad felvázolt drámai helyzetben sem hagyná el a Juventust !
Na de álljon meg a menet !
Eleve az,hogy a felnőtt keret közelébe kerülhetett Ő,DC,Gio (kis túlzással még Chiello is,bár ő idővel ígyis úgyis bekerült volna),csak és kizárólag a Calciopolinak köszönhetik !
Akkor még Marci egy senki volt, ne hogy már taknyos 19-20 éves fejjel ugráljon,hogy a nevelőklubját a B be száműzték és ő távozik...
Valószínűleg,most valamelyik csodás Olasz középcsapatban lenne, mert akkoriban vélhetően kölcsön adogattok volna.
Elsősorban Ő köszönhet sokat a Juventusnak (és a Calciopolinak) és nem fordítva !

Vidal SZERINTEM nem az a megpattanós fajta, egyre több ízben tett már tanúbizonyságot a hűsége,klub iránti elkötelezettsége,rajongása: és ezt NEM CSAK hangzatos nyilatkozatok formájában,hanem a pályán nyújtott teljesítményével is jelzi !
Persze várjuk meg a 2014es VB-t,utána bármi megtörténhet - sajnos.De én Vidal hűségében bízok (Agnelliék pénzéhességében nem),Pogba vélhetően max 3 év múlva távozni fog - ezt én is aláírom.
Svejnit rühellem én is,mint a sz@rt,és mint a legtöbb német focistát.De Ő is olyan saját nevelés és helyi hero,mint Marchisio,Ő is afféle mindenes középpályás,csak fényévekkel jobb játékos.

Én nem mondtam,hogy elcserélném Nanira,őérte mag Vucsit adnám, ha már csere-bere.
De Kagawa + kess vagy játékosért minden további nélkül odaadnám.

Amúgy meg értékelem a hozzáállásodat,sajnos ez az ami már nincs jelen a fociban,de a Juventusnak is muszáj haladnia..különben soha az életben nem leszünk újra Európai értelemben vett TOP klub.

@Mr. Ocean: Cserének amúgy tökéletes lenne Marci,ez való igaz !

Adp1987 2013.12.20. 15:40:52

A kisgyerekeknek akik lemennek edzesre a Juvehoz pont a marci felek kellene hogy a peldak legyenek es bizonyitsak azt hogy ha kuzdessz es megteszel mindent akkor hosszu evek utan odalehet kerulni a nagycsapat kozelebe es harcolni tovabb a Juventusert!es lehet hogy kevesen vagyunk ezen a velemenyen de en 100szor inkabb elneznek nalunk egy faradt palyafutasa vegen jaro CAPITANOT aki jatszik minden masodik meccsen 60percet es rug a szezonban 8-10golt mint egy paradezo messit aki aki ver 40 golt!jo nyilvan Alexhez nem lehet senkit hasonlitani de a mostani keretbol talan marci az aki valamilyen szinten is a kozelebe er!ezzel megint csak azt akarom mondani hogy nem minden a jatektudas(ami marcinal kozelsem olyan mint amit egyesek itt irogatnak)az en olvasatomban ez egy sokkal osszetettebb tobbtenyezos dolog,es nalam ez emeli marcit mondjuk vidal .....stb fole!elismerem hogy jobb jatekos pl vidal CMnel deegyenlore meg o mondhat koszonetet a Juvenak hogy jatekost csinaltak belole ugyanez pogba!de kivanom hogy egyszer a club mondjon koszonetet az o szolgalatukert 10-15ev mulva mert az tagadhatatlan hogy euroba tobbet ernek marcinal de egyenlore az olasz sokkal nagyobb ertekunk,hangsulyozom szerintem de remelem nem vagyok ezzel egyedul,mert ennek kene hogy magatol ertetodo legyen mindenki szemeben aki nem az elmult ket scudetto soran kezdett el szurkolni a csapatnak hanem ott volt mondjuk a szarban is es felvette a juve mezt buszken a sokadik hely meg a seria B kozben is

Adp1987 2013.12.20. 16:09:44

@Drughi Di Bianconeri: tisztaban vagyok a storyval marci meg a serie b-vel!nemtudjuk meg milett volna vele ha nincs a masodliga ahogyan (tiszta szivbol remelem)azt sem milenne ha beutne a tre!vidallal kapcsolatban en is bizakodo vagyok de ahogy mondtad a vb utan kiderul es orulnek neki ha ittlenne meg lega 10 evet de ez a jovo zeneje!pogbaban en sajnos azt latom hogy lenyomja ezt a szezont nalunk utana megkinaljak mondjuk a psgbol vagy angliabol 3szoros fizuval akkor o bizony lepne de ez is a szubjektiv velemenyem es orulnek ha vegul nemlenne igazam!egyebkent sajnos igazad van hogy nemdivat a klubhuseg de furcsa olvasni hogy ugybeszeltek paran marcirol mintha kb egy padoin lenne akinek viszont tenyleg semmi keresnivaloja nincs itt! Nanit meg ha nem te irtad akkor sorry es aki irta annak uzennem hogy semmi szuksegunk ilyen futball krvara aki raadasul egy nulla jatekos es gondolom a fizuja sem lenne aranyos a tudasaval!

Adp1987 2013.12.20. 16:18:07

Mindenesetre azt kivanom jovore legyen egy olyan csapatunk aki szonelkul huzza a scudettot a kupat meg a Blt raadasnak meg a klubVbt!! Szerintem ebben teljesen egyetertunk egytol egyig

Goku06 2013.12.20. 16:33:24

@Adp1987: "!pogbaban en sajnos azt latom hogy lenyomja ezt a szezont nalunk utana megkinaljak mondjuk a psgbol vagy angliabol 3szoros fizuval akkor o bizony lepne"
Pogba védelmében átfogalmaznám ezt a mondatot: pogbában én sajnos azt látom hogy lenyomja ezt a szezont nálunk, utána megkínálja a barca-real-psg-angolok 3szoros fizuval + a nagy trófeák lehetőségével (messze fontosabb tényező Pogba számára szerintem), és akkor bizony lépne.

Ha pár éven belül egy a Juventus névhez méltó, európában bárki ellen esélyes csapatot összeraknánk, akkor Pogba leszarná a dupla fizetést, és maradna. De amíg a fizetésen túl szakmailag is ezen csapatok mögött vagyunk, addig nem zsoldossá válás a Juventus elhagyása. Ezért jelen esetben én is +2 évet jósolok Pogbának nálunk, majd (szörnyű ezt kimondani, de) feljebb lép a karrierjében, és eligazol.

Mr. Ocean 2013.12.20. 16:51:31

@Drughi Di Bianconeri: Jelen formájában igen, cserének való. Ettől függetlenül mások vagyunk mindannyian és más játékosok szimpatikusak. Nálam CM, Vidal,Gigi anno DP, Trez,akik a máig nagy kedvenceim de sorolhatnám még. Nem érzem úgy, hogy kilógna CM ebből a a JELENLEGI csapatból. Akiknek tényleg nincs itt helyük azt már többen leírták és szerintem azon nem véletlenül nem bonyolódunk vitába senkivel, mert teljesen magától értetődő. Ha meg elmegy-eladják többen megnyugszanak majd itt, és remélem nem akkor lesz a pofára esés amikor megint valami huszadrangú senkit idehoznak belőle. (ismerve a transzfergurunk ritka félrehordásait :) )

Goku06 2013.12.20. 17:45:22

@Mr. Ocean: de lehet hogy ő túl jó ahhoz hogy a padot koptassa évekig. Valahol máshol, újra ki tudna bontakozni. Lehet hogy ez a váltás neki is jót tenne, és visszarázódna a játékba, mert itt most elég régóta nem találja a számításait..
Megmutatta régebben, hogy tud ő focizni, de a jelenlegi állapot egyik félnek sem jó.
Ha év végéig ugyanezt a formát mutatja mint ebben a 4 hónapban, akkor a viszonylag magas piaci ára miatt mehet. Ha viszont addig magára talál, akkor ezek a cikkek is elhalkulnak, és marad.
30 millióból simán pótoljuk, valamint egy kis pénz marad belőle a szélek megerősítésére. De ha pl. olcsó és ügyes igazolásokkal megoldjuk a jobb oldalt (Menez-Nani), akkor még Islát is el lehet passzolni, ennyi bevételből egy nagyot is dobbanthatunk.. Egy kreatív középső középpályást pl.

babo0410 2013.12.20. 19:58:54

@Mr. Ocean: Teljesen osztom. Marchisiot csak rendbe kéne rakni, mert történt vele vmi. Amúgy nagyon jó játékos. El kell beszélgetni vele.

MDaniel98 2013.12.20. 19:59:44

Nem mutat semmit már 2 éve,szürke viszont számomra kissé meglepő módon eléggé sokra taksálják.28 éves többet nem,csak kevesebbet kaphatunk érte,Kagawa+10 milla és már mehet(ha máshogy nem megy csak simán Kagawa is elég).

Mr. Ocean 2013.12.21. 14:56:45

@Goku06: Valahol én is ezt az utat látom megfelelőnek. Ugyanakkor amikor így dobálózunk játékoseladásokkal azért gondoljunk bele abba, hogy ezek az emberek családos emberek. Oké, hogy xy elküldené őt ide de lehet a játékosnak ez pont nem fekszik és marad itt vagy ott. Iaquinta2 csak nem lesz belőle. Ha valóban úgy érzi CM is, hogy megrekedt és nincs miről tovább beszélni akkor menjen viszont ez a maradék idő simán belefér már nála is nem oszt nem szoroz, jól írtad!

@babo0410: Nem tudom én sem mi lehet vele a baj. Nekem az jön le, hogy sem a formáció váltás sem mentálisan nincs egyben-összhangban. Szét van esve, lehet a sok meccs miatt és a kevés pihenő párhuzamossága. Gőzöm sincs de jó lenne őt újra jó formában látni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása