Marotta védelmébe vette a csapatot és Antonio Contét

A Fiorentina ellen elszenvedett sokkoló vereséget követően, a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta védelmébe vette Antonio Conte mestert, az indiszponált Gigi Buffont, valamint a teljes csapatot.

Marotta Giuseppe.jpg"Tisztában vagyunk azzal, hogy még semmi sem dőlt el, s nem szabad bírálat tárgyává tenni a csapatot vagy Antonio Contét, aki fantasztikus munkát végez, s egy igazi győztes." - nyilatkozta Marotta "Nem lehet mentségeket találni, mert a Fiorentina elleni mérkőzés teljes képtelenség volt. Nehéz volna megmagyarázni."

"Ez egy nehéz pillanat. Nem beszélnék krízisről, inkább pszichológiai fáradtságról. Nem volt taktikai oka a vereségnek, fejlődnünk kell mentális téren. Tudtuk, hogy ez egy nehéz év lesz a lejátszandó mérkőzések és az ellenfelek minősége miatt."

Sokan bírálták a Juventus csapatkapitányát, Gigi Buffont is, aki Rossi védhetőnek tűnő lövését nézte tehetetlenül, s ezzel a találattal egyenlített a Fiorentina, amely aztán vérszemet kapva bedarálta a zebramezeseket. 

"Buffon egy bajnok, a kapitányunk és a vezérünk. Ahhoz vagyunk szokva, hogy kivételes dolgokat mutat be. Amikor csak átlagos dolgokat látunk tőle, s nem véd ki mindent, jönnek a túlzó bírálatok. Buffon volt a legjobb, s továbbra is az. Jelen pillanatban olyan gólokat kapunk, amelyek bírálatot vonnak maguk után, de a kritikának a tisztelet fenntartásával kellene elhangzania."

A Juventusnak nincs ideje pihenőre, hiszen szerdán még komolyabb erőpróba vár a csapatra, mivel az Öreg Hölgy a spanyol fővárosba látogat, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen próbálja feledtetni az eddigi gyengébb produkciókat. 

"Magabiztosak vagyunk, s azért megyünk a Bernabeu stadionba, hogy a saját mérkőzésünket játsszuk. Ez egy fontos mérkőzés, amelyen három pontot szerezhetünk összeszorított fogakkal, de képesek vagyunk arra, hogy elérjük a célunkat."

"A Bernabeuban az egyik legerősebb csapattal nézünk majd szembe, akik iránt tiszteletet tanúsítunk, tudva, hogy főszerepet játszhatunk a találkozón."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr165590968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex8610 2013.10.21. 17:25:56

Ha tudtátok hogy ez egy nehéz év lesz akkor az nagyon dicséretes de akkor ennek fényében kellett volna /kellene/ igazolni és forgatni a csapatot

lalko23 2013.10.21. 18:03:32

nagyon szeretem a csapatot,de félek ha conte nem hagy fel ezzel a 3 védős hülyeségével a madrid ellen sem,komoly verésben lehet részünk.be kell látni hogy a madrid a legjobban kontrázó csapat és ronaldóékhoz képest ólomlábú védelmünk van.szóval ha ezt fogja eröltetni,nagy pofonba zavarja a csapatot.bár imádkozok,hogy ne legyen így.

Wickerman 2013.10.21. 18:33:31

Miért kell minden nyilatkozatba belerakni azt hogy xy igazi győztes,igazi bajnok,blabla,olyan süket duma

babo0410 2013.10.21. 18:33:41

Egyetértek vele. Meglátjuk mi lesz szerdán. Ha ott se tudjuk megszerezni a kellő motivációt, akkor ell el lehet gondolkozni azon, hogy mit akarunk elérni. Ha meg meglesz a motiváció, akkor a győzelem se lehetetlen. Nehéz meccs lesz. Bízom a csapatban, mert az utóbbi BL szerepléseink alkalmával akkor nyertünk, mikor nagyon kellett (kivéve a Bayern ellen, de ott meg a se íze, se bűze Ferrara volt az edző)

Type-R 2013.10.21. 19:04:14

Régen rossz ha Marotta védi a csapatot. Amúgy feláll a szőr a hátamon, amikor a 'tisztelet' szót olvasom minden egyes nyilatkozatban. Agyukra megy a tisztelet, a világ összes csapatát tiszteljük már még Gyirmótot is.

ejhaa 2013.10.21. 19:39:16

"Nem beszélnék krízisről, inkább pszichológiai fáradtságról."
Ezt hiányolom Conte-tól,hogy kiköpje a dugót,értsd kritizálja a csapatot,csak úgy mint az első évében tette,mikor idejött.
Régóta azt érzem,hogy szinte mindenki jól lakottan megy ki a pályára.Conte-nak kellene,vissza hozni azt a tűzet,ami ezt a csapatot jellemezte.
De maguknak a játékosoknak is fel kellene ébredni(maguktól bazzeg),hogy hétről-hétre xart tesznek le a pályára,és nem a 100% nyújtják.
Még egy olyan is megfordult bennem,hogy Conte lelkiállapota így kivetülhet az egész csapatra...a tanácstalanság,a kudarcok feldolgozása,én a Tavalyi Bayern meccs után azt mondtam,hogy ez a pofon jól jött neki és a csapatnak...már akkor is hiányzott a tökössége a cseréknél,és a meccsek alatt,formációt változtasson.

Apuleius 2013.10.21. 20:17:43

Erről a nyilatkozatról a régi népi szidalom jut eszembe, miszerint: "Védjen meg téged a Marotta!"

realsequator 2013.10.21. 20:24:55

@Alex8610: Egyetértek
@Type-R: Ettől kapok agyfaszt én is! Meg a már említett "Ő egy győztes.." . Mindjárt behányok. A következő nyilatkozatoktól kaptam eddig krónikus fitymaszűkületet.

"Tiszteljük az xy..."
"Ő egy igazi győztes..."
"Tanulnunk kell a hibáinkból..."
"Keményebben kell dolgoznunk..."

Na jó. Azért most már felengedem az asszonyt a pincéből ahova mérgembe zártam vasárnap a kutyákkal...

Viccet félretéve. Adják végre vissza Nekünk azt a csapatot aki mindenkit a falhoz akart szögelni egy meccsen! Eleget vártunk rá azt hiszem. Aki igazán érti amiről beszélek az azt is érzi, tudja, hogy az elmúlt két év a scudetto ellenére is gyengére sikerült. Az elmúlt két év bajnokságát (de főleg az utolsót) nem igazán mi nyertük meg, hanem a szarrá sérült Milan és társai vesztették el.

Vale

Aut Caesar Aut Nihil..

realsequator 2013.10.21. 20:32:26

Nekem elfogyott a türelmem, elnézést. Tőlem nem szoktatok ilyet hallani de ez szinte hihetetlen!!! Megfő az agyam a sok faszságtól!! Akinek az a dolga nem tud egy normális mercato-t lebonyolítani.(jó voltak szép fogásaink azért) Akinek az a dolga az még számomra is hihetetlen taktikát, felállást választ. Akinek meg az a dolga az meg nem rókázza ki a lelkét minden meccs után az akarástól!! MI VAN ITT?

ÉS KIMÉLJENEK MEG A "TE MILYEN JUVENTINO VAGY" HOZZÁSZÓLÁSOK MERT 26 ÉVE VAGYOK JUVENTINO ÉS ÁTÉLTEM MÁR EGY-KÉT MECCSET KÖRÖMLERÁGVA!!!

Moderátorok moderáljanak!!!!

FORZA JUVE

GLB 2013.10.21. 20:45:41

@realsequator: te milyen Juventino vagy...?:))

Goku06 2013.10.21. 22:30:53

hát ha azt nézzük, hogy Padoinnak kezdőként kell játszania egy meccsen, valamint Mottának csereként be kell jönnie, akkor nekem is nehezen menne motiváltnak lenni a csapatban...
És ez Marotta hibája.
Nincsen padunk, aki ezt nem látja, az vak!

-valamint támadójátékban váratlant meghúzni képes játékosunk sincs
-szélsőnk egy van: Lichti
-védőnk van 5, mind belsővédő, kivétel Lichti! (4 védős felállás <3 )
-a legfontosabb posztra (középső kp) 3 posztra 4 emberünk van, 3 frontos küzdelemre
-beadni képes játékosaink száma: 0, pedig a felállásunk a szélsők játékára épít
-idén talán először nem a csatárok a legnagyobb gyenge pontja a csapatnak.

És a legszomorúbb az egészben, hogy egy rossz szezon után (amire megvan az esély) Contét előbb fogják kirúgni mint ezt a faszkalap Marottát..

ambn 2013.10.21. 22:42:47

@Goku06: Teljesen igazad van!Forza Juve!!!

Type-R 2013.10.21. 23:14:50

@realsequator: Tisztelünk téged, igazi bajnok vagy, de tanulnod kell a hibádból és keményebben dolgoznod! :D

MdewC 2013.10.22. 08:52:36

@realsequator: A tények magukért beszélnek! MI FOLYIK OTT TORINOBAN?! :D Bemegyek és megölöm a polgármestert! :D
Asszony remélem nem rágott be annyira, hogy ne kezelje le a szűkületet! :)))

realsequator 2013.10.22. 09:35:12

@Type-R: :DDDD Tiszta hülyék vagytok! Viccet csináltok az érzelmi válásomból..-

@MdewC: Amúgy asszony azért ment a nem annyira önkéntes számüzetésbe mert (és gondolom megértitek) a meccs utolsó percében (a dologhoz hozzátartozik, hogy van 4 nagy kutyám és 9 macskám - igen kertes és nem kínzom őket :))) ) szóval a meccs utolsó percében aszongya:
"Gyere nézd már meg, szerintem bolha van a kiscicában..."
?????? Mi vaaaaan????? A kiscicában bolha vaaaan?? A Fior meg aláz minket??? Most el kéne gondolkodnom a kiscica ért e le előbb vagy az asszonypajti. Már nem emlékszem.

De jól viselte.. :)))))

(Úristen ha ezt elolvasná...)

realsequator 2013.10.22. 09:35:39

Bocs az "OFF"-ért

De már "ON"

juve13 2013.10.22. 11:32:17

Több kommenthez hozzászólnék...Elösször is nekem is elegem van már ebből a sablon dumából amit minden egyes szar meccs után elmondanak...Igen is hibáztassanak játékost edzőt akit kell , kicsit azt érzem Buffonban is meg min denkiben h jólvan hibáztunk és akkor mivan, Buffon ennyit nem hibázott 3 év alat mint amit most ezen a 8 bajnokin....Tüzet egyátalán nem érzek a csapatban Marci szar meccsek óta Pogba flegma Padoint szóra sem érdemes a védelem meg hátttt amit össze ketáznak az örület.....Tevezt és Llorentét nem bántom egyátalán én azt mondom ha ők kapnának megfelelő támogatást jók lennének...De ugye sélsőnk nincs nem értek egyet azzal aki lichstejnerre azt mondja h jó sélsőnk , egy 4 védős rendszerben bal bekknek kiváló mert rengeteget fut de azon kivül....nincs egy szélről betörés egy lövés EGY BEADÁSSS semmi Asahmoát csipem jól védekezik de ugyan az van egy csele ez a bicikli azt cső....ott egy Llorente szintű játékos aki sztem kiválóan fejel és nem tudjuk kihasználni.... Contét meg azért nem értem mert nem tüzeli már a csapatot amikor szarok vagyunk is azt mondja h elégedett a csapattal...hát megkérdem én a 2011/2012 es évben amikor a csapat kiment a pályára 4-0 3-0 összes nagy riválist ennyivel vertünk itthon idegenben 3-1 re vezető nápoly ellen feláltunk, ez a csapat meg killódik egy szar firenze és egy fos milán és inter ellen...Real ellen 3 védős rendszerben kapunk vagy 70 gólt..... Forzaaa

GLB 2013.10.22. 11:38:42

@realsequator: Egyet még kihagytál a jó mondások közül,mégpedig:"az út elején járunk"című fejezetet.Nekem ez az egyik kedvencem:))
De amúgy teljesen megértem ha pipa vagy!!!

MdewC 2013.10.22. 11:43:05

@realsequator: :)) Ez teljesen oké! :D
Off:
Tudnék én is cifrákat mesélni, nálunk is mik történnek "meccstime" időben.
Menyasszonyom 1etlen szerencséje, ha meglátom a gyerek méretű rózsaszín Buffon mezében, akkor mindent megbocsátok! :D

realsequator 2013.10.22. 14:05:52

@GLB: Tényleg. Ez is klasszikus. Kösz hogy eszembe juttattad.. :))

realsequator 2013.10.22. 14:11:13

@Goku06: Elfelejtettem reagálni a kommentedre. És teljesen egyetértek.

MDaniel98 2013.10.22. 17:46:24

Marotta nyugodtan kussoljon el,mert már 1,5 éve nem kellene a csapatnál lennie a teljesítménye alapján,csak nem elég tökösek a csapatnál ahhoz,hogy k****szák a picsába.És ez vonatkozik kb.10-12 játékosunkra is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása